Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIceh
junior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kösz szèpen!

-
sm4e86
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen, a Mystery Dungeon aranyos ötlet volt, az nekem is tetszett. Annak ráadásul jobban is volt saját története, hiszen mindennap jött valami kérés, hogy mentsünk meg valakit, és célzottan legyőzni a bajkeverő Pokémonokat. Volt benne valami tokusatsu-érzet is.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Alapvetően tényleg nem a mélysége miatt játszunk egy Pokémon játékot, hanem a hangulata miatt. Hogy ez persze mennyire kompenzál, jó kérdés. De tényleg az van, hogy a harcok nagyrészénél olyan nagy stratégiát nem kell alkalmazni. Ugyanerről tesz tanúbizonyságot az anime is! Nem tudom, hogy Magyarországon van-e más rajtam kívül, aki az összes generáció összes epizódját látta, de követem a legújabb Japánban megjelent részeket is. A lényeg, hogy egyszer sem láttam olyan nagyon komoly stratégiai harcot, hogy az államat leesve figyeljem még a ligákat is. Egyszerűen csak Pokémon és kész, ezért nézem.
A játékra visszatérve, a komolyabb stratégia abban merül ki, hogy melyik típusú Pokémon melyik ellen erős, melyikkel szemben gyenge. De én ezt is gordiuszi csomóként vágom el, mert mindig vízi pokémonnal kezdek. Azt tapasztaltam már az első generációban is, hogy az első néhány teremvezetőnek olyan pokémonjai vannak, melyekkel szemben a vízi Pokémon erős. Utána meg már megerősödik annyira, hogy elbírjon azokkal is, akikkel szemben gyenge. Fű vagy tűz starter Pokémonnal általában küzdelmesebb számomra a játék.
Tehát olyan nagyon komoly stratégiai gondolkodást nem igényel a játék. Az eredeti célja az volt, és azért jöttek ki már a kezdetekben is különböző kiadások, mert nem mindegyik Pokémon érhető el egy játékban, ezért ha teljessé akarod tenni a Pokédexedet, más játékosokkal cserélni kell. Tehát, összehozni a rajongókat, ez a lényeg. -
NIceh
junior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi az infòt.
Ìzlèsek ès pofonok!
Egyelőre berendeltem a Sun gamet.
Az egyik legjobbnak mondjàk 3DS-re. Bìzok benne jò lesz.
-
sm4e86
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
És menőség is. De azt hadd tegyem hozzá, hogy aki valaha is vonatozott Németországban, az tudhatja, hogy milyen az, amikor összeteheti a kezét, hogy egyáltalán megérkezett a célállomásra.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A mozgást de olyan érzés sokszor mintha lomha lenne Kong vagy pedig az előrét felfele nézésnek érzékeli. A lomhaságot mások is írták pl. redditen, állítólag Wii-n sokkal jobban fut. Mindenesetre jól felcseszett.
Oké jó hogy van kihívás de azért na... -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
verinájsz
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
hello hello
volna kedved feltenni legalább listát irigykedés céljából
(persze a game blitz-ekből össze lehet sakkozni, de egyben lenne igazán nyomasztó
)
(szóval nemcsak a tőzsde megy, úgy tűnik ezek is jó befektetésnek bizonyultak
) -
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Sajnos ez "Metallic Black"
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nájsz, szép sorozat, gratu hozzá
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pont az ilyen húzások miatt nincs komolyabb lelkiismeret-furdalásom azzal kapcsolatban, hogy az anyacég által "elhagyott" platformokat kiokosítottam, és úgy használom őket, ahogy akarom.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Jelen pillanatban itthon szinte már nem nagyon van választék, a használt piac is nagyon gyenge. Ezzel szemben külföldön van választék, de ugyanúgy drága egy használt játék is.
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azért nem vagyok abban biztos, hogy a fóliában maradnának, bár rengeteg játékon kell még átrágnom magamat csak bírja szusszal a gép. A két Persona Q-t és a SMT (Soul Hackers és Record Breaker) címeket is nézegettem de nagyon egyik sem fogott meg, hiába már most elég jó értéket képviselnek. Ezzel szemben az SMT IV Apocalypse épp elférne a polcomon.
-
japunk
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ne is mondd, egy csomó boltot végighívtam bizonyos játékok után de már eléggé le vannak rabolva. Most épp amazonról érkezik pár játék, ebayről majd utolsó esetben akarok vadászgatni. Jelenleg olyan ~40-45 játéknál tartok de ki tudja hol állok meg.

Tudom, egyszerűbb lenne feltörni a francba az egészet de nekem valahogy az eredeti játékot belepattintani a gépbe nagyobb élmény.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Venni kell új vagy újabb aksit.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez szép kis kaland volt.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Minden microSD kártyám SanDisk. Bátran ajánlom.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pár hete én is így jártam az egyik 2DS-be lévővel. Előtte egyébként szerintem sose találkoztam még meghibásodott kártyával.
Egy használt 2DS-t vettem, amihez volt az SD kártya, szépen működött, de nem a legújabb frissítés volt a gépen, azt feltettem és utána már a konzol fel sem ismerte a kártyát, PC-be téve még lehetett böngészni rajta, de rá/róla lemásolni már nem.
Nem mondom, hogy a frissitéstől ment tönkre, mert van másik 2 konzol is, és azoknál nem volt gond (koppkopp). -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A 3DS XL-t nem emlékszem már, hogy kinek adtam el. Helyette vettem a new 3DS-t (a simát), azt itt vg kolléga vette meg tőlem, most már csak a new 3DS XL-em van meg. Kicsit sajnálom, hogy 2DS XL-t nem vettem, amikor még lehetett, abból elfogadnék egy szép példányt.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ó, akkor nekem is évforduló
-
EmThor
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
thotzoltan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Esetleg ismertek olyan személyt,aki szét és összeszerel 3DSI-it és megjavítja a fiam mikrofonját? Már teljesen belebolondult,pedig van XBOX ONE-ja,ASUS ROG-ja és egyéb elektromos buzerancia,ahogy a Kállai Ferenc mondta anno a Bujtor filmben..

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Egyrészt elképesztő, hogy milyen árak tudnak lenni ezeknél a ritkább játékoknál, másrészt pedig csak azért tud ennyi lenni, mert van rá kereslet, ha nem vennék meg ennyiért ezeket, akkor nem maradna tartósan ilyen szinten az áruk.
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Rossz topik, Topikgazda úr.
-
braseel
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Respect. Ugyanilyen New 3DS-em van. Remélem nem fog rá sor kerülni, de most már tudom, mit kell tenni.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szuper vagy, köszönjük
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"Meglepődtem, hogy még a Vita is mutatott életjelet, mert arról tudom, hogy állásában is hamar merül."
ha "állás" alatt a kikapcsolt állapotot értjük, akkor nem tudom, mi a helyzet a Vitával, de sleepben garantáltan ez a gép bírja a legtovább az általam ismertek közül, konkrétan hónapok kellenek neki, hogy lemerüljön. Ezt a tulajdonságot hiányolom is a Nintendo masinákból, egy érintetlen 3DS kb 10-15 nap alatt lemerül, Switch talán 20-30-at bírhat (verziótól függően). -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
wii u utángyártottak is nagyon rosszak, volt régen eredeti nagyobb, állítólag az még jól bírta, de azt még akkor is nehéz volt beszerezni - nekem pl. nem sikerült.
wii u gamepadje nekem olyan pár napig jó, azt lehet tölteni. egyszer volt hogy 5 nap, meglepődtem. egyébkét switch-nél se lett jobb a helyzet: x napig offban volt, bekapcsolom van benne még valami, tolom, jobb joy-con lemerült. oh yeah

eközben GBA bekapcs, 2 éve volt töltve, megy

amúgy szerencsére a DS / 3DS vonal is nagyon jól bírja az éveket. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tavaly a Föld napján feltöltöttem az összes konzolom, ebből valószínű tradíció lesz most már (könnyű a dátumot megjegyezni). Kíváncsi voltam rá, mennyire tartja magát a gépek akkumulátora így 1 év távlatából. Nos, meglepően jól. A beüzemelt gépek csíkjai még mindig a maximumon vannak, persze nyilván ezek elkezdenének fogyogatni, ha aktívan használni kezdeném őket. A beüzemeletlen darabok is kéken világítanak, szóval elég sokáig állni kellene hagyni őket, hogy csutkára merüljenek. Meglepődtem, hogy még a Vita is mutatott életjelet, mert arról tudom, hogy állásában is hamar merül. Úgy emlékszem, hogy azt sem töltöttem pedig tavaly óta. Van egy tartalék Wii U gépem is, amit nem használok, annak is feltöltöm a gamepad-ját, majd utána le is húzom az aksit róla. A Wii U gamepad folyamatosan kommunikálni akar a főgéppel, ezért állásában is gyorsan merül. Őt nem töltöttem fel tavaly, úgyhogy nem tudok számot adni róla, mennyit bír ki a gamepad akku. De agyalok rajta, hogy kipróbálásra veszek abból is valami nagy kapacitású utángyártott csodát, hátha bejön.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi, felvesszük a kapcsolatot velük ezekszerint akkor nagyon nincs alternatíva. Írok majd ha reagálnak mert szerintem hasznos infó ha vállalnak ilyet és mennyiért.
Idave: igen XL-ben sajnos forrasztva van a lapra amúgy már megcsináltam volna ha szerzek alkatrészt
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tudsz/Tudtok olyan helyet, ahol new 3ds xl-hez lehet eredeti akkut kapni?
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Akkor lehet veszek egyet és alkalmanként cserélgetem
Köszönöm az infót! -
agyhalottak
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi, akkor vásárolgatok egy pár játékot.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Á, napközben max pár harcot nyomtam csak, hétvégén meg estenként ment sokat a játék
Jó is lenne, ha annyit tudnék játszani, mint sokan homeoffice címén teszik
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tudom, nézett teszteket, videókat róla. Wii U-n akadozik, (mondjuk Switchen is!) és hosszabb a töltőképernyő!

-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Franc se érti őket! Van Wii, Wii U, ezek maradtak nekem, mert pixel hegyek vannak a játékokba! Csak a Switch a jó, a menő
Viszont játékok terén is változtak, mert eddig csak Mario, Animal Crossing ment mindenhol. De a Fiam 20 évesen Zelda fan lett, pedig sohasem volt kedve kipróbálni. Erre Switchre beszerezte a BOTW, és az Age of Calamity-t is. Nekem vagizik vele milyen fegyverei vannak! 3Ds-en Wii-n meg rá se nézett. Ilyenek ezzek a mai fiatalok! 
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szegény játék. Csoda, hogy egyáltalán megjelent, most nézem, hogy wiki szerint mindenhol más volt a kiadó:
"The game was released in Japan by Sega, in North America by Atlus USA, and in Europe and Australia by NIS America" -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nekem ez volt az első nagyobb digitális vásárlásom, eddig nem is nagyon figyeltem erre. Korábban főleg csak eShop-o elérhető játékokat vettem így.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Úgy látszik a Nintendo még nekik sem adta ki a csoda tömörítő technológiájukat. Persona Q2 egyedül több helyet foglal, mint a Mario Kart 7, 3D Land és Ocarina 3D hármas.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
főleg ha egy-egy ingatlan tulajdoni lapot rejtenek a dobozok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
z4zelda
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez igaz,bár nem úgy tekintek rá!
Egyszer fotózok egy komplett Nintendo gyüjteményt ,de nincs olyan széles látószögű objektívem,hogy beleférjen!
Szép gyüjtemény a tied is! -
Baltincs
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ja oké, akkor nem aggódom miatta

Csak olyan hirtelen esik le, kb nem is mutatja ha lemegy mondjuk a felére, hanem egyszercsak elkezd pirosan világítani, hogy helóbeló baj van.
Utánanézek azért a circle padnek hátha találok valahol
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
"a DSi LL(XL) az egyetlen olyan modell, amibe nem lehet a tollat elrejteni, hanem külön kell tárolni."
amit fotóztál, azt nyilván nem, mert bazinagy, de mellékelnek hozzá egy hagyományosat is, és annak van helye a gép oldalában. legalábbis az enyémben.a Samus Edition szerintem is nagyon szép, de abban is egyetértünk, hogy csak kívülről. belül elfogyott a lendület. Ezt a modellt még pont be tudtam volna szerezni újonnan, horror 70 rugó feletti áron, de az ingerszegény belseje miatt inkább átpártoltam a SNES kivitelre, ami kívül/belül is kiegyenlített "teljesítményt" nyújt. ja és a new 3DS színes gombjait kapta meg, az meg nekem a gyengém.
nagyon szép gyűjtemény btw!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen, nagyjából egyszerre vettük az eredeti 3DS XL-ünket, sima, első kiadás nekem nem volt sosem. Jól emlékszel, nekem a fehér Kart 7 változatom volt, amihez az akcióban a 3D Landet töltöttem le és az Ocarina 3D-t vettem meg rá először digitálisan. Mindhárom játék megvan a mostani new 3DS XL-emen is a system transfernek hála. A kettő között volt az Ambassador new 3DS-em, amit tavaly adtam el, az eredeti fehér 3DS XL-m már jó pár éve, hogy új gazdára talált.
A DSi LL/XL amiből régóta szeretnék egy szép darabot, mert a sima DSi-n játszani már nagyon nehezemre esik a kis kijelző miatt, new XL-en pedig nem szeretem a régi DS játékokat, hiányzik a natív felbontás. Ez a szernéket úgy értem, hogy néha eszembe jut, de sosem tettem érte. Tudnék rendelni Japánból, meg talán európai használt piacon is el lehetne csípni egy szép példányt, talán majd egyszer

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Tehát akkor összefoglalva az egészet:
1db originál 3DS XL (használt, leharcolt)
1db DSi LL (használt)
1db New 3DS fehér (használt)
1db originál 3DS (szinte új)
1db New 3DS fekete (gyári)
1db New 3DS fehér (gyári)
1db New 3DS XL (gyári)2DS konzolokat nem vettem, mivel számomra visszalépést jelentenek a korábbi 3D-s modellekhez képest. Régi DS gépeket ugyanezért nem vettem, mert azok a DSi LL-hez képest visszalépés, talán a Lite különlegesebb modell még a GBA foglalat miatt.
Várom akkor a bátor kihívókat
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Végül, de nem utolsó sorban következzék a gyűjteményem egyetlen New 3DS XL konzolja. Nagyon hezitáltam rajta, hogy a SNES-festésű kiadást vagy ezt vegyem-e meg, de végül is a Samus Edition mellett tettem le a garast.
Ez a gép újra egy kicsit izgalmasabb kiadás, a fed- és hátlapok eltérő festést és textúrát kaptak. Az előlap mélynarancs színű, és Samus feszít rajta a páncéljában. A hátlap a páncélruha arany színét imitálja, rajta az S-betűvel.A konzol belseje már inkább csalódás, itt nincs semmivel felpimpelve egy normál kiadáshoz képest. Az is egy kicsit kihagyott ziccer, hogy a Nintendo nem telepítette fel rá a játékot, csak maga a gép van a csomagban. Ezt sem használom játékra, így ez is tökéletesen gyári állapotában van.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A fehér New 3DS konzolom egy Animal Crossing Happy Home Designer bundle lett, de ebből már szó szerint a legutolsót tudtam megvenni egész pesten, ha jól emlékszem a Konzolok Szervize jóvoltából. Nagyon aprócska kis doboza van, ebből már tényleg mindent kispórolt a Nintendo, amit csak tudott
A szükséges papírok és maga a konzol mellett csak az AC fedlapok vannak mellékelve. Itt már annyira sem törték magukat, mint a Dragon Ball kiadásnál, ahol legalább a fedlapok tisztességesen mellékelve voltak.
Maga a konzol ugyanúgy néz ki, mint egy sima kiadás, ebben semmi extra nincs. Mivel ez sem volt használva sosem, ez is makulátlan állapotú.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Feltett szándékom volt mind a fehér, mind a fekete New 3DS konzolból megőrizni egy-egy példányt az utókornak. Feketéből eredetileg egy Xenoblade bundle-t szerettem volna megcsípni, de elfogyott mindenhonnét. Mivel volt egy Dragon Ballos kiszerelés is, ezt vettem meg, de ebből is már az utolsókat rúgták a boltok készletei.
Ez egy közepesen nagy dobozban kapott helyet, mivel az eredeti gyári csomagolásában mellékelték hozzá a Dragon ball-os fedlapot. A gépre előtelepítve rakták a játékot, nincs külön dobozos játék hozzá.
Egy kis tasakba azért mellétették az eredeti egyszínű fedlapokat is.
Belül matt fekete felületű, a SNES-gombok is elég jól érvényesülnek rajta szerintem. Mivel használva nem volt, így por- és karcmentes.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A maradék négy 3DS konzol már gyűjteményi gép, ezek megmaradnak a vitrinnek. A gyűjteményem - szerintem - legérdekesebb darabja ez a rózsíaszín klasszikus 3DS, amihez a Nintendogs játékot csomagolták. Nagyon jó áron jutottam hozzá, egy kislánynak vették, aki 1-2 órát játszott csak vele, de mivel nem nyerte el a tetszését a dolog, a konzol utána az édesanyja irodájában hevert nagyon sokáig, amíg végülis fel nem dobták apróra, ahonnét megvettem. A doboza hatalmas, ironikus módon a legapróbb gép kapta a legnagyobb csomagolást
Az egyik különlegessége a konzolnak, hogy ezt még a régi oszták importőt, a Stadlbauer forgalmazta Magyarországon.
Annyi szépséghibája van csak a csomagnak, hogy a játékról leszedték a celofánt a kipróbáláskor, egyébként teljesen makulátlan gyári állapotban van minden.
Ehhez még járt töltő is, és bár a róla készült fotó valamiért nem sikerült (mint utólag kiderült), de töltő bölcső is van a csomagban.
A konzolnak csak fényes felületei vannak, minden oldala kívül-belül ilyen felületkezelést kapott, nincsenek különösebben matt részek rajta. A kijelzője nagyon kicsi, fogalmam sincs, kikhez méretezték eredetileg.
Az eredeti teleszkópos fém ceruza. A későbbi modellekhez már műanyag egybe-tollakat mellékeltek. Amúgy nagyon látszik az egész körítésen, hogy első generációs gép. Itt még beletettek a csomagba minden földi jót, amiket a későbbi modellek mellől már elkezdetek fokozatosan kispórolgatni (innét az egyre zsugorodó csomagolások).
A színe ízlés kérdése, de szerintem nem lehet rámondani, hogy egy ronda konzol lenne. Én kimondottan aranyosnak tartom annak ellenére, hogy a kis kijelzője miatt nem tartom valami praktikusnak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A fő játszós gépem egy 2015-ben vett fehér New3DS gép. Egy pincér sráctól vettem, aki pár jrpg-t játszott ki rajta, egyébként patent állapotban volt. A Yoshi fedlapot már én raktam fel rá, ne legyen az az unalmas egyszínű borítása. A hozzá való témát is letöltöttem eshop-ból, úgyhogy igazi Yoshi-gép lett
A gyári analógkaros sapkája egyszerűen szétmállott és talán az is látható, hogy az analóg gumipöcök is sérült. Annak az anyaga is annyira ellágyult, hogy az anyag a peremei mentén mállani kezdett. Valami puhább anyagot használhatott a gyártó, mint az originál 3DS gépeknél, mert ilyennel ott nem találkoztam
A régi XL gépem kupakja - amit áttettem erre - sötétebb szürke, ezért üt el annyira a gép fehér színétől. Még annyi hibája van a gépnek, hogy a felső kijelző továbbra is hozzáér az alsó kávájához, hiába építettek bele kis gumibakokat, látszanak a függőleges karcok rajta. A kicsiny tollnak pedig eltört az a része, ami szilárdan bent tartotta a foglalatban, így most kicsúszik belőle, ha nem jó szögben veszem kézbe a masinát.Jó sok játékot letöltöttem rá, de vannak még kihagyott helyek, ahová még szánok, Csak annyira keveset játszom már, hogy ez mindig csak jegelődik. Jó lenne azért letölteni mindent, amíg be nem zárják a boltot.
Ezen a képen látszik talán jól, hogy a DSi LL-nek mennyivel szebb, teltebb színei vannak, mint a 3DS-eknek.
Még egy utolsó csoportképet akkor a játszós gépekről...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A most következő konzolom az egyetlen, ami nem a 3DS, hanem még az előző generációs DS gépek közül való. Már csak azért is felteszem, hogy Dave szívét egy kicsit fájdítsam vele. Anno egy nullkilométeres japán DSi LL-ként vettem, azóta használatban van, szóval nem maradt meg kizárólagos gyűjteményi darabként. Egyébként nagyon jó minőségű konzol, a fényes fedlapját kivéve matt fehér festést kapott mindenütt, a holtjátéka a képernyőnek aránylag kicsi, a gombok is elég feszesek. Mindkét képernyője IPS paneles, ezeknek a legszebb a képe az összes DS közül és a 3DS gépcsaládból is csak aránylag kevés példány kapta ezt a panelt.
Mono kamera csücsül a sarokban, LED indikátorok a zsanéron, esztétikailag kívül-belül még mindig kifogástalan állapotban van.
Az IPS panelek miatt a betekintési szögek nagyon szélesek, szinte nem torzulnak a színek bárhonnan is nézzük. A színtelítettsége is messze a DSi LL(XL)-nek a legjobb.
Érdekesség, hogy a DSi LL(XL)-hez mellékelt érintőtollat (jobbra) használták fel később a Wii U-hoz (balra). Ha minden igaz, a DSi LL(XL) az egyetlen olyan modell, amibe nem lehet a tollat elrejteni, hanem külön kell tárolni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A legelső 3DS konzolom egy első generációs ezüstszürke XL gép volt, így nem meglepő módon őt indítom csatába a legleharcoltabb konzol címért. 2012 decemberében vettem a Playmania-ban, külön kellett hozzá töltőt vennem, mert ehhez már akkor sem csomagoltak. Egy használt Ocarina 3D volt az első játékom hozzá, ezzel toltam akkor decemberben. Januárban meg ingyenesen letölthető lett a 3D Land annak, aki 3DS-t vett, akkor meg azt nyomtam végig
Dave barátunk is ugyanekkor vette meg az első 3DS-ét, ha jól emlékszem ő egy fehér Mario Kart bundle-ra csapott le (azóta már eladta, kellett a pénz kenyérre-parizerre).A fenti képen látható, hogy a fóliafelhelyezés nem volt az erősségem, az alsónál jól látszanak az alászorult porszemek. A felső képernyőn meg csak hetekkel később vettem észre, hogy nem egyformák az alsó és a felső sarkok (lekerekített illetve szögletes), persze hogy azt meg fordítva tettem fel
Az első komolyabb hibája egy rejtett konstrukciós hiba volt, letört a zsanérház hátsó burkolata, amihez felnyitáskor a zsanér nekifeszül. Nem cseréltem ki azóta sem, mert igazából kényelmetlenséget nem nagyon okoz, esztétikailag nem túl szép inkább.
De hogy a bibliai csapásoknak még mindig ne legyen vége, a sok Monster Hunter-nek hála levált a kis sapka az analóg karról
Szerencsére nem sérült meg, egyszerűen leesett róla. Azért nem tettem vissza, mert időközben a New3DS-emnek meg lemállott(!) a sajátja, és mivel azzal játszom, így inkább arra tettem rá.Ezt a gépet nem igazán használom, a nagy képernyője miatt csak Monster Hunter futott rajta az utóbbi néhány évben. Egyébként érdekes módon a ház külső festése még mindig szép, soha egy látványosabb karc nem keletkezett rajta. Ezt a részét elég jól sikerült kiviteleznie a gyártónak.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha egyszer a japán fehér DSi LL-nek új helyet keresnél, gondolj majd rám
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
najó, a gameboy advance nálam a 3. de van 4. is.

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
TG-nak ez a minimum
(bár nekem sincs 3 Switch-em
) -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

Atari: 2600/5200/7800/Lynx
Nintendo: Famicom/FDS/NES/GB/GBC
Sega: Master System/Game Gear/SG-1000
NEC: TG16 (PCE)
Commodore: 64
Bandai: Wonderswan (Color)
Neo Geo: Pocket/Color
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
időnként tölteni kell, egy év alatt nem merül mélyre, de azért necces...
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Itt van: [link]
Most majd megint kedvet kapsz hozzá.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
nekem inkább az jön le, hogy nem spéci dolgot keres, csak már semmilyen New N3DSXL-t nem talál sehol használtan.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mi mostanság nagyon ritkán vesszük elő (gyenge felbontása néha zavaró tud lenni). Switch Lite-nak jobban örülnénk.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Majd ha esetleg a miénk tönkremegy (ne legyen ilyen), akkor megyünk majd hozzád anyagért. Feri, a 3DS dealer. 10 perc játék, 5000.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Amúgy én azt hittem ez már megtörtént egy ideje, már elég régóta alig látni a boltokban új 3DS-t, 2DS-t.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
+1, ha mar most veszel, akkor N3DSt vegyel (vagy kezmerettol fuggoen XLt). Par jatek exkluziv ra (Fire Emblem Warriors, Xenoblade Remaster,, Binding of Isaac Rebirth, Minecraft meg 11 tovabbi niche indie jatek), viszont anyaghasznalatra meg akksiidore is minosegibb darabok szvsz. En szerettem a 3DS XLemet, de azert miutan N3DSre valtottam nem sirtam vissza a regi bumfordit

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Aha, lehet keresek neki új gazdát. De még gondolkozom rajta.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Prime 4-et szerintem valamilyen upgradelt Switch-re hozzák majd ki, hogy jól eladják azt is

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mondjuk ha az Atlus nem ülne néha fél évnél is többet az angol változatok kiadásán, akkor lehet aktuálisabb időpontban adnák ki a játékaikat
Szegény SMT 5 is, mire megjelenik, már lassan a Switch 2 is a boltokban lesz. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A Persona Q2 azért tényleg későn jött, Japánban is 2018 végén, worldwide meg 2019 nyarán.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hogyan?
-
Gábor8607
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kilenc év?! De durva. Azért nem olyan, mintha tegnap vettem volna, de nem tűnik ilyen réginek
Mondjuk én XL-lel kezdtem, azt talán egy évvel később jött. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Le is csaptam az Etrian Odyssey Nexusra, meg az két SMT-re, köszi az infót
Mondjuk hogy játszani mikor fogok velük, az egy másik kérdés, a karácsonyi akcióban megvett Radian Historia se lett még elindítva -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hoppá, ezt csekkolom majd. Persona Q / Q2 is benne van?
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mert minden ilyen "új" szerelmet én finanszírozok még! Ezért választania kellett a lányomnak, melyiket szeretné jobban. Két gyereknél ez kétszer ennyi konzol
Megmondtam, max 1-1 lehet mindenkinek
a 2Ds XL mellett döntött. Erre most meg azt cseréli le, mert a Switch Lite jobban bejön neki
Sokan irigyelik a problémáit 
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Volt az is, ilyen, annak a New 2Ds XL AC NL miatt kellett mennie!

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem már nincs a cégnél senki, aki 3DS-sel foglalkozna
-
Joker1977
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi szépen.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Mire gondolsz?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
szerintem itt inkább úgy értendő, hogy a vevő nem adna annyit a szerelését, mint amennyit a szervizes kérne érte. bár ezt jobb, ha nem ő dönti el, mert mégis más a story, ha adnak egy hajmeresztő árajánlatot, mint az, hogy "ááá, túl sok vele a munka".
-
FuRiONight
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Túl nagy munka lenne. Kb. Ennyi volt. Pedig a konzol maga alig hasznàlt, csak hàt a gyerköc jàtszott vele, leejtette, igazàból csak esztètikailag zavaró, müködèsileg kifogàstalan.
128Gb-os SD kàrtyàból mit ajànlanàtok, amit ki is tud hasznàlni a konzol maximàlisan?
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Azt még nem, de azért ez így elég gáz :/
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nálunk szerintem csak az egyik marad meg, mert kettőt megtartani már luxus lenne. Viszont a mentések eltűnését nem nagyon értem, elvileg azt is vinnie kellett volna át nem?

-
lanszelot
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A játék ingyenes, csak le kell tölteni. Azokat a videókat én is megtaláltam, de senki se szedi össze.
Peach -el kell össze szedni a kockát/kártyát ami forog, amin Peach van. De oda nem tudom hogy ugrik fel. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ahhoz el kéne indítani a 3DS-t

@PitkyePadvan: köszi! A Severed jó játék, ajánlom, ha valakinek eddig kimaradt volna.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Lehet csak én bénázok, de nem találok egyetlen weboldalt sem, ami listázza a 3DS (és esetleg WiiU) eShop árakat, mindenhol csak Switch-be futok.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Próbáltam egyszer valamit így, talán valami Brain Age játék, mármint Wii U-n DS játék, élvezhetetlen volt, pedig ez csak egy lassú logikai játék.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
dehogy lenne, kiadnák VC címekként, ahogy 3DS / Wii U esetében azt jóvan.
-
judzsin
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Értem köszi.
Jó még az is belefér, ha 20 Ft-tal többet kér akkor is csak 140 Ft-al több ennél a tételnél.
Csak más egyéb terhelés ne legyen. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Meg is jött

-
PitkyePadvan
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
eBay-es aukció.
Relatíve olcsón a jelenlegi árakat nézve, de lassan nem is az árakkal lesz gond hanem azzal hogy sehol sem lehet majd kapni. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Cuki
Enyém még a posta tulajdonában van, remélem nem tartják meg maguknak. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Valamilyen szemvizsgáló sw, játékba töltve.
-
Nerazzurri95
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi!
Rendelem is! -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Lusta vagyok, Atlus DLC-k is akcióban?

-
Faget
tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni!
-
hitman77
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Zeldából melyiket első Zelda játéknak?
-
hitman77
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A sima Super Mario 2 ha jól emlékszem, a normál klasszikus játék.
Ezen felül Zelda vagy Kirby valamelyik verziója esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oké jó hogy van kihívás de azért na...
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A régi XL gépem kupakja - amit áttettem erre - sötétebb szürke, ezért üt el annyira a gép fehér színétől. Még annyi hibája van a gépnek, hogy a felső kijelző továbbra is hozzáér az alsó kávájához, hiába építettek bele kis gumibakokat, látszanak a függőleges karcok rajta. A kicsiny tollnak pedig eltört az a része, ami szilárdan bent tartotta a foglalatban, így most kicsúszik belőle, ha nem jó szögben veszem kézbe a masinát.
)