Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

óriási félreértések vannak, egyrészt Noxwill oldalán, másrészt azok részéről, akik előzmények ismerete nélkül elítélnek engem.
    -van ismerősöm, aki több, mint egy éve nyomkodja a report gombot, és minden nap ugyanazokkal a csalókkal megy, valamelyik el se indul ellene. szóval ezek a játékosok ott vannak. Szarnak egy pofon a report gomb, ezért nyomkodjam? Majd igyekszem.
    -feri1014: azt hiszem, hogy nincs tisztában vele, hogy régen is tudtuk. Azt hiszem, hogy ha tisztába tesszük, észhez tér kicsit. A duma az, hogy utálod, ám mégsem teszel. A report gomb ugyebár nem hatékony sajnos, mind látjuk. De én most a kezedbe adtam a képet, amivel egyedül kevés vagyok hónapok óta. Nem tudok mit tenni, nem az én hibám. Éppen ellened működött remekül a szembesítés. Tipikus lotus elise-es waterfront roados 45 másodperces ember vagy, és itt a fórumban öntöttél tiszta vizet a pohárba. Pont olyan voltál mint Viktor, de tettél érte, hogy megváltozz, amikor először rákérdeztem. 5 perc alatt lezártuk a csalásaid ügyét egy bocsánattal. És enniy
    -noxwill: a nemzetközi csalók ellen nem tudsz mit tenni és én sem, őket nem kell ide belinkelni, ezt elmondtam groupban is. A magyarok ellen viszont ott a meggyőzés lehetősége, azzal lehet élni. Nem te vagy az XY mondott erre nemet, hanem kollektívan mindenki. Mondom, OK, legyen, de akkor innentől kezdve a képeket aki belinkeli, mindig egy kis szánalmat fogok érezni. A feri1014-féle meggyőzést szerettem volna, a segítségeteket kértem az ügyben, és megvetést kaptam. Pedig először tisztességesen, intelligensen betettem ide 4 képet, hogy legyen egy kapaszkodó. én kérek elnézést, hogy az ügyet elővettem annak idején

Új hozzászólás Aktív témák