- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hadam98 #49495 üzenetére
gondolkozzunk logikusan. idén már nem jön új gép, május van és nincs bejelentve...nem is lesz a zelda miatt, mert akkor mindenki kivár és nem veszi meg switchre. leghamarabb jövō évben,tavasszal lehet a bejelentés és leghamarabb 24 ōsszel a launch. szerintem minimum 1.5év, de lehet az 2 vagy annál több is.
-
Norb79
őstag
válasz
hadam98 #49495 üzenetére
Ezek a cikkek 2019 óta vannak netszerte, annyit szoktak benne variálni, hogy átírják a dátumot, meg hogy Switch pro vagy switch2 lesz az új gép és az új nvidia tegra chip miatt indokolt, hogy most már tényleg, vagy az új AMD chip miatt.
Tenyérjóslás komolyabb sport, mint ezt találgatni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hadam98 #49452 üzenetére
Kevesebb a rezsi, az utóbbi időben erősebb lett a forint és csökkent az üzemanyag ára. Plusz valószínű a kereslet sem olyan nagy rá. Így kompenzál a piac.
Az emelkedést gondolom nem kell magyarázni. Mondjuk 100 ezerért Switch Lite akkor is durva, ha amúgy van indok rá. Nem hiszem, hogy kapkodtak érte.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hadam98 #42987 üzenetére
Tekintettel arra amit CactuS is említett, kizárt hogy jövőre új generáció jön. Egyébként ha nem a Nintendo -ról lenne szó, akkor azt mondanám beleillene a képbe egy asztali gép nagyobb erővel, amibe dokkolható a Switch.
Kézi módban továbbra is meg lennének a megszokott korlátai, de dokkban nagyobbat tudna ugrani. Csak ez már majdnem generációváltás. Illetve a Lite -nak eléggé mostoha sorsa lenne.
-
válasz
hadam98 #42983 üzenetére
Az US. Nintendo főnöke nyilatkozta tavaly, hogy az életciklusa felénél jár kb a switch. Plusz covid miatt eddig is szívás volt bármit gyártani, amiben felvezető van, a háború még rádob egyet. A mostanit is vinnék, ha lenne, gazdaságilag saját magukat lőnek lábon, ha úgy hoznának egy ki egy új verziót, hogy még a régire is nagyobb a kereslet, mint a kínálat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hadam98 #42983 üzenetére
Szerintem ha lesz is erősebb modell, az nem új generációs lesz. Hanem például egy Switch Pro. Szerintem...
Néztem én is a múltkori DF videót, amiben erről is beszélgettek az új Zelda kapcsán. Van realitása annak, hogy érkezik egy erősebb modell, de Nintendo -nál én semmiben nem lennék biztos.
-
pethYeti
addikt
válasz
hadam98 #42200 üzenetére
Köszi a tippet. Bár itt kicsit drágább a szállítás mint a Platinumnál. Konzolvilágnál meg úgy látom nem kérnek semmi szállítási díjat előrendelésnél.
Úgyhogy egyelőre
-Triangle Strategy Platinum (KV-nál valamiért nem előrendelhető)
-Kirby KVEzeket tervezem még előrendelni
-Mario Strikers
-Switch Sports
-Xenoblade3
-Splatoon3
-FEW Three HopesErős év lesz ez basszus
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hadam98 #42115 üzenetére
Azt nem mondom, hogy tutira nem lesznek jó és értelmes játékok. Biztos lesz ilyen is. Csak ezek 2022 első féléves megjelenések. Így az a tippem, hogy tényleg nagy címek, vagyis a fent említett játékok inkább (leghamarabb) év második felében várhatók. Némelyik meg leghamarabb jövőre. Aztán lehet tévedek...
Amik a következő 4 hónapban jelennek meg, azok már gyakorlatilag/szinte kész vannak.
Szerk.:
Egyébként nem vagyok a magam ellensége. Én is várok pár folytatást.Szóval nem lenne probléma, ha meglepődnék.
-
rakkimcer
tag
válasz
hadam98 #36514 üzenetére
MH Worldben újrakezdtem egy másik karakterrel.
Este értem el a Master szintet, az alap páncélt használtam végig, csak a lábra cseréltem le.
Hunting Hornnal, a Defender fullos változattal, kénytelen voltam egyedül lenyomni a végén a Teostrát és Xenojivát, mert nem kaptam segítséget.
Worldben van a Low, High és Master szint, nem feltétlen kell minden ruha ez "elején" és fegyver.
Egy fegyverre kell rállni és ha szükséges cserélgetni kell a ruhát a tulajdonság miatt.
Később kell sokat grindolni, ha fullosra akarod ezeket rakni.
A főkarakterem szerintem 300 fölött van, na ott már az sem elég ha akarod a nyersanyagot, néha várni is kellett, hogy az a szörny jöjjön, amiből ez meg legyen.
De ez kemény sok szár óra után van már csak.
Addig meg rengeteg nagyon kellemes percet szerez a játék. -
neato3loco
senior tag
válasz
hadam98 #36497 üzenetére
Lite-on játszod amúgy?
Jó magam játszottam még PS4 Pro-n az elődjét. Baromi unalmas társak nélkül. Grindolós játék, egy szörnyet van, hogy 8x kellett leölni klántagokkal mert a randomok akiket dobott partiba sose tudtak érdemlegesen segíteni. Nem tudom a RISE miben változott de szerintem a nagy gear set-ekhez rengetegszer ismételni kell a szörnyeket a pályákat stb. A RISEról nem tudok véleményt mondani, de az elődjét ismerve annak nem ajánlom aki nem szeret ismételgetni egy faszább kard vagy sisak miatt.
Ja mellesleg privátban vagy itt dobjatok már linket Switch Lite tokokhoz. Mármint borításhoz vagy hogy a francba mondjam. Na amit rá húztok a konzolra.
-
rakkimcer
tag
válasz
hadam98 #36465 üzenetére
szinten e-shop vásárló vagyok, de a ring fit-et bundle-ban vettem a géppel, így az is digital
egyetlen fizikai játékom a fitness boxing 2 és nem is tervezek ennél többet venni
hidegen hagynak a kiegészítő cuccok a dobozosnál, mind csak porfogó
amúgy igen is vannak nagyon jó árak eshop-ban, most akciós a WRC 8 €12,49
nagyon jó kis játék, nem szimulátor, de nem is azért vettem
munka közben egy-két menet vele tök jó, érdekes, hogy a joy-connal a legjobb irányítani, minden más esetén nagyon érzékeny a fordulás benneamúgy akik fizikait vesznek, közülük jó páran megtartják, így ugyanaz mint az eshop, örök
ráadásul mi a garancia, hogy 2 után is jó marad, a gari kb. úgy is csak addig jó -
scyllafren
senior tag
válasz
hadam98 #36450 üzenetére
Probald meg szisztematikusan leamortizalni, ugyanazt a testreszet tamadd, es egy ido utan "broken" lesz, amivel altalaban elveszti azt a tamadasat, ami ahhoz kapcsolodik. Mas MH jatekban pl fejet tamadva letorod a szarvat, az utan nem tud charge attackot csinalni, farkat levagva nem tud azzal tamadni, stb.
Nincs eletcsikja, de a kinezetebol lehet tudni kb, hogy hol tartasz, ha sok serulest latsz rajta, akkor haladsz
Pc-s MH-ban is van olyan szorny, amit 30-40 percig kell pufolni, hogy leessen. Kitartast
-
NyMRooD
őstag
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hadam98 #36397 üzenetére
Sok mindenben igazad van, én azért nem gondoltam hogy nagyobb upgrade lesz, mert az nagyobb befektetés a Nintendotól és jellemzően spórolósan oldják meg ezeket a hardveres dolgokat
Új chiphez át kell tervezni az alaplapot, mindent. De ezek szerint valószínűleg meglépik. És még idén.
Viszont abban az értelemben nem lehet új gen, hogy kompatibilisnek kell lennie a Jelenlegi Switch-csel.
#36400 ayo: Ha most tényleg frissítenek mindent, akkor szerintem az még több lesz mint 2 év.
-
ayo
veterán
válasz
hadam98 #36401 üzenetére
amíg az architektúra nem változik addig nincs szó új generációról.
DS majd 3DS is sok változatot élt meg komoly külső és belső upgrade-ekkel, itt is simán elképzelhető dolog, hogy évekig húzzák majd olcsóbb finomításokkal. sok potenciál van a gépben, lehet jól csinálni, de hogy a Nintendo mit fog, na azt soha se lehet tudni -
ayo
veterán
válasz
hadam98 #36397 üzenetére
miért lenne új gen? simán egy upgrade, amivel jobban tudsz játszani majd x db játékot vagy csak ezzel fog menni pár új húzócím, ahogy anno írtam is, mint tipp.
és ne hidd, hogy ez olyan jó gép lesz, hiszen eltelt pár év, tehát csak felzárkózik picit, ameddig a Switch gen. tart, ami nagyjából még 2 év
-
mirci18
addikt
válasz
hadam98 #36373 üzenetére
Az Apex problémáiról olvastam de engem nem érint nem játszok vele.
Halottam jópár játékról amik nem működnek megfelelően a hardveren.
Eddig se mondtam hogy ez a konzol mennyire erős. Nekem pont megfelel.
Én nem is számítók 90 e ft-os gépre mert most sem annyi.
Meglátjuk a jövőt mert valamit dobni kell a Nintendonak 1-2 éven belül. Árat amúgy is emelniük kell a gépigény és ainfláció miatt. -
mirci18
addikt
válasz
hadam98 #36361 üzenetére
Biztos hogy vannak bikaerős telefonok de azokat nem tudod dedikáltan úgy konzolként használni mint a Switchet.
Ha csak az exkluzívak adnák el a gépet akkor nagy utat futott volna be a Wii u is hiszen azon gép játékaiból is él a Switch.
De ott volt a Gamecube ott meg volt a bikaerős hardver meg az exkluzív címek mégse futott komoly karriert.Szerintem a Switch jókor volt jó helyen jó koncepcióval. Nekem fő konzolt de a legtöbb embernek ez csak másodlagos tud lenni. Hogy a koncepció meddig tud működőképes lenni pasz. Egyenlőre hasít.
-
mirci18
addikt
válasz
hadam98 #36355 üzenetére
Minden konzolt az exkluzívok adnak el.
Érdekes módon eddig szépen fogyott a Switch még annak ellenére is hogy sok az újra kiadott játék tehát nem friss ötlet. Emellett persze gyengébb minőségben. Mégis megy a szekér.
Ha a Fortnite érdekel miért nem más konzolon tolod vagy telefonon?Egyébként azt még megértem hogy ócsárolod a kijelzőt mert az tényleg gáz kint házon kívül valós fényeknél.
A joycon a kialakítása miatt tud driftelni. De kérdem én az xboxot mikor tudod elvinni magaddal bárhová?Értem én sokkal nagyobb erő van egy asztali konzolban. De a Switchet nem azért veszik mert annyira erős gépet akarnak hanem egy hibrid megoldásra van szükségük.
Én személy szerint ezzel a géppel értem el oda az utamból ahová érkezni akartam.
Asztali konzol képi világa bárhol bármikor.
Imádom. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
hadam98 #36301 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom a két hónappal ezelőtti hozzászólásomat SD-kártya témában.
Azóta is hiba nélkül üzemel az 512 GB-os Samsung EVO Plus kártyám a Switch-ben. Erősen ajánlott kategória, korábban 256 GB-os változat volt a gépemben, azzal sem volt semmi gond.
-
trance89
őstag
válasz
hadam98 #36301 üzenetére
Nekem Samsung EVO plus 128GB van benne, ezt a típust ajánlják leginkább switchekbe de ha nem lett volna otthon ez a fölös kártyám akkor aliról rendeltem volna mixza-t, olcsók de nagyon gyorsak [link]
Semmi különbséget nem tapasztalok belső/miscrosd olvasási sebességben, ugyanolyan gyorsan töltenek be a játékok mindkettőről -
Silεncε
őstag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98 #34098 üzenetére
Nintendo exkluzívok a használt piacon se nagyon mennek 10k alá, amihez nagyban hozzájárul az, hogy nincsenek akciók
Mulitplatform portok már bemásznak a 10k alatti tartományba, sőt, ott akcióban ki lehet fogni újonnan is ennyiért, viszont még mindig drágábbak, mintha PS-re / XBoxra vennéd meg. Nem véletlenül szoktunk viccelődni a Switch Tax kifejezéssel. Viszont ahogy mike írt, a használt is tartja az árát. A modell az, hogy megveszed a kiszemelt játékot, és 1-2 ezres bukóval, vagy használt esetében akár bukó nélkül is továbbadod.
-
Beleth
csendes tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
Norb79
őstag
válasz
hadam98 #30538 üzenetére
Hogy könnyebb legyen, és kényelmesebb legyen kézben tartani hosszabb távon. Nekem van mindkét gép (első verziós sima, és lite is, egyik a fiamnak, másik a lányomnak), és nekem pl a fiam sima switchét kényelmetlen sokáig kézben tartani, míg a lite-al nincs ilyen gond. De ez szubjektív nyilván, fiam simán kézben tartja akármennyi időt, amennyit engedem.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98 #30508 üzenetére
Ezt majd az összefoglalóban módosítani kellene, mert nagyjából egy 0.1% valószínűségű risket nagyítunk fel, legalábbis az itthoni viszonylatban. Ha valaki mókolni akar, az más forrásból teszi jellemzően - kis pénz, kis foci, ugye
Külföldi oldalakról rendelt, gyanúsan olcsó cartridge esetében van némi kockázata, de nem jellemző.
Röviden: ne aggódj emiatt, nyugodtan vehetsz használt játékokat innen az apróról. Ha minimalizálni akarod a risket, akkor az online multiplayes játékokat ne vedd használtan.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98 #30506 üzenetére
Apróhirdetésekről beszélünk, nem boltokról. Nézd meg az illető profilját, illetve hogy hány pozitív vélemény van róluk, volt-e negatív, stb. Őszintén szólva azt sem teljesen értem, hogy mi a félelmeid pontos forrása - attól tartasz, hogy nem azt a játékot kapod, amit rendeltél?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest