Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#49588) mh197 válasza $p@rr0w (#49576) üzenetére


mh197
senior tag

Véletlen tévedtem ide, de jónéhány kapcsolat után annyit tudok mondani, aki azt gondolja, hogy ebből így életre szóló kapcsolat lesz, az vagy hisz a mesékben, vagy még nem elég tapasztalt e téren.
Ez a dolog, amit leírtál, teljesen az az eset, amikor mindent elmondtál neki magadról, nincs semmilyen titkod már előtte, látja rajtad, hogy totál odáig vagy érte, és ez a legbiztosabb út a kapcsolat bukásához. Nem egy nő mondta már, hogy ha a pasiért nem kell 2teperni" egy nőnek, akkor az már nem kapcsolat, mert nem érdekes számukra. Minden nő az olyan pasikért van oda a lelkük legmélyén, aki egy elérhetetlen számukra. Amint elérhetővé válik egyúttal érdektelenné is válik számukra, és amikor erre maguk is ráébrednek, na akkor jönnek az általad leírt mondatok, mert valójában tudja, hogy jó veled, meg van múltatok, meg sok jó story, de már nem vonzódik hozzád a fentiekben leírt okok miatt.

Erről a pontról már nem vagy valami csoda folytán lehet ebből az egészből valami jó, mert még ha meg is beszélitek, és együtt maradtok, benne ez az érzés ott lesz, és csak idő kérdése, hogy megint mikor jön elő, és lehet így, hogy elmondja, vagy úgy, hogy bemutat neked valakit.. :)
Lehet közhely, de egy kapcsolatban irányítson a férfi, ne a nő, mert valahol a nők is ezt várják, ezért vonzódnak a pasikhoz.

A fent leírtak ellenére azért sok sikert kívánok, de tanácsként szerintem a legjobb, ha keményen rákérdezel a dolgokra, és ha bizonytalankodik, akkor elmondod neki, hogy mit is akarsz, ha erre ő nem tud egyértelmű választ adni, akkor fölösleges folytatni. Ha meg lenne valami a dologból, és tényleg szeret, akkor még akár utána is összejöhettek később, mert akkor akár már megint "érdekes" lehetsz számára ott legbelül is.

Azért majd írd meg mire jutottatok, kíváncsi lennék, ha nem marad titok. :))

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.