Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe93
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Ideapad 310-15ISK 80SM-em.
Egy hardveraprós kollégától vettem jutányosan, szinte új volt.
Otthon bedugtam hdmi-t, usb-t, töltőt, minden oké.Ezután bedugtam a hangszóróm jack dugóját és a gép fokozatosan tönkrement percek alatt.
Az eszközök folyamatosan "vesztek el". Először a wifi, majd az usb, touchpad.
Állandóan újraindítottam, hátha jobb lesz a helyzet. El kezdett akadni a Windows,
végül a képernyő kezdett el villogni, majd az ötödik percnél egyik újraindítás után
korom sötétség, csak a ventillátor ment.
Amikor újra rádugtam a töltőt mintha kis életet kapott volna, eljutottam a boot menüig,
de aztán következő újraindításnál már az sem jött be.Azt kell tudni, hogy az előző laptopom ugyanezzel a kábelhalommal amit a gépbe dugok működött.
Illetve hogy ebben az ideapadban a mikrofonnak és a kimenetnek egy aljzata van, de én nem használtam elosztót.
Illetve a hangszóró aktív és régi.Azóta garanciából kicserélték a laptopot, mert az alaplap teljesen meghalt én pedig hazahoztam az újat és nem tudom mit tegyek. Szerintetek mit tegyek? Nézessem meg a hangszóró jack-jét multiméterrel? Az biztos, hogy bele nem merem dugni. Csak furcsa, hogy közben a laptop amiről írok, abba bele van dugva és nincs semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx