Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#10701) 7 válasza orbano (#10700) üzenetére


7
addikt

Ugyan, nem biztos, hogy megéri az. Én inkább valahogy úgy próbáltam volna helyből visszavágni, hogy a lány mulasson rajta egy jót (hiába nem akarom mondjuk elkápráztatni), de azért később a párjának is meg lehessen magyarázni. :P

(#10702) bbazsy


bbazsy
őstag

szakítottunk.
3 év...

nem, nem olvastam vissza, és még nem ittam elég sört...

..

(#10703) 7 válasza bbazsy (#10702) üzenetére


7
addikt

Mi történt? :(

@válasz: Anno olyan egy éve én is ugyanitt a Logouton (no nem ebben a topicban) osztottam meg hasonló indokú hasonló bánatom. Nem szánalmas, az embernek valahogy ki kell engednie a gőzt. Ha most épp mi vagyunk kéznél, na bumm. Legfeljebb később moderáltatod, egyelőre az a lényeg, hogy akár egy kicsit is, de jobban érezd magad.

[ Szerkesztve ]

(#10704) bbazsy válasza 7 (#10703) üzenetére


bbazsy
őstag

elmúlt a varázs. fix 250kmről nehéz, és közeljövőben ebben nem lenne változás.
ésszel vége kellett, h legyen, csak egyelőre még nem fogtam fel, és igazából nem is akarom. és a kezemben a telefon, és tudom, h nem szabad.

csak most akkora az üresség, hogy a tesco összes söre nem lenne elég feltölteni.

ja, és szánalmas vagyok, h ezt mind ide írom..

..

(#10705) bbazsy válasza 7 (#10703) üzenetére


bbazsy
őstag

egy kicsit jobb, kezdek ellazulni (söör).

igazából undorító érzés, mert ha itt lenne, lehet működne. éljen a távkapcs..
+ első szerelem, első sex(igen, ez az a pillanat, ahol moderáltatni fogom:D)..

és így kb iszonyú nehéz elszakadni, mert lényegében ha Tőle elszakadok, akkor az egész otthonomtól szakadok el, mert önvédelemből haza se fogok járni. szal nabumm, dejó.

az lesz a vége, h elvállalom az egyetem melóját és kb 0 szabadidőm lesz nyáron, amjd talán az helyrehoz.

..

(#10706) 7 válasza bbazsy (#10705) üzenetére


7
addikt

Akkor különösen hasonló helyzetben vagy, mint én voltam, csak nekem 25 hónap után ért véget, és nem egészen azért, mert kialudt a tűz, hanem annak egy következménye miatt, a lány talált magának mást.

A megoldásunk viszont úgy látom, különbözik. Én igyekeztem társaságba menni, emberek közt lenni, az segített. De ha te úgy érzed jónak, hogy nem vagy otthon, ám legyen, csak szólj előtte haza, hogy most rossz időszakod van, de ne aggódjanak, majd átvészeled. :)

(#10707) Đ@n! válasza bbazsy (#10705) üzenetére


Đ@n!
tag

a meló sajna nem megoldás én ugyan csak fél évig voltam együtt a volt csajommal de én 1 hétre rá kerestem mást és ugyan lehet ha a csajnak nem oan jó de így nagyon hamar sikerült kivernem a fejemből

skillZ#Oc Team

(#10708) bbazsy válasza 7 (#10706) üzenetére


bbazsy
őstag

uuh:(
Téged se irigyellek..

hazamenni semmiképp, kisváros, összefutnánk, nem akarom.. haverokkal meg megoldom máshogy, szülőkkel szintén. bár ők tudják mivan.

elvagyok én Pesten, nyáron lakás vétel, stbstb. én nem akarok visszamenni, Ő nem akart feljönni. enélkül meg nem megy sajnos.

persze, találok majd idővel mást, önbizalmammal nincs gond, se hülye se ronda gyereknek nem tartom magam, csak akárhogy is nézem, egy szakasznak vége. mai napom azzal telt, h minden létező dolgot, ami Rá emlékeztet likvidáljak. félúton rájöttem, h ez lehetetlen... szal majd megszokom az állapotot, vagy nem tudom mi lesz.

btw lehetne más, akár kapcsolat, akár kaland szinten is, és egyszerűen nem akarom, nem jó, nem érzem, h kellene. ez meddig fog tartani? :(

mod: előző postra, elfleejtettem már a nicked:D:
1 éve szakítottunk pont, h megpróbáljuk mással. nekem volt más, 1.5 hónap alatt nem tudtam megszokni, hiányzott a régi. szal nálam ez se jó.

igen, meló se, de legalább leköt. TDK munka + diplomamunka lenne, szal iszonyú időigényes, + érdekel a téma (nem merem leírni, mert el leszek könyvelve kockának:D), ez talán segíteni fog. vagynem. max lesz egy jó diplomamunkám:)

[ Szerkesztve ]

..

(#10709) 7 válasza bbazsy (#10708) üzenetére


7
addikt

Emberfüggő, meddig tart.

Az biztos, hogy sosem fogod teljesen elfelejteni a kapcsolatot, az emberben nagyon rögzül az első igazán komoly, tehát ne is próbáld meg, felesleges. Szerintem inkább azon légy, hogy mihamarabb úgy tudj visszatekinteni a dologra, mint egy szép emlékre, aminek folytatása ugyan nincs, de sokat tanultál belőle, s rengeteg tapasztalatot szereztél.

(#10710) bbazsy válasza 7 (#10709) üzenetére


bbazsy
őstag

értékelem a próbálkozást, de ezzel most nem nyugtattál meg:D

meglátjuk mi lesz az egészből, próbálok gyorsan felejteni.
de az az aigazság, h ha 10 év múlva meglátom, valszeg ugyanez lesz, mint most, ezzel mind2en egyet értettünk. váltunk már el hosszú időre (fél év talán), egyszer kell látni a másikat, és akkor vége minden addiginak.

gének, kötődés, hormonok, nevezzük aminek akarjuk, de ez sajnos így van...

nincs esetleg a pincédben egy 21 év körüli, barna kék szemű, ~170cmes, 50kilós biológus? mer akkor átugranék:D

mod2: elfogyott a sör:(

[ Szerkesztve ]

..

(#10711) bbazsy válasza bbazsy (#10710) üzenetére


bbazsy
őstag

mod3: éjeenek a szobatársak ,1 mévg van:)

..

(#10712) 7 válasza bbazsy (#10710) üzenetére


7
addikt

Nem, a pincémben nem tartok hölgyeket. :)

(#10713) bbazsy válasza 7 (#10712) üzenetére


bbazsy
őstag

felőlem a konyhádban is lehet:D

..

(#10714) 7 válasza bbazsy (#10713) üzenetére


7
addikt

Ki kell ábrándítsalak, ott sincs. :D
De rendelkezésedre bocsátanám, ha esetleg itt lenne egy, aki nem az én kedvesem, és akinek te is szimpatikus vagy, hidd el nekem :DDD

Most viszont durmolás gőzerővel. Remélem, kipihened magad, s megmarad a jókedved is. :K

[ Szerkesztve ]

(#10715) bbazsy válasza 7 (#10714) üzenetére


bbazsy
őstag

héhéé, el ne menj. mesélj kiaz

mod: sör győzött, olvasni se tudok már:)

holanp írok privit + gyomláltatok, addig meg jó8 ha előbb olvasnád.

modsokadik: köszi mindent:)
mod --ot előbb írtam, mint írtál volna :P

[ Szerkesztve ]

..

(#10716) 7 válasza bbazsy (#10715) üzenetére


7
addikt

Feltételes módban beszéltem. Nincs sajnos, de amennyiben lenne... :P

(#10717) Poctar


Poctar
senior tag

Tudjátok, tényleg nehéz volt átmenni az elmúlt 3 hét eseményei felett. Szinte feladtam mindenemet a volt bnőmért, hogy hátha. Volt barátom elött is levetettem a büszkeségemet. Rájöttem, hogy még én sem vagyok érett igazán. Még is láttom és tudom, hogy min megy keresztül volt bnőm. Egyszer már én is voltam hasonló helyzetben...
Tényleg nem adott sok támpontott nekem. Csak azt mondta, hogy szünet és hogy nem tudja mi lesz, de nem akar elveszíteni. Aztán kisírta magát, elmondta, hogy mennyire nem bírja magát, azért amilyen jelenleg. Sosem hitte volna, hogy ilyeneket fog tenni és hogy ilyen állapotba jutt.
Küzdhetnék még érte, megtehetnék még sok mindent. Szenvedést okozhatnék neki és volt barátomnak. De minek? Tudjátok arra jutottam, hogy bár szenvedek és nagy fájdalmat okozott nekem, de ha bele gondolok, hogy mennyire szeretem, akkor én ezt nem teszem vele. El is mondtam neki, hogy nem akarom bántani, mert szeretem. Inkább menjen és ne érezze rosszul magát (mégha ki is van lelkileg).
Ez egy jó kis lecke volt az élettől, mely még mindig tart..., de legalább az ilyet már el tudom kerülni vagy kijavítani.
Nemrég még megbíztam annyira bnőmben és barátomban, hogy csak haverként találkozunk, találkoznak. Aztán rájöttem, hogy már 1.5 hónapja elkezdődött köztük az "ismerkedés". Még is ott kellett volna szakítanom, amikor 3.5 fél hónapja megtörtént az első dolog köztük... Peddig abban még nem is volt sok minden.
Szóval elengedtem és most egy hosszas gyász következik bennem, melyet nem tudom mennyi idő alatt heverek ki. Azért kicsit hállás is vagyok a sorsnak, a történtek miatt, hisz most már másképp láttom a világot és egy új úton indulok el...
Akárhogy is legyen és talán hülyeség, talán nem én várni fogok rá(a szívem ezt mondja), de persze nem megyek papnak.

(#10718) orbano válasza bbazsy (#10710) üzenetére


orbano
félisten

de nem fogod elfelejteni. hogy felejthetnéd el, nem vagy alzheimer-kóros :D idővel kicsit enyhül, illetve fölül tudod írni újabb emlékekel, élményekkel. csak a változástól való félelem munkálkodik az emberben ilyenkor. pár hét és nem lesz ilyen erős a fájdalom. én egyébként ilyenkor azt csinálom, hogy 1-3 napig agonizálok, elvagyok otthon magamban, megpróbálom feldolgozni az érzést, csak ezzel foglalkozom. Szomorú zenét hallgatok, sírok, merengek, ami épp jólesik. Utána pedig kimozdulok. Elkezdek programokat csinálni, a barátaimmal lenni, dolgozni, illetve mindenképpen nekiállok valaminek, amit addig még nem csináltam. Gondolom ez azért jó, mert lesz olyan dolog az életedben, ami nem köt igazán hozzá.
ELTE TTK, Pázmány Péter sétány 1/A, rengeteg 170 centi, 50 kiló körüli gyönyörű biológuspalánta rohangál itt :D
1 hónapig pedig ne csajozz semmi esetre se szerintem. Utána viszont orrba-szájba :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10719) Kokkantas válasza orbano (#10700) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Múltkor már az is zavarta az exem barátját, hogy jól elvagyok az exemmel és mindig megnevettetem.

[ Szerkesztve ]

(#10720) bbazsy válasza orbano (#10718) üzenetére


bbazsy
őstag

ELTE, Pázmány Péter sétány 1/C -be járok, ott vannak a biológusok(mármint tőlünk pár emelettel feljebb), bár 1/A -ból jöhet a fizikus/kémikus is:D

jaja, kis pihi kell, tudom. volt már h belefutottam rögtön utána másba, nem tett jót. pedig lehet szünet után ment volna a dolog, kitudja..

1-3nap emoskodás pedig most nem ok, van még egy félnehéz vizsga csütörtökön. pont elég kimenő volt a tegnap esti ivászat, érzem a hatásait ma is..

hszek törlésén erősen gondolkodok, nem tudom, h akarok-e pár hét/hónap múlva feljönni és ezeket látni.

..

(#10721) orbano válasza Kokkantas (#10719) üzenetére


orbano
félisten

sz@rd le. komolyan. nem a Te dolgod az ilyen. majd a nő dönt.

A vér nem válik VAZZE!™

(#10722) orbano válasza bbazsy (#10720) üzenetére


orbano
félisten

akarsz. és majd jókat mosolyogsz. amkikor pedig ne adj' Isten megint ilyen helyzetbe kerülsz, emlékezni fogsz erre az élményre, és nem lesz olyan rossz :)

hát igen, így vizsgák közben elég kemény, volt hozzá szerencsém, nem is ment a tanulás, nagyon elvonta a figyelmemet. de van akinek meg ilyenkor megy jobban, mert belefeledkezik...

én ha túl hamar kezdek bele akármibe (mármint csajba), szarul érzem magam. egyik szegény barátom is: szakítottak vele, és egy hétre rá ágyba vitte 2 csaj. ő meg totál kivolt és nem élvezte... :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10723) Bibby válasza orbano (#10721) üzenetére


Bibby
addikt

Nem is tudom... azért én ilyesmi helyzetben elbeszélgetnék a delikvenssel. Csak hogy körülbelül tudja mi merre meddig. :U

Ελευθερια η θανατος

(#10724) #56573440 válasza orbano (#10722) üzenetére


#56573440
törölt tag

nekem sem jött be ez a szakítás után nőzés :( csini, szép, de úgy érzem hogy átvágom, nem tudom azt érezni iránta mint amit elvárna, legutóbb halkan jelezte hogy szeret. én meg csak néztem és hallgattam. nem tudtam volna azt mondani őszintén hogy én is szeretlek.
aztán véletlenül beleakadtam az ex előtti exbe iwiwen, mit ad isten (ismerős ismerőse...) és totál elhűltem. én a srácok szerint arcfetisiszta vagyok, addig amíg az meg nem fog addig a többi nem érdekel. hát hogy nem erre emlékeztem az is biztos... fel sem ismertem a képen najó vagy 5 éve nem láttam de akkor is. brutál gyönyörű lett. én meg csak nézek egy olyan kapcsolattal amit igazából nem akarok a nyakamon, meg egy akkora bukott vizsgával ami a diplomámba kerülhet (vagyis egy év csúszást eredményezhet...). kúl az élet :(

(#10725) #56573440 válasza Bibby (#10723) üzenetére


#56573440
törölt tag

szerinem a hölgyel kéne elbeszélgetni hogy akkor most mi van. én is sok mindenkit megnevettetek, de attól még nem akarom lenyúlni őket. ha ilyenkor engem vennének elő hogy hé haver mizu, akkor nem nagyon érteném a témát.

ha a pasija nem tudja megnevettetni az már rég rosz.

(#10726) #56573440


#56573440
törölt tag

merhogy a modidő meg lejárt... most hívott hug hogy évzáróra nem akar egyedül menni kísérjem már el. nem nagy stratéga mert második mondatban kisült hogy a legjobb barátnője is ott lesz, aki 18 és gyorskoris, csinos, és... szal szimpi :D ez már a teljes csőd amit én csinálok. akármihez nyúlok az csak szar lehet :U

(#10727) 7 válasza #56573440 (#10726) üzenetére


7
addikt

Legalább rendes, gondol mindkettőtökre. :)

(#10728) I_Am válasza #56573440 (#10724) üzenetére


I_Am
veterán

Őszintének lenni rosszabb?

Miért nem meséled el Neki, hogy igen, még oldódó fázisban vagy, de még nem szerelmes. Mesélj neki az érzéseidről bátran és talán ez lesz a kulcs amire szükséged van.

Ha nyitott könyv vagy az emberek előtt sokkal szerethetőbb leszel és Te is könnyebben szeretsz meg másokat. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#10729) #56573440 válasza I_Am (#10728) üzenetére


#56573440
törölt tag

már az elejétől tudta hogy ez van. én voltam az aki már akkor is megmondta hogy hé lassabban kéne. az egy másik kérdés és szerintem ezt egy férfitársnak sem kell elmondani hogy a (megfelelő mennyiségű) alkohol mennyire képes serkenteni a fejfantartó ösztönt, főleg ha a "mézes madzagot" húzgálják előtte :( hogy jól körülírjam a "megdugatta magát kifejezést...
nem akar semmi komolyat így kezdődött. aztán most szeret. én nem akartam semmit és most sem akarok, és ezt ő is tudja. szerintem nem kell minden nap elmondani hogy érhető legyek.
valszeg az lesz hogy pihentetés lesz, és egyhamar nem kezdek semmibe, ha meg igen akkor szépen lassan és nem egyből a közepébe módon, és csak olyannal aki meg is érti min mentem/megyek keresztül.

[ Szerkesztve ]

(#10730) orbano válasza #56573440 (#10724) üzenetére


orbano
félisten

az engem sosem érdekelt olyankor hogy a partneremmel mi van ;] egyszerűen csak mindenki összehasonlítás tárgyává válik, és nyilván elbukik a megszokottal szemben. az hogy átvágom-e... nem vágom. ha nem kell neki amit adok, szabadon távozhat :)

"én meg csak nézek egy olyan kapcsolattal amit igazából nem akarok a nyakamon"

Ezt nem értem? :F

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#10731) orbano válasza Bibby (#10723) üzenetére


orbano
félisten

szerintem meg nem kell az intrika, ezt a részét én meghagyom a csajoknak :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10732) bbazsy válasza orbano (#10722) üzenetére


bbazsy
őstag

ám legyen..

tanulás menne sztem, ha akarnám, de utolsó vizsga, annyira nem is érdekel :D
csütörtökön lent leszünk már a Balcsin, ez éltet most:)

utolsó ismerős, volt hozzá szerencsém nekem is (oké, nem 2 volt:D), valóban nem jó.

szingliskedni kell most picit, fűzni, flörtölni.. :)

..

(#10733) #56573440 válasza orbano (#10730) üzenetére


#56573440
törölt tag

az a bajom hogy iszonyat lelkis vagyok. a szakításokat utáltam mindig a legjobban. úgy vagyok vele mint a hányással. inkább szenvedek pedig tudom hogy mi lesz a vége. tudja hogy mit akartam de az nem elég. az elején is erőltette, az meg elég necces szerintem ha valaki folyamatosan mondogatja de te csak bólogatsz hogy aha köszi.

én meg csak nézek egy olyan kapcsolattal amit igazából nem akarok a nyakamon
nem akartam hosszan fejtegetni hogy inkább vadásznék, mert egy laza flört is jobban felpörgetne mint ez a kapcsolat :(

(#10734) orbano válasza #56573440 (#10733) üzenetére


orbano
félisten

mert más szereti, mi? ki kell lépni a kapcsolatból. szakíts és menj flörtölni, ne legyél gyáva! (mondom ezt én :D)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10735) orbano válasza bbazsy (#10732) üzenetére


orbano
félisten

váááá de jó lesz neked mostantól. irigyellek :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10736) Brian_RL


Brian_RL
aktív tag

[OFF]Nos emberek, megvolt a randi, de össze vagyok zavarodva.

Tegnap reggel 9kor!! találkoztunk. El is indultunk hozzám. Nem telt bele 10 percbe, hogy elkezdett mesélni egy storyt, és azzal kezdte, hogy a pasija a bence, bla-bla-bla...
Nem is figyeltem már mit mond :(
De mire hazaértünk, ezt sikerült is elfelejtenem. Elkezdtünk tanulni, ettünk, ittunk. Sokat nevettünk.
Mikor elkezdett hatni az alkohol, elkezdtem kicsit közeledeni felé. Átöleltem, rádőltem a vállára, és úgy tanultunk. Aztán betettem egy filmet. A film alatt elkezdtem mepuszilni a nyakát, és az arcát. DE! nem viszonzott semmit. Egyszerűen csak tűrte, hogy ölelgessem, de nem folytatott. :((( :((( :((( És különben meg szerintem élvezte.
Kb este 7-ig volt itt!!
Azért is nem értem a dolgot, mert nagyon jól elszoktunk lenni, és én úgy éreztem ez bele fog férni.
Mindezek ellenére azt mondta, hogy szeretne legközelebb is jönni.

Szerintetek kamu ez a bence, vagy tényleg van pasija?? Ha viszont van neki, akkor miért velem dumál, és lóg szinte állandóan? Napokra átjön, és látom rajta, hogy élvezi az együttlétet. [/OFF]

[ Szerkesztve ]

(#10737) bbazsy válasza orbano (#10735) üzenetére


bbazsy
őstag

najo azért ennyire nem rózsás a helyzet, nem kell irigykedni:D

..

(#10738) Bibby válasza Brian_RL (#10736) üzenetére


Bibby
addikt

Bocs hogy beleugatok, de már múltkor is írtad... nektek teljesen természetes hogy reggel meg délután isztok? :U Sőt, így tanultok? Érdekes...

Ελευθερια η θανατος

(#10739) orbano válasza Brian_RL (#10736) üzenetére


orbano
félisten

Első számú szabály (ebből van egy jópár :D): nem foglalkozunk azzal, hogy mit mond a csaj, van-e pasija, vagy nincsen. Tökmindegy. Vazze átjön a lakásodra, engedi, hogy puszilgasd a nyakát, és akar legközelebb is jönni. Nem k*rvára mindegy, hogy mit mond ezen felül?
Az meg, hogy nem viszonozta... volt olyan esetem, hogy rámásztam a lánykára, és 1.2 percig nem csókolt vissza, csak "tűrte"... aztán megjött a kedve :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#10740) Brian_RL válasza orbano (#10739) üzenetére


Brian_RL
aktív tag

Na jó :DD
Akkor legközelebb bekeményítek :D :D

(#10741) fokukac


fokukac
nagyúr

Háztartástan. Kézikönyv nőknek, 1955-ből.
1955-ben az akkori Csehszlovákiában kézikönyvet adtak ki nőknek, Háztartástan címen. Néhány tanács következik ebből a kézikönyvből:

A vacsorát készítse el időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja, amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát. Készüljön fel a fogadására. Pihenjen 15 perccel az érkezése előtt, így ön friss és üde lesz amikor megérkezik. Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. A férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám. A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Csökkentse a zajt. Amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el. Legyen boldog, hogy láthatja őt. Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait. Hallgassa meg amit mondani akar, és még ha önnek is sok mondanivalója van számára ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően. Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében önnél. Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket és ne gyanakodjon az itélőképességében vagy fedhetetlenségében. Ne felejtse el, hogy ő a ház ura és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan. És jegyezze meg: a jó asszony tudja hol a helye.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#10742) orbano válasza Brian_RL (#10740) üzenetére


orbano
félisten

Csak szerintem arra nagyon figyelj oda, hogy amíg ott nem vagtok nálad, és bele nem melegedtek, addig még csak ne is éreztesd vele, hogy ilyen szándékaid vannak, sőt!
Szurkolok :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10743) orbano válasza fokukac (#10741) üzenetére


orbano
félisten

:C

A vér nem válik VAZZE!™

(#10744) 7 válasza fokukac (#10741) üzenetére


7
addikt

Ez még a régi iskola szerinti könyv, amikor a nők munkája még nem volt olyan általánosan elfogadott, és így az asszonyok inkább otthon tettek-vettek (persze a háború miatt már elindult a tendencia afelé, hogy békeidőben is dolgozzanak a nők), így ott még többé-kevésbé érthető, amit a könyv javasol. Viszont aki ezt a mai világban várja el egy nőtől úgy, hogy a nő is dolgozik, azt inkább tekintem rabszolgahajcsárnak, mint a ház tiszteletreméltó urának.

(#10745) Gambit válasza 7 (#10744) üzenetére


Gambit
őstag

Semmi pánik, van modernizált verzió is. :K

"Érjen haza a tornáról, kozmetikából és a szoliból időben. Ügyeljen az egyenletes barnulásra, és hogy a bikini vonala ne pattogjon ki. Már előző nap jelentkezzen be a szalonba, hogy ne kelljen várnia. Sminkje legyen este is tökéletes, körme tiszta, ápolt. Mikor barátja/élettársa megjön, és fáradtan leül a kanapéra, részesítse orális szexben. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. Ne törődjön azzal, hogy párja egész nap nem fürdött, hogy koszos és izzadt a munka után. Csinálja lelkesen, szeretően. A férfiak többsége felizgul, míg végigjön a városon, így egy heves orális szex kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát, és csillapítja féktelen libidóját.

Párja munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az Ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Rakja be ura kedvenc zenéjét. Amikor végre hazaér a munkából csapja rá a barátnőjére a telefont, ebből tudni fogja, hogy Ő mindenkinél fontosabb Önnek. Mondja meg a gyerekeknek, hogy menjenek el három sarokra egy pizzáért. Nagyot kérjen, vastag tésztával, sok feltéttel. Ezek lassabban sülnek és önnek több ideje van kényeztetnie férjét. A gyerekeket meg úgysem akarja látni, tudja, hogy nem az övék. Legyen boldog, hogy szájával érintheti legszentebb testrészét. Melegen mosolyogjon rá, és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítheti a kívánságait. Nyeljen le mindent ami párjából kijön, ezzel érezteti Vele, hogy önök egyek, és hogy mindenét elfogadja, úgy ahogy van.

Miután végzett üljön mellé a kanapéra és simogassa a hasát. Hallgassa meg amit mondani akar, hallgassa meg, hogy milyen volt a napja. Először Ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél. Ne zavarja.

Mikor a gyerekei hazaérnek a pizzával, vigye be neki egy tányéron a kedvenc sörével és kapcsolja a tv-t a meccsre. Most hagyja magára, valószínűleg pihenni szeretne a fárasztó nap után. Menjen és fürdesse meg a gyerekeket, olvasson nekik, fektesse le őket. Menjen vissza a párjához és ha nem aludt el a kanapén, vigyen neki még egy sört és részesítse újra orális szexben. Ha látja rajta a késztetést akkor már kellően megnyugodott és talán szó lehet rendes szexről is. Hagyja, hogy Ő diktálja a tempót. És ne vesse a szemére, ha korán sül el. Ő így szereti. Gondolja azt, hogy Ön ennyire felizgatta.

Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni kocsmázni Ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. Amikor csak tudja és a gyerekek nem zavarnak, részesítse orális szexben. Reggel mindenképp egyszer. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket, és ne gyanakodjon az ítélőképességében vagy fedhetetlenségében.

Ne felejtse el, hogy Ő a ház ura a teremtés koronája, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan."

[ Szerkesztve ]

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#10746) #56573440 válasza Gambit (#10745) üzenetére


#56573440
törölt tag

ennél a fórumnál ez többet érdemelne :K legalább bibiai magasságú igazságokat és tanításokat fogalmaz meg :R

[ Szerkesztve ]

(#10747) Wolverine válasza Gambit (#10745) üzenetére


Wolverine
félisten

You, sir, won the internet :DDD

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#10748) rarri válasza Gambit (#10745) üzenetére


rarri
senior tag

Hát, ez csúcs !! :C Nagyon tetszik ! :D

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#10749) Brian_RL válasza orbano (#10742) üzenetére


Brian_RL
aktív tag

Ez egyértelmű :) Eddig is így csináltam. Köszi!! :B :K

(#10750) Jarod1 válasza Brian_RL (#10736) üzenetére


Jarod1
addikt

lehet hogy válófélben vannak, de nem tudja még mit tegyen.... :(

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.