- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
A kijelző méretétől kicsit tartottam, viszont egész élvezhető rajta a játék, annak ellenére, hogy tényleg elég kicsi.
A töltés usb-c-vel megy, adapter nincs a csomagban, csak kábel.
A hangerő és fényerő menüből állítható, dedikált gomb nincs rá.
A tömege nagyon kicsi, így nem fárasztó kézben tartani, igaz mivel nem túl ergonomikus, így nem tudom, hogy mennyire lehet hosszú távon használni, pár percet játszottam vele, addig nem lett kényelmetlen.
Ami hiányzik: valami kis ráhúzható tok jó lett volna, hogy ha hordozza az ember, akkor ne karcolódjon, illetve egy fülhallgató kimenet is akár, ezen kívül valamilyen elemes megoldásnak jobban örültem volna, ki tudja, hogy hány évet bír majd az akksi.Összességében nekem tetszik.
Ez mennyire lesz nagyon limitált? Gondolkozom, hogy egyet elrakjak bontatlanul is az utókornak. :)
-
g@bo
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
akkor még odébb a buli.
-
g@bo
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Na de azt még mindig nem tudom, hogy van-e esélye, hogy switchen is fussanak

-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi szépen! Én is, azért esett erre a választásom! Bár stílusosan lehetett volna Sam is...

-
30z.Samu
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére

-
PitkyePadvan
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tényleg, ezt nem is tudtam

Akkor minden fut new 2ds-en ami new 3ds-en is fut? ennél nagyobb "gépigényű" játékot nem is ismerek 3ds-re -
g@bo
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
pöpec, de miért jó 50 ropiért egy 2ds xl mikor a 3ds xl 65??

/nekem utóbbi masszivabbnak tűnik../
-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Szép csomag
Tetszik nekem is ez a new 2DS, ha lesz esetleg nálunk is kapható a DQ XI-es változat, biztos elcsábulok. -
g@bo
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
még nem mertem kibontani, de izgat.
kicsit lepusztitom a sima ds gyűjteményem és csak 3ds cuccokat veszek... jó lenne egy new 2ds is.talán ez lesz a köv vétel: Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
-
g@bo
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
10e ért bezsákoltam, kiváncsi leszek... bár a fiókban vagy egy éve pihan a fantasy life is..

-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ezt sajna nem tudom, nem próbáltam még. De ha tippelnem kéne, szerintem nem tudsz belépni második gépen ugyanazzal az id-vel

-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Sajna továbbra is géphez vannak kötve. Ha az új gépen szeretnéd a digitális tartalmaid használni, ahhoz system tranfer kell, ilyenkor átvisz mindent a régiről az újra.
-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én is csak elvétve viszem magammal, de akkor se út közben veszem elő, hanem inkább ott, ahova mentem. Az esetek döntő többségében itthon használom a kézikonzoljaim.
-
kovsol
titán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hardvere gondolom erősödött a new 3ds szintre.
Elég tetszetős, de nekem marad a sima 3ds. Igényeimet az is kiszolgálja jelenleg. -
woros
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Wooow de jol nez ki. Pont ket honap es megjelenik. 43ezer forint+afa gondolom siman lesz kis hazankban.
Kijelzo IPS? 
-
maszekember
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hivatalos Nintendo promo videó szerint a kompatibilis pályák játszhatóak lesznek a 3DS verzión is.
-
Bétaville
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi!

Majd megnézem. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Szerintem a Smash és ez is Wii U-n az igazi. Ezek a fekete kontúros alakok nekem nagyon nem szimpatikusak.
-
aya
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Sokkal jobb a 3d képe, de mindenképpen próbáld ki, abból baj nem lehet.
-
aya
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Vegyél new 3ds-t hátha

-
renji00
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem egyszer elutasította a kártyámat. Valami ötlet? -
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Naaah..ilyentet nem szabad csinálni

-
james001
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi szépen
Akkor mindenképp veszek egyet.
Amúgy mik a vélemények róla? Itt a topikban van valakinek? -
Dinasti
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi a gyors választ! Megpróbálok mindent begyüjteni róla mert pár hete még 100% éreztem hogy kell nekem ez a new 3ds xl,de azóta többször is elbizonytalanodtam. Pedig már csak pár nap és mehetek venni... De ez is 1 ujabb + a gép mellett.
-
Faterkam
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor a Black.-nél bepróbálkozom szerintem!

(#7873) szgergely Evvel van a gondom, hogy 12 éves gyerekeknek szól! Azok kenik-vágják

-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hivatalosan eddig nem volt támogatott platform a 3DS, most is csak a new 3DS került be a körbe. Legalábbis én most ezt az infót találtam utánaolvasva a dolognak.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére

Van néhány felhasználatlan Club Nintendo PIN code-om. Még nem regisztráltam a Club Nintendo oldalán. Jelenleg nincs se 2DS, se 3DS a birtokomban. 2DS, vagy 3DS nélkül be fogom tudni váltani a kódjaimat?
-
Podolski1998
csendes tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Vettem is egy Fire Emblem játékot de amikor beírom a kapott kódot egyszerűen hibát dob hogy a kód nem észlelhető. Szerintetek mit csináljak?
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez érdekes:
Kíváncsiságból beléptem, hogy mit tudnék beszerezni, erre írja, hogy 50 pontom van.
Ezek elévülnek vagy mi? Tuti több pontom volt, mert a Wii-t, a 3DS-t, meg a 3ds játékokat is regisztráltam korábban. -
twingers
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ezt nem akarom elhinni! Akkor ezek szerint mi csak arra a pár db szirszarra valthatjuk be a pontjainkat? 😏
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem, mivel ilyenkor már megvan nekik a játék. Szóval ha valaki bemegy hogy azt kéri, akkor tudnak nekik adni

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én egyszer rendeltem elő ott valamit, aztán mások már megunták a játékot mire én megkaptam az sms-t hogy mehetek érte

Egyébként pont ugyan olyan megfontolásból rendeltem elő az 576nál mint te, és pont én is személyesen vettem volna át. Én ráfaragtam..reméljük nekem több szerencséd lesz

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Azzal is simán jobban jársz ha megjelenés után 2 nappal bemész ott valami boltba és leakasztod a polcról.
Még úgy is hamarabb hozzájutsz
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
576? Előrendelés? Nah az majd vagy 2 hét múlva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ayo SZép darab lesz

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor bezzeg nem volt ilyen amikor volt is annyim.
-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ami azt illeti, a Link Between World 5480 blokkot foglal el. Azt hittem a Majora's Mask "fejlettebb" játék...
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az egész kevés. Milyen játék fér rá manapság egy CD.re.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tehát már az is kívánni fogja a New Nintendo 3DS gépet?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ezek szerint hardverigényesebb, mint az elődje volt. A MH3U egy iszonyatosan jól sikerült port, de mivel ugyanazok csinálták, így a negyedik rész sem lehet rosszabb - technikai értelemben.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az utolsót beírtam magamnak, köszi

-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
À, végre egy kód, amit én is kaptam!!!!!
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
akkor ezek szerint ritkán, de előfordulhat.
mondjuk én nem sokat multizok vele.
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
a multiplayerhez letöltötted az 1.1-es frissítést az áruházból?
elvileg annak az ilyen jellegű hibákat javítania kéne. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem találkoztam ilyennel 3DS-en, de ezeknél az elektronikus kütyüknél ez bevált recept szokott lenni. Ha a bekapcs gomb nem elég, akár az aksit is kiszedheted belőle.
Szerk.: a játékban talán-talán-talán a mentéseknél bekavarhat, de ha jól értelmezlek, ennél rosszabb már úgysem lehet.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Lehet a gépet kellene áramtalanítani.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem hinném, Japánban kimondottan barátságos árban mennek. Csak azért csökkentették ott a régi modellek árát valamelyest, hogy ki lehessen végre futtatni őket. Hasonló árba fognak beállni szerintem, mint most a meglévőek.
-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hja, viszont ha itthon drágább lesz, még mindig adott a külföldi beszerzés lehetősége.
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az olyanoknak én is szoktam örülni, amikor a végigjátszás után szabadon eléd tárul az egész játék-világ.

-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Zeldáknál úgy van, hogy az utolsó bossfight előtt van mentés, szóval simán lehet menni bármere vagy újra megölni a főgonoszt
-
anddrew
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Esetleg nem ismersz egy jo oldalt/boltot ahonnan a regebbi verziok beszerezhetoek? Mert nem nagyon talalok

-
ViharVadász
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
A kérdés már lényegtelen, a Dropbox elkezdett feltölteni valamit a telefonomról és az elszedte az egész sávszélességet a konzol elől, és emiatt hibázott.

-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ohh, nagyon köszi. Este kilenc körül gép elé tudok írni, majd írok egy kis élménybeszámolót, hogy milyennek is látom az első Pokémon játékom.

-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Egy nagy tesztet biztos összedobok majd, élménybeszámoló majd este.
Viszont most elakadtam, majd rájövök hogyan jussak tovább.. -
adalbert1
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
A GBC verzió nekem sem tetszett, a NES változatnál sokkal nagyobb teret belátni, sokkal élvezhetőbb a játékmenet (illetve ott nagyobb a nosztalgia faktor is). Én még annak tudnék örülni, ha kiadnák a SNES-re készült felújított változatokat is, Super Mario Bros. 3-ból az sokkal jobban tetszik, mint a NES eredeti.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi, neked is Sirandrish

Jó játékok azok is. A Super Mario bros.-t viszont nem pár hónapja osztogatták ingyen? Arról akkor lemaradtál?
-
mirci18
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Komolyan mondom nevetséges amit a Nintendo csinál.
Akkor semmi értelme a tokot magát megvenni mert úgysem lessz benne semmi.
Csak egy kód.
Bennem két kérdés merült fel.
Vajon ha megvenném akkor ez a kód hány évig működne.
Vagyis ha netalántán 5 év múlva meg akarnám venni vajon működne e még.
Másik hogy ezt a letöltött játékot hogy tudom eladni?
Szerintem maximum a géppel de akkor abból nem fogok pénzt látni.
Mert annyit egy letöltött játékért nem adnak mint egy játékkártyáért amin maga a játék van. -
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Egy dobozos játék ami játékot nem tartalmaz. Most nem tudom hogy sírjak vagy nevessek

-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Azzal semmit sem terhelsz, illetve semmit nem terhelsz jobban, mint a PCn.
Törléskor az adatok a helyükön maradnak, tehát nem írsz felül 700 képnyi helyet, mint fényképezéskor, csak a fájlrendszer elején található indexben jegyzi be a cucc, hogy törölve lett a fájl. De azt mindegy, hogy PCn csinálod, vagy SD kártyán.
Különben egy átlagos márkás (SanDisk) SD kártya szektorának életciklusa 10000 írás (korlátlan olvasás), ami azt jelenti, hogy ha el is érnéd azt a szintet, hogy egy szektor már nem írható, akkor egy másik szektort kezdi írni a kártya, és te ebből nem veszel észre semmit.
Amilyen lassú a 3DS menüje, meg az egész cucc, elmondható, hogy előbb lesz outdated a 3DS, minthogy "tönkremenjen" / (elfogyjon) a törölgetésben (ahol csak pár byteot ír át a fájlrendszer indexében) a kártyád.

-
n000rbi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én a helyedben átvenném az összeset pc-re és majd ott mazsolázgatnék

-
n000rbi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi, meglátjuk.
Egyébként tavasszal mindenképp csere lesz new 3ds-re, csak addig is jó lenne azért használni. -
n000rbi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem vicces
Pár héten belül megyek a nagyvárosba és beugrok hozzájuk. Remélem nem hajtanak el. (a gép hátulja volt már leszedve, mert totál laza volt az egész ház, én meg meghúztam
) -
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Minden olyan füles/fejes ami jack-el csatlakozik működnie kell. Én egy Creative Aurvana Live! -al szoktam használni a 3DS-emet és tökéletesen működik.

-
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy Magyarországra nem is szállítanak, vagy tévedek? A digitális tartalmaik meg max. témák vagy hátterek úgyhogy azon senki nem bukik nagyot ha kihagyja.

-
PierNight
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszönöm az infót!
A monster hunter vagy a kirby érdekelne de a pokemonokat egyáltalán nem tervezem, hogy megvenném..esetleg a super smash brost emiatt az akció miatt.
De időközben kaptam egy ajánlatot, hogy adjam el a 2ds kódját, ebből nekem nem származna semmifél hátrányom a későbbiekben ugye? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nyilván eshop kód lehet, de én még sosem vettem.
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Pont ugyanígy vagyok én is. Bár eddig nem sok címet próbáltam ki.

A Nintendo is kint lesz a PlayIT-en, a standjuknál pedig egy csomó, jövőre megjelenő játékot is ki lehet majd próbálni. Ti ki fogtok látogatni?
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Szerintem nekem is a Mario Kart 7 lesz a következő játékom.
Utána pedig a Super Mario 3D Land lesz beszerezve. -
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Sokan és profik

-
tomee007007
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére

-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tehát idén még csak a Wii U és New 3DS tulajok tudják használni? Az jó...
-
bagszi_lucas
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ilyenekkel mindig inkább a Co.uk-soknak írj.
De ha kérdezik véletlen se mond, hogy magyar vagy, mert akkor átküldenek a csehekhez, akik átküldenek a Gameparkhoz, akik nem tudnak segíteni.
(Tapasztalatból mondomXD) Szoftveres meg eShopos dolgokhoz egyiküknek sincs semmi köze, ott tényleg max a Nintendo.co.uk support tud segíteni. -
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Érdekes, nekem elsőre ment.

-
bagszi_lucas
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Sejthető volt, a Conquesték csak importálnak, sztem a technikai problémákban nem tudnak segíteni. És itthon elvileg a GamePark az egyik "hivatalos" szervíz, gondolom azért lettél hozzájuk átirányítva. Egyébként mi volt a kérdés?
-
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ha magyarul nem is ertenek, angolul biztosan fognak. Ha nem megy olyan jol az angol dobj egy privatot, szivesen segitek leforditani amit szeretnel irni nekik.

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Írd oda a mondandódat egy az egybe google fordító után is..had kacagjanak ha már magyarul nem tudnak

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Azt láttam én is, de a magyar nyelvű oldal nekem akkor is azt súgja hogy értik a magyart

-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hát..nintendo.hu, és emellett az egész weboldal magyarul van szóval szerintem lehet magyarul is érdeklődni.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
paypallel fizettél?
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
én is!
-
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Vitára asszem a Killzone-hoz adtak ki 9 (!) frissítést, amiből 1 DLC kompatibilitási frissítés volt. Ilyen téren a Ninti jobb mint a Sony, kevesebb hibával adja ki a játékait.
-
qper
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
szuper, este bejelöllek, és átlátogatok

-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi! Megyek is feliratkozni. Többről nem akarok lemaradni!

-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mi kell ahhoz, hogy kapjak ilyen kódokat?

-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ha valakinek nincs szuksege a kódra, engem érdekel.

-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez a rész egy sorozat része, a második része. Az elso" még DSre jelent meg. De az, hogy ez egy sorozat része kb az utolsó 5 percben derül ki, a játékmenetre, és a sztorira nincs hatással, csak annyiban, hogy utalnak a folytatásra.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
nagyon jó játék, szép az animáció, és jók a fejtöro"k. Mostanában sok helyen volt féláron.
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
még fel se tettem a frissítést.
Bennt pihen a kocsi csomagtartójában.Tényleg, tegye fel a kezét, aki szerint a Fantasí Life tényleg jó játék lett. Én kb egy óra után meguntam.
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Pár nappal ezelőtt olvastam, hogy az Animal Crossing-os témák később jönnek.
Az eShop-ot még nem is néztem. 
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
So the hype is real...
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én is külsős fejlesztő vagyok...csinálhatom?

-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
remélem lesz valami kis hack azt lehet tolni egyedi skinekkel majd

-
ayo
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
köszi, hát nem győztek meg róla, hogy megérnének ezek annyi pénzt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Megnyugodtam, nem velem van a baj. Elolvastam az update history-t (célnyelven muhahaw, pici időbe telt azért), október közepe fele lesz elérhető NTSC-J gépekre a témázás, a New 3DS-ek megjelenését követően.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Veryamatőr kérdés, de hogy a bánatba témázok? Elvileg az update felrakott ötöt.
@Sirandrish: ha zsebbe maradt, akkor nem mindegy?
Nem látok bele a havi jövedelmedbe meg kiadásaidba, de ha most a zsebedben maradt 13k, akkor ebben a hónapban is maradnia kellene, nem?Elvileg az eShopon is reszeltek az update során, remélem lesz valami előnézeti lehetőség a témáknál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Aztán hogy lehet frissíteni?

-
tomee007007
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ez alatt itthon már meg tudod venni dobozosan is
-
boost
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
angol store-os Nintendo accountod van? Szerintem akkor menni kéne neki.
-
n000rbi
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem egyszer elutasította a kártyámat. Valami ötlet?

Pár héten belül megyek a nagyvárosba és beugrok hozzájuk. Remélem nem hajtanak el. (a gép hátulja volt már leszedve, mert totál laza volt az egész ház, én meg meghúztam
)
Dr.F.E.R.I.