Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Nem értelek benneteket. Már többen írtuk, hogy ez az egyik legkönyebb event és a végére 6 csillagos, full lila alkatrészes kocsit fogtok kapni ~750 PR-el.... Ezért is szerették, szeretjük sokan. Igen majd később megint lesznek limited ládák ahol goldért lehet venni BP-ket mint anno. (Kivéve ha szemétkedni akar az EA és meggondolja magát
). Szerintem nagyon jó kis kocsi ez, pl. én a 15 chaptert ezzel vittem végig lazán.
A további fejlesztést meg azért nem engedi a game, mert totál uncsi és egyszerű lenne utána a foyltatás. Így minden chapterben a szintünknek megfelelő ellenfelek vannak.
A jaguáros teljesen rendhagyó volt és remélem több nem is lesz. Nem is értem minek került a játékba a kínai naptár meg hozzá a jaguár.... akkor inkább valami keleti kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest