Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
decisurex
csendes tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Na megnéztem, hogy van-e feszültség a töltőn. Kicsit barbár módszerrel de működöt. Bedugtam két szálat a töltőbe és összeérintett és szikrázott. Ez azt jelenti, hogy van áram.
Utána kíváncsiságból elindítottam a gépet és láss csodát elindult. Az aksi teljesen fel volt töltve, tehát nem azzal biztos nem volt baj és ezek szerint a töltővel sem. Akkor vajon mivel lehetett a probléma? Nekem fogalmam sincs. -
decisurex
csendes tag
Hello,
Nekem egy Asus A6m laptopom van két és fél éve. Ma délután elindítva hagytam és este mikor hazamentem a lapotop ki volt kapcsolva és utána többet nem tudtam elindítani.
Kipróbáltam akkuval és akku nélkül de semmire sem reagál semmit.
Ha valakinek volt ilyen problémája vagy esetlg tudja, hogy mi lehet a baj az legyenszíves irjon.
Én arra gyanakszom, hogy a töltővel lett valami és fullba lemerült az akku.Mikor bedugom a laptopba nem gyúl ki a vörös led ami mutatja, hogy tölti az akkut. Vagy vajon a táp,proci, alaplap hármasból romlott el valamelyik? Ha valaki tud segíteni az légyszi irjon,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Formula-1
- Plazma TV topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx