- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Helló mindenki.
Nagy a bajom.Asus laptopom van.Van benne egy retek kártyaolvasó is, ami egy pár kártyát olvas, de szerencsémre nekem pont olyan van, amit nem olvas be.ehhez kellet anno vennem egy kártyaolvasót(meg aztán mégiscsak jobb)
A baj ott kezdődik, hogy vadul fotózok, de egy pár napja nem megy az USB-m.Illetve ha van kedve megy, ha nem akkor meg nem.Többször nem, mint igen.Van külső DVD meghajtóm is és azt sem ismeri fel a gép.
Egyszer felismeri, aztán sípol egyet , és pár percel később már nem tudok vele mit kezdeni.
3 rövid sípszó van, jó mély hangon, amikor ráteszem a DVD-t, vagy a kártyaolvasót, és semmit nem csinál.Azért is baj, mert perpillanat itt állok egy halom képpel, amit meg kéne csinálnom, de nem tudok, mert nem tudom letölteni a gépemről, illetve rá sem tudok tölteni így.Mi lehet a baj???
Hol keressem a hibát?Nem vagyok PC zseni, így fogalmam sincs mia teendő,és mit kell megnézzek.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest