Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Üdvözlet.
Az új net előfizetésnél a T-home-nál választottunk egy laptop+internet kombó csomagot.
A laptop a egy Toshiba Satellite L300-as.2 napja küldték meg a laptopot előtelepítős Vista Home Premium OP rendszer van(volt) rajta.
Feltelepítette magát a rendszer, én még tettem fel egy winrar-t, egy MSN-t, egy Kaspersky-t, és egy Firefox-t.
Első nap nem is volt vele gond. Aztán elkezdett kékhalálozni a gép.
Vista már el se indult normál indításon, csak csökkentettbe.memtest 3X futott le, nem talált memória hibát.
Először próbálkoztam a laptophoz kapott Recovery DVD-vel. (hibát ír ki az elején)
Na mondom jöjjön az öreg XP akkor. A telepítés elején, kék ablak, végzetes hiba miatt leállt.
Aztán egy Win7 beta 7000-es 64bit (ez volt kéznél hirtelen) csodák csodája felmászott a winyóra és el is indult. De aztán bedobott egy újraindításnál ő is egy kékhalált.Aztán egy "végleges" win 7 32bit-el próbálkoztam. Az is beadta a kulcsot már az elején telepítés megkezdése előtt.
Nekem nagyon úgy tűnik valami hardware hiba lett vagy én nem tudom.
Ne is kísérletezzek semmivel, hanem vegyem fel a kapcsolatot az illetékesekkel és mehet a szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- MacBookPro 15" 2018 - A1990
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon, touchbar, garancia (100)
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest