- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Hali!
Gondoltam megosztom a véleményemet veletek.
Az eddigi videók alapján a grafikája teljesen korrekt. A játékmenet szokásos, persze miért is várnánk újítást, ami a száguldozást illeti, bár ez a pályás versenyzés nekem jobban bejön, mint a régeibbekben, mert már unalmas volt ez a tuningolos hülyeség.
A füst az nekem nem tetszik. jól néz ki, de szerintem lehetne egy kicsit kékes, meg ez, hogy viszi magával a kerék a füstöt, és az, ahogy leír ott egy kört a füst a gumi körül, az nagyon szar, mert az nem így néz ki a valóságban, és ezt azért meg lehetett volna oldani. A füsttel kapcsolatban még, hogy amikor már egy kicsit farol, vagy kipörög a kerék, akkor már füstöl a kerék, pedig nem kéne neki, hanem szép fokozatosan jönne a füst, és nem rögtön 16 méteres körzetben mindent ellepő füstöt csinálni.
Amúgy szerintem megváltás lessz az előzőekhez képest.
Főleg a törést tekinve. Persze mint írtátok előrébb, lehetne hardcore része, ahol jobban törik a kocsi, meg ezt a pattogós részt, ami az egyik videóban van, a developer walkthrough-sban, hát, azt kivehetnék, mert az röhej. Nem pattognia, hanem ripityára kéne törnie, már az első földdel való érintekezésnél. A másik, ami már a colin mcrae dirt-ben sem tetszett, az az, hogy amikor az elejét összetöri a subarunak, a lámpa bent marad. Itt az egyik videóban, amikor egy m3-massal megy, ott is összetöri az elejét, és ott a helyén marad a lámpa, csak egy kicsit deformálódik. A lámpának ki kéne törnie, és nem deformálódni, mert azt úgysem tud, mert üvegből van.
Ettől függetlenül, mint már írtam, még mindig ez a legjobb nfs az újak közül, az undergroundtól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest