- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
óriási félreértések vannak, egyrészt Noxwill oldalán, másrészt azok részéről, akik előzmények ismerete nélkül elítélnek engem.
-van ismerősöm, aki több, mint egy éve nyomkodja a report gombot, és minden nap ugyanazokkal a csalókkal megy, valamelyik el se indul ellene. szóval ezek a játékosok ott vannak. Szarnak egy pofon a report gomb, ezért nyomkodjam? Majd igyekszem.
-feri1014: azt hiszem, hogy nincs tisztában vele, hogy régen is tudtuk. Azt hiszem, hogy ha tisztába tesszük, észhez tér kicsit. A duma az, hogy utálod, ám mégsem teszel. A report gomb ugyebár nem hatékony sajnos, mind látjuk. De én most a kezedbe adtam a képet, amivel egyedül kevés vagyok hónapok óta. Nem tudok mit tenni, nem az én hibám. Éppen ellened működött remekül a szembesítés. Tipikus lotus elise-es waterfront roados 45 másodperces ember vagy, és itt a fórumban öntöttél tiszta vizet a pohárba. Pont olyan voltál mint Viktor, de tettél érte, hogy megváltozz, amikor először rákérdeztem. 5 perc alatt lezártuk a csalásaid ügyét egy bocsánattal. És enniy
-noxwill: a nemzetközi csalók ellen nem tudsz mit tenni és én sem, őket nem kell ide belinkelni, ezt elmondtam groupban is. A magyarok ellen viszont ott a meggyőzés lehetősége, azzal lehet élni. Nem te vagy az XY mondott erre nemet, hanem kollektívan mindenki. Mondom, OK, legyen, de akkor innentől kezdve a képeket aki belinkeli, mindig egy kis szánalmat fogok érezni. A feri1014-féle meggyőzést szerettem volna, a segítségeteket kértem az ügyben, és megvetést kaptam. Pedig először tisztességesen, intelligensen betettem ide 4 képet, hogy legyen egy kapaszkodó. én kérek elnézést, hogy az ügyet elővettem annak idején
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- RAM topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest