Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz werevolf593 #1328 üzenetére

1et értek :R
    A 2 hete vagyok ithon , nem kaptam semmit , pedig tolnék bele egy kis pénzt , de ugy áll a dolog hogy , boost ért sem mindig azt kapja az ember amit szeretne , na már most mivel a game elég szegényen adott a héten , nem fogok most pénzt beleölni, mert azért sem fogok kapni semmit, vagy csak 1 dolgot ugymond amire vártam , s ne haragudjon meg az ea de 3500 pénzt nekem nem ér , hogy kapjak 1 db pro tuned alkatrészt amit fel is tudok használni, ezen kicsit csiszolhatnának, vagy lenne választható amit boostért vesz az ember ha már fizet érte , vagy dobáljon több jó cuccot a játék , hogy érdemes lenne vele játszani. s erre ugye még rájön az is , hogy összefut az ember egy csaloval aki röhög a markába , ez teljesen felháborít :o :o :o :((( :(((

Minap jártam igy 20 szintű emberke UNIVERSITY WAY nevű pálya , nagyjából alap bmw z4 , elindulunk elmegyek , egy szempillantás alatt előttem terem kiszalad a látótávolságból , megáll s ezt játsza a verseny végéig , ugye nyer beirja nekem looser ha ha ha , nem nagy az angol tudásom , de nagyjából tudom mit jelent , nézem a végsebességét 330km/o az gyönyörű :C
    mondom magamban tisztába vagyok persze az első pillanattól , hogy mi a szitu de akkor is megint olyan ideges lettem , azt hittem szétbaszok othon mindent .
    Ráadásul ugye én egy rx 7 tel voltam ami szinte full pro tuned. na akkor most hogy is van ez még ugymond a pénzemér ki is röhöghetnek egaláznak .na akkor most képzeljetek ide vagy 2 sor káromkodást jó magyar szokás szerint .Felháborító.
    De ugye van kihivás vannak apro örömök s ezért nem tudom én sem lettenni ezt a ..... játékot. pedig ennyit még 1 gaméra sem költöttem , általába megvárom mig leszalad az ár 2000 alá s akkor szerzem be a kivánt darabot , na mind1.
    A lényega akkor most megint frissítenek s péntekig vagyok ithon akkor már a héten tuti nem ad semmit ez a szar :W :o :(((

Apropó rendezhetnénk privát mecseket nagyjából itt kéne megszervezni , s egymásközt örömködnénk akkor egy kicsit mert én már kezdem nagyon elveszíteni a vonzalmat , hátha így még talán egy kicsit , eljátszana vele az ember
    .
    mindenkinek kellemes jó éjszakát.
    a hibákat nézzétek el este van s xcsak a monitor világít1 2 nem is tudok jól s helyesen írni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés