Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#11401) Kokkantas válasza fokukac (#11395) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Nincs. Hála az égnek.

(#11402) Cs.Orsolya válasza tildy (#11400) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

ÖNGYILKOSSÁGRÓL:

Változó.
Főleg a pillanatnyi diagnózis dönti el. De korrekt diagnózishoz jutni elképesztően nehéz, mivel a difefrenciáldiagnózisokban a neurotikus depresszió, és a bipoláris depresszió nehezen elkülöníthető. A borderline zavarok meg hemzsegnek a pusztításos, önpusztításos képzetektől, téveszméktől, és kényszerektől.
A párkapcsolati reakciókból is nehéz kiszűrni, mivel egy szimpla neurotikus játszmája nem egy bipoláris manipulációs játék.
A lényeges különbségek talán abban rejlenek, hogy aki nagyon sérült, az a kapcsolatai nélkül nem tud létezni, nincs identitása, így azt észleli, hogy ő sincs. ha jónak éli meg önmagát egy kapcsolatban, akkor szereti a másikat, és az énképe pozitív. de minden frusztráló tényezőre ez az ellentetjére fordul. Mivel sajnos az árnyék énrészek ilyenkor elevenen projektálódnak a másikra, így nincs olyan egy kapcsolatban, hogy csak jó, és oké vagyok, ill. a társam is az, hanem állandó a jó-rossz fázis váltakozása. Elviselhetetlen lesz egy idő után a másik félnek is.
ha depressziósan van életelutasítás, akkor az egyén élettörténetében a terheltség, a kjudarcok, és a tehetetlenség élménye a domináns. Elfojtott düh és gyászreakciók halmozódnak fel, majd apátia, és depresszió. A depresszió a sorssal, az élettel sezmbeni tehetetlenség, el nem fogadás, tartós passzív rezisztencia, tanult tehetetlenség, mely az élet, majd önmagunk elutasítását hívja életre. alapvetően logikusan. Egy depressziós életelutasítása teljesen jogos, és logikus a saját beszűkült világán belül. Tökéletesen felépített érvrendszerrel. Ezért kegyetlen kognitív játékosok. Főleg kogníció, azaz gondolkodási szinten kialakult zavar eredménye, aminek érzelmi hatásai utólagosan épülnek ki, majd vegetatív szinten is tartós változásokhoz vezetnek, és fixcálják a problémát, fixálják az érzelmi alaphangulatot, és a kognitív köröket. Egy csapda élményt hoznak a társnak is. Nincs kiút. Ez az alapélmény. Ezért kell meghalni.

Összefoglalóan tehát a neurotikus depresszió érettebb személyiséget takar, a betegség sorhelyzetek révén, tehetetlenségből, kudarcokból, feldolgozatlan veszteségélményekből alakul ki, logikusan érvelhető, kognitív szinten berögzült gondolati körök mentén. Erre épülnek rá az érzelmi, és a vegetatív körök. A kedvenc peptidek a lehangoltságot tartják fent. A kapcsolatban a partner leginkább a kimerltség, és a tehetetlenség, illetve a düh fázisaiban vergődik, és úgy érzi, csapdába szorult önmaga is. legtöbbször a kapcsolat kezdeményezi a terápiát a beteg félnek.
A bipolárisok esetén a személyiség sérülése sokkal koraibb, az első életévre esik. Az identitás nem alakult ki, az éntudat mindig a kapcsolati helyzettől függ, az énértékelés labilis, és irracionális belső tartalmakkal tarkított. gyakran téves eszmék, mániás felpörgetettség, vagy teljes kiégettség jellemzik. A környezet tükörfunkciója hol reflektív, hol projektált viszonyból épül fel: értsd olyan, mintha a te a kapcsolatban hol tükör, hol egy vetítővászon lennél, aminek semmi köze a te rális viszonyulásaidhoz, a te reális énedhez.
A kapcsolatban lévő fél tejes zavarodottságot, blokkoltságot él át, egy idő után csak tűr, mert tehetetlen a reális önmaga elfogadtatásával. A másikról nehezen hiszi el, hogy beteg, inkább szeszeélyesnek, vagy kiszámíthatatlannak észleli őt, amely keveredik azzal, hogy teljesen őrültnek látja a másikat. Sokszor megkérdőjelezi önmagát is, saját realitásérzékelését, önmagát. Egy ilyen szintű sérülésű emberrel való együttlét beprónálja a másik személyiségét, megpróbálja azt felőrölni pont úgy, ahogyan a sajátját észleli. Az érzelmi függés, és a zsarolások mélyen tudattalanok. A rengeteg jó miatt nagyon-nagyon sokáig kitartanak, míg a másik paranoid, és egyéb pszichotikus rohamai be nem teszik a kaput, és akkor menekülne. de onnantól képtelenség megszabadulni a másiktól. Hosszú-hosszú évekig tartó kínlódás lesz belőle, főleg terápiás segítség nélkül.

A két véglet között pedig számtalan átmeneti állapot létezik. Emiatt kiszámíthatatlan, kinél milyen komoly a fenyegetés.

A legbölcsebb az, ha mindenki úgy próbálja meg ezt kezelni, hogy ő megtett mindent, amit tudott, hogy segítséget adjon, vagy teremtsen a másiknak. De senkinek nem felelőssége, és nem kötelessége a másik életéért számot adni. Mindenki a saját életéért felelős. Ha megtettél minden tőled telhetőt, szeretetben, megértésben, képességeidhez és tudásodhoz mérten, akkor nincs miért lelkiismeret furdaljon. Onnantól a másik, és annak családja, vagy hozzátartozói felelősek az életéért. Kényszer kezeltetésre önveszélyeztetés, ill. mások veszélyeztetése esetén is csak rövid ideig lehet rákényszeríteni valakit. Utána hazaengedik, és vagy szedi a gyógyszerét, vagy nem.
Ennek megfelelően, senkiért nem kötelességed feláldozni sem az életedet, sem a boldogságodat. Még a gyerekedért sem, ha ez nem jön szívből. Sajnos sok ilyen van. De más a vér, és más az önként vállalt érzelmi elköteleződés vgy felelősségvállalás. A lényeg, hogy tudatosan döntsön mindenki, meddig tart az ő felelőssége és vállalásai, és hol kezdődik a másiké. De ha döntöttél, akkor tarts ki a döntésed mellett, és légy hű önmagadhoz! Ha mégsem bírod, még akkor is mondhatod, bocsánat, tévedtem. Eddig bírtam, de most már az én épségem, egészségem, életem a tét. És itt nem hibáztathat senki, ha fogod magadat, és felállsz, hogy ennyi volt.

Ennél többet nem lehet elmondani ehhez a kérdéshez.

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#11403) tildy válasza Cs.Orsolya (#11402) üzenetére


tildy
nagyúr

Köszi Orsi, hogy leírtad. (Ez kicsit árnyalja a képet, mert nekem több reakcióból is itt az jött le, hogyaki nem teszi meg , csak esetleg mondja, az kb. még annyi "tiszteletet " sem érdemel, mint aki megteszi. )

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11404) Cs.Orsolya válasza tildy (#11403) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Az önpusztítás mindenkiben ott van. Valaki a lassút választja, valaki a gyorsat. Valaki tud róla, valaki nem tudja, mert még önmagának is nehezen ismeri be. Ott van mindenkiben, mert ez az emberi mivoltunk részét képezi. Az a kérdés, ki mit kezd vele...

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#11405) edipqe


edipqe
senior tag

inditványozom ha a topic cime változzon erre:

Nők, nőügyek, és önismeret.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11406) dokar


dokar
addikt

Mi folyik itt? Ebben a topikban csajozni lehet? Vagy lelkizős téma?

extra - SEXRay

(#11407) edipqe válasza dokar (#11406) üzenetére


edipqe
senior tag

pont ezért javasoltam a névváltoztatást.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11408) Majstor válasza dokar (#11406) üzenetére


Majstor
senior tag

[link] :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#11409) Cs.Orsolya válasza dokar (#11406) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Az önismereti hiányosságok megnehezítik a csajozást. Aztán a nők meglehetősen lelkizős lények, így nem árt, ha nőügyek címén néha ez is helyet kap. Én a magam részéről arra reagálok, amiben segítségre szorulnak mások.

Kokkantás: Nem feledkeztem meg a kérésedről. Egyelőre gondolkodom erősen, mikkel lehetne teljesen "szűzen" a témába vágni.

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#11410) Integra válasza Kokkantas (#11401) üzenetére


Integra
titán

ne már koki, mi a túróst csináltál már megint az utolsó fél évben???:(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11411) Wolverine válasza Integra (#11410) üzenetére


Wolverine
félisten

Pedig nemrég még randizott is :U

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11412) dokar válasza Cs.Orsolya (#11409) üzenetére


dokar
addikt

aha, szted baj ha 27 évesen nincsen barátnőm? :D

extra - SEXRay

(#11413) tildy válasza dokar (#11412) üzenetére


tildy
nagyúr

Az a baj, ha ennyi évesen már igába hajtottad a fejed:D :DDD :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11414) Integra válasza dokar (#11412) üzenetére


Integra
titán

nem, csak szex legyen bőven :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11415) dokar válasza tildy (#11413) üzenetére


dokar
addikt

a volt menyasszonyom se örülne neki, ha barátnőt tartanék :DDD

extra - SEXRay

(#11416) fordfairlane válasza dokar (#11412) üzenetére


fordfairlane
veterán

Attól függ, hogy te ezt bajnak érzed, vagy sem.

x gon' give it to ya

(#11417) edipqe válasza dokar (#11415) üzenetére


edipqe
senior tag

tyuha már volt menyasszonyod és most egyedül tolod? Mi romlott el?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11418) Wolverine válasza edipqe (#11417) üzenetére


Wolverine
félisten

Volt menyasszonya, most meg felesége van :P (PH tali napján nősült, szerintem kb. mindenki jelenlevőtől kapott üdvözlő sms-t aznap :DDD)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11419) tildy válasza edipqe (#11417) üzenetére


tildy
nagyúr

Tavaly ph tali időpontjában volt pont az esküvője, te ;]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11420) dokar válasza Wolverine (#11418) üzenetére


dokar
addikt

vki kitörölte azokat az sms-eket :O

extra - SEXRay

(#11421) edipqe válasza dokar (#11420) üzenetére


edipqe
senior tag

áh értem. Talán még rémlik is vmi, nem fekete a haja a hölgynek? mintha vmi motoros kép derengene nekem........de öreg vagyo én már az emlékeim megtartásához..ehhhhh, lógiga húslevest kérek vacsorára.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11422) dokar válasza edipqe (#11421) üzenetére


dokar
addikt

az enyém biztos nem motorozik

extra - SEXRay

(#11423) Cs.Orsolya válasza dokar (#11412) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Másokat is szívesen bepróbálgatsz? Vagy csak nekem jut ez a kiváltság? :P

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#11424) fokukac


fokukac
nagyúr

Hogyan választ egy férfi feleséget magának...
Egy férfi feleséget akart választani magának, de gondot okozott, hogy a 3 legrátermettebb jelölt közül kire essen a választása. Elhatározta, hogy mind a háromnak ad 5000 dollárt, és megnézi , hogy ki mit csinál a pénzzel.

Az első a teljes összeget szépítkezésre költötte. A leghíresebb szépségszalonban kikozmetikáztatta magát, csináltatott menő frizurát. Elment vásárolni, csak a legmenőbb cuccokat vette meg, hogy mire a férfi hazaér, tündökölhessen.
Mikor a férfi hazaért, azt mondta neki, hogy őérte tette, hogy mindenki irigyelhesse, hogy milyen dögös nője van, mert annyira szereti..
A férfi le volt nyűgözve.

A második vásárolni ment. Ajándékokat vett a férfinek. Golf felszerelést, a legújabb kütyüket a computeréhez, és néhány nagyon drága ruhát. Amikor átadta az ajándékot, azt mondta, hogy annyira szereti, hogy minden pénzt ráköltött.
A férfi ismét le volt nyűgözve.
A harmadik befektetett a tőzsdén. Ügyesen megsokszorozta a pénzt. Visszaadta az 5000 dollárt, majd a fennmaradó részt ismét befektette, és a hasznot egy közös számlára utaltatta. Ő azt mondta a férfinak, hogy ő a közös boldogságukat tartja a legfontosabbnak ezért tette, amit tett.
Nyilvánvaló, a férfi ismét le volt nyűgözve.

A férfi nagyon sokáig rágódott azon, hogy a nők mire költötték a pénzt, amit tőle kaptak.
Végül feleségül vette azt, amelyiknek a legnagyobb volt a melle.
A férfiak már csak ilyenek, tudod...


Napjainkban, az emberek sokkal több pénzt költenek mell implantátumra és Viagrára , mint az Alzheimer-kór kutatására.
Ez annyit jelent, hogy 2040 -re a földön egy igen nagy számú idősebb generációnak kell élnie, hetyke álló mellekkel és hatalmas álló farokkal, viszont halvány lila fogalom nélkül, hogy mit is lehet kezdeni vele.
Ha nem küldöd azonnal tovább ezt az üzenet 5 jóbarátodnak, kevesebben fognak nevetni a világban. :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#11425) Kokkantas válasza Integra (#11410) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Ahogy tanult kollégám mondta, volt egy randim. Több, mint a semmi.

(#11426) fordfairlane válasza Kokkantas (#11425) üzenetére


fordfairlane
veterán

Az semmi. Miért van az az érzésem, hogy kényszerből mentél el erre a randira, hogy mégis legyen "valami"? Talán rosszul látom, de valahogy nem érzem a lelkesedést, illetve csalódást, a mondanivalódban nem érzek semmit. És elnézést a szókimondó szövegért.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#11427) edipqe válasza fokukac (#11424) üzenetére


edipqe
senior tag

:C :C

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11428) Kokkantas válasza fordfairlane (#11426) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Az elején valóban volt benne valami "kényszer", de amint személyesen találkoztam a lánnyal ez elmúlt. Akkor rájöttem, hogy simán képes lennék beleszeretni nagyon. Sajnos ez a másik oldalról nézve nem volt ilyen.
Nincs miért elnézést kérned.

(#11429) Integra válasza Kokkantas (#11425) üzenetére


Integra
titán

és legközelebb akár több is.
csak hagyd folyni az eseményeket és ne képzelj bele semmit, legyél a koki és ennyi:)
ha több is kell legyen, akkor lesz magától. ha nem, nem. no problémó, jön a következő úgyis:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11430) frame>24 válasza Integra (#11429) üzenetére


frame>24
addikt

"legyél a koki és ennyi:)"

Koki invitálása a leendő barátnő felé:
- Gyere fel hozzám, megmutatom a level 60-as Undead Warlockomat! Olyan loot-ja van, hogy el sem tudod képzelni! Meg van egy Orc Shamanom is! WoWaaaaa!
- WTF? <punci kiszárad> (jah, kivéve, ha ő is virtuális kalandor)

Bocs! ;]

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#11431) The DJ válasza frame>24 (#11430) üzenetére


The DJ
addikt

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#11432) Wolverine válasza frame>24 (#11430) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez Esmein módszere volt két éve :DDD

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11433) frame>24 válasza Wolverine (#11432) üzenetére


frame>24
addikt

hehh, akkor bocs tőle is, meg még tőled is, ugye! :DDD

najó, azért a Diablo III + Fallout 3-at én is várom ;), uh, + még SC2 :U

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#11434) Kokkantas válasza frame>24 (#11430) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Night Elf Druidám van... :P

(#11435) Integra válasza Wolverine (#11432) üzenetére


Integra
titán

komoly sikereket könyvelhetett el:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11436) orbano válasza frame>24 (#11433) üzenetére


orbano
félisten

Aztán felhívod a csajt és megmutatod miylen egy igazi barbár? ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#11437) Wolverine válasza Kokkantas (#11434) üzenetére


Wolverine
félisten

Tippelek: csaj :U :DDD

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#11438) Kokkantas válasza Wolverine (#11437) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Az hát. :DDD

Integra:Ha a valódi önmagamat adom az már baj. Elég belőlem 50% is. Bőven sokk.

[ Szerkesztve ]

(#11439) D4rkm4n válasza orbano (#11436) üzenetére


D4rkm4n
őstag

Egy Level 1. barbarian ugye? :DDD

"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."

(#11440) orbano válasza D4rkm4n (#11439) üzenetére


orbano
félisten

Én level 30-ról indulok :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#11441) Integra


Integra
titán

Lányok esti imája:

Én istenem, jó istenem
Lecsukódik már a szemem
Imádkozok egy férfiért
Aki nem egy büdös görény
Aki kedves, erős legény
Farka pedig nagy és kemény
Legyen neki jó állása
A nevemre bankkártyája
Küldj egy férfit, aki szereti az eszem
És választ ad arra, hogy nagy-e a seggem
Aki bárhol felvisz a csúcsra
Nappali, háló, kert vagy konyha
Kérek egy férfit, aki végtelenül szeret
És nem dugja meg a barátnőimet
Ahogy az ágyam mellett imádkozok
A köcsögöt nézem, aki nekem jutott.
... Ámen

Fiúk esti imája:

Istenem, egy nagy csöcsű nőt akarok.
... Ámen

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11442) tildy válasza Integra (#11441) üzenetére


tildy
nagyúr

Akkor ezt az imát az exem elbaxta :DDD Szószerint :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11443) edipqe válasza Integra (#11441) üzenetére


edipqe
senior tag

:DD :C

tildy melyik részét? a ne másszon rá a barátnőmre vagy a kielégitoset?

[ Szerkesztve ]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11444) tildy válasza edipqe (#11443) üzenetére


tildy
nagyúr

Ezt:

Fiúk esti imája:

Istenem, egy nagy csöcsű nőt akarok.
... Ámen

Lecserélt egy kisebb mellűre....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11445) edipqe válasza tildy (#11444) üzenetére


edipqe
senior tag

NAGY hiba! :R nem vagyok amerikai szinten mell mániás, de ami szép az szép.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11446) Kidus válasza Integra (#11441) üzenetére


Kidus
őstag

Ez jo :D

tildy: fogd fel ugy, hogy ez egy jo dolog, legalabb beleptel a lehetosegek vilagaba, es ugy alakitod az eleted, ahogy akarod, meg a kapcsolataidat is, meg a pasik kozt is valogathatsz, ha egyszer rajottel, hogy jobb ez igy, meg sok mar dolog, ami eddig nem volt.
Szabadidoddel csakis te rendelkezel, nem kell alkalmazkodni, nem kell a nyugjeit hallgatni, nem kell utana pakolaszni, nem kell megfelelni, nem kell 2 emberre fozni, nem kell ragodni mindenfele szaron, es meg sorolhatnam :)

Assuming Control

(#11447) fokukac


fokukac
nagyúr

egy kis filozófia :

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

Ui. ja, és a mellméret azért nem minden.
ha kicsi, ha nagy, rezetel az agy :P

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#11448) edipqe válasza Kidus (#11446) üzenetére


edipqe
senior tag

héééééééj sztereotipizáunk, heh? És ahol a pasi jobban főz? És ahol a Nő is kupit csinál? ezt a fözős dolgot mindig magamra veszem, mert jól főzök.

de igaza van Kidusnak. Napfelkelte elött mindg sötét van.

[ Szerkesztve ]

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#11449) tildy válasza Kidus (#11446) üzenetére


tildy
nagyúr

Hehe jó is lenne ha válogathatnék.
Egyelőre nem nagyon tolonganak....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11450) lorcsi


lorcsi
veterán

tegnap kinéztem a strandra...
nem semmi alakok vannak :(
csajokon körbe a háj, kocsonya szerűen reng minden lépésnél
akin meg nem az sexi kis 2 részesben :)) tetkóval a testén
van miből válogatni, de nagyon el lehet szörnyülködni egyeseken :((

a legnevetségesebb az a 40-hez közeli korosztály, akik azt hisik milyen hihetetlen jól néznek ki és a vízparton mutogatjűk magukat :( ffi és nő is

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.