- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
geritwo
csendes tag
Sziasztok!
Töltő problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A barátnőm már a második Dell Inspiron gépét koptatja. Mivel grafikai munkákat végez, a gép sokat van tápon, és úgy tűnik, a gépnek tönkrement a töltője - legalábbis tölteni nem hajlandó róla, amikor csatlakoztatva van a töltő, villog a figyelmeztetés, hogy mindjárt meghal az akksi.
Amikor az előző, már használatból kivont masina megegyező teljesítményű (65 wattos) töltőjét dugtuk rá, arra hibaüzenetet jelez, és Dell 65 wattos töltőt követel (...), tölteni pedig ugyan nem tölt, de biztosít áramellátást a gép számára. Nekem csak emiatt gyanús: biztos, hogy ilyenkor a töltővel van gond, vagy lehet valami a géppel is?
Mivel most történt a pusztulás (ha az), szervizzel még nem kontaktoltam az ügyben, de gondoltam, hátha ismeri valaki a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest