Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

Hát uraim, gondoltam lássuk mit alkottak :U

Nem is nagyon tudom szavakba önteni, hogy mennyire vegyes érzelmeim lettek ezektől a reformoktól.
    Ahány versenyt megyek, annyi féle véleményem lett, kezdjük azzal, hogy semmit nem néztem meg, semmit nem változtattam, mentem egy jól betanult sprint-re, az első ami feltűnt, hogy bár kisebb lett a zöld mező a fordulatszámnál, mégis állva hagytam a fél mezőnyt.

Majd meglepődtem, 2 kanyar után, hogy a kis Lotus Elise-el, már az első két kanyart is alig tudtam bevenni (nemtom mi a f.szt csináltak a verdámmal), elment mellettem mindenki, elkezdtek a Troll-ok magnetezni, eredményül utolsóból első lettem, majd picit ráérezve a különös irányíthatóságra, hajtűkanyar után már senkit sem láttam a térképen, végül 13-20sec eltéréssel a többiek is beértek a célba. (máskor nem volt ritka a 0,01-0,05sec eltérés sem ugye)

Nah mondom akkor nézzünk szét, hogy milyen alkatrészeket is kaptam. Hát ilyen cuccokat :Y ritkán csak tőletek láttam képek formájában. Nem mertem feltenni őket a kocsira nem akartam pazarolni, már azon is törtem a fejem, hogy inkább veszek előbb egy másik T2 kocsit. Visszamentem Sprint-elni, majd felb.szott agyilag, hogy egyszer negyedik lettem, egyszer utolsó stb... bepakoltam a kapott legdurvább cuccokat a kocsiba és mondom nézzük meg most. A kocsi irányítása így a régi jól megszokott lett, annak ellenére, hogy sokkal durvább cuccok vannak benne. Hát nem telibe kaptam egy városi autót szemből? Szabályosan sarkon fordult a járgányom, majd belém szálltak hátulról 3-an és 5sec-ig keringtem mint gólyafos a levegőben :W Itt döntöttem el, hogy ütközés = utolsó hely, szóval TE és HS esélytelen.

Ezt követően benéztem, Skill téren miket kaptam, elvégre a verseny Skill-ek nálam teljesen be voltak tanulva, Purs. és Exp. viszont alig volt valamim... Van pár 3 csillagos Skill-em (többségükből 3 vagy 4db), csak ez az 5 slot zavar össze most teljesen, hogy mire gyúrjak :DDD

Szóval szvsz a kocsik úgy lettek olyanok mint voltak, hogy ha bepakoljuk a kapott extrém alkatrészeket. Tökmindegy, hogy ki vagy vagy mivel mész, vagy eddig mit tudtál hajadra kenheted, mert vagy ebben vagy abban leszel jobb a Skillekkel, elhúzol a fenébe, Pistike nyom utolsóként egy magnetet, az egész mezőny sorrendje felcserélődik. Így lett első egy T1-es kocsi a T3 ellen.

Ami viszont tetszik, hogy a szeró meglepően sok játékossal pakolt össze, már kezdtem megszokni, hogy adott pályákon csak 2-3-an gurulunk, most 4-ből 3x 6-8-an mentünk.

Bocs a regényért, nekem ennyiben ki is merül ez a hatalmas feature, innentől meg töröm a fejem, hogyan lehet nem mélytorkosan sz.pni a f.szt :((

ui.: a lassulásokkal kapcsolatosan, jómagam ~átlag 5sec-el futok gyengébb időket, a végsebesség ~70km/h-val alacsonyabb. Annak ellenére persze, hogy 1,5x jobb alkatrészek vannak a szekérben.

Szerk.: jah, még annyit, hogy 4 verseny után, már dobott is a "póker" egy Skill-t, szóval vagy szerencsém volt, vagy könnyebben be lehet őket gyűjteni, mint gondoltuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés