Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendegúz_50
tag
válasz
Illissius #1229 üzenetére
Szia!
Nekem volt egy ilyen laptop hibám, hasonló jelenséggel azzal fűszerezve, hogy nem csak csíkok jelentek meg rapszodikus módon de ahogy forgattam, hajtogattam fel-le a képernyőt el is sötétedett az élet rajta.
...sajna szét kell szedni és a csatlakozó fólia érintkezőket vissza kell csúsztatni a helyükre. ez egy olyan átlátszó fóliás dolog aminek a végződése be van vonva rézzel ill. ott nincs védőfólia és az csúszott ki vagyis hol érintkezett rendesen hol meg nem, vigyázz meg ne karcold és nehogy megtörjön miközben munkálkodsz vele mert marha vékony és elég érzékeny a bajra
Ez a hibajavítás nálam megoldott minden gondot szerencsére.
Persze előtte próbáltam drivert frissíteni...teszteltem...mindent csináltam vele csak hogy megússzam a szétszedést.
.nem sikerült
De megérte, soha többé nem jött elő a hiba ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest