Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12001) Wesder


Wesder
félisten

Embracer open to divesting studios, confirms more closures are likely

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12002) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#12003) Wesder


Wesder
félisten

New Jim Ryan Q&A from 2022 discovered as part of the MS leaks.

• Hopes to double their first party revenue by 2026
• Says it would be "naive" to assume that all 10 of their live service games will be massive successes
• Third person, graphically beautiful, narrative rich games will continue to be the "bedrock" of PlayStation Studios
• Expects third person titles to grow in sales and profitability over the course of the gen
• Expects the growth of their 3P titles to be "incremental", the live service games will build on that foundation and "take us to another level."

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12004) opr válasza Wesder (#12003) üzenetére


opr
veterán

First party revenue duplázáson kívül ez sztem teljesen reális, okos, átgondolt jövőkép. Az a duplázás az max úgy jöhet be, ha addigra kijön legalább három- négy live service, amiből legalább 1, de inkább kettő nagyot üt. Meglátjuk. :)

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12005) Wesder


Wesder
félisten

Idèn 1stpartyban mit adott a Sony?
Horizon VR, Horizon DLC, meg Spiderman lesz mèg ha jól emlèkszem.
Lènyegèben alig valami ès így is rekordokat döntögetnek.

Eközben a Micro a Redfall-t leszámítva viszonylag sok ès jó 1stpartykkal jelentkezett idèn, ès nem nagyon van látszatja.

Szerintem most nagyon jól látszik az elmúlt 10 èv munkájának eredmènye mindkèt gyártónál.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12006) _drk válasza Wesder (#12005) üzenetére


_drk
őstag

Last of US remaster, final fantasy és Forspoken amíg csak ott van, abban az évben lehet annak számít.

Ragnarok év végén jött, plusz ebben az évben adtak el nagyon sok ps5ot.

[ Szerkesztve ]

(#12007) Wesder válasza _drk (#12006) üzenetére


Wesder
félisten

Ebből egyedül a TLoU 1stparty, ès az is tavaly szeptemberben jött.

Pont ezt mondom hogy nem nagyon csináltak idèn semmit mègis úgy viszik a PS5-öt mintha havonta jött volna Sony játék.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12008) Degu82


Degu82
kezdő

Sziasztok. Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem. Ps 2nél nálam véget ért anno a konzolos korszak. Azóta pcn játszom. Gyereknek viszont van egy nintendo switch. De most szeretne valami konzolt. Én már nem igazán vagyok képben jelenleg melyiket érdemes venni és mi az ami ár érték arányban a legjobb. Ps5 amit gondolt de én úgy gondolom nem biztos,hogy ér 3x annyit mint egy 4es. Illetve xboxból néztük a one s vagy a series s-t. Használtan szeretnénk venni,mert lényegesen olcsóbb. Hozzáértő segítséget szeretnék kérni mit érdemes venni inkább xbox vagy ps illetve milyen előnye van az egyiknek a másikkal szemben. Milyen paramétereket kell figyelembe venni(láttam különböző méretű tárhely,slim,stb kivitel illetve mi jár hozzá). Illetve nem tudom manapság,hogy működik anno mikor én vettem a ps1em akkor jött ki a 2 és annál pl. csak eredeti játékkal lehetett játszani még de az 1esen meg nem. Ez manapság,hogy működik? Köszönöm ha segít valaki egy kicsit tájékozódni a témában.

(#12009) F-ECT$ válasza Degu82 (#12008) üzenetére


F-ECT$
titán

A fő kérdés hogy amivel a gyerek játszani szeretne az melyik konzolon van, illetve a haveroknak milyen gépük van. Ez eldönti hogy PS vagy Xbox.
A második kérdés hogy milyen tv-n játszana. Ha 4k-s és nem ül messze tőle akkor PS5 vagy Series X. Előző generációs gépet (PS4, One S, One X) már nem nagyon vennék ha pár évig még szeretné használni a gépet. Köztes megoldás lehet a Series S, ami még évekig támogatva lesz, csak rosszabbul futnak rajta a játékok mint a Series X-en.

A warez itt tiltott, de a PS4-et törték már, míg a PS5-öt, Series-eket tudtommal még nem. Marad a lemezes adok veszek vagy a Netflix szerű havi előfizetés a játékokra.

Dive ever, work never.

(#12010) consono válasza Degu82 (#12008) üzenetére


consono
nagyúr

Szerintem a gazdaságos megoldás ma a Series S Game Pass Ultimate előfizetéssel, több száz játék játszható így, amíg van előfizetésed, jogtisztán. Mivel a PS4/One S is felmerült a Series S szerintem egyel jobb választás, mert az új játékok is kijönnek rá. De a legfontosabb tényleg az, amit előttem mondtak: mivel szeretne játszani, illetve a haverok mivel játszanak. Sajnos nem minden játék érhető el mindegyik platformon és a platformok közti játék sem mindig megoldott...

"In God we trust. All others must bring data"

(#12011) Degu82 válasza F-ECT$ (#12009) üzenetére


Degu82
kezdő

Egy 80as hd tvn lesz játszva. Játékok igazából fortnite amit haverokkal szokott. Elég vegyes a haveri kör. Van aki switchen játszik van aki xbox one, 1 most vett ps5öt. Ps és xbox közül akkor nincs az,hogy egyik jobb és azt érdemes? Ps4 és az Xbox one már nem lesz támogatott? Series S-t úgy láttam 70 körül már lehet venni, ps4,one meg 50. Akkor az talán jobb vétel lehet.

(#12012) _drk válasza Wesder (#12007) üzenetére


_drk
őstag

Nem az a lényeg, hogy most mit csinálnak, hanem hogy eddig mit csináltak.
Alapból ettől az évtől kezdve van a boltok polcain a gép.
Ez az év gyenge, de amivel reklámozták nagyjából megvalósult.
Még gép előtt Last of Us2, majd jött a Horizon és GoW folytatás, mellettük még sok kisebb Sub zsáner játék.
még most Spiderman 2.

Az évben rengeteg jó multi platform játék jelent meg amivel játszani kell valamin.
Xboxnak a Starfield még édes kevés, mert kb ez az első játék ami hű, ezt ki kéne próbálni.
Kell még majd nekik vagy 10 másik cím.

Anno a switchnek is kellett a Zelda!

(#12013) F-ECT$ válasza Degu82 (#12011) üzenetére


F-ECT$
titán

PS és Xbox (és Nintendo) között nincs olyan, hogy "legjobb". Vannak olyan játékok, amik csak az egyiken vagy a másikon elérhetőek, és ha pont azzal szeretnél játszani, akkor azt kell venni. Szerencsére a játékok 95%-a elérhető mindkét platformon, így a Fortnite is, és ennél a játéknál van cross platform támogatás is, tehát az xboxos és playstationös játékosok tudnak egymással játszani.
PS4 és Xbox One esetén már most vannak olyan játékok, amik nem elérhetőek, és idővel egyre több ilyen lesz.
A leírtak alapján egy Xbox Series S tűnik jó választásnak egy Gamepass Core vagy Ultimate előfizetéssel. (Az előfizetést érdemes lehet a Hardveraprón keresztül venni, valamivel olcsóbb ott, mint a hivatalos ár.)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#12014) opr válasza F-ECT$ (#12013) üzenetére


opr
veterán

+1.

Annyit hozzatennek, hogy szerintem mindenkeppen megeri a felarat az XSS a prevgen konzolokhoz kepest. Ha mas nem, azert, mert ~nincs olyan, hogy loading. Baromi idegesito tud lenni am hosszutavon a mindenfele multis lovoldeben, hogy a teljes csapatod mar reg ugral meg bemelegit, te meg meg mindig azt varod, hogy kinkeservesen atszenvedje magat az adat vegre a vinyorol a memoriaba, amitol mindket prevgen (ps4/x-one) szenved.

Amugy ha nincs hatalmas igeny (konzolos ertelemben) top minosegu grafikara, meg nem erdekelnek a PS story-driven jatekai, plane ha meg az a cel is, hogy minel olcsobban legyen meguszva minel jobb elmennyel, akkor az XSS+GamePass az egy nagyon nyero kombo.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12015) Degu82


Degu82
kezdő

Rendben köszi a válaszokat. Ez volt a fő,hogy érdemes e még onet vagy ps4et venni. De akkor leáldozóban van nekik ezek szerint. Egy ilyen gamepass kb. milyen árban van? Illetve mit nyújt? Korlátlan hozzáférést az összes játékhoz? Illetve ha mondjuk nincs előfizetés akkor a játék vásárlás mondjuk egy SS és egy one vagy ps4 esetében hasonló árban mozog? Tudom nincs warezelés de nyilván egy one vagy ps4nél olcsón megoldható a játékellátás. :)

[ Szerkesztve ]

(#12016) F-ECT$ válasza Degu82 (#12015) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha nem csak egyedül játszana, hanem a haverokkal is, akkor még inkább a legális út az egyszerűbb. A Fortinte pl ingyenes játék, "csak" azért kell fizetni konzolon, hogy lehessen multiban is játszani (ez PC-n ugye nincs így, de ott drágább összerakni egy konfigot).

Ehhez PS-en és Xboxon is elég az alap előfizetés, ami olyan 2-3e Ft/hó, ebben van már pár tíz játék is. A nagyobb katalógushoz való hozzáférés olyan 4-5e Ft/hó, de még ez se korlátlan, "csak" néhány száz játékot jelent. És ezeken az árakon lehet picit faragni, ha a Hardverapróról szerzed be őket.

(Az SS esetén korlát, hogy nincs benne lemezmeghajtó, tehát ott nem fog működni, hogy veszel lemezen játékot, végigjátszod / megunod, és aztán eladod.)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#12017) opr válasza Degu82 (#12015) üzenetére


opr
veterán

Semmivel nem olcsobbak a jatekok one-ra meg ps4-re, mint XSS/XSX-re meg PS5-re. Elofizu ara szinten azonos. Mivel mindegyik mostani gep visszafele kompabilis, tehat tudjak futtatni a prevgen jatekokat, es az aruhaz is azonos, igy a szolgaltatasok ara is azonos.
GamePass: [link]

Arrol, hogy hogy lehet a legolcsobban kihozni majd valaki mas ir valamit, vannak ra modszerek, de en nem vagyok ebben jartas.

Reszemrol tenyleg egyszerusitenem ezt:
Ha az a cel, hogy minel olcsobban meguszd, de azert a gyerek is oruljon, akkor veszel egy XSS-t, meg egy GamePass ultimate-et.

Prevgen az ma mar szerintem abszolut nem eri meg, mert annyira nem olcsobb, mint amennyivel kevesebbet ad.

Annyi, hogy ha nem tepi kette a csaladi kasszat, en biztos raszannam azt az extra penzt, es vennek egy XSX-et, nem szaroznek az XSS-el. Ez nem szamitogep, nem kell evente bovitgetni. Mostantol szamitva bo 5-6 evig biztos lehetsz benne, hogy majdnem minden fontosabb jatek meg fog jelenni ra. Tehat amit most veszel, az lesz 5-6 evig. Szerintem ilyen tavon gondolkodva megeri a felarat. Az XSS legnagyobb hatranya a relativ gyengesege mellett az 512GB-os hattertar. Kicsi. Max 2-3 komolyabb jatek a gepen es vege is, lehet torolgetni. Ha meg boviteni akarod, annak olyan ara van, hogy az XSS arabol meg a bovitokartya arabol egyutt siman kijon egy XSX, es akkor mar inkabb legyen az, erosebb/gyorsabb/jobb. Tehat ha mar XSS, akkor szerintem mindenkeppen az 1TB verziot vedd.

Igazabol az XSS is elheto kompromisszum, ha tenyleg csak az szamit, hogy olcso legyen, de ettol fuggetlenul kompromisszum.

Szoval, ha nem szamit semmi mas, csak hogy sokaig meguszd a dolgot, minel olcsobban:
XSS + GamePass.
Ha azert nem csak a penz szamit, de fontos, hogy relative olcso legyen a gaming:
XSX + GamePass.
Ha akarsz jatszani a SONY jatekokkal is (amik kozott azert nem keves baromi jo van, plane ha kihagytad a PS4 erat):
PS5 + PS+

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12018) opr válasza F-ECT$ (#12016) üzenetére


opr
veterán

Amennyire tudom, ingyenes jatekhoz nem kell semmi elofizu, hogy menjen multiban. Tehat kizarolag Fortnite-ra nem kell meg GamePass sem. De azert erre nem epitenek. Kizarolag fortnite-ra szvsz jobban jar a gyerek valami hasznalt cuccokbol osszerakott asztali PC-vel, es meg a nappalit meg a TV-t se foglalja be.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12019) F-ECT$ válasza opr (#12018) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja igen, ingyenes játékhoz nem kell előfizetés sem. (Csak nekem mióta konzolom van, azóta előfizetésem is.) Így még olcsóbb a dolog, a kérdés, hogy csak Fortnite-ozna (ismerek ilyen embereket), vagy azért játszana mást is.

Dive ever, work never.

(#12020) negyven2 válasza opr (#12018) üzenetére


negyven2
veterán

Pluszban a Fortnite, Cloud Gaming-en keresztül böngészőből, ingyen játszható (nem kell hozzá még GPU előfizetés se)! Ráadásul mobilon/tableten van touchscreen kontroller is hozzá.

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12021) opr válasza negyven2 (#12020) üzenetére


opr
veterán

Azert Fortnite az pont az a jatek, ahol nagyon szamit a reflex meg a kesleltetes, cloud-bol biztos nem jatszanam, elegge smirglivel rejszolos elmenynek hangzik. :DDD
De amugy igen, legolcsobb megoldasnak vegulis jo. Csak elmenynek szar. :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12022) negyven2 válasza opr (#12021) üzenetére


negyven2
veterán

Én nem mint konzol alternatívaként hoztam szóba, hanem mint kiegészítő opció. És bár valóban nem biztos, hogy a legjobb kompetitív játékokra használni a Cloud-ot, azért saját tapasztalataim alapján nincs vele gond ekkor se. Van amikor igen, de általában semmivel se rosszabb a helyzet, mint ha pl. egy gyengébb panellal rendelkező TV-n játszik az illető (vagy bekapcsolva van a csoda képjavító funkciók egy része). Illetve azért ott van az is, hogy a Fortnite egy cross-platform játék, ahol együtt játszik a FAT One/PS4-es, a Switch-es a jelen generációs konzolosok és a 15-1500fps-t tudó PC közösség is (meg talán a mobilosok is).

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12023) opr válasza negyven2 (#12022) üzenetére


opr
veterán

Nekem a Fortnite 120hz-nel valt jatszhatova, egyszeruen hihetetlen, mennyit javultam egyik pillanatrol a masikra. A kovetkezo pillanat meg az volt, amikor ugy dontottem, hogy baszok az egeszre, es sokkal lejjebb vettem a grafikat, hogy a sok zavaro baromsagtol megszabaduljak. A bo heti 2-4 ora jatekidommel igy se vagyok egy pro, sot, de igy mar legalabb van eselyem. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12024) Degu82 válasza negyven2 (#12020) üzenetére


Degu82
kezdő

Nem ismerem ezt. Pc-n böngészőből? Ez az amikor nem számít milyen géped van?

(#12025) negyven2 válasza Degu82 (#12024) üzenetére


negyven2
veterán

Kb. igen. Ugye, a Microsoft-nak van egy olyan játék előfizetési modellje is ami jelenleg havi 4 790 Ft-ba kerül és tartalmazza a konzolos és PC-s Game Pass-t és EA Play-t, a konzolos multiplayer előfizetést, és az Xbox Cloud Gaming-et, ahol te böngészőből, vagy natív Xbox One, Series X|S/Windows/Android/2021és utáni Samsung TV-s appban tudsz játszani bizonyos Xbox Game Pass-os játékokkal. A Fortnite ebből kivétel részben mert ezzel, böngészőből (legyen az PC-s, vagy mobilos), előfizetés nélkül is tudsz játszani. Egyedül egy megfelelő gombszámmal rendelkező akármilyen kontroller kell hozzá. Meg természetesen megfelelő internet kapcsolat.

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12026) opr válasza Degu82 (#12024) üzenetére


opr
veterán

Igen, de tovabbra is ugy erzem, hogy fontos kihangsulyozni: Ha az is szamit, hogy a gyerek oruljon, nem csak az, hogy lehetoleg ~semmibol meg legyen uszva a dolog, akkor ez nem egy jo megoldas.
XSS+GP a legolcsobb, ahol elmeny is van.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12027) negyven2 válasza opr (#12026) üzenetére


negyven2
veterán

Én se ajánlom arra a Cloud Gaming-et, hogy kiváltson egy jelen generációs konzolt. Én csak leírtam, hogy számomra jelenleg ez egy jó megoldás, mert én még One X-et használok, és ott azért sok esetben jobb nekem, hogy tudom Cloud-ból is játszani. Én késleltetést se nagyon vettem még észre a játékok nagy részénél, vagyis minden akkor történik amikor lenyomom a gombot. Lehet műszeres méréssel kimutatható, hogy valójában hatalmas az input lag-om a natív futáshoz képest, de én úgy vettem észre, hogy nem ez a hátrányom. Hanem a kontroller (SoT-ban azért a PC-s szerveren a legtöbb közvetlen PvP csatában nincs sok esélyem, de nem a Cloud miatt).

Viszont ezt már párszor írtam, mert bár a legtöbb játékban nem látom a késést, azért van olyan ahol igen, és ahol nagyon is látható. Pl. ilyen a No Men's Sky, ahol pl. akár fél mp-es csuszást is vettem már észre. De pl. egy Forza Horizon 5/GTA V X|S 60fps-es mód-ban (vagy az említett SoT-ban) meg semmit.

De ahogy kezdtem, egy Series S+Game Pass. Akár a is Core, mert abból 20k egy év (vagy akár kevesebb), és a multi mellé jár még 36 játék.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12028) Degu82


Degu82
kezdő

Ja ezt a böngészős dolgot már magamnak gondoltam. Mert régi gépen már nem futnak ilyen játékok és így lehet én is tudnék néha játszogatni gamer gép nélkül.
Gyerek az konzolozik őt nem érdekli a pc.

(#12029) Wesder


Wesder
félisten

A ransomware group claims to have breached 'all Sony systems' | VGC

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12030) opr válasza Wesder (#12029) üzenetére


opr
veterán

"all Sony systems"
"According to Cyber Security Connect, the group has posted some proof-of-hack data, although it says this is “not particularly compelling information on the face of things”.
It includes what appear to be screenshots of an internal log-in page, an internal PowerPoint presentation, several Java files, and a file tree of the leak which seemingly includes fewer than 6,000 files."

Jovanakkor. :DDD

Ettol meg siman lehet akar igaz is persze, de nem tudom... Ha a teljes SONY groupot feltorom, izelitonek megvasarlasra lehet nem csak a digitalis szemetet rakom fel. :U

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12031) F-ECT$ válasza Wesder (#12029) üzenetére


F-ECT$
titán

Pár ingyen játék kárpótlásként jöhet ;]

Dive ever, work never.

(#12032) Degu82


Degu82
kezdő

Próbáltam most kíváncsiságból ezt a böngeszős could fortniteot a telómon de csak bejelentkezés opció van ott meg ha rámegyek tölt és hibát ír. Nem tudom mi baja van.

(#12033) opr válasza Degu82 (#12032) üzenetére


opr
veterán

Telora van nativan Fortnite, szerintem inkabb azt probald meg, ha eleg eros hozza a telod, stabilabb es jobb elmeny.
Bonuszkent tudsz venni a telodhoz olyan cuccot, amivel a telot ra tudod rogziteni a egy kontrollerre, mint monitor, es tudsz ugy jatszani.
Nem mondom, hogy a vilag legjobb/legkenyelmesebb megoldasa, de a kijelzon levo tapis kontrolloknal barmikor ezerszer jobb.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12034) zozika84 válasza Wesder (#12029) üzenetére


zozika84
őstag

Na csak megvalósulnak a Sony álltal korábban kamuzott játekkipróbálási lehetőségek, és még csak prémium előfizu sem kell majd hozzá ;] ;]

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#12035) negyven2 válasza Degu82 (#12032) üzenetére


negyven2
veterán

Xbox fiók kell hozzá (lényegében egy MS account). És igazából, csak azért ajánlom ezt, mert ha érdekel a Cloud Gaming (ahogy írtad, akkor talán), akkor ezzel ingyen ki lehet próbálni.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12036) negyven2 válasza opr (#12033) üzenetére


negyven2
veterán

Azért vannak olyan gyerkőcök, akikkel ha szembe kerülnél akkor lehet összevissza vernek touchcontrol irányítással. De pl. Xbox Cloud Gaming esetében a legtöbb touch által is irányítható játéknál, egyedi megoldások vannak (nem csak egy virtuális Xbox kontroller van ott).

pl. Yakuza: Like a Dragon esetében így néz ki:

,

míg Sea of Thieves esetében meg így:

azért ekkorák az ikonok, mert ez egy 720p 5,5"-os telefonon készületek, mert valamiért a Poco M3 Pro-n nem tudok bejelentkezni a Game Pass app-ba (talán újra kéne tenni, de annyira nem igazán használom).

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12037) opr válasza negyven2 (#12036) üzenetére


opr
veterán

Gyerekekkel nem ér az összehasonlítás bakker. Azok között olyan is van, amelyik akkor is elkeni a számat, ha kizárólag egy kislábujjával pöcögtethető, elázott papírszívószállal kell játszania. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#12038) Wesder válasza negyven2 (#12036) üzenetére


Wesder
félisten

Egyèbkènt japánban a 7. rèsz az Like a Dragon: Like a Dragon nèven jelent meg?

Mert ugye csak nyugaton volt Yakuza, japánban Like a Dragon nèven ment a sorozat ha jól tudom.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12039) negyven2 válasza Wesder (#12038) üzenetére


negyven2
veterán

龍が如く7 光と闇の行方

Ryu ga Gotoku 7: Whereabouts of Light and Darkness (Google/Bing translate)
Ryu ga Gotoku 7: Where the Light and the Darkness Are/Go (DeepL)

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12040) Wesder válasza negyven2 (#12039) üzenetére


Wesder
félisten

Ez a nèv sokkal jobban tetszik, ès remekül utal a törtènetre.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12041) negyven2 válasza Wesder (#12040) üzenetére


negyven2
veterán

Amúgy csak azért kezdtem el újra (korábban otthagytam a 9-10 fejezet környékén), mert 4000-ért volt a Hero Edition.

Ja és megint szép Just for You dealt kaptam (múltkor az Immortals-nak, a Gold kiadása volt 2000-ért most meg a Borderlands Collection: Pandoras box-t tudnám megvenni 52 250 helyett 10 450-ért :D

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12042) Wesder válasza negyven2 (#12041) üzenetére


Wesder
félisten

A Pandora's Boxot mindenkinek beadta, aki a csomagból legalább egy tètelt birtokol. Nekem is bent volt 30€-èrt, de a Borderlands 3 Super Duper Edition után egy centet sem adok többet a Gearboxnak.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12043) Degu82 válasza negyven2 (#12035) üzenetére


Degu82
kezdő

Ja de nincs is olyan lehetőség ahol tudok csinálni accot vagy megkeresni a régimet. Csak bejelentkezés gomb van ahol tölt és aztán hibát ír az oldal.

(#12044) negyven2 válasza Degu82 (#12043) üzenetére


negyven2
veterán

Én ha a bejelentkezésre nyomok, akkor bedobja ezt az ablakot ahol ott vannak az opciók.

Próbálj meg egy másik MS szolgáltatásba bejelentkezni. Pl. xbox.com

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

(#12045) Wesder


Wesder
félisten

Már előre fèlek:

Red Dead Redemption 2 listed for Nintendo Switch on ratings board’s website | VGC

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#12046) Degu82 válasza negyven2 (#12044) üzenetére


Degu82
kezdő


Ezt írja ki így is úgy is ha rámegyek a bejelentkezésre.

(#12047) .LnB válasza Wesder (#12045) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

:DDD Oda aztán kell!
Biztos ilyen streaming-es megoldás lesz. Máshogy nem tudom elképzelni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#12048) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Végre megjelent a Grand Tourismo Xboxra ;]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#12049) l.skywalker


l.skywalker
félisten

A videójáték szinkronszínészek szavaztak, hogy amennyiben a kiadókkal nem jutnak dűlőre, sztrájkba kezdenek (most, hogy a filmesek abbahagyták)
SAG-AFTRA Members Approve Video Game Strike Authorization Vote With 98.32% Yes Vote | SAG-AFTRA (sagaftra.org)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#12050) consono válasza Degu82 (#12046) üzenetére


consono
nagyúr

Adblock vagy privát DNS leszűri, valószínűleg.

"In God we trust. All others must bring data"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.