Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz beavisx2 #1874 üzenetére

na lássuk ,én most belépek majd, remélem, engem beenged...
    És itt a válasz, amit egy az egyben sg-ről bevágok ide is, mert ott is reklamálás van:
    Közben ha már itt vagyok: többen panaszkodtak és panszkodnak minden nap akár, hogy nem lehet nyerni ha ingyenes játékos valaki meg mittudomén, de én egy ellenpélda vagyok, mert audi r8-cal is meg Subaruval is tudtam össze-vissza itt-ott futamokat nyerni, akár zsinórban 5-öt és 8-at is. Igaz, jól felkészített az audim, de mégis egy r8-ról beszélünk, a Subarum pedig rosszul tuningolt állapotában volt nyerő, most meg már kaptam bele előbb egy 6-9-es majd pár perc múlva egy 6-12-es motort is. Szóval aki veszít, az is tanul sokat a futamokból, tessék előrenézni. Ez a napi bölcssség. Még egy zárójeles megjegyzés alkatrészek ügyében: tegnap Zoji001 barátommal gurultunk 20-at eagle drive-on, majd 10-et garden boulevard-on, aztán 10-et spade streeten, és nekem 0 db alkatrész potttyant a nis gtr-be, neki pedig az első 10-ben 4 cucc, ha jól tudom, utána neki is semmi. Aztán én fogtam magam, betolódtam multiba, és kaptam a 2 motort, igaz, dühítő, hogy mindig a 003-as profilba esik, de hát...

A dolog lényege, hogy minél több verseny kell, még ha néha-néha tuning és/vagy autóhátrányban is vagy, rá lehet nyomni a ready gombra, és leleesen végig kell tolni szívósan a versenyt. Hibátlan futam kell, és lehet, hogy az is kevés - mert a subaruval néha az is, naná - de előre kell nézni, mert minden futam tapasztalat. Nekem akkor 4000+ tapasztalati pontom van. A team escape-ezés meg tönkrevág mindent, én csak néha nyomom azt.

Új hozzászólás Aktív témák