Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megjött végre a Nyxi kontroller!
Nem kellett nekem sem vámot fizetnem rá szerencsére. 15 nap. (Kaptam már meg express szállítás nélkül is ennyi időn belül csomagot Kínából)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44896 üzenetére
Ajj már...
1. azt hittem Switch exkluzív(ezért nem is néztem)
2. handled-ben akartam játszani.
Nem baj, most betáraztam jó időre Switch játékokból, remélem lesz akciós addig, míg sorra kerülne, vagy találok HA-n jó árért.
Nem akarom nagy TV-n játszani, ez nekem annyira passzolna a handled módhoz.Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge játékkal is így jártam múltkor. De azt nyomjuk is SX-en a fiammal.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz gabeunit #44879 üzenetére
Nekem is ez volt az első. És nagyrészt csak pislogtam. Nem tudom, hogy mi micsoda. Ezért mély nyomot nem is hagyott bennem. De a Octopath Traveler 2 nagyon tetszett. Be fogom szerezni az elsőt.
A Zelda meg természetes. Biztos jó lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kai_Rong
senior tag
Ma volt State of Play is, most minden objektivitást megtartva, ott azért ígéretesebb felhozatal volt, mint a Directen, pedig ez a mostani Direct se volt rossz, sőt... De látszik a két konzol közötti különbség.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
Ez az első Direct, amit kihagytam, mondván, hogy úgyse lesz semmi érdekes, erre nem bejelentik az új Fire Emblem játékot?! Ezentúl ez lesz a taktikám, csak utólag fogom megnézni a Directet a YouTube-on
FE Engage nálam fixen előrendeléses. Tetszett a Finji is, aranyos a design. Az OT2 is jónak tűnik, bár valami újat villantani kellene a 8 új karakteren túl is, hogy érdekes legyen, szerintem az első rész is eléggé ellaposodott a közepére. A Harvestella a concept artok alapján nem érdekelt, így mozgásban jól néz ki, holnap leszedem a demót, de koncepcióra tetszik. A Raincode is nagyon coolnak tűnik, ha nem jön ki nagykonzolra, akkor az is tuti vételnek tűnik.A többi az vagy várható volt (Bayo 3, új Zelda), vagy pedig érdektelen számomra. A Crisis Core remake biztos jó lesz, de az eredeti japán és angol verziót rongyosra játszottam PSP-n anno, 100%-os save file-om van belőle, szóval nem tudom, hogy mennyit adna hozzá a remake. Plusz hányingerem van attól a kreativitásellenes hozzáállástól, amit a Square Enix lassan már 15 éve csinál. Gyakorlatilag nulla új ötletet tettek le az asztalra. Gennyesre fejték az FFVII IP-t, és még hol a vége! Lesz itt még Dirge of Cerberus remake is, nagyon elegem van már ebből a futószalagos remake-elésből.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
-
Scarletiel
senior tag
Tudom de sajnos ez nekem kevés. Persze vágom hogy sokan örülnek neki.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
addikt
Nem vitték túlzásba a botw2-őt, de azért betyár jó lesz biztos.
Go Gunners!
-
addikt
válasz Sirandrish #44850 üzenetére
Viszont konzolon csak Switch -en lesz multi.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Norb79
őstag
Én vagyok az egyetlen aki az Octopath traveller2től jött legjobban lázba?!
-
addikt
válasz Scarletiel #44880 üzenetére
Ez megy most sajnos a videojáték piacon. Remaster és néha nextgen patch jó drágán. Vagy csak szimplán kiadják újabb konzolokra picit felpofozva szintén drágán.
Ez viszont annyiban különlegesebb, hogy korábban hivatalosan nem jelent meg Japánon kívül. Szóval sokaknak azért ez újdonság lesz. Igaz, hogy régi köntösben.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Nekem csak az a bajom, hogy inkább csináltak volna egy remake-t. Nekem ez a HD-sített grafika újrakiadás sok pénzért nem adja, mert egy modern emulator képes erre manapság sőt már gyerekkoromban tudták ezeket. Ha csináltak volna egy Spyro, Crash Bandicoot szintű remaket, akkor arra azt mondom, megéri majd a közel teljes ár így viszont lófac munka volt vele de még mi örüljünk. Nah mindegy nekem ez az üzletpolitika nem tetszik soha nem csak ennél a game-nél a többi hasonló remasternél is.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
gabeunit
tag
Na ez volt az első directem, úgy hogy van switchem(potenciális vásárló...). Az első trailer az Engage eléggé bejött, nem lesz pre order belőle, megvárom a kritikákat, így is elég lassan megy a three houses, még csak 25 órám van, nem tartok a Phase 2nél sem, úgy hogy várok.
Bayonetta 3... Nekem az első kettő kimaradt. Nem ismerem, ha lesz demo (nem tudom, hogy írták), akkor ki próbálom, és ha bejön akkor veszem.
Pikmin 4 szintén zenész. Ismerem a szériát, de nem játszottam vele, teszt után lehet veszem.(illetve ha lesz demó.)
Na de a BOTW2 (vagyis a Tears of the Kingdom) ... ENNÉL KEVESEBBET HA AKARTAK VOLNA SE TUDTAK MUTATNI! (Mondjuk igy is felállt tőle, de néztem volna belőle egy pár perces videót, az új mechanikakrol, valamint a storyrol.) Az biztos, hogy bármivel is fogok játszani akkor(vagy nem), biztos hogy előrendelés lesz belőle, és lehet hogy egy hosszú hétvége is. (Huuu azt viszont nem tudom, hogy adom be csajomnak, aki ki nem állhatja a switchet... (Ha van valami tipp kommentben írjatok. xD) -
addikt
Viszont amiről nem nagyon beszélt senki...Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse.
Néztem a gameplay -t, hát ez nem rossz játék. Japánon kívül ugye máshova nem érkezett meg anno. Ráadásul újrahangszerelték. Erre azért kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
No megnéztem én is. Kelleni fog a túlóra baccameg...
Bayonetta 3 must have
Octopath folytatás must have
Fire Emblem Engage (érdekel, bár nekem kicsit mintha gagyibbnak hatna mint a Fire Emblem Three Houses)
Zelda must have bár még az elsőt se játszottam ki
SpongeBob (nem rossz, lehet beszerzem de nem vagyok nagy fan)
FaeFarm (Ez is érdekel, teszteket megvárom vele)
Harvestella (Ez is érdekel, teszteket itt is megvárom)
RainCode (Szintén tesztes de ígéretes)
És ezen felül még lesz egy fix Persona 5 vételem is....Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
consono
nagyúr
-
cactuar
aktív tag
boxart
-
30z.Samu
félisten
Hát...1-2 dolgot felírtam Magamnak, de amúgy nem dobtam hátast ettől a Direct-től.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
cactuar
aktív tag
Na, ez egy jó Direct volt.
Fire Emblem Engage, Pikmin 4 és a Zelda, amiket már most nagyon várok. -
.LnB
titán
Áhh értem. Jól van, ennek örülök. A többi engem nem hatott meg. Bár azt láttam, hogy farmos alapú lesz vagy egy tucat.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #44802 üzenetére
Direct találgatások: csak ha nem akarod megnézni (lényeg már olvasható...)
Metroid Prime 1Hogwarts LegacyTeam Mario 3D: Donkey KongAstral Chain 2Everybody’s 1-2 SwitchIt Takes Two Hollow Knight SilksongFire Emblem EmbraceEngageZelda WindWaker, Twilight Princess for SwitchNews about Metroid Prime 4,BOTW2Fatal Frame / Project Zero 4 - Mask of the Lunar Eclipse Gameboy GBA - NS Online(Ray-Tracing, NVIDIA DLSS, 12 GB of RAM - hybrid még mindig)Szerintem biztos lesz Splatoon 3 (post launch Splatfest), Bayonetta + ami nem szerepelt a tippekben Xenoblade Chronicles 3 - Expansion Pass 3 Spongenon Squarepants - Cosmic Shake FItness Boxing expansion Oddballers Tunic Front Mission remakes Story of Seasons - A Wonderful Life Octopath Traveller II (Square Enix) Faefarm Theaterhythm - FInal Bar Line (Deluxe / Premium Deluxe) Mario + Rabbids: Sparks of Hope / Gold Edition Rune Factory 3 Special + new series in the future N64 games (Online Expansion Pack - 007 Golden Eye) Various Daylife (RPG Square Enix) Factorio (management sim game) Ib (hűha) Mario Strikers: Battle League (2nd free update) Atelier Ryza 3: Alchemist of the End& the Secret Key (RPG) Mario Kart 8 Deluxe - wave Booster Course Pass DLC (free for online expansion) Sports - Golf free update Pikmin Bloom (smart device game) (Pikimin Go továbbgondolva, muhahaha) Pikmin 4 (2023) - dandori gameplay Just Dance 2023 Edition The Next Level of Dance Harvestella (Square Enix) lifesimulation RPG Bayonetta 3 (The Witch of Genesis) Raincode Master Detective Archive (dark fantasy) Resident Evil Village (cloud version) + DLC + biohazard, 2, 3 (cloud) Sfu (brawler) Crisis Core - Final fantasy VII reuniom (remaster) Radiant Silvergun Endless Dungeon (roughlike, SEGA) Life is Strange ... (lemaradtam) LEGO BRicktales Disney Speedstorm Fall Guys Season 2 Kirby's Return to DreamLand Deluxe The Legend of Zelda Tear of the Kingdom 05 12 2023) gondolom ez a BOTW 2! Tales of Symphonie Remastered + film, vidámpark Nem volt rossz
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
cactuar
aktív tag
Na, jön a Zelda.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
megjelenés: május 12.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Resident Evil Village jön Switch -re is.
-
cactuar
aktív tag
válasz Sirandrish #44855 üzenetére
Aye, aye, Sir!
-
Sirandrish
Topikgazda
Sajnos indulnom kell melóba.
Minden ami Zelda, linkeljétek..ez parancs!!!44!!4!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
cactuar
aktív tag
Pikmin 4, nem hiszem el
-
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
-
taki01
őstag
válasz Sirandrish #44849 üzenetére
Nem volt N64-n Ps1-n játszottam először 007-es game-el valamikor 7-8 évesen
Most be kell potoni a kimaradásokat.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
addikt
válasz Sirandrish #44845 üzenetére
Az szerintem menő játék volt akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Sirandrish #44845 üzenetére
30 évesen is felkészülök, hogy átváltaom az előfizetésemet
Factorio is király game.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Le a kalappal a Nintendo előtt, keményen nyomják
-
Sirandrish
Topikgazda
Golden Eye
A sok 40-50 éves majd egymásnak feszül keményenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
Sirandrish
Topikgazda
-
addikt
válasz Sirandrish #44839 üzenetére
Azon kevés játékok egyike, ami minden fillért megér. Szerintem.
-
Sirandrish
Topikgazda
Spongyaboooob...jee...mint egy falat kenyér
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez az It Takes Two érdekelne, de kéne hozzá még egy pár joycon hogy asszonypajtival elbohóckodjak
-
taki01
őstag
It takes two. Nov 4.
[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
Fire Emblem, erős kezdés
És januárban már meg is jelenik, nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Na még fél óra és kezdődik a Direct.
Sic Parvis Magna
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cactuar #44818 üzenetére
Pokemon go-ban mai napig van trade és területileg exkluzív pokemon. Mondjuk az egy go játék, nem sima telefonos cucc.
Egyébként nem rossz, én mondjuk eleve rá tudok kattanni ezekre - bár vicces amikor bringázás közben belefutok pár fiatalba, akik a gyerekeim lehetnének és ugyanúgy a pokestopokat pörgetik. - , anno elég hardcore MMOs voltam, de család, meló mellett már nincs rá elég idő. Viszont Pokemon Got sógorom fia mutatta meg, nekem teljesen kimaradt, én Dragonballos korszakba születtem. Szóval maga a dolog nem olyan rossz, így tervezek egy Let's go Pikachu vagy Eve-et első körben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
Mióta ennyien bányásszák az adatokat, illetve időt nem sajnálva, megállás nélkül, kifolyt szemmel keresgélnek a sok lényegtelen infó között, azóta a kiadóknak nagyon résen kell lenni. Vagy legalábbis ehhez kellene igazítani az információ kiadást.
A THQ ebben nem igazán jó.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kvázi megerősítés, hogy jön a Risen Switch-re (Korábban volt már leak róla) [link]
Live-Die-Respawn
-
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44821 üzenetére
Egyszer majd ki akarok próbálni egy jobb fajta Pokemon játékot Switch-en. Mert semmi tapasztalatom velük, de még várat magára a dolog. Vannak előrébb való címek szerencsére.
Ezt a Splatoon-t se néztem még meg, hogy mi. Valami festékes dolog van benne, annyit talán tudok róla. De nagyot megy ahogy látom a híreket. Majd egyszer az is sorra kerül biztos.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz cactuar #44818 üzenetére
A szocializálódásra irányuló tervüket dicsérem. Ettől függetlenül ez egy kicsinyes trükk, hogy például valaki megvegye mindkét kiadást nem?
-
cactuar
aktív tag
Az én kívánság listám a mai Direct-re:
- Zelda, minden mennyiségben.
- Metroid Prime 4 helyzet jelentés, és Trilogy remaster, hogy könnyebb legyen a várakozás.
- Fire Emblem új rész
- új Donkey Kong vagy Mario
- Luigis Mansion 4
- XC3 és Splatoon 3 dlc-kCsak a fele teljesüljön és boldog leszek
-
cactuar
aktív tag
-
.LnB
titán
Nem a listához tartozik szorosan, csak itt is látom...
A Pokemon játékoknak miért van mindig két neve? Vagy kiadása? A mostaniaknál is látom, hogy sok ilyen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Na most már morcos vagyok 8.-a óta halott a Nyxi expess rendelés trackinje.
Elég jól haladok a Luigi's Mansion 3-mal. Mivel kölcsön kaptam, egy kedves fórumtársunktól, szeretném mihamarabb vissza is adni. Ma következik a 12. floor. A játék levett a lábamról, nagyon élvezem.
-
Scarletiel
senior tag
Egy új Animal Crossing is jöhetne noha még az előzőt se "játszottam végig"
-
-
EmThor
addikt
Igen azt olvastam en is h a Fatal Frame 4-et (2008, Wii) áthozzák nyugatra es Switch-re (is?). Lehet csak Switchre mert mintha lett volna valami h azt a reszt a Ninti pénzelte...
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Scarletiel
senior tag
válasz cactuar #44778 üzenetére
És LnB,
Köszönöm, közben el is vitték mindkettőt, holnap adom fel foxposttal. Megvan a Splatoon-ra való
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #44801 üzenetére
Direct találgatások:
Metroid Prime 1
Hogwarts Legacy
Team Mario 3D: Donkey Kong
Astral Chain 2
Everybody’s 1-2 Switch
It Takes Two
Hollow Knight Silksong
Fire Emblem Embrace
Zelda WindWaker, Twilight Princess for Switch
News about Metroid Prime 4, BOTW2
Fatal Frame / Project Zero 4
Gameboy GBA - NS Online
(Ray-Tracing, NVIDIA DLSS, 12 GB of RAM - hybrid még mindig)
Szerintem biztos lesz Splatoon 3, Bayonetta 3Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz cactuar #44799 üzenetére
A Minish Cap is kaphatna egy Link's Awakening féle felújítást, annak éppen tudnék örülni én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest