Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Technikai okokból gondolom a DS kivezetése után sem fogják elérhetővé tenni a DS játékokat switchre, vagy van rá esély?
Megnéztem a Mario maker 2-t, és most már muszáj vennem egy switchet (ahogy elviszik a ps4-et), de ahogy néztem baromi jó Mario játékok jöttek dsre is
-
judzsin
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Értem köszi.
Jó még az is belefér, ha 20 Ft-tal többet kér akkor is csak 140 Ft-al több ennél a tételnél.
Csak más egyéb terhelés ne legyen. -
judzsin
tag
Sziasztok!
Uk regiós accom van így Fontban látom az árakat.
A kérdésem azokhoz szólna, akik kártyával szoktak vásárolni. Ha pl megveszem Super Mario World-öt majd 8 Fontért, akkor a pontos összeges vásárlásnál átváltja Forintba középárfolyamon (kb 3000 Ft) és levonja? Nincs más kisbetűs ilyen tranzakciós díj meg olyan egyéb sz*patás? Dombornyomott Forint alapú kártyám van. Vagy ez bank és számlaszámfüggő?Köszönöm a válaszokat.
-
-
Narxis
nagyúr
[link] A 3DS még nem halott, legalábbis a Nintendo szerint
-
shenmuedc
tag
A sima 2ds talan a legkebyelmesebb az osszes kozul.
-
PitkyePadvan
tag
Sziasztok!
Akit érdekel, mától akciós az eShop-ban néhány játék, köztük a Rune Factory 4! -
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Meg is jött

-
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
eBay-es aukció.
Relatíve olcsón a jelenlegi árakat nézve, de lassan nem is az árakkal lesz gond hanem azzal hogy sehol sem lehet majd kapni. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Devil Survivor-t honnét sikerült beújítani?
-
PitkyePadvan
tag
Nekem is megérkezett, illetve lett még néhány szerzeményem amiket mindenképp ki akartam még próbálni:

Sajnos a Devil Survivor minősége nem a legjobb, de örülök hogy megvan

Most már tényleg csak a Wario játék kellene, hogy minden meglegyen amivel játszani szeretnék . -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Cuki
Enyém még a posta tulajdonában van, remélem nem tartják meg maguknak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
rakhatnának, de egyedül a new 3DS XL-be raktak, és ott is lutri volt, pláne úgy, hogy variálták rendesen, alsó IPS, felső IPS, dual IPS, meg dual TN, kinek mi jutott. lehet, hogy 40-ért túlárazott a new 2DS XL, de akkor mit mondjunk a new 3DS XL-re, ami közel a duplája. igazából az adott generáció handheld gépeinek megfelelő az árazás, csak ha megnézzük, hogy hw-esen egy PS Vita mennyivel előrébb van, nem beszélve az OLED kijelzőről...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
igen, az kimaradt az előző HSZ-ből, hogy ha egy 2DS XL most 40e. Ft, egy new 3DS XL pedig 70-73 a töltő, akkor utóbbi közel dupla ár. és ennyi pénzért is lötyög a zsanér, ez egy közismert dolog, illetve az alsó kijelző (mivel kiemelkedik) hajlamos belekarcolni a felsőbe (bár szerintem azért sok múlik a használat módján). tény, hogy a new 3DS XL kidolgozása komolyabb, precízebb, de tegyük hozzá, hogy itt a külső burkolatról beszélünk. én azt mondom, hogy még azonos ár mellett is meggondolandó lenne a választás, szerintem van épp elég előny is, amit fel lehet sorakoztatni a 2DS XL mellett. csak hát úgy van vele az ember, hogy a 3D megéri a felárat, viszont az csak utólag fog kiderülni, hogy kinek jön be hosszú távon. a 2DS XL megjelenésekor az volt az általános vélekedés, hogy nem kár a 3D-ért, mert a legtöbben egy hét után kikapcsolták - kb örökre. persze vannak, akik boldogan használják, de ők vannak kevesebben. én személy szerint azt mondom, hogy egy marha érdekes dolog, de olyasmit ad a játékélményhez, amire nem feltétlenül van szükségem. ha meg kikapcsolom, élesebb lesz a kép, és a gép is kevesebbet fogyaszt. egy szó mint száz: nekem nagyon bejön a 2DS XL, egy totál szerethető gépnek tartom, pedig az elején (review-k meg képek alapján) váltig állítottam, hogy a new 3DS XL-hez képest ez egy bóvli.
-
Ciccuka
veterán
Most idén is volt akcióban ugyanannyiért New 2DS XL. Jelen pillanatban itt olcsó.
Nem tudom, hogy milyen a New 3DS XL, de a New 2DS XL kidolgozási minősége nem a legjobb (illesztési problémák, nem párhuzamosak az élek, ahol annak kellene lennie). Kicsit olcsó hatást kelt. Már 1 hét után kotyog (leng) a kijelzőnél. A + irányítógomb és a C-stick eléri a felső kijelzőt összezáráskor. Az érintő ceruza 1 hónap után majdnem kiesik a helyéről. A zongoralakk szegélyműanyag könnyen karcolódik. -
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
tavaly november magasságában 33-35e. Ft környékén mentek a 2DS XL-ek, egy (new) 3DS XL-ért ekkor még 55 rugót kellett fizetni (már rég csak TN paneles darabok voltak forgalomban). nem szabad elfelejteni, hogy utóbbi géphez a töltő nem tartozék. tehát mondhatjuk, hogy kb 25'000 Ft volt a különbség a két típus között. szerintem ez irreálisan sok. a platform életciklusa legvégén vagyunk. 90-ért már Switchet lehet venni, és tudjuk, hogy érkezik a konzol újabb, olcsóbb variánsa. ok, tök más a Switch, de ha csak az árat nézzük, akkor na... szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy a bár neked volt igazad, még kapható a (new) 3DS XL, de a fentiek tükrében a jelenlegi 70e. Ft-os ára (+ töltő) szerintem irreálisan magas. aki most akarja kipróbálni ezt a platformot, de nem akar használt gépet, annak szvsz a legjobb választás egy 2DS XL, ami lehet, hogy mellőzi a 3D-t, lehet, hogy a két gép kijelzője között vannak minimális eltérések (én a gyakorlatban ezeknek semmi jelentőséget nem tulajdonítok), de az is tény, hogy a 2DS XL-nek azért több előnye is van az "elődjéhez" képest - kompaktabb méret, alacsonyabb súly, home gomb jobb helyre került, védett a gamecard slot, nagyságrendekkel könnyebben cserélhető microSD, mellékelt töltő...
én nem bánom, hogy a topic összefoglalóban nem voltak ilyen szőrszálhasogató összehasonlítások, mert csak összezavarták volna azokat, akik választani próbálnak a gépek közül. a sima 2DS pl rendelkezhet bármilyen jó kijelzővel, az szerintem egy tök esetlen béna gép. -
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
az árgép csupán azért hozza, mert a konzolüzletek (meg a többiek is) rendkívül rosszak a készletük aktualizálásában. hónapok óta nincs egy üzletnek sincs raktáron - próbáld csak végigkattintgatni a találatokat. talán az emag.hu-n találni még, de irreálisan magas, 70e. feletti áron. emellett még a pink változatra lehet rábukkanni, mivel az nagyjából senkinek nem kellett.
a kijelzők közötti különbségeket meg tényleg nehéz szemléltetni fotókon.
a 3D hatás amúgy valamennyit ront a képminőségen és sokat is fogyaszt, valamit sokak nehezen viselik hosszabb távon, ezért csökkent láthatóan a 3D támogatottsága a játékok között is, vagy legalábbis kevésbé fokuszáltak rá, holott korábban volt olyan Zelda játék, aminél utólag kellett megoldani, hogy játszható legyen 2D-ben is, mert bizonyos puzzle-ök megoldásához eredetileg szükség lett volna a térhatásra. -
Ciccuka
veterán
New Nintendo 2DS XL és New Nintendo 3DS XL még kapható. Csak érdekességképp linkeltem be.
Korábban jól jött volna valami egyszerűsített leírás, hogy pontosan miben különböznek a gépek és pontosan mit jelent az a 3D-effekt itt. Ehhez hasonló videók gondolom annyira nem tudják visszaadni, hogy milyen élőben nézve a masina.
-
Ciccuka
veterán
New 3DS XL-ből is két-féle kijelzővel szerelt létezik, egyik TN másik IPS kijelzős:
3DS LCD Screens TN vs IPS -
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
hogy milyen apropóból raktad ezt be most, azt nem tudom. viszont úgy vélem, hogy egy éve (amikor az írás megjelent) még pont volt a dolognak annyi relevanciája, hogy a négy gép (2DS, 2DS XL, 3DS, 3DS XL) egyszerre volt kapható. jelen pillanatban egyedül a 2DS van még forgalomban, a többi tudomásom szerint már kikerült a gyártásból. így a választási lehetőség leszűkült arra, hogy használt gép, vagy új 2DS XL garanciával, használt 3DS XL áron, ami mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgokat. azt viszont nem igazán értem, hogy a 2DS XL adatlapja miért 400 x 240-es displayre hivatkozik, amikor ez maximum a kép felbontása, nem a kijelzőé, az egyezik a 3DS XL 800 x 240-ével.
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Tempered glass kijelző fóliát használ valaki?
Én sajnos olyat kaptam (olcsóbb fajta), hogy az alsó kijelző jóval rosszabbul érzékel tőle. -
ldave
félisten
Most kaptam értesítést, hogy útnak indult a Persona Q2 (365games).
-
ldave
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
A Limited Run ha jól tudom amerikai kiadó, szóval ha adnak is ki 3DS játékot még, egyáltalán nem biztos, hogy európai gépeken is menni fog

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Valamilyen szemvizsgáló sw, játékba töltve.
-
100 USD-os új játék az eShopban!!!! Gyorsan, amíg akcijós

-
PitkyePadvan
tag
Másfél hét múlva megjelenik a Persona Q2,
egyesek szerint ez lesz az utolsó játék a konzolra, viszont kicsit keresgéltem és találtam egy elég friss (március végi) cikket.Lényegében arról van szó hogy a Limited Run tervez valamilyen fizikai játékot 3DS-re még, legalábbis a CEO szerint nagy valószínűséggel nem a Persona Q2 lesz az utolsó játék. Ebben amúgy van valami, hiszen PSVita-ra a mai napig adnak ki játékot.
Ez egy elég jó hír azoknak akik használják még a konzolt, meg a LimitedRun - ahogy a neve is utalja - limitált számban/limitált ideig teszik ki a játékaikat a webshopukra, ahonnan meg lehet venni őket.
Sajnos a szállítási költségek elég magasak ($15.00 magyarországra), de ezt leszámítva egy tök jó dolog.
-
keshudioo
csendes tag
Szuper lista, srácok, jegyzetelek 😊
-
PitkyePadvan
tag
válasz
keshudioo
üzenetére
Sok a lista de mindenki mást szeret.
Az én nagy kedvencem a The legend of Zelda: A Link Between Worlds, ez volt a legelső játékom, ezt vittem végig a legtöbbször. A játék egyszerű szerintem (főleg bossok terén), de vannak benne kihívások (főleg puzzle).
A második (és ez lehet csalás) az Elite Beat Agents, ez egy DS ritmus játék, és hihetetlenül szórakoztató. Nézz róla néhány videót, szerintem egyszer mindenképp érdemes kipróbálni.
A harmadik a Shovel Knight, szerintem ez a legjobb platformer a konzolra, (a new Super Mario bros. 2 -nál szerintem sokkal jobb).
Ha esetleg a második nem ér, akkor még megemlíteném a Shin Megami Tensei IV -et, a helyzet az hogy van egy csomó RPG-m, és a problémám az hogy mindegyik nagyon hosszú és nincs rá időm. Ez az amelyik lekötött és nem hagytam abba 2 hét után.

-
Nerazzurri95
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi!
Rendelem is! -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Nerazzurri95
üzenetére
A német is PAL régiós (hacsak mást nem ír a hirdető), úgyhogy játszhatsz rajta az itthon szerzett játékokkal.
-
Nerazzurri95
tag
Sziasztok!
Vennék a német amazonról Samus Edition-ös 3DS XL-t. Van/volt két DSi-m és DS Lite-om is, de azóta nagyon kiestem a témából... Kérdésem az volna, hogy abból hogy kint vásárolom, semmi hátrányom nem származhat? Régiókra gondolok főleg (játékokat itthon vásárolnék rá).
Előre is köszönök minden információt!

-
keshudioo
csendes tag
Közvéleménykutatás: Mi a kedvenc 3 Nintendo 3ds játékotok?
Nem rég lettem tulaj (n2dsxl), és annyi jó cím van, ezer meg ezeregy listát, videót olvastam és néztem a legjobb játékokról, de érdekel a magyar közönség véleménye.
-
Ciccuka
veterán
11.9-nél most van újabb frissítés?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Akciók még vannak ott is, de mintha csak százalékos kedvezmények lennének.
-
PitkyePadvan
tag
Én a 80's Overdrive -n gondolkozok, nagyon szuper játéknak néz ki,
illetve még esetleg a Gunman Clive 1 - 2 érdekes.
Ezek mind akciósak, előbbit 4€ körül, utóbbi 1-2€.Régen voltak tök jó akciók a Nintendó oldalán, sőt gold pontokért ("hűségpont") egész játékokat is lehetett szerezni, most már nem lesz ilyen?

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Lusta vagyok, Atlus DLC-k is akcióban?

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Most nézem, ATLUS leárazás van az eShop-ban. Stella Glow -50%, ha érdekel valakit (engem igen).
-
Faget
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni!
-
judzsin
tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Működik.
-
judzsin
tag
Sziasztok!
Vettem egy Mario Kart 7-et. Betettem a gépbe a kártyát és benne maradt a másik srác neve és eredményei. Túrtam a menüket, de nem jöttem rá, hol lehet ezt nullázni vagy új játékállást létrehozni, mint pl. a Marioban vagy a Zeldában. Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm. -
Faget
tag
Sziasztok! Két hete vettem egy 3ds-t. Vágytam egyy handheld konzolra. Azért nem switch, mert inkább a nintendo játékokat szeretném feltérképezni, a másik már inkább nyitott, főleg az indiek felé. Jelenleg a Bravely Defaulttal játszok. Zseniális, könnyed jrpg. Xenobladet néztem ki következőnek. Nektek milyen nintendo ex játékok tetszenek?
-
Narxis
nagyúr
-
adalbert1
veterán
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Amit még biztos be fogok szerezni (én is akciókra várok
):
Luigi's Mansion (habár ez GC-ra megvan)
Bowser's Inside Story (ez pedig DS-re)Ezen kívül mást már nem hiszem, hogy veszek 3DS-re.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Etrian Mystery Dungeon 2
Persona Q2Ha jó a listám, 65 darab dobozos játékom van. Ebből csak 2 db, ami nem celofános.
-
ldave
félisten
válasz
PitkyePadvan
üzenetére
Szép darabok.
Nekem pár dolog még hiányzik, a megjelelendő játékok közül a Persona Q2, amit elő is rendeltem.
A már megjelentek közül a Bowser's Inside Story, amit majd még megveszek, de most már megvárok vele egy akciót, a korábbi M&L játékok idővel szép akciókat kaptak, a Paper Jam és a Dream Team már harmadáron kapható az eredetihez képest. Ezen felül még a Detective Pikachu-n gondolkozom, de mivel nem vagyok Pokémon rajongó, így nem tudom mennyire kötne le, de majd a mozifilm után meglátom

-
hitman77
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Zeldából melyiket első Zelda játéknak?
-
hitman77
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A sima Super Mario 2 ha jól emlékszem, a normál klasszikus játék.
Ezen felül Zelda vagy Kirby valamelyik verziója esetleg? -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
10 éves fiunak keresek valami jó játékot 2DS-re. Megvan neki a Pokemon és a Super Mario. Valami klasszikus Nintendo játékra gondoltam, ami nem gond ha újabb megjelenés.
Tudtok ajánlani valamit?
-
sonar
addikt
Sziasztok,
C64 emulátorral kísérletezett már Vki? -
PitkyePadvan
tag
Ha valahol tudtok 3DS-re húsvéti akciót ne tartsátok magatokban!
Még van néhány cím amit be szeretnék szerezni:
WarioWare Gold
Dillon's Dead-Heat Breakers
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey
Kirby's Epic Yarn
-
etnies
senior tag
HMM, itt a 3ds jövője? [link]
-
Narxis
nagyúr
Na toljátok ezerrel a Kirby’s Extra Epic Yarn-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest