- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Bár nagy bánatomra csak digitális formában, de szeptemberben jön a 3DS eShopra a Shin Megami Tensei IV, viszont szerencsére csökkentett áron került be a boltba, €20 / £18 lesz az ára.
-
-
moli.hu
őstag
nem vagyok annyira demagog, es ennel gyakorlatiasabb ember vagyok.
@ldave: """talán sose készült volna el pár sikeres indie játék, mely egy ilyen oldalon kezdte a pályafutását (Shadowrun, FTL és társaik). És akkor talán a világ is szegényebb lenne"""
de asszem mar kezd unalmas lenni ennyi off. azzal zarnam, hogy a kickstarter-es cegnel dolgozott eveim utan en ugy gondolom, hogy a crowdfundingot korulbelul a "fogyasztoi csoport"okkal egy szintre kellene hozni torvenyi szabalyozasban. ez az en tapasztalatom. -
ldave
félisten
válasz
moli.hu #4093 üzenetére
Jajj, most ne keverjük már ide azt hogy valaki éhezik, hajléktalan vagy épp háború elöl menekül. Tényleg szörnyű dolog, hogy gyerekek ezrei, milliói halnak éhen vagy esnek a háború áldozatává. Küldtem már pénzt afrikai segélyszervezetnek, adtam le használt ruhát rászorulóknak, egyszer még önkéntes konyhán is dolgoztam. Persze, biztos tehetnék többet, sőt.
A Kickstarteren a hobbimat támogatom, hogy azzal játsszak majd, amivel szeretnék.
-
moli.hu
őstag
persze, szegenyebb lenne, de ez nem indok, mert millio mas hely van, ahova lehetne penzt adni, de nem adnak, te se adsz, ezert mar most szegenyebb a vilag. erted. nem lehet tokeletesen futtatni a vilag-szoftvert. de lehet ennel jobban.
@FuRiONight: te nagyon felreertettel valamit, es sajnos az egesz tovabbi hozzaszolasod azon alapul.
-
FuRiONight
addikt
-
ldave
félisten
válasz
moli.hu #4090 üzenetére
Persze, ez nem vásárlás. Tisztában vagyok a rendszerrel és a kockázattal. Viszont szerencsére anyagi lehetőségeim megengedik, hogy évente 1-2 nekem tetsző indie projektet támogassak 10-20 dollárnyi összeggel. És ha lesz belőle valami, az nekem jó érzés, hogy picit én is benne voltam abban, hogy elkészült végül a játék, film, zene, akármi. Ha mindenki úgy gondolkodna mint te, akkor talán sose készült volna el pár sikeres indie játék, mely egy ilyen oldalon kezdte a pályafutását (Shadowrun, FTL és társaik). És akkor talán a világ is szegényebb lenne
-
moli.hu
őstag
válasz
FuRiONight #4081 üzenetére
ugy veszel meg valamit, hogy a minosegrol fogalmad sincs, hiaba kerult felebe, ha szar..
ha most tamogatod a fejlesztoket, akkor igeretet kapsz arra, hogy kapsz valamit. ha a jatek nem keszul el, akkor nem kapsz semmit. hivatalosan ez nem egy vasarlas, csak egy tamogatas, jotekonysag. soha ne tamogass semmit a kickstarteren, se az indiegogon, semelyiken! (disclaimer: dolgoztam tobb evig a kickstarter konkurenciajanal)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4080 üzenetére
Hát remélem hogy összességében sikeresebb a játék, mint a Lightning Returns. És azt is remélem, hogy ebből a Square-Enix a megfelelő következtetést vonja le.
-
válasz
FuRiONight #4083 üzenetére
Már lejárt a támogatási ideje a projektnek, úgyhogy mindegy. Az oldalon egyébként azt írták, hogy egy öt dolláros extra a 3DS verzió, gondolom a Vita is hasonló lehetett volna.
-
ldave
félisten
válasz
FuRiONight #4083 üzenetére
Ennek már véget ért a KS kampánya, szóval ott már nem lehet úgymond megvenni a játékot, talán majd később a készítők weboldalán lesz még lehetőség rá. Amúgy ha jól látom 10$ volt a legolcsóbb ajánlat PC-re és erre +5$ a Vita upgrade.
-
ldave
félisten
válasz
FuRiONight #4081 üzenetére
Változó, általában a játék profiljától függően 10-20 $ közötti támogatás mellé már jár egy digitális példány a játékból, néha béta hozzáférés is. A Divinity: Original Sin-t 25 $-ral támogattam és ezért megkaptam a teljes játékot már Early Access formájában Steam-em. A játék most 40 euró Steam-en, ami kb 50 $, szóval féláron megkaptam. A Wasteland 2 + Torment: Tides of Numenera dupla hozzáférés 40 $ volt, most csak a Wasteland 2 kerül 45 euróba.
-
FuRiONight
addikt
Elég jól néz ki! Tetszetős gamma! Úgy nézem vita-ra és ps4-re is jön, 3DS-en és pc-n kivül.
A kickstarter-rel kapcsolatban: ha én most támogatom fejlesztőket, akkor a teljes játék megjelenésekor kapok valami engedmény vagy pontosan hogy van ez?
Mekkora a minimum összeg, amivel lehet támogatni a készitőket?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
RangerFox
veterán
Melyek azok a játékok (az MH-n és a RE-n kívül) amelyekhez jól jön egy CPP, illetve támogatja azt? Valamint hol a legolcsóbb, 7500 pénz egy kicsit sok érte...
-
Picco
addikt
milyen DSIware jatekokat tudnatok ajanlani?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4073 üzenetére
Áá. tiltja a vallásom
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4071 üzenetére
Azzal se vagyok túl precíz, emiatt nem is nagyon játszom platformerrel 3DS-en. De az is lehet, hogy a szem-kéz koordinációm nem az igazi már
-
ldave
félisten
Az tényleg jó. Viszont nekem negatív tapasztalatom van a 3DS-en a D-pad-del. Ügyetlen vagyok vele. Ott van Super Mario Bros Deluxe játék, amit kaptunk ingyen a NID készítésért. Na most azzal 3DS-en nem tudok játszani, folyton elrontom. Ugyanaz a játék rendes kontrollerrel (Classic Pro, Wiimote) simán megy. Pont emiatt nem vettem semmit 3DS Virtual Console-ra.
-
ldave
félisten
Közben újabb Kickstarteres játékprojekt érte le a 3DS-es célszámot: Timespinner
Jó kis időmanipulálós retró akció-platformernek tűnik.
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR #4066 üzenetére
Itt részletezik.
-
Pokemon X ben Ahol rangot kapsz (baron stb) van egy csajszi aki 50.000 ért csinál valamit, de akkor meg nem volt annyi pénzem, hogy kipróbáljam. Megéri visszamenni mi történik ha kifizetem?
-
Picco
addikt
Hany embernek van meg innen a mariokart 7?
Nem vagyok nagy mariokart guru, de tolhatnank idonkent 1-1 versenyt ha masnak is van kedve hozza. -
-
RangerFox
veterán
Akkor még egyszer.
Pokémon Black Version vélemény? Megér 2-3k-t? Ez lenne az első Pokémon játékom... Online megvettem a Pokémon X-et, de végül kiderült, hogy nincs raktáron, és mind a mai napig nincsen, az Y verzió meg nem annyira szimpatikus számomra. Éppen ezért, és mert előrendeltem az Alpha Sapphire változatot, szeretnék próbát tenni a sorozattal, mielőtt tízezreket költenék egy játékra.
-
Picco
addikt
napi huba*meg...filmet forgatnak a space invadersbol!!!
-
RangerFox
veterán
Pokémon Perl Version. Vélemény?
-
moli.hu
őstag
-
matej013
tag
Valakinek van tapasztalata a Resident Evil DS-sel? Igaz, hogy az első rész teljes átirata?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4049 üzenetére
nagyon nem látom, játékaim.hu n láttam kb. 1 napig, mire írtam volna, vitték is.
nyilván a 10k nem kevés. -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4049 üzenetére
Nálam is ez lesz a kovetkezo", a Professor Layton, és a Fire Emblem befejezése után. Szóval valamikor májusban.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én feleannyiért vettem+posta. Mivel könnyű játéknak mondják mindenhol, ezért nem mertem boltban megvenni. Csak kipróbáltam eddig, majd később kerítek rá sort. Apróhirdetések közt aránylag gyakran látni, mivel rengetegen megvették és emiatt olcsó is, 6k fölé nem nagyon lövik az árát egyik változatnak sem.
-
g@bo
nagyúr
urak
pokemon x/y 3ds, érdemes /valamelyiket/ megvenni újonnan? 10k körül megy.... jó gém? erre irányult a kérdés.
-
gyuszaa
őstag
válasz
ImpersonatoR #4046 üzenetére
Ami eltorlaszolja a fő útvonalat általában nem ezek a szétzúzható sziklák (azok inkább zsákutcába vezetnek, a végén valami jutalommal), hanem a nagy dögök, amit a gödörbe kell beletaszítani (ahhoz meg a strenght kell).
Ambrett townban kapod meg a rock smash-t amúgy, a pokécenter mellett adja egy kiscsaj.
-
-
PHM
addikt
válasz
ImpersonatoR #4044 üzenetére
Bokor kivágás: CUT; kőtörés: ROCK SMASH.
A régi játékokban HM volt, az X/Y-ban TM mindkettő, ha jól emlékszem.
Ezeket a képességeket egyszerűen meg kell tanítani a megfelelő pokémonnal.
Azaz kiválasztod a tulajdonságot és alkalmazod a pokémonodon. -
Pokemon ba melyik lény tudja megenni (gondolom) a bokrot ami az utamba van? Illetve a köveket elmozdítani?
-
ldave
félisten
m1-en, F1 után lesz egy jónak ígérkező japán dokumentumfilm: A videojátékok forradalma
-
VargaT
csendes tag
Pokémonosoknak:
X/Y-ba Charizard+megakő szerezhető némi wifi trükközéssel. Csak EUR/AUS régió.
Részletek itt. -
RangerFox
veterán
Honnan lehet szerezni Tomodachi Life kódot? Valaki megszánna egyel?
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4032 üzenetére
Nekem se, de a sűrített levegő igen! Na avval viszont nem működik!. Evvel a módszerrel is el lehet lenni, csak legyen tiszta a Dsi.
Amúgy szerintem ez Dsi népbetegség! :/
-
AndrewBR
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4032 üzenetére
Én is viccesen nézhettem ki egy DS-el a számban...
... de megy, és még csak szét sem kellett szedni érte a gépet.
-
AndrewBR
senior tag
Mellékes info:
Ha DSi-tek van, és rakoncátlankodik az R és az L gomb,
akkor a videó szerint járjatok el!Nekem működik!!!
-
ViharVadász
őstag
A Nintendo eShop-on megjelent egy új videó, a The Cat Mario Show. Ahogy nézem főként gyerekeknek szánták az egészet, 7 perces. Majd este megnézem az egészet, ha lesz idegzetem.
-
ldave
félisten
válasz
moli.hu #4024 üzenetére
Beszéltünk már erről, amúgy én minden gond nélkül feláldoznám a visszafele kompatibilitást egy egységes otthoni- és kézikonzol rendszerért.
-
Linkh
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4025 üzenetére
Kaptam Tomodachi Life Welcome Version kódot a Nintendotól. Most töltöm az eshopból, kiváncsi vagyok milyen állatság lesz ez a "játék"
(DrFeri, bocs véletlen lett válaszüzenet neked ez a hsz) -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
moli.hu #4024 üzenetére
A Nintendo konkrét lépései is ezt vetítik előre. Miyamoto és Iwata egyaránt nyíltan beszéltek az uniformizálás előnyeiről, valamint mostanra össze is költöztettek 300 konzol- és handheld mérnököt az újonnan épített irodaházukba. Valószínű, hogy ez is fog megvalósulni vagy egy ehhez nagyon hasonló forgatókönyv.
-
moli.hu
őstag
ebben a cikkben a legkevesbe erdekes az, hogy amd, ennel sokkal erdekesebb ez a resz: """they’ve hinted that whatever their next handheld is it will share the same operating system as their next home console, in the same way that the iPhone and iPad both run iOS – and therefore the same games and apps."""
egyreszt, ha architektura-valtas lesz, akkor mind a 3ds, mind a wiiu elveszti a generaciok ota fennallo visszafele-kompatibilitasat, masreszt -es ez a fontos- a legtobb jatek crossplatformos lesz.
-
gyuszaa
őstag
válasz
ViharVadász #4022 üzenetére
Pikachu cosplay..
-
ViharVadász
őstag
Ha esetleg még valaki nem látta volna: 14.-én új Trailer jött a novemberben érkező Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire játékhoz: YouTube.
-
matej013
tag
Csak én várom, hogy az Attack on Titan megjelenjen itthon is?
Ezért már egy 3DS-t is vennék. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4018 üzenetére
Azért durva, hogy a Yokai második részéből több fogyott már az első héten, mint az első részből összesen egy év alatt
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #4018 üzenetére
A japók szeretik az ilyen játékokat...
A Vitának szintén örülök, a Freedoom Wars nagyot ütött. nem meglepő hogy felpörgette az eladásokat. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ma jöttek ki a hardver számok, Jókai karórája felpörgette kicsit Japánban a 3DS-t, 60e körül adtak el belőle múlt héten. A Vita is nekilendült, közel 40ezerrel a második helyet csípte meg.
Szerk.: ja, link lemaradt...
-
matej013
tag
Emberek jól van, semmi probléma, már kezelést alatt áll az ügy.
Ha ez így megy tovább szétoffoljuk az egész topicot. Köszönöm mindenkinek, aki segíteni akart, és megfogadom a tanácsaitokat. Szegény Dr.F.E.R.I. meg Idave már próbálják visszaterelni a témát a régi kerékvágásba.
Na de, akkor még egy kis kedvcsináló. Emlékeztek még a pár nappal ezelőtti DS Lite akcióra?
Itt van még egy gyöngyszem!
-
RangerFox
veterán
Nehogy összevesszetek már ezen.... Most úgy látszik, hogy minden megoldódik a vásárlónak, akkor most min vitatkoztok?
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4006 üzenetére
Ezt magyarázom.
Egy mondaton belül saját magát meghazugtolja. -
mirci18
addikt
Figyelj te valamit megint nem értesz.
Miért akarod a saját hülyeséged megmagyarázni.
Kit érdekel az hogy az az olcsónak hitt konzol amit megveszek most az eseményszerű vagy nem.
Lehetnek gyors pénzkeresések készletkisöprések.
Nagyon sokszor vettem már Tescoban harmad áron 9-1000 ft-ért wii játékot ami 4000 ft lett volna de vettem már ott konzolt 20 helyett 6 e ft-ért is.
Tehát légyszives egy dolgot érts meg senki nem azt nézi hogy milyen gyakran van gyanúsan olcsó ajánlat.
Egy a lényeg ami olcsó nem feltétlenül rossz. -
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4006 üzenetére
a kivétel nem törvényszerű. kivétel alatt a véletlen eseményt értem.
eladhatom én is a 3ds gépem 9 ropiért, ami majdnem új, mert éppen és azonnal kell a pénzt vazelinre, de ez nem lesz mindennapos esemény és nem is meghatározó tényező a teljes "piacra" nézve.az én, vagy más alkalmilag árult jó terméke nem húzza fel az ócska piac minőségi színvonalát.
tehát az tény, hogy olcsón kizárólag hulladékot kapunk, és ez mindenre igaz. drágán is van hulladék..
lehet alkalmanként téliszalámi parizer áron, de az már éppen avasodni készül...
-
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4003 üzenetére
olcsó húsnak híg a leve. örök érvényű mondás.
olyan egyszerűen nincs, hogy te egy jó terméket bagóért megkapj. kivétel akadhat, körülményektől függően.
nem védem a boltot, de valamit eladott haszonnal, relatív olcsóért. itt keményen benne volt a zsákban, hogy nem fitt holmi.
nem kell csodálkozni azon a szilveszteri virslin se, aminek kilója 150 forint...
-
ldave
félisten
Na, az angol Metro is ír már a hírről
Ez amúgy egy egész jó híroldal játék ügyben.
-
mirci18
addikt
Általában tükrözi de hadd ne legyek már hibás hogyha egy olcsón vásárolt terméknél hibátlan működéssel leírt gépnél sz.rt kapok.
Ez egy ilyen kaliberű boltnál azt jelenti hogy tojnak arra hogy mit adnak el ezáltal a bolt saját magát égeti.Ügyeskedők mindíg lessznek azt hogy az autótok így eladták gratula nekik de ezt ki lehet küszöbölni egy alapos vásárlás előtti ellenőrzéssel.
Itt a konzolnál is azért akadtam ki mert hivatalos boltból volt az illetőnek leírással de nem személyes vétellel.
És ezét eggyes fórumozók még őt nevezték ki hibásnak hogy miért vette olcsón meg. -
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4001 üzenetére
az ár jellemzően tükrözi a termék korát és állapotát.
ez az amortizáció.
tehát jelen esetben nem alkalmi vételről volt szó, hanem reális áron eladtak egy bontott, javított gépet.
itt a tájékoztatásnál volt a baj.
mellékesen, volt egy totálkárra vágott 7 éves nissanunk /család/.... elvitték, 1 hónap múlva figyelt a használt-autón, hogy garázsban tartott sérülésmentes verda eladó, kevés kilométerrel.
ennyi szipi.
-
mirci18
addikt
Már ne haragudj.
Mi köze a gép árának az állapotához.
A gépet a cég beárazta.
Leírta hogy hibátlan gép garanciával.
Nem értem miért véded a céget.
Ha veszek egy gépet ne kamuzzanak már nekem az állapotáról az árára hivatkozva.Olyanról még nem hallottál hogy valaki azért ad el valamit gyanúsan olcsón mert hirtelen kell a pénz.
És nem feltétlen lelakott vagy hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest