Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Egyre inkább azt érzem, hogy be kellene szereznem a Skyrim-et, pedig nagyon azon gondolkoztam, hogy decemberben nem veszek semmilyen játékot - igaz, a karácsonyi leárazások csak ezek után jönnek.
Ma megérkezett az L.A Noire, lassan telepítem, és valamelyik nap ki is próbálom. -
MODERÁTOR
válasz RangerFox #8298 üzenetére
NicoNico már van (japán account, japán YT féle). Jöhetne már...
Jön viszont 19 Mega Man játék... (a Mega Man X collection először, a Mega Man 11 fejlesztés alatt van. Majd lesz még a Mega Man Legacy Collection 1 és 2 Amiibo támogatással 2018 nyarán)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
RangerFox
veterán
Van valami hír arról, hogy Switchre lesz-e dedikált Youtube alkalmazás?
-
grosy
senior tag
válasz Adam_Shepard #8296 üzenetére
Egy másik fórumon már írtam, hogy télen begubózva, kézben, igazi bensőséges játékélmény, érzetre hasonló, mint amikor az embert megtalálja egy KÖNYV
-
Adam_Shepard
addikt
Nos, beszereztem a Skyrimet Switchre. Sztem ez hiányzott, hogy valaha is végigtoljam. Baromi hangulatos, főleg, hogy jön a tél is
.
-
-
Scholes9
nagyúr
Na felraktam ezt a fóliát. Mit ne mondjak az iPademre és az iPhoneomra is én raktam rá az üveg fóliát, de ez legalább olyan minőségű és egy fokkal könyebb is felrakni, mivel a 2 szélén van "foggantyú" megkönnyebbítendő a felhelyezést. Elsőre simán ment. Nagy dobozban érkezett, egy ezresért remek vétel volt szerintem. Maradt 2 tartalékban, sosem tudni Én akcióban 1 dollárral kevesebbért vettem november 17-én, ma jött meg, egész gyorsan, Kínához képest legalábbis i7-re eBayről nemrég 2 hónap után jött meg az üveg fólia
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #8290 üzenetére
Csak így rá van hajtva az éllére hogy belelógjon egy kicsit és vedje míg belecsúsztatom.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Scholes9
nagyúr
Na meg is jött az üveg fólia. Nemsokára felrakom. Igen minőségének tűnik
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #8284 üzenetére
Ne tartsd vissza magad! Előre is köszi a fáradozást.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kvelstadt
veterán
válasz scyllafren #8286 üzenetére
Majd nézegetem és ha nem jó leszedem.
Egyébként gondolkodtam ilyenbe hogy csinálok házilag kétoldalu ragasztóval, csak nem volt mégfelelő anyagom hozzá."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
[Ixub]
tag
Aki be meri vállalni 4 napig eléggé akciós a gép.
-
scyllafren
senior tag
válasz Kvelstadt #8283 üzenetére
En olvastam valahol, hogy ez egy ido utan bekemenyedhet, es pont ettol lesz karcos a kepernyo. Egy specifikus gyartoe volt asszem, nem mindegyikre igaz.
En inkabb csak egy glass protectort vettem ra, de mar igy is erezhetoen nehezebben megy be az utolso par centin a dokkoloba.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz koncsik #8282 üzenetére
-Offline multi játékok listája
-Szükséges kiegészítőket frissíteni
-Szerkeszthető doksit belinkelni a SW - kódoknak.
-Üzemidő, stb stb.
-regios difik., PL EU-HK gép más revizio, az uj pro controllerben más a szerkezet valamivel.Ill. sehol nem lehet olvasni, hogy mi van benne. PL engem érdekelnek az iylesmik és az ifixiten szoktam nézegetni. (ez, hogy ja, tegra izé ez nekem nem elég)
Ha kell, akkor nagyon szívesen segítek is benne!
[ Szerkesztve ]
.
-
adalbert1
veterán
Szerintem felesleges a külön töltő, legalábbis én eddig egyszer éreztem hiányát, mikor egy hétvégényi Zelda után már nagyon merült - de ez is kiküszöbölhető, ha estére visszarakod a gépre, akkor amíg alszol, simán feltölti. Mostanában inkább handheld módban használom a gépet, itt pedig sokkal inkább a gép akksija a szűk keresztmetszet.
-
g@bo
nagyúr
válasz #22794752 #8278 üzenetére
milyen vesszőfutás? megvettem, pont. 100k kiadásnál már elfogadható egy megfontolt döntés nem?
másban is megfogalmazódik a kérdés, jó, veszek egy switch-et, aztán?
s szórja a kérdéseket, vegyek fóliát, vegyek töltős markolatot, mely játékok legyenek az elsődlegesek, mi éri meg, hol.esetleg az összefoglalóban elférne még pár nyafogásokkal összefüggő iránymutatás, "gyik".
engem pl. a gép akkujának cserélhetősége is érdekelt, aztán láttam a fix iten a gányolást, hogy végül is megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
fogtunder
nagyúr
én kijelző védő nélkül használom, eddig nem éreztem hiányát, volt itthon valami kenhető szmötyi, azt felraktam, de amúgy meg vigyázok rá, tokban van, ha nem játszok, a dokkoló ki van párnázva. egy pro kontrollert vettem, mert az azért jó, ha TV előtt játszol, illetve egy kemény tokot 2700-ért eBay-ről.
külön joycon töltő eddig nem kellett, szerintem addig ne vegyél, amíg nem érzed úgy, hogy szükség van rá.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kvelstadt
veterán
Nekem volt egy gyári sima fólia de buborékos lett. Aztán vettem egy müanyagot az meg valahpnnan odaszívta a gyári törlőkendőről a szöszt így az is a kukában végezte.
Most nincs rajta fólia. Az egyik törlőkendőt ráhajtottam a dokkoló elülső müanyagjára és az védi a kijelzőt mikor belerakom dokkolóba.Joyból meg van egy pro és így ha az merülne ott a joycon helyette. De ehyrészt mocskos sokat bír a pro, másrészt este töltőn hagyom és így a joycont elég rég nem használtam.
-
Scholes9
nagyúr
Sok mindent "kell” hozzá venni igen
Nekem a hivatalos tokhoz járt “sima” fólia van rajta, az addig jó míg az ember nem tesz rá üveg fóliát. Nekem a héten remélem megjön. Ezer Ft volt darabja gearbestről, de eBayen is elég olcsó lehet. Érdemes körbenézni, csak ki kell várni míg megjön.
Én már “csak” egy Doomon agyalok, annyira szeretem, h szerintem Switchre is beszerzem
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
baró. akkor miért nem minden user dél-afrikai?
ennyire nem láma a nintendo, ennél pénzéhesebb.
urak, a joy-con ok töltésén tökölök, venni egy töltős markolatot /grip/ vagy egy töltő állványt?
amúgy ki ilyen fóliát vett, a műanyag gázos? az is 2500.. még ki se csomagoltam, de az isten pénze nem elég a sok kis kötelező kiegészítő kacatkához.
-
grosy
senior tag
Általában a dél-afrikai eshopban a legalacsonyabbak az árak.
Itt lehet megnézni, hogy mit hol érdemes venni:
[link][ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
igen, kb. 1$=1€ alapon megy az árazás, az egyik 265HUF, a másik 312HUF, nem nehéz a matek innentől.
nekem ugyan nem ette meg az Unicredit kártyámat, de PayPallel nagyon gyorsan lehet fetöltő kódokat venni a neten.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
MODERÁTOR
Láttam olyan megoldást, hogy külön nintendo account van a használt eShop-okra, a példában UK, USA, Russia és Japan eShop-hoz lett kreálva, az illető orosz és amerikai eShop-ban is vásárolt már OTP kártyával, Japánból csak demo-t töltött le... ez annyiban könnyebb, hogy az eShop-ba belépéskor megkérdezi, ki használja és a megfelelő eShop-ba lép be, utána régiómentesség miatt már minden letöltés működik.
-
g@bo
nagyúr
válasz Darth_Revan #8264 üzenetére
első alkalommal legyen az, állítsuk usa-ra és onnan csurogjon a stuff dolcsiért az eu régióba?
ez neked megy is?
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Darth_Revan #8261 üzenetére
azon belül tud variálni, ír euróban vagy brit shop fontban.
más megoldás?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lézerparaszt #8259 üzenetére
eShop van de drágábbak a játékok mint kazin.
-
Lézerparaszt
őstag
Sajnos csak szerdán érkezik a Switch, már alig várom. Eddig Zelda, Skyrim és Rocket League van hozzá betervezve, majd később jöhet egy Xeno 2 is
Tényleg, digitálisan meg lehet a játékokat venni valahol? Van a Nintendonak is valami platformja erre?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
grosy
senior tag
válasz Lézerparaszt #8257 üzenetére
Nekem megvan, tökéletes hagyományos módon is, és kihasználva a mozgásérzékelő funkciót is. Ha kimaradt, akkor kötelező
-
Lézerparaszt
őstag
A Skyrimot próbálta valaki? Mennyire játszható controllerrel?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
n000rbi
senior tag
A z906-on fog szólni a switch is, ez tény, (persze a tv-n is át kell állni tv hangszóróról audio rendszerre), viszont továbbra is csak sztereóban, mert a Nintendo nem hajlanfó dts, vagy dolby licenszeket fizetni és tömörítetlen lpcm hangot használnak, amit optikán csak sztereóba konvertálva tud a tv továbbküldeni. Hdmi-s erősítővel nincs ilyen gond, ott van sávszélesség az 5.1 lpcm-hez is.
-
Scholes9
nagyúr
Na ezt kipróbálom
Szerk: öröm és 'bódottá van Tökéletesen megy 5.1-ben a Logival a Switch, pont ahogy írtad, nagyon szépen köszönöm a tippet Már csak még egy optikai kábelt kell vennem, h ne kelljen állandóan cserélgetni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Scholes9
nagyúr
válasz koncsik #8246 üzenetére
Na most ezt nem értem Maga a TV sztereó, arról jön a hang. PS4 esetében pedig optikai kábellel a Logi Z906-ról jön az 5.1. Mivel a Switchen nincs optikai csatlakozó így nem tudom a Logival összekötni. Estleges én nem tudok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
bakter24
őstag
válasz yusukee #8240 üzenetére
1.: Igen, több fiókot tudsz csinálni a Switchen, minden fióknak saját mentései lesznek.
2.: Nincs egyelőre.
3.: Link
4.: Ha jól tudom a joy-con hibát már javítva kapod, de nincs új fő rev.
5.: Jön rá minden. Minden is
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Scholes9
nagyúr
TV módban azért hiányzik az 5.1-es hangzás, de majd megszokom, h csak a TV-ről jön a hang Épp nyomom a Doomot PS4-en, valami egészen döbbenetesen jó 5.1-ben
[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Megtetszett a konzol vagyis inkább a zelda meg xenoblade, elolvastam az összefoglalót de lenne pár kérdésem.
1. Van itt is olyan, mint a ps4-en, hogy én megveszem a játékot (digitális / dobozos), a többiek a családban pedig a saját accountuk alól tudnak játszani vele?
2. Van trophy rendszer a játékokhoz?
3. Online shop, ahonnan digitális játékokat lehet venni elérhető pc-ről? Kerestem de nem találtam.
4. Konzol revíziók? Vagy csak az van, ami megjelenéskor volt?
5. Várhatóak még ilyen zelda meg xenoblade szintű nintendo exclusive rpg játékok? Ez igazából fontos lenne, mert az ilyen mario és társai nem érdekelnek. 2 játékért meg nem akarok kiadni ennyi pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
Adam_Shepard
addikt
Ez a Xeno 2 JP nylvi pakkal valami eszméletlenül hangulatos! Imádom!
.
-
grosy
senior tag
válasz Mr Bond 007 #8234 üzenetére
Hát én nem vagyok szaksajtó, de tv-én nézve elég homályos a kép, minden életlen stb.
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon piszkálja a Doom a fantáziám Mind PC-n, mind PS4-én imádom Nagy fless lehet handheld módban Doomozni
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve a gyári tokkal és a tartó állvánnyal, az áruk is rendben van szerintem. A fólia addig jó lesz míg meg nem jön a 3 üveg fólia. A Pro kontroller pedig valóban olyan kényelmes, mint amilyennek olvastam róla és egyáltalán nem csodálom, h drágábbak, mint a PS4 és az Xbox One irányítói Az egész konzol remekül össze van rakva, Mario Odyssey, Zelda baromi igényesek, ezt egyből le lehetett szűrni De ami a leginkább tetszik az az, hogy hány féle képpen is lehet használni a gépet, nem semmi
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
válasz Lézerparaszt #8223 üzenetére
Sőt többet is tudsz. Kapható olyan átalakító, amivel Xbox, Ps kontrollereket is használhatsz ezzel a konzollal.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz Speedy86 #8213 üzenetére
Megosztom a saját tapasztalatom. A 20 dolláros eléggé az alja, van ami nem is működik.
Ha vásároltál egyet ami működőképes, akkor sem tudja azt mint a gyári. Egy USB van rajta csak.
Továbbá a HDMI csatlakozóhoz annyira közel van az USB csatlakozó, hogy az USB-be nem tudsz bedugni gyakorlatilag semmit, csak úgy, hogy használsz egy USB hosszabbító kábelt.A legfőbb problémája viszont az, ha a konzol aludni megy, akkor ébredés után nem ad képet ez a mini kütyü, csak úgy, hogy ki húzod, majd újra bedugod az egyik USB C kábelt (vagy a tápegységét, vagy ami a konzolba megy).
Ha vásárlás mellett döntesz, akkor a kommentekben nézd meg a képeket milyet küldenek valójában, mert van ahol eltér a hirdetésben jelölt "márka" a ténylegesen küldöttől, amin esetleg semmilyen felirat, márka jelzés nincs.Viszont véletlenül tudok ajánlani egy eladó eredeti dokkolót is a hardveraprón .
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Lézerparaszt #8225 üzenetére
Eddig max két órát játszottam kézi módba és csak qnnyit vettem észre, hogy ez idő alatt a mariokart jobban merítí. Azzal lement kb 60%ig negyedes hangerővel meg kb közepes fényerővel.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Lézerparaszt #8223 üzenetére
Elsőre tudom a választ, tegnap kipróbáltam: lehet persze a kis konzolt a Pro kontrollerrel játszani handheld módban is, nagyon fless
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy Nintendo Pro Controllert, azt tudom használni handheld módban? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mennyit bír handheld módban az aksi? Utazgatós időszak elé nézek...
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Skacok, ezt a Power bankot nyugodtan használhatom a Switchez? Ilyenem van itthon.
-
g@bo
nagyúr
és igen.
reggel olvasom, mediamark 10000 forintonként 1000 ajándékkártya, robogok duna pláza mert tegnap a switch ott még 103 990 volt. mára 109 990. nos, nyaljanak sót. mentem tovább.
arénában az utolsó darab 103 990, holnap a 10 000 forintos ajándék-karival a mario kart meglesz 7 000 ből.
igy a pakk kijött 111 000 ből, mivel mario kart 15k alatt újonnan nincs sehol, legyen a gép 96e.
tehát új klubtag van.
köv gém, Zelda.
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
Ha valaki Xenoblade Chronicles 2-t vett, instant menjed eshopba, es "vegye meg" az ingyenes japan voice pakkot. Eg es fold a gagyi angolhoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz hszilard666 #8211 üzenetére
Köszi. Nagyon jó vétel volt, tényleg bántam volna, ha kihagyom. Tegnap haverokkal nagyokat flesseltunk, pont erre is való ez a kis mindenes Kartot várom nagyon, de azt csak hétfő este fogom kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
Speedy86
aktív tag
Ilyen kinai 20 dolláros mini dockot használ valaki? Érdemes? Amugy én is uj vagyok a switch klubba, sajnáltam rá de igy utolag életem legjobb döntése volt
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #8209 üzenetére
+Kvelstadt: kosz, haverral hatalmasakat flesselünk a Marion
-
Scholes9
nagyúr
Azt a büdös mennyire komoly ez a konzol... Nem jön le a mosoly az arcomról
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz ooooobi #8200 üzenetére
Zelda mindenkeppen. Xeno 2 ne hagyd ki, meg ha jrpg szüz vagy akkor sem. Nagyon hangulatos es rengeteg minden van benne. Mario Rabits nem probaltam, de tuti jo lehet. Mario kart lehet gyerekes, de nagyon szorakoztato
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Kvelstadt
veterán
válasz ooooobi #8200 üzenetére
Én egyértelműen a mario kartot ajánlom. Nem nem gyerekes.
A kinézete lehet az és persze nem egy grand turismo de azért meg kell tanulni velw játszani. Rá kell érezni, meg kell találni hogy melyik kocsi-karakter ami passzol hozzád.Jrpg-kkel én se játszottam mostanában de ez a xeno 2 eléggé érdekel. Annyi a szerencséje hogy míg zeldázok (és még így 100 után is van benne mit csinálni) nem érdekel semmilyen más játék annyira sem hogy utána nézzek érdekel e.
-
ooooobi
senior tag
Én gyüjtögetös tipus vagyok, nem rohanok. Csak most vettem észre, hogy német médiában ha 2-t veszek a 3.at ingyen adják, és ha már ugyis tervben van akkor mindegy ha beszerzem öket még ha valamelyik többször is lesz a tokjában mint a gépben egy ideig
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest