Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3503) opr válasza pzstm (#3501) üzenetére


opr
veterán

Erdekes grafikon. Szep, szep, de konkretan bullshit, de nagyon. Nem tudom ki csinalta, de igazan guglizhatott volna meg ot percet.
A kedvencem, hogy a deathloop PS oldalon nem is szerepel, mikor ott fog hamarabb megjelenni. Box oldalon meg kifelejtettek a stalkert, ami kb a halo utani legnagyobb huzocimuk. :DDD

Amugy ebbol En inkabb azt latom, hogy box oldalon a csillagot is leigertek az egrol, lassan olyat is bejelentenek amibol meg csak annyi van, hogy valami vezetonek szaras kozben lett egy otlete, meg keszult egy 30mp-es teaser. Mondjuk erre sanszosan a sony is ratromfolt most a wolverine-el, meglepne, ha 2023 vege elott barmi lenne belole, de meg a 2024-et is valoszinubbnek tartom.
Jo lesz itt mindketto, de igazan elindulhatna a domping MS oldalon is. Ha a halot tenyleg kihozzak meg az iden, akkor az unnepi szezont vihetik, ha nem rontjak el, mert oda a sony valami iszonyatos balfaszkodas miatt konkretan nem tesz be kb semmit, amit nem is ertek.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.