- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Meglátjuk. Arra már rájöttem hogy nekem csak sárga gumival szabad menni mert az összaes többivel kifordul alólam a kocsi.
Emberünk bejön F1-el Construction-ra, nyer egyet, elnyom 3 nitrot és egy juggert, utána kikap. Megszólom
, erre írja hogy leram-oltam, én az F1-et.
Otthagytam a brontba mert átváltottam egy sling-mágnes kocsira
GT2 996, erre jön utánam egy 997-el mert én azzal vertem el. Véletlenül itt is kikapott pedig még HeadStart sincs a kocsiba és még nitrot se nyomtam. Írom neki hogy váltsak lassabb autóra BMW Z4?? Nagyon akart bizonyítani de rálestem a statjára, mondanom sem kell hogy bőven 5000 acsi pont fölött volt. Írta neki egy szép litániát azután letiltottam a nooblosermajmot.
Remélem hagytam benne egy tüskét.
Ti nem szoktatok ilyen gyökérmajmokkal összafutni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest