Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #10200 üzenetére
igen Anyu, már indulok is...!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kokkantas
senior tag
válasz Cs.Orsolya #10202 üzenetére
Round 1. Fight!
-
whitezo88
nagyúr
francba, hiába fogadom meg hogy hagyom a fenébe a netes ismerkedést, nem tudtam megállni hogy megint írjak egy bájos leányzónak
[ Szerkesztve ]
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
Gyors segítséget kérnék tőletek! Felvázolom a helyzetet. Megismerkedtem egy nőcivel interneten. Szokásos képcserebere, szimpik vagyunk, msn. Egy hete már beszélgetünk és tényleg fain minden. Tegnap volt az első randi. Az is nagyon fainul sikerült. Ő váltig állítja hogy azt kapta amire számított, szóval jó midnen. Eddig. Mint azonban megtudtam nem biztos abban hogy kapcsolatot akar... Azt mondta találkozzunk még. Azt állítja hogy vele van a gond, velem minden ok. Tegyük fel elhiszem neki, és tényleg nem tudja hogy akar-e kapcsolatot. Én nagyon azon gondolkodok, hogy ez már régen rossz, és bármennyire is tetszik nekem ő, meg kellene mondanom neki hogy hagyjuk ikább az egészet, mert ebből úgysem lesz semmi részéről. Efelé hajlok, csak nem vagyok biztos benne, hogy jól döntök-e. Gondoltam írok ide, hátha volt valakinek hasonló helyzete. Tehát védjem magam ikább és mondjam meg neki hogy hagyjuk, vagy vállalljam a további találkákat kockáztatva ezzel az ő NEM-ét és azt hogy én meg jobban "belehabarodok"?
THX!
Project Torque nickem: PeArp80
-
Kidus
őstag
válasz Romeo23 #10212 üzenetére
En a helyedben megmondanam neki, hogy en sem akarok komoly kapcsolatot, csak eljarni ide-oda, elvezni egymas tarsasagat, amig mindkettotoknek jol esik.
Talan ettol felenged, es nem vesz semmit kotelezonek, raeroltetettnek.
Aztan meglatjatok.
Vagy ha nincs turelmed a dolgokhoz, vagy nem latod sanszosnak, es haverilag nem erdekel, megmondhatod neki ezt is, es nem talalkoztok.Assuming Control
-
Kokkantas
senior tag
válasz Cs.Orsolya #10167 üzenetére
"Szaekmeber ide, vagy oda, Kokkantasnak se motorja, se nője, sem boldog élte. Szerintem tökéletesen tudja, mire volna szüksége, az a kérdés, mit tud tenni érte..."
Honnan tudom, hogy tényleg arra van-e szükségem amiről azt hiszem, h tudom, h szükségem van rá? Ha teszek valamit érte akkor azt honnan lehet tudni, hogy jól teszem-e?[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Kokkantas #10216 üzenetére
Ezt nem lehet tudni. Rá kell érezeni az életre, és ezt nem akarod. Mindenkitől tanácsot "vársz", hogy terelgessenek. Hogy ne kelljen gondolkozni, hogy valaki mindig megoldjon helyetted mindent. Ez így rohadt kényelmes, és igazad van, minek strapáld magad. Igaz, amiatt akadnak problémáid, hogy nincs senkid, de hát ez az egyetlen probléma teljesen felemészt.
Tessék összeszedni magad. Nem vagy már gyerek. Felelősséget kell vállalnod magadért, a tetteidért. Igenis, merj belevágni dolgokba, és most mindegy, hogy nőügy vagy más. És igen, azzal is számolni kell, hogy nem biztos, hogy úgy sikerül majd, ahogy elképzeled. Sőt, lehet, hogy határozottan rosszul, de neki kell vágni, mert ilyen struccmódra nem lehet élni. Beledugtad a fejedet a homokba, és várod, hogy megoldódjanak körülötted a dolgok, te majd csak felnézel egy idő után, és minden rendben lesz. Nem, az élet nem ilyen. Neked is tenned kell érte, hogy változzanak a dolgok.
Ne vedd sértésnek, kérlek.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
elmoraan (r)
aktív tag
Örökbecsű mondás, hogy akinek sok ideje van, az szerezzen egy motort, vagy nősüljön meg. Koki, ajánlom, hogy szerezz egy veterán motort, és tuti nem fogod törni a fejed a nőkön. Tegnap megszorult a gépsárkány, 40000 km-rel és 36 évvel a háta mögött. Ennek nagyjából annyi a valószínűsége, mint annak, hogy egy ötgyerekes nő szűk legyen Azóta a CPU három magja azt számolja, hogy mindez hogy következhetett be, a negyedik azt, hogy mi a rossebet kezdjek a hengerfalra felkenődött kompressziógyűrűkkel.
A túrázó pilóták szokták mondani, hogy nincs az az eufória, ami tovább tartana a légcsavar forgásánál. A szárazföldi analógiája is igaz. (Megjegyzendő, hasonló esetben egy nővel már nem lehet mit kezdeni, de az Öreg Hölgyet csak hagyni kellett, hogy kihűljön, és hazavitt.)
Szóval motort Kokinak! (Addig se ide ír Bocs, compañero. )
Ja, és a motorosnál nincs magányosabb lény az univerzumban. Sebezhetőbb se sok. Csak szólok."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
Van egy olyan dolog, hogy lelkiismeret. Hallgasd figyelmesen. Elég, ha leülsz, és hagyod, hogy hassanak rád a dolgok, és figyelj erősen befelé, mit okoznak. Onnan mindig tudni fogod, azt teszed-e, amire vágysz, és azt jól teszed-e. Ha igen a válasz, akkor folytasd. ha nem a válasz, akkor hagyd abba, és csinálj mást.
Nincsenek csodák, kokkantás! Nincs megváltás. Azt hiszed, hogy nem kell majd vérben és porban fürdönöd, ha csak lelikileg is ahhoz, hogy bármit is elérj? Van, aki eladja a lelkét és vele a vágyait, és a helyes cselekedeteket. Te is járhatod ezt az utat. De csak rajtad műlik.Az Istenért, állj fel abbóla rohadt szélből, és csinál bármi mást! Akármit4 Tök mindegy. Ugrálj, vagy állj fejen, főzz egy kaját, vagy bámulj ki az ablakon órákon át. Ami éppen jól esik. de hagyd azt a rohadt gépet ott jópár napra! Egy hétig ne is írj ide se! Aztán, ha majd végleg eltűntél a PH-ról, boldogok leszünk, jó úton jársz...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #10225 üzenetére
"Aztán, ha majd végleg eltűntél a PH-ról, boldogok leszünk"
A vér nem válik VAZZE!™
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #10227 üzenetére
Többeknek is (mondjuk valsz. egyformán hatástalanul )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #10227 üzenetére
hát én lassan eltűnök, az tuti. lett irodánk a kisdunaparton, hétvégén party, csütörtökön megyek fotózgatni, holnap randi. elkezdek kicsit élni, mert ez az elmúlt 2-3 hónap nagyon betett
bár lehet veszek notit mobilnettel, hogy feljöhessek osztani az észt, ha már annyi jutottA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #10230 üzenetére
Ilyen kacifántosan sem küldtek még el a francba
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
Tim82
félisten
Ne szóljunk a modiknak, hogy ez már rég nem a "Nők, nőügyek", hanem a "Lelkisegély Kokinak - akár akarja, akár nem"-topik?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #10238 üzenetére
szerintem félrekattintottál.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #10240 üzenetére
-
Kokkantas
senior tag
válasz Cs.Orsolya #10238 üzenetére
Tőlem.
Szerk.: Jajj! Én nem vagyok itt, ez csak egy hiba a mátrixban.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Húú, de mérges voltam Rád!
Kokkantas: Arról volt szó, hogy kibújsz végre a csigaházadból, és elmész élni. Írd ki az ajtódra: Élni mentem, ne keress!
Van egy viccem Neked.
Az erdőben az állatok közgyűlést hívnak össze, de a nyuszika nem jelenik meg! Elküldik a rókát, hogy elhívja a nyuszit! Odaért a nyuszi házához, de látja ám, hogy az ajtóra van ragasztva egy cetli. Közelebb lép, hogy el tudja olvasni. A cetlin ez állt: "Ne zavarj! Nemi életet élek!"
Róka visszaballag a közgyűlésre és elmeséli a dolgot.
Másnap megint közgyűlést szerveznek, nyuszika megint nem jött el. Róka ismét ballag a nyuszi házához, de megintcsak a cetlit látja! Róka visszamegy a közgyűlésre elmondja a dolgot.
Harmadnap ismét közgyűlés van, nyuszi ismét nincs jelen, róka ismét kullog a nyuszika házához, de a cetli ismét kint lóg az ajtón! Erre dühösen a róka:
-Ez nem lehet igaz, mindig engem ugráltatnak és nyuszika sehol! Hát én benyitok, lesz ami lesz!
Róka úgy is tesz, és a nyuszikát az asztalon széttárt lábakkal hanyatt fekve találja:
-Hát te mit csinálsz nyuszika?
-Áh, ne is kérdezd! Halálra b*sz az unalom![ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #10243 üzenetére
Hát még én. És ez már így is marad. "Első húzás... második..."
Úgyhogy véget is vetek kis csevelyünknek.
-
Kokkantas
senior tag
válasz Cs.Orsolya #10243 üzenetére
( afta): rendezodni latszik a szexualis eletem... napok ota megb*sz az unalom (bash.hu)
Majd megyek élni, ha vége a vizsgaidőszaknak és rendben lesz a ház kívül-belül. Nomeg most ismét nehéz döntés van előttem. Kövezzetek meg, de a múlt héten két délutánt az exemmel töltöttem. (Nem gondolni semmi rosszra.) Jól szórakoztunk. Visszakéne "szerezni", de valóban ezt akarom én? Van lenni egy másik lány, aki már nagyon szeretne velem találkozni (egyre többször mondja) , de én meg töketlenkedek már megint, mert nem tudom, hogy mi is lenne jó. szánalom...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Kokkantas #10246 üzenetére
Nah, végre egy kis izgalom! Randizz az exszel is, meg az új csajjal is. És figyeld a hatásokat. Sosem jössz rá, mire van szükséged, ha nem próbálod ki magadat minden helyzetben!
A ház küröl sosem lesz rendben minden! Ettől ne tedd függővé az életedet, mert akkor felemészt a házad, és minden egyéb más is.
-
whitezo88
nagyúr
1 hete írtam 1 lányról, aki nem emléxik olvasson vissza ma újra találkoztunk, amint vége lett az edzésének, gondoltam elhívom dumálni hazafelé. nos, az edzőtársam történetesen az ő gyerekkori barátja (semmi több), és a puszi után elkezdi neki újságolni neki h hu siet, találkozik a volt barátjával, de nem tudja mit akar tőle, pedig biztos nem jön vele még1x össze az biztos, stb stb,. teljesen zavart, feszült volt, nem is tudtam rendesen megkérdezni a dolgot (mintha ott se lettem volna ), de le is mondtam magamban emiatt... még pár szót se tudtam vele váltani...
ja és a pasinak van bnője... szal lehet 2 lovat akar 1 seggel megülni, szegény csajt meg hülyíti...[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz whitezo88 #10248 üzenetére
Hmm. Ha érdekel még a csaj, kérdezd meg tőle, hogy mi volt ez a jelenet tőle, és hogy elég bután és méltatlanul vislekedett veled szemben, és hogy ezt miért tette. Érdekelne a válasza...
Még valami:
Ezt már sokótoknál tapasztaltam, hogy a Nektek tetsző nő egy szent, egy angyal, egy istennő, akit csúnya, szemét, és gonosz pasik vesznek körül, és hogy amit művel veletek az magyarázható, érthető, és ezért véditek őt mindenféle szempontból. AZ érzéseknek nem kell önigazolás, Uraim! Az szar, hogy ha az imádott nő fájdalmat okoz, de vagy szeretitek őt olyannak, amilyen, vagy hazugság az egész, és egy illúziót szerettek. Ugyanakkor, a Reális Nő bizony szemét tud lenni, még ha nem is direkt teszi. És bizony ezért nem tökéletes, nem angyal, nem istennő, de még csak nem is egy rajongásig szerethető tündérke. Ember! Egy gyarló humanoid. Tessék azzal szembenézni realistán, hogy fájdalmat okoz, önző, olykor gonosz, és mindent magának akar..[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Kokkantas #10246 üzenetére
Csatlakozom Orsihoz; az új hölggyel mindenképp találkozz, a régivell ha tudod, szervezd meg (max. nem lesz belőle semmi...)
És ne görcsölj b+!"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest