Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcoreman97
csendes tag
Hát remélem ez baj neki
Majd tudok beszélni ismerősömmel akkor beállítom vele ,de lehet nálamlesz a laptopja ,mert újra kell raknom ,mert őszintén tört verziós Windows 8.1 Pro x64 van benne , amibe 2015 januárig be van integrálva a frissítések és inkább olyat teszek fel amibe semmi sincs feltelepítve. 
Mint ha friss lenne
Meg sajnos hagytam ki drivereket háttértárilyenek.. Mert kevés időm volt vele. Meg 2015ös driverek vannak fent sajnos főleg a videokártyáknak.. Szóval ja újra teszek mindent rajta. 
És remélem az féynerő probléma helyre áll ,emg olvastam én is , hogy ott kell valamit beállítani meg a vga driverre is kell valamit csinálni az eszközkezelőben.
Köszi a tanácsot , remélem minden fasza lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Majd tudok beszélni ismerősömmel akkor beállítom vele ,de lehet nálamlesz a laptopja ,mert újra kell raknom ,mert őszintén tört verziós Windows 8.1 Pro x64 van benne , amibe 2015 januárig be van integrálva a frissítések és inkább olyat teszek fel amibe semmi sincs feltelepítve. 
Meg sajnos hagytam ki drivereket háttértárilyenek.. Mert kevés időm volt vele. Meg 2015ös driverek vannak fent sajnos főleg a videokártyáknak.. Szóval ja újra teszek mindent rajta.
Pyttawrx