Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen new xl. Korábban írtam hogy alsónak fakóbbak a színei és a betekintési szögei is mások, de ez így nem volt igaz. Vagyis igaz, de akkor kint néztem napsütésben és abból adódhatott hogy míg a felső kijelző felülete teljesen fényes, addig az alsó kijelzőnek másabb a felületkezelése (inkább matt), és máshogy törik meg rajta a fény. Viszont sötétebb környezetben mindkét kijelzőnek gyakorlatilag 180 fokos a betekintési szöge és a színek sem invertálódnak, mindkettő ugyanolyan élénk.

-
maximilian4
addikt
Köszi. Csak arra voltam kíváncsi hogy reális áron vettem-e, de ezek szerint igen. Mettalic blue, kijelző karcmentes, fedlap karcmentes, hátlapon van néhány hajszálkarc, de az könnyen cserélhető. Igazából a fedlapot sem nagy dolog cserélni, gondolkozom rajta hogy felpimpelem és rendelek hozzá ebay-ről egy majoras maskos vagy snes-es házat. Az snes-es mondjuk úgy lenne szép ha a belső borítást is kicserélném, az már kicsit nagyobb munka.
-
maximilian4
addikt
Egyébként jelenleg egy new nintendo 3ds xl-nek mennyi a reális használtpiaci ára?
-
maximilian4
addikt
Az normális hogy a felső kijelző sokkal jobb minőségű mint az alsó? Szebbek, élénkebbek a színek, a kép is élesebbnek tűnik és a betekintési szög is ég és föld. (NN3DSXL)
-
maximilian4
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pacsi. Öreg motorosok vagyunk. Mai gyerekek már hozzá vannak szokva a vr-hoz meg a high tech-hez. Ami nem baj, mert nekem is van itthon modern konzol, erős gép és laptop, de valahogy más élmény volt még amit ezek nyújtottak. Szerintem jobb. És most a 3ds-sel nosztalgiát érzek.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok.
Csatlakozom a klubhoz egy new nintendo 3ds xl tulajaként. Évek óta a fejemben motoszkált a gondolat, de beadtam a derekamat. Használtan vettem, még nincs játékom rá, de eddig nagyon tetszik gép, tök jól működik a 3d. Demokat próbáltam és eléggé lekötött. Gameboy pocketen szereztem első játékos tapasztalataimat, emlékszem mikor még tesómmal felváltva nyomtuk a donkey kongot akkor még nem színes kijelzőn. -
maximilian4
addikt
Sziasztok,
Nem tudnátok hol tudok jó áron hozzájutni a régebbi fajta 3DS XL-hez vagy akár használtan jó állapotú géphez? Sajnos a keret 30 ezer forint lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest