Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszer
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
whoops, bocsi. nem volt az összefogalalóban, és rég jártam a topikban,
-
Krisszer
aktív tag
Hi all,
nem tudja valaki, hogy hol a csudába tudnék venni egy DSi XL flashcardot, esetleg nincs valakinek egy eladó? -
K1nG HuNp
őstag
Kifejezetten nehéz a Generations..
a 7ből a 3. szekcióban tartok de soloban már vért izzadok.. -
-
RangerFox
veterán
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Azok meg is jelennek 1-2 év csúszással Ultimate alcímmel. Engem a Monster Hunter Story érdekel majd, de erre is sokat kell még várni..
-
Japán Top 20 játékeladás: 10 3DS (0 Wii U)
Japanese outfit Tsutaya have released the list of the top 20 best selling video games in Japan in 2016, which is dominated by the 3DS and PS4.
The top 3 spots were all 3DS games (including the recently released Pokemon Sun and Moon). In fact, 10 of the 20 best selling games were on the 3DS, while 7 were on the PS4 and 3 on the Vita.
There were no Wii U games on the top 20 list at all.
Here’s the complete list of the top 20 selling games in Japan in 2016:
[3DS] Pokémon Sun
[3DS] Pokémon Moon
[3DS] Dragon Quest Monsters Joker 3
[PS4] Final Fantasy XV
[3DS] Yo-kai Watch 3: Sushi
[3DS] Yo-kai Watch 3: Tempura
[3DS] Yo-kai Sangokushi
[PS4] Dark Souls III
[3DS] Kirby: Planet Robobot
[PSV] Dragon Quest Builders
[PS4] Dragon Quest Heroes II
[3DS] Monster Hunter Stories
[3DS] Monster Hunter Generations
[PS4] Persona 5
[3DS] Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice
[PS4] Tales of Berseria
[PSV] Dragon Quest Heroes II
[PSV] Minecraft
[PS4] Battlefield 1
[PS4] Dragon Quest Builders -
Zebu
addikt
Skacok, mennyiért lehet eladni egy Monster Hunter 4 Ultimate-et? Gyerek kapta, de még kicsi hozzá...
-
-
RangerFox
veterán
A 14-est linkelted be.
Ez a 16-os.
-
New Game Blitz - 2016
Akinek van kedve, majd csatlakozzon
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
SzDavid99
üzenetére
Közel sincs az usás akciókhoz (legalább is az én kedvelt játékaim szempontjából), ennek ellenére szép gesztus

Bár én már sosem veszek eShop játékot szerintem.. valahogy nem látom értelmét ha utána még vacakolni kell azzal is hogy én újra játszhassam őket egy új gépen, nem is beszélve az eladásről/cseréről.
-
Csütörtöktől akciós lesz pár játék az eShop-on:
Animal Crossing: Happy Home Designer (€27.99 január 8-ig, normál ára €39.99)
LEGO City Undercover: The Chase Begins (€15.99 január 8-ig, normál ára €19.99)
Mario Kart 7 (€31.49 január 8-ig, normál ára €44.99)
Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games (€27.99 január 8-ig, normál ára €39.99)
New Super Mario Bros. 2 (€31.49 január 8-ig, normál ára €44.99)
Super Mario 3D Land (€31.49 január 8-ig, normál ára €44.99)
BOXBOXBOY! (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99)
Super Mario Bros. (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99)
Super Mario Bros.: The Lost Levels (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99)
Super Mario Bros. 3 (€3.49 január 8-ig, normál ára €4.99) -
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Meg a Sun/Moon-ban 12 órás időeltolódás van. (Ha nappal játszod, akkor a játékban éjszaka lesz és fordítva).
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Az azonos időben megjelenő Pokemon játékok között milyen különbség van? Gondolok itt pl az X-Y-ra? Utoljára gameboyon pokémonoztam, most csak annyit tudok leszűrni, hogy más a fő pokemon a borító alapján

-
woros
őstag
válasz
madarasz92
üzenetére
Az ár jó de a gariban egyáltalán nem vagyok biztos. Holnap hívd fel a Gameparkot és kérdezd meg.
-
válasz
madarasz92
üzenetére
Euróbanaz enyém 211euró volt N storban szal ja. Jó ár szerintem.
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 3DS XL-t ez jó ajánlatnak számít? [link]
Német garit elfogadják itthon is? Ha tudtok jobb áron szívesen fogadom.
-
K1nG HuNp
őstag
Miért egy gazdag országban olcsó a 3DS/eShop és nem az EU-ban?

-
Hát én meg hazahoztam magammal a 3DS-t, hogy haladjak a DQ 7-tel, de eddig csak a Theatrhythm pörgött újra
Már csak 5 karakter hiányzik, ennyit kéne még feloldani. -
Zebu
addikt
Jah de akkor 2x annyi helyet veszítek. 64 vs 32. Viszont találtam itthon 2db 16GB SDHC kártyát, azokat bedobom és így megúszom ap lusz kiadást. Csinálom is

Köszi.
-
Zebu
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
ok, 64 alatt 32kb a cluster méret? vagy hogy van ez?
intézőben simán átmásolok mindent a régiről és kész?
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem, a Vitát már egy éve eladtam, nem sokkal utána a Ps TVt is. Azóta egy 3 játék jött ki, amivel talán játszottam volna, de azok mind elérhetőek más platformra is, így igazából nem bántam meg a dolgot. De ettől függetlenül nagyon szerettem. Ha találsz 25k körül egy jó állapotút, szerintem csapj le rá, van rá annyi tartalom, hogy egy jó darabig eljátszhass vele, és a PSN akcióknak köszönhetően fillérekért juthatsz hozzá szinte mindegyik játékhoz. Belenéztem a videóba, a 3D karakterek tetszenek, de a környezet és a harcrendszer annyira nem. A környezet kihalt és maga a játék elég fapados a FE-hez képest. (Vagy lehet hogy egy kicsit a játék fanatikus rajongója lettem

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox
üzenetére
Neked megvan még a Vitád egyébként? Én most nézegetem megint őket, többek közt pont egy FE-szerű sRPG miatt, ami pár hónapon belül jön.
-
RangerFox
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Hát, csak a 3DS-re kiadottakról van fogalmam, így csak azokban tudok segíteni., de igazából egyik játék sincsen közvetlen kapcsolatban a másikkal. Az Awakening és a Fates egy ingyenes DLC-vel össze van összekötve (A Fates-hez lehet letölteni, a főhős találkozik az Awakeningben megismertekkel egy küldetés erejéig), ebből kiderül hogy kronológiailag a Fates az Awakening előtt játszódik, de mint mondtam, nem befolyásolja ez a tény azt, hogy melyikkel kezdesz, mert semmilyen más formában nincs összekötve a két játék. A Fates 3 része közül egyedül a Revelation-nel nem ajánlott kezdeni, ott mind a két oldal szereplői benne vannak, és a játék alapból úgy indít, hogy feltételezi rólad, hogy ismered a karakterek alapvető jellemét, így sok dolgot nem értenél. Az, hogy melyik főszállal kezdesz (Conquest/Birthright), az mindegy a sztori szempontjából. A Birthright az sokkal könnyebb, ha nem vagy jártas az FE játékokban, célszerű azzal kezdeni, az pályáról-pályára megismerteti veled a harcrendszert. De kezdhetsz a Conquesttel is, inkább az alapján dönts, hogy melyik oldallal szimpatizálsz jobban. Az oldalakat itt ismerheted meg.
-
Zebu
addikt
Sziasztok, 2DS-be 64-es kártya mehet, vagy 32 a max?
Class 4 vagy 10? csak azért, mert jelenleg class 4 van benne, egy Toshiba. Elmuzsikálna a 10-zessel? Gyorsabb lenne, vagy az olvasó alapból korlátozott sebességet tud?
-
maximilian4
addikt
Sziasztok,
Nem tudnátok hol tudok jó áron hozzájutni a régebbi fajta 3DS XL-hez vagy akár használtan jó állapotú géphez? Sajnos a keret 30 ezer forint lenne. -
RangerFox
veterán
Végére értem a FE Fates Conquestnek. Cirka 38,5 órámba telt. Kifejezetten nehéz volt, sokkal nehezebb mint az awakening volt. Pár emberem meghalt, de videó segítsége nélkül játszottam le az összes pályát, így büszke vagyok magamra
A főszereplőn (Corrin-on) kívül senkit nem sikerült összeházasítanom. Corrin Cammillával jött össze (shame on me
). Szerintem írok róla egy tesztet, az egyik legmeghatározóbb handheld játékom volt, már megérte újra vennem egy 3DS-t. Közben megvettem a Birthrightot és a Revelationt is (Ezzel +10-re növeltem a számlálót úgy, hogy a FE Fates Conquestet és a GTA V-t kijátszottam... Le kéne állnom. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem is ez volt valamikor '94 táján, de fasz voltam hozzá, még angolul sem tudtam egy szót sem. Szerintem még az első tömlöcig sem jutottam benne, csak kóvályogtam a szigeten. Viszont amíg annak idején eljutottam, azt most is hamar megcsináltam, még valamennyire elraktározódott az agyam helyén.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azt még az egykori GB Pocket gépemen játszottam (amit hülye fejjel eladtam, mindennel együtt). Nekem az volt az első Zelda játékom.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
+1 pont nekem
Még tavaly márciusban a Club Nintendo megszűntével összegereblyéztem a pontokat a Zelda: Link's Awakening játékra (még ha jól emlékszem, lejmolnom is kellett hozzá). Most érkezett el az ideje, hogy ízekre szedjem.
A játék lebilincselő, fantasztikus hogy mit sikerült egy GameBoy kazettára rásűríteniük. Végre nincs királylány, nincs triforce, sem multidimenziós kóválygás, sikerült egy friss történettel igazi színtiszta kalandot alkotni, felesleges csavarok nélkül. A sziget összetettsége és az NPC-k/helyszínek/rejtvények szinergiája szinte tökéletes. Fárasztónak még éppen nem fárasztó, a rejtvények nehézsége pedig - bár súrolja a józan ész teljesítő képességét - még megugorható egy tapasztalt játékosnak. Itt jegyzem meg nagy büszkén, hogy egyszer sem kellett a guglihoz nyúlnom, jóllehet rezgett a léc néhányszor rendesen, de mégsem adtam fel.
Egyedüli negatívumnak a nehézségi fokot tartom, de ez jellemző valamelyest a többi 2D Zeldára is. Ha nem a Virtual Console felületén játszottam volna, ahol bármikor menthetek/visszatölthetek, akkor elképzelésem sincs, hogyan ölöm meg mondjuk a főszörnyet a végén. Így, kicsit könnyítve a játékmeneten kerek 24 órába került kivinni mindenestül. Aki szereti a kalandjátékokat, fejtörőket, ne hagyja ki!!!
-
ViharVadász
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

-
K1nG HuNp
őstag
+Tipp az eShop zöldfülüeknek: Lehet pontos mennyiséget is feltölteni, tehát nem kell a megadott mennyiségekkel pénzt felrakni. Kiválasztod a játékot, és egészen a megvásárlási procedura végéig mész, ott a hibaüzenet kiirja, hogy nincs elég fedezet, ezután a következő ablakon legalul megjelenik a "csak a szükséges mennyiség hozzáadása" opció! Bár tudtam volna ezt hamarabb.. most nem lenne egy felesleges ocarina of timem

-
RangerFox
veterán
Most nézem hogy az FE Fates DLC-i is akciósak (meg sok más is), 4k mind a két sztori DLC. Nagyon elgondolkodtam rajtuk, kár hogy már vásároltam a PSN januári akcióiból is, így mind2-t nem tudom megvenni most. Szerintem megveszem a Birthrightot, aztán meg majd valamikor a Revelationt. Vagy esetleg ha valaki játszott volna ezekkel, szerinte melyik éri meg jobban a Conquest után?
-
K1nG HuNp
őstag
Az usa ujra megkapta a maga kis 20$ monster hunter generationos camcom akcióját. AZ EU/UK pedig semmit

-
K1nG HuNp
őstag
Ideiglenesen le lehet törölni úgy egy digitális játékot, hogy a mentések megmaradjanak? Vagy úgy megoldható hogy, másolok mindent a gépre, aztán formázom az SD-t, játszok az új játékkal amíg meg nem jön a nagyobb SD-kártya és arra visszarakok mindent?

-
-
Bétaville
senior tag
Boldog Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

-
Aki kedveli a SimCity-hez hasonló játékokat, annak ajánlom az A-Train™ 3D: City Simulator-t. Elég összetett játék, hosszadalmas megtanulni az összes funkció használatát, de 3DS-en nincs párja. (Ráadásul most féláron van az eShop-on.
) -
PHM
addikt
A letöltött demók, játékok simán átmásolhatók másik SD-re,
ha pl. nagyobbra akarod cserélni.
De:
A demók/játékok csak abban a konzolban fognak működni,
amellyel letöltötted őket, és csak a belső SD kártyáról.
Az átmásoláshoz mindenképp kell egy SD olvasó,
a 3DS wifije ilyen célra tudtommal nem alkalmas. -
joi29
őstag
Üdv laikus vagyok a témában ezért segítséget kérnék. Hogyan kell SDHC-re a már letöltött ingyenes játékokat átmásolni ha nincs a kártya olvasómon ilyen ajzat? A konzolon van valami wifi usb funkció az hogyan működik, jó e ilyesmire?

Ja igen és mikro sd van a az R4 modulhoz de nem tudom elég e arra átmásolni? -
Kellemes Ünnepeket kíván a Nintendo! Ja és én is Boldog Karácsonyt!
-
adalbert1
veterán
Jó ötlet a külön topic
, én pl. 2017-ban (ismét) tervezem, hogy erősen visszafogjam a játékvásárlást (gyakorlatilag most alig tudnék olyan címet mondani, ami nincs meg, de érdekelne, a jövő évi felhozatalból egyelőre a Switch és esetleg ahhoz pár játék tűnik szinte majdnem biztos vételnek) - illetve pár végigjátszott, feleslegessé vált darabtól is szabadulni fogok szerintem. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Sőt, mivel az COMBO, így igazából +3 lenne a helyes érték. Mivel úgy látszik van erre igény, majd nyitok a témának egy topikot

-
ayo
veterán
akkor Steamen átlagosan a userek 90%-a mínuszba fog lépni

-
-
Akkor maradjunk csak a ds platfotmnál és akkor csak -3ba vagyok. Még csak -2 de holnap jön még egy layton és még az elsővel sem végeztem.
Ps4en rosszabb lenne a helyzet mert sorba jelentek meg most évvégén a számomra kötelező játékok plusz volt amit megvettem akcióba de még időm annyi nem volt hogy jkijátszam őket.
Nem nem, ez csak nintendos játékokra él ez a játék.
-
-
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ennyire mélyen nem dolgoztam ki a szabályokat
De legyen akkor az eladott játék is +1 pont. -
-
-
-
válasz
RangerFox
üzenetére
Én még mindig csak ismerkedek az egész nintendoval.
Utolsó nintendo konzolom gc volt és az már régen volt.Más.
Amíg itt dilemmézok hogy mit kéne venni legközelebb ami hoszabb tartalmasabb játék, elkezdtem a prof layton első részét.
Van hogy a hint-elet azért használom mert nem elég jó az angol tudásom és nem értem egyből hogy mit akar tőlem a puzzle de egyébként baromi hangulatos kis játék.
A mesés grafika a zene a párbeszédek. Nagyon tetszik és néztem pár videót az újabb részekről majd meg is vettem az első 4részt összesen ilyen pár fontokért. -
Komolyan tök jó gépei meg játékai vannak a nintendónak de ilyen téren mont amiről itt ment most a beszélgetés full fogyatékosak.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Valóban, csak nem volt egyértelmű, hogy azonos gépről írnak. Akkor köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, ez az emailes dolog jó lesz későbbre, egyelőre marad minden ahogy volt.
További szép estét!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Hülyeséget írtak sajnos, nem fogod tudni más 3DS-hez linkelni. Egyidejűleg kell a két gép, hogy a transzferrel átíródjon az NNID az új gépre. Ha csak leformázod és így inaktívvá teszed az ID-t, attól azt még csak a meglévő gépedre fogod tudni visszatenni.
Szerk.: nem hibás a leírás, a link alatt is azt írják, hogy újra kell csatolni az NNID-t. De csak az előzőleg formázott gépre tudod visszakötni, a formázás választja le róla.
-
-
K1nG HuNp
őstag
Boldog vagyok hogy kérdeztem formázás előtt. Akkor viszont írok a vásárlónak, hogy bocsi ez most nem fog menni emiatt.. Pedig szép lett volna a 10kt profitálni a semmin

Akkor viszont nem lesz keretem a new3ds-re. CPP-t használ valaki old3dsel? Monster Hunter Gen-ezni szeretnék, de dpaddal siralmas már a demó is. 8k ebayen egy ccp, megér annyit vagy mindegy ha meg sem veszem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a 7ből a 3. szekcióban tartok de soloban már vért izzadok..

ok. Köszi az infot.

). Szerintem írok róla egy tesztet, az egyik legmeghatározóbb handheld játékom volt, már megérte újra vennem egy 3DS-t. Közben megvettem a Birthrightot és a Revelationt is (Ezzel +10-re növeltem a számlálót úgy, hogy a FE Fates Conquestet és a GTA V-t kijátszottam... Le kéne állnom.