Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Üdvözlet.
Az új net előfizetésnél a T-home-nál választottunk egy laptop+internet kombó csomagot.
A laptop a egy Toshiba Satellite L300-as.2 napja küldték meg a laptopot előtelepítős Vista Home Premium OP rendszer van(volt) rajta.
Feltelepítette magát a rendszer, én még tettem fel egy winrar-t, egy MSN-t, egy Kaspersky-t, és egy Firefox-t.
Első nap nem is volt vele gond. Aztán elkezdett kékhalálozni a gép.
Vista már el se indult normál indításon, csak csökkentettbe.memtest 3X futott le, nem talált memória hibát.
Először próbálkoztam a laptophoz kapott Recovery DVD-vel. (hibát ír ki az elején)
Na mondom jöjjön az öreg XP akkor. A telepítés elején, kék ablak, végzetes hiba miatt leállt.
Aztán egy Win7 beta 7000-es 64bit (ez volt kéznél hirtelen) csodák csodája felmászott a winyóra és el is indult. De aztán bedobott egy újraindításnál ő is egy kékhalált.Aztán egy "végleges" win 7 32bit-el próbálkoztam. Az is beadta a kulcsot már az elején telepítés megkezdése előtt.
Nekem nagyon úgy tűnik valami hardware hiba lett vagy én nem tudom.
Ne is kísérletezzek semmivel, hanem vegyem fel a kapcsolatot az illetékesekkel és mehet a szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest