Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlon
újonc
Sziasztok!
Toshiba C660D laptop, Athlonp340-es proci, 320gb hdd, 3gb ram, Radeon 4200 vga.
Netezés közben elment a kép, és újraindítás után sem jött vissza. Ledek mennek, cooler pörög, de kép nincs. Szervíz felejtős, átbacnak, lehúznak, vagy nem foglalkoznak vele, max nagy részegységek cseréje sok ropogós 10ezresért. Maradt a Ytube és a gugli. Az ott írtakat végigpróbáltam, akksi ki, bekapcsoló gombal reset, kijelző megvilágítása lámpával, külső monitor. Perifériák egyesével való leszedése, és bekapcsolgatás, gombelemcsere. Eredmény nincs.
Ekkor már hardver hibára gyanakodtam erőssen. Próbálgatás közben kb 30-40 bekapcsolás, kép abszolút nincs. Fórumokon olvastam, hogy a túlmelegedés miatt a toshibáknál az alapla forrasztásai képesek megolvadni. Hőlégfúvóval pár perces melegítés megoldhatja a problémát. Ehhez sajnos nem volt felszerelésem, de nekiálltam darabokra szedni a gépet, hátha látok az alaplapon valami érdekeset. Nem láttam semmit, így összeraktam. Még egy bekapcsolás reménytelenül, de a kijelző nem indul. Újra ytube, ahol láttam egy videót, hogy a tag a billentyűzet szalagkábelét lecsatlakoztatva elindítja a gépet, és el is indul neki. Mondom ezt még megéri megpróbálni utoljára, mielőtt a kukába helyezném a leendő boldog új roma tulajdonosának. Legnagyobb meglepetésemre beindult, és azóta már túl van egy win10-es telepítésen, és hibátlanul működik a gép, kb 40 óra használat van már benne több újraindítással.
Kérdésem: okozhatta a helyreállást a billentyűzet lekötése, vagy a vak véletlen csupán, hogy pont akkor kezdett el érintkezni egy szakadás, vagy szűnt meg egy zárlat? Vajon mire számíthatok a jövőben? Tartós tejet már nem merek venni ennek a gépnek. Kinek mi a véleménye, találkozott már valaki valaha ilyen jellegű hibával, pontosabban orvosolt-e már az általam leírt megoldással valaki ilyen hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest