Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kik89
újonc
Üdvözletem!
2010-ben vásárolt, sokáig kifogástalanul működő Lenovo Z560-as laptopom kicsi terheléstől is elég hamar lelövi magát. Mostanában csak böngészésre használom, de azt sem bírja sokáig, amikor filmet próbáltam nézni, a film felénél kikapcsolt. Én is tisztítottam, illetve elvittem szervizbe, ahol tisztították, pasztázták, 2500-ért. Az AIDA64 tanúsága szerint a gép 40-50 fok közt üzemel, ha semmi különöset nem csinálok, mint pl. most, amikor ezt a hozzászólást írom, és nem is igazán melegszik, inkább hirtelen ugrik meg a fogyasztás és vele a hőfokok, ha megnyitok egy új weboldalt, programot, stb. Egy idő után hangosabb a gép és alul középen lehet érezni némi melegedést, de aligha ez a probléma oka. Az áramellátásra gyanakszom még, mivel régóta (legalább 2 éve) akku nélkül, töltőről használom a gépet, és ha valami forró, az a töltő adaptere. Ami biztos, hogy a kikapcsolás a terhelés mértékével van összefüggésben, a hűtés pedig jól működik, és a szellőzésről is gondoskodom.
A fentiek alapján hol lehet a hiba, mivel próbálkozzam, és mennyit kell költenem, ha még egy 1-2 évig szeretném használni? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Wise (ex-TransferWise)
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx