- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Hát uraim, gondoltam lássuk mit alkottak
Nem is nagyon tudom szavakba önteni, hogy mennyire vegyes érzelmeim lettek ezektől a reformoktól.
Ahány versenyt megyek, annyi féle véleményem lett, kezdjük azzal, hogy semmit nem néztem meg, semmit nem változtattam, mentem egy jól betanult sprint-re, az első ami feltűnt, hogy bár kisebb lett a zöld mező a fordulatszámnál, mégis állva hagytam a fél mezőnyt.Majd meglepődtem, 2 kanyar után, hogy a kis Lotus Elise-el, már az első két kanyart is alig tudtam bevenni (nemtom mi a f.szt csináltak a verdámmal), elment mellettem mindenki, elkezdtek a Troll-ok magnetezni, eredményül utolsóból első lettem, majd picit ráérezve a különös irányíthatóságra, hajtűkanyar után már senkit sem láttam a térképen, végül 13-20sec eltéréssel a többiek is beértek a célba. (máskor nem volt ritka a 0,01-0,05sec eltérés sem ugye)
Nah mondom akkor nézzünk szét, hogy milyen alkatrészeket is kaptam. Hát ilyen cuccokat
ritkán csak tőletek láttam képek formájában. Nem mertem feltenni őket a kocsira nem akartam pazarolni, már azon is törtem a fejem, hogy inkább veszek előbb egy másik T2 kocsit. Visszamentem Sprint-elni, majd felb.szott agyilag, hogy egyszer negyedik lettem, egyszer utolsó stb... bepakoltam a kapott legdurvább cuccokat a kocsiba és mondom nézzük meg most. A kocsi irányítása így a régi jól megszokott lett, annak ellenére, hogy sokkal durvább cuccok vannak benne. Hát nem telibe kaptam egy városi autót szemből? Szabályosan sarkon fordult a járgányom, majd belém szálltak hátulról 3-an és 5sec-ig keringtem mint gólyafos a levegőben
Itt döntöttem el, hogy ütközés = utolsó hely, szóval TE és HS esélytelen.
Ezt követően benéztem, Skill téren miket kaptam, elvégre a verseny Skill-ek nálam teljesen be voltak tanulva, Purs. és Exp. viszont alig volt valamim... Van pár 3 csillagos Skill-em (többségükből 3 vagy 4db), csak ez az 5 slot zavar össze most teljesen, hogy mire gyúrjak
Szóval szvsz a kocsik úgy lettek olyanok mint voltak, hogy ha bepakoljuk a kapott extrém alkatrészeket. Tökmindegy, hogy ki vagy vagy mivel mész, vagy eddig mit tudtál hajadra kenheted, mert vagy ebben vagy abban leszel jobb a Skillekkel, elhúzol a fenébe, Pistike nyom utolsóként egy magnetet, az egész mezőny sorrendje felcserélődik. Így lett első egy T1-es kocsi a T3 ellen.
Ami viszont tetszik, hogy a szeró meglepően sok játékossal pakolt össze, már kezdtem megszokni, hogy adott pályákon csak 2-3-an gurulunk, most 4-ből 3x 6-8-an mentünk.
Bocs a regényért, nekem ennyiben ki is merül ez a hatalmas feature, innentől meg töröm a fejem, hogyan lehet nem mélytorkosan sz.pni a f.szt
ui.: a lassulásokkal kapcsolatosan, jómagam ~átlag 5sec-el futok gyengébb időket, a végsebesség ~70km/h-val alacsonyabb. Annak ellenére persze, hogy 1,5x jobb alkatrészek vannak a szekérben.
Szerk.: jah, még annyit, hogy 4 verseny után, már dobott is a "póker" egy Skill-t, szóval vagy szerencsém volt, vagy könnyebben be lehet őket gyűjteni, mint gondoltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest