Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• somé

őstag

Dettó, hűségem februárban lejárt.
    Ma hívtak egy 70-es számról, felvettem.
    Hölgy elmondta a tényállást, visszautasítottam, kértem írásban küldjék el az álláspontjukat, 5 perc múlva a következő mail jött:

"
    Kedves Ügyfelünk!
    Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva tájékoztatjuk, hogy a mobilszolgáltatásra vonatkozó hűségszerződése a ***********-os telefonszám esetén lejárt. A Netfone Telecom Kft. ÁSZF Törzs 7.1.6.2 pontja alapján a hűségidőszak lejártával a hűségnyilatkozatra tekintettel a Szolgáltató által adott kedvezmény megszűnik, ennek értelmében a szerződése továbbra is határozatlan marad, a havidíja azonban határozatlan szerződésnek megfelelő díjszabással folytatódik tovább. Termèszetesen van lehetősège kedvezmènyes feltètelek mellett igènybe venni újabb 10 hónap hűsègvállalással a jelenlegi csomagot. Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük, hogy azt jelezze felénk 5 munkanapon belül. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem érkezik visszajelzés a megadott határidőn belül, úgy abban az esetben a havidíja a határozatlan szerződésnek megfelelően, 7800 Ft havidíjon folytatódik tovább.
    Várjuk a visszajelzését.
    Üdvözlettel:
    Netfone Telecom Kft.

Mit lehet tenni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés