Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1916) Brett001


Brett001
aktív tag

Na igy 1-2 hét játék után írok pár szóban a Beyondról. Nagyon sok olyan dolog került a játékba, ami fenn volt a kívánságlistámon, mintha a HG kitalálta volna a gondolataimat, ugyanis én nem írtam meg nekik. :D De azért biztos voltak jó páran akik viszont igen. Ezek egy része nem annyira játékmenet befolyásoló, de életszerűbb, hozzájárul a hangulat javításhoz:

- az űrállomásokon a lények nem csak álldogálnak, jönnek-mennek
- mikor megérkezik egy űrhajó a pilóta kiszáll, és ha üzletelek vele nem a hajóhoz beszélek, hanem az illetőhöz :D
- amikor megjavítok egy manufacturing-ot, akkor lehet jutalmat választani, a blueprintet is én határozom meg milyet kérek, nem véletlenszerűen adja a játék
- a bázisoknak áramellátás kell. Ez így sokkal valószerűbb, hisz ha egy bolygón a semmi közepén leteszek egy épületet annak nafta is kell. A farmolás és craftolás rajongók pedig újabb órákat szórakozhatnak a hozzávalók gyűjtésével

Viszont itt rögtön írok negatívumokról is. pl. ami engem nagyon bosszantott, hogy az ajtónak külön áramellátás kell. Ez még hagyján, de ha áram alá helyeztem, akkor bezáródott és nem akart kinyílni, hiába álltam elé. Először azt hittem, hogy bug, de kiderült, hogy kapcsolókat kell craftolni. Ott van közelségérzékelős kapcsoló is, betettem az áramkörbe, de amikor eltávolodtam kinyílt, mikor közeledtem meg bezárt az ajtó. :((( Kb. egy fél délutánba került, mire rájöttem, hogy inverter kell oda. De az se mindegy, hogy milyen sorrendben kötöd be. Az istennek nem akart működni! Szerencsére találtam egy screenshotot a bekötésről, mert talán még mindig azzal szenvednék. :W
Ami hülyeség még, hogy a biofuel generátor akkor is fogyasztja az üzemanyagot, mikor leválasztod az áramkörről. Szerencsére napelem+battery kombóval ki lehet váltani, ennyire azért nem szeretek gyűjtögetni, hogy mindig azt a szart etessem. :)
Ami nem volt a listámon, de belekerült, az állatok szelídítése és lovaglása, háát jópofa, de szerintem nem különösebben hasznos én nem is foglalkozom vele, járművel is lehet jutni mindenhova.

Ami nekem még hiányzik:
- Nem tudom lesz-e még nagyobb fejlesztés, de nagyon örülnék, ha lenne légkör összetétel, ettől függően bázisépítésnél mérgező légkörnél/légkör hiányánál zsilipkapu építés szükségessége, ahol belélegezhető a légkör (illetve a bázison belül) le lehessen venni a sisakot, nincs szükség ilyenkor a létfenntartásra.
- Időjárásnál villámlás, mennydörgés.
- Most már le lehet ülni, de jó volna még, ha bele kerülne a fekvés is, sőt időnként szükség lenne alvásra is mely befolyásolná a teljesítőképességedet.

[ Szerkesztve ]

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.