Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13001) Bad Pritt válasza negyven2 (#12998) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Persze, hogy gáz, nem is értem, ez egyáltalán hogy lehet kérdés. Megnézted mikre válaszolgattak és miket írtak ezekben a válaszokban? Nem a gyökkető usereket találták meg, hanem az összeszedett, normális véleményeknél akarták megmagyarázni, hogy rosszul gondolja az évtizedes Bethesda RPG fan posztoló és nézze már meg jobban a játékot. Iszonyatos szekunder szégyen az egész.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13002) NyMRooD válasza negyven2 (#13000) üzenetére


NyMRooD
őstag

Szerintem tudnak ők beszélni is, csak nem akarnak.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13003) Bad Pritt válasza Bad Pritt (#13001) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Egyet most megkerestem neked, a 100 óra utáni pro-kontra véleményre a Bethesda community manager első mondata: Some of Starfield’s planets are meant to be empty by design - but that's not boring. “When the astronauts went to the moon, there was nothing there. They certainly weren't bored."
Nekem itt kiszaladt a számon hogy ez hülye. Vagy bot. Vagy mindkettő.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13004) negyven2 válasza Bad Pritt (#13003) üzenetére


negyven2
veterán

Függetlenül attól, hogy szerintem is nem éppen mindennapi ez a gyakorlat játékok tekintetében, de azért más területen ez egy bevet szokás. Az ilyen fajta válasz a termék eladójától, készítőjétől. És ezeknél nem elsősorban az adott kritikát megfogalmazó személynek szánják ezt a válaszát, hanem annak aki elolvassa ezt a "negatív" majd a rá adott hivatalos választ. Ez olyan, mintha azt írnám le, hogy a Souls játékok túl nehezek és kell beléjük szuper easy mod.

Te erre mint Bad Pritt megválaszolhatod, hogy ez miért nem egy jó ötlet. De ezt a From nevében már gáz lenne? Alapvetően egy oldaltól független laikus kinek a véleményére adna jobban. Egy random felhasználónak a véleménye, vagy a készítő véleménye. Oke tudom, hogy ez így ezen dolog nagyon leegyszerűsítése, de az elv mögötte szerintem hasonló.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#13005) Bad Pritt válasza negyven2 (#13004) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Más területen bevett szokás, játékoknál viszont teljesen felesleges és ilyen formában ráadásul olaj a tűzre. Egyrészt rengeteg adat áramlik be hozzájuk azzal kapcsolatban, mit csinálnak a játékosok, mit nem annyira, mi működik és mi nem. Másrészt meglett volna ennek a megfelelő módja, ha tényleg az a céljuk, hogy jobbá tegyék a játékot és a játékosok saját szavas inputjára van szükségük, pl. egy egyszerűbb survey a Bethesda accountok email címeire és aztán ennek az eredményét használni.
Harmadrészt viszont, ami bicskanyitogató ebben az egészben, hogy nem a játék jobbá tétele a céljuk, hisz egyik ilyen válaszban sem vállalják fel a játék hibáit, hanem már-már gaslighting szinten próbálják magyarázni, hogy ez márpedig egy jó játék és élvezni kéne és ez szerintem egyáltalán nem bevett szokás sehol.

A Souls játékos példád amúgy nem rossz és maga Hidetaka Miyazaki is megválaszolta már: We are always looking to improve, but, in our games specifically, hardship is what gives meaning to the experience. So it’s not something we’re willing to abandon at the moment. It’s our identity.
Egyetlen interjú, két mondat, ennyi elég és nem mentek cégszinten házalni minden egyes emberhez, aki felvetette a kérdést. Ez a nagy különbség.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13006) .LnB válasza Bad Pritt (#12989) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az van, hogy mi azt hisszük, hogy ezeket a játékokat más típusú emberek készítik, mint az átlagember. Kicsit misztifikálva vannak, hogy "úú ők játékfejlesztők". Pedig a valóság az, hogy ők is ugyan olyan emberek, mint az átlag. Olyanok, mint a játékuk közönsége. (Remélem érted így is, és nem kell leírnom, hogy "hülyék". ;) ) ;]

Szerk.: uuuiiii: Ja, a Kojima-s kommentedet megjegyeztem! [link] ;]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13007) Döglött Róka válasza NyMRooD (#13002) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Vannak japan kollegaim nem is egy, nem tudnak. :)Akkor tanulnakeg rendesen ha eltoltenek jopar evet angolszasz teruleten.

.LnB-vel ertek egyet, a fejlesztok ugyanolyan emberek, mint a fogyasztok. Ok se szeretik, ha egy random esemenyem egy teljesen random ember rajtuk viccelodik csak csak mert miert ne. De ugye amit mas csinal azt mindig konnyu fikazni, manapsag meg mar kotelezo. :)

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#13008) NyMRooD válasza Döglött Róka (#13007) üzenetére


NyMRooD
őstag

Akikről szó van, tökéletesen értették amit angolul mondtak nekik, persze ettől meg lehet, hogy szarul beszélnek, de pl Kojima esetében kétlem.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13009) Döglött Róka válasza NyMRooD (#13008) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Hidd el hogy de, nagyon rossz a kiejtesuk :D

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#13010) Krisz79


Krisz79
őstag

Üdvözlet Mindenkinek!
Kérdésem a következő lenne.:
Mivel nincs semmi tapasztalat és ezért köszönöm előre is a segítő szándékot! :R
Konzol ügyben érdeklődnék, hogy gyermekemnek,12 éves és első konzolként amit olykor Én is használnék, mit ajánlotok?
Xbox vagy Ps?
Érdemes a legújabb típusban gondolkodni? Szabad belőlük használtat venni?
(egyszer, volt rövid ideig Nálam egy xbox one s)
Viszont focit Én is játszanék rajta.
1 hete nézegettem a MM-ba 180e-ért ps5-t.
A lányom inkább Minecraftot játszana legtöbbször.
Pro kontra tanácsot kérnék, miért lehet ez vagy az a jobb választás. (Igaz, xboxba nem is tudom jelenleg melyik a legújabb típus)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13011) mcwolf79 válasza Krisz79 (#13010) üzenetére


mcwolf79
veterán

Úgyis PS5 kell nekik , mert az a menő a haverok körében 🙄
Amúgy ha általános konzolnak kellene az említett játékokhoz akkor én az Xbox-ot mondanám (abból ha a pénztárca engedi akkor Series X-et, főleg ha van hozzá 4K TV) . Ha nem vagy teljesen analfabéta az internetes dolgokban , akkor olcsóbb hozzá a játék . (Lehet régiót váltani mindenféle trükközés nélkül -> pl. Izlandról az itteni ár 60-70%-áért lehet vásárolni , és megeszi a magyar bankkártyát is).
Game Pass jelen állás szerint verhetetlen , a Sony kínálata jelenleg meg sem közelíti a MS kínálatát.
Fifa/Minecraft cross -platform , tehát nincs akadálya annak , hogy haverokkal toljátok a multit. Mindenki játszik mindenkivel .
Persze ha valami PS exkluzív címmel akartok játszani akkor nincs nagyon választásotok .
Xbox-ról tudok nyilatkozni hosszabb távon : premieres a gépem , tehát 3 éves és hasít. Nem nagyon szoktak megdögleni.Ha találsz olcsóbban használt gépet (azért legyen rajta valamennyi gari), akkor nyugodtan meg lehet venni . 150000 Ft körül már van itt aprón garis gép.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13012) ProEvoFan válasza Krisz79 (#13010) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ha szeretik a Pókembert, akkor egyértelműen ps5. Van rá három zseniális rész.

(#13013) mcwolf79 válasza ProEvoFan (#13012) üzenetére


mcwolf79
veterán

Van egy zseniális (1. rész), egy jó rész (2. rész) és egy DLC (ez sem lett rossz) SZERINTEM .
Ezeket végig játsszák 60-70 óra alatt , oszt csókolom . Gamepass pedig hemzseg a gyerekeknek való játékokban , ami garantáltan leköti őket jópár hónapra .
Igen , tudom PS-en is van hasonló szolgáltatás , csak jóval gyengébb felhozatallal.

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13014) l.skywalker válasza ProEvoFan (#13012) üzenetére


l.skywalker
félisten

;]


[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13015) Wesder válasza ProEvoFan (#13012) üzenetére


Wesder
félisten

Zseniálistól messze van, inkább csak jók.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#13016) opr válasza Krisz79 (#13010) üzenetére


opr
veterán

- haveroknak mi van?
- PS ex címekkel (pók, last of us, god of war, uncharted, stb) akartok játszani?
- VR érdekel?
- mi a fontosabb? A több, egyedi játék, ami máshol nincs (PS), vagy az, hogy elég legyen havi X összeget kifizetni, és azonnal, nulladik napon elérj kb minden játékot, amit érdemes(XBOX)?

Gyakorlatilag úgy alakult eddig ez a generáció, hogy az egyetlen érv a box mellett a gamepassos, olcsó játszás (meg hogy nem ronda maga a konzol). Ha nem az az abszolút prioritás, hogy minél olcsóbb legyen játszani vele, esetleg még van mellette egy erősebb PC is, akkor egyértelmű PS szerintem.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#13017) mcwolf79 válasza opr (#13016) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nem biztos , hogy 12 éves gyereket leültetnén Last of us-t vagy God of war-t játszani . Tudom , hogy a mai kölykök már játszanak ezekkel , de én biztos nem tolnám az orruk elé , hogy jaj de jó szétkaszabolni a zombikat és a csúnya bácsikat .

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13018) ProEvoFan válasza Wesder (#13015) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Kinek mi. Részemről a nagybetűs videojáték.

(#13019) opr válasza mcwolf79 (#13017) üzenetére


opr
veterán

Az nyilván apunak van. Plusz ami konzolt most megveszel, az még 5 évig releváns. 16-17 éves gyerek meg már simán játszik ezekkel.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#13020) NyMRooD válasza mcwolf79 (#13013) üzenetére


NyMRooD
őstag

Régebbi játékokból a PS+ -ban is sok van, nem hasonlítottam össze, de szerintem ebben egy szinten vannak. A random day1 játékok amiben a gp erősebb, mert kb minden hónapban bekerül 1-2 cím.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13021) NyMRooD válasza opr (#13016) üzenetére


NyMRooD
őstag

"vagy az, hogy elég legyen havi X összeget kifizetni, és azonnal, nulladik napon elérj kb minden játékot, amit érdemes" - ettől azért a gp is nagyon messze van, mármint, hogy nulladik nap elérj minden játékoz ami számít.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13022) NyMRooD válasza Krisz79 (#13010) üzenetére


NyMRooD
őstag

Az általad említett játékok mind a 2 nagy platformon elérhetőek, gpu-val mind a kettőt megkapod, ps-en meg a minecraft-ot meg kell venned, ea play-ben meg ott a fifa.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13023) opr válasza NyMRooD (#13021) üzenetére


opr
veterán

Jogos, úgy kellett volna fogalmazni, hogy minden MS játékot.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#13024) Döglött Róka válasza l.skywalker (#13014) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Ezen felröhögtem :D

Egyébként indulásnak szerintem is jobb az Xbox, haver most vett garis használtat 130ér, vett hozza egy gamepasst és szédül a játékmennyiségtől.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#13025) ldave válasza Döglött Róka (#13024) üzenetére


ldave
félisten

PS5 és Switch tulajként munkatársnak én is Series X gépet ajánlottam, amikor kérdezte csak családnak mit vegyen most karácsonyra. Egyszerűen nulláról a legjobb ajánlat a piacon.

A Slime draws near! Command?

(#13026) Bad Pritt válasza .LnB (#13006) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13027) Krisz79 válasza mcwolf79 (#13011) üzenetére


Krisz79
őstag

[kép]
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Ma reggel velem szembe jött a tévémen ez a kép, erről tudnátok valamit írni?
A lányom 12 éves, ( Ő valószínű ilyen csajos játékokat játszana)
azért, Én is játszanék egy-két játékkal. (Forza és FIFA pl.)
mivel elég megoszló hogy Xbox vagy Ps, Így egyenlőre lehet,
hogy egy ilyen kártya lenne a megoldás ?
vélemény és tapasztalatot, esetleg valaki használt már így?Érdemes megvenni akár egy évre egy ilyen kártyát?
köszönöm a választ! :R

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13028) mcwolf79 válasza Krisz79 (#13027) üzenetére


mcwolf79
veterán

Ez ha jól sejtem az Xbox felhő streaming szolgáltatása . Ha van jó neted akkor tudod felhőből stream-elve játszani a Game Pass-os játékokat . Single játékokhoz megfelelő lehet az élmény , online kompetitív mókához felejtős , mivel akármilyen jó neted van valamennyi késleltetés mindig lesz , így hátrányban leszel .
Én egyszer próbáltam , teljesen játszható . Van havi előfizetés is , kipróbálod , aztán ha megfelel , lehet venni az éves előfizetést.
Amúgy tartom a véleményem : casual kezdő konzolnak jobb a Box. Akár a kis Series S . Én próbáltam rajta a Forza Horizon 5-öt és a Fifát is , teljesen jó a teljesítménye .80000 Ft körül már van itt aprón garis gép. Gyerekek biztos jól fognak azzal is szórakozni .

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13029) Krisz79 válasza mcwolf79 (#13028) üzenetére


Krisz79
őstag

Köszönöm a véleményed, lehet kipróbálok 1, egy hónapos lehetőséget ha jól láttam van rajta FIFA 23 standard elition.
Aztán lehet keresek egy x boxot garisba

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13030) Krisz79 válasza mcwolf79 (#13028) üzenetére


Krisz79
őstag

ha előfizetek,akkor el kell mennem, venni egy kontrollert hozzá?
az összes típushoz ugyanaz a irányító egység kompatibilis? Látom, nem.😃
Vezeték nélkülit érdemes venni?
Gondoltam a Média Marktba megnézem.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13031) NyMRooD válasza Krisz79 (#13027) üzenetére


NyMRooD
őstag

Ha forzazni akarsz akkor viszont nem kérdés, hogy neked box kell. Ha tv-n ki akarod próbálni az xcloudot akkor ahhoz kontrollerből nagy a választék, de szerintem egy Xbox controllert vegyél.

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

(#13032) Krisz79 válasza NyMRooD (#13031) üzenetére


Krisz79
őstag

Gondolod, hogy szakadozna a net miatt? (Forza)
elso sorban FIFA. A gyereknek valami gyerek játék. (Minecraft)
Kérdés: one s, one x vagy az új series x re fog esni a választás…( bár mindenből szeretem a legújabbat, de 225 az új gép ára) a ps5: 180

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13033) mcwolf79 válasza Krisz79 (#13032) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nem a szakadozás , hanem a lag miatt . Ugye a szerverek távolsága miatt lesz valamennyi lag . Ezt egyéne válogatja , ki mennyire érzékeny rá. Single játékoknál nincs sok jelentősége , a legtöbb játék élvezhető .
Fifánál azért lehet éreznéd , hogy x msec-kel később reagál a játékos az inputra.
One szériás gépet én már nem vennék , minimum Series S legyen (már csak az SSD miatt is). Annyi hogy abban nincs lemez meghajtó , tehát csak digitális tartalmakat lehet rá venni .

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13034) Krisz79 válasza mcwolf79 (#13033) üzenetére


Krisz79
őstag

Ne lenne ennyivel drágább mint a Ps5.
Már az is átlépte nálam a lélektani határt.
de tényleg jobb lehet, a sok tartalom miatt és az olcsóbb játékok.
Bár a média marktos árakhoz képest van egy két webshop ahol jóval olcsóbb. Mm:225 huf

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13035) Krisz79 válasza Krisz79 (#13034) üzenetére


Krisz79
őstag

Most megnéztem a két gépet series x és a series s.
kettő között annyi a különbség, hogy nincs fizikai lemez elfogadó az S modellen?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13036) mcwolf79 válasza Krisz79 (#13035) üzenetére


mcwolf79
veterán

Mi drágább , mint a PS 5??? 180000-ért van Series X is. Ne a MM-ot nézd , ott mocsok drága az XSX. Árukeresőn nézz szét !
Nem csak a lemez meghajtó a differencia . A Series S jóval gyengébb , az inkább FullHD környékén renderel , a Series X 1440p-2160p között mozog .

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13037) consono válasza Krisz79 (#13035) üzenetére


consono
nagyúr

Nem. Erősebb APU (CPU+GPU) és több RAM van a Series X-ben, meg kétszer akkora SSD.

"In God we trust. All others must bring data"

(#13038) Krisz79 válasza mcwolf79 (#13036) üzenetére


Krisz79
őstag

Srácok.
Valahol a ps felé kandiktam ott legbelül.
Ma sikerült venni egy Ps5-t.
kérdés, hogyan tovább? Hogy kapják store-t és felületet a Sony platformjának?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13039) opr válasza Krisz79 (#13038) üzenetére


opr
veterán

Bekapcsol, használ, örül. :D
Konkrétan ilyen egyszerű. Fogni fogja a kezed, úgy van kitalálva, hogy bárki és mindenki azonnal tudja használni.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#13040) ProEvoFan válasza Krisz79 (#13038) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Egyszerű minden. A ps5 topikban segítenek majd, ha úgy adódik. Ugyan úgy az Xbox topik is nagyon segítőkész ha netán azt veszed.
Szerintem egyből vegyél hozzá ps+ extrát. Mondjuk most nem akciós, de minden év január elején van rá akció. Ekkor veszem minden évben +1 évet. Sajnos 45k lett az éves előfizetés, ezért kell megvárni az akciót. Xboxon ez okosban olcsóbb, kb 25K/év.
Xboxnál meg kered musztii eladót a hardveraprón. Nála olcsó(bb) a gpu előfizetés.

[ Szerkesztve ]

(#13041) Krisz79 válasza ProEvoFan (#13040) üzenetére


Krisz79
őstag

Köszönöm, segitséget!
Ma megvettem a gépet. Ps5 lett.
Egyenlőre, még csak most raktam össze. Igy nem vagyok tisztába, hogy lesz lehetőségem olyanra, mint xbox-nál a game pass.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#13042) mcwolf79 válasza Krisz79 (#13041) üzenetére


mcwolf79
veterán

Playstation 5 topic összefoglaló . Minden le van írva .

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13043) ProEvoFan válasza Krisz79 (#13041) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Basszus... kell már egy olvasó szemüveg. :O

(#13044) pzstm


pzstm
titán

érdekes statisztikák láttak napvilágot (már ha bármelyik számnak hinni lehet, bár nem garázscégek közölték)

Xbox added 30 million active users in one year from 120-150 million.
PlayStation lost 5 million active users from 112 to 107 million within 10 months.
This is happening despite Xbox losing console sales and PlayStation having record console sales.

https://www.gamesindustry.biz/xbox-we-will-do-a-1bn-on-pc-this-year
https://www.statista.com/statistics/272639/number-of-registered-accounts-of-playstation-network/

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#13045) ldave válasza pzstm (#13044) üzenetére


ldave
félisten

Gondolom egyre kevesebb az aktív PS4, a PS5 pedig nem úgy növekedik, mint az eltűnik.

A Slime draws near! Command?

(#13046) .LnB válasza Bad Pritt (#13026) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem láttam a show-t, szóval nem üt így akkorát. De értem a célzást. :D

Más:

Keresgéltem előbb, hogy melyik topikba írtad, hogy jók az értékelések az Avatar játékról és játszani fogsz vele. Azt nem találtam meg, de ezt igen:

"De Ubisoft + Massive. Mit várunk/vártok?! De tényleg. Open world lesz, lesznek benne tornyok, crafting. Én tippre azt mondom, Far Cry Pandora edition. Ha már FPS lesz.
Lehet álmodozni, hogy na majd most az Ubisoft odateszi magát. De nem fogja. Évek óta bizonyítják, hogy meglévő dolgokat, sablonokat adnak el, így-úgy kicsit módosítva. " - [link]

Nagyon durva, hogy két éve is micsoda orákulum voltam már! :D Jó, mondjuk azért annyira nem volt nehéz dolgom, nem volt a világ legmerészebb kijelentése. De bejött. ;]

Szóval hétvégén beleolvastam pár értékelésbe, és azt akartam volna kérdezni tőled, hogy te hol olvastál olyan jókat, hogy megkívántad a játékot?! De már tárgytalan. :)

szerk.: Xbox topikba írtad azt a kommentet. Már megvan.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13047) opr válasza pzstm (#13044) üzenetére


opr
veterán

A felvásárlás után hirtelen a semmiből lett 30 millió extra user? Nahát, micsoda hihetetlen véletlen! Vannak még csodák! ;] :K

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#13048) Bad Pritt válasza .LnB (#13046) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A legelső pillanattól lehetett tudni, hogy Far Cry alapjai lesznek. :D

ACG, Gamingbolt, Gameranx, Skill Up videók pl. mind pozitívan nyilatkoznak róla, illetve az az egyszerű tény, hogy nincs körülötte sírás jelzi, hogy valszeg nem lett rossz. Írott sajtó véleményére nem adok már tekintve, hogy végig se játsszák a játékokat.
De amúgy lehet ki kéne próbálnod, lassan jobban rá vagy függve erre a játékra mint azok, akik ténylegesen játszanak is vele. ;]

Amúgy pont azokban a dolgokban más, mint egy Far Cry, amik miatt nem szeretem a Far Cry-t, szóval nálam telitalálat.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#13049) l.skywalker válasza opr (#13047) üzenetére


l.skywalker
félisten

Ezek az aktív battle.net userek :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13050) Wesder válasza opr (#13047) üzenetére


Wesder
félisten

Èn is erre gondoltam hogy a CoD, Diablo meg OW2 játékosok kiadják azt a +30-at.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.