- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
-secret- #2382 üzenetére
Akkor megosztom miért is kérdeztem :
-Jött rögtön a következő tournament, amiben szintén szerncsém volt, mert a Mercedes-AMG
pár alkatrész hiányában maxos volt. No gondltam ezt is kevesen nyomják (Hoonicorn-nál így reztem), mert
csak nagy kocsi és még sok embernek nem maxos.
Így is lett nyomtam egész hétvégén ahogy jött a ticket, sőt néha még vettem is.
Haladtam is rendesen, de kezdett keméynedni a Tier 3. hely körül, de sok-sok
ticket vásárlással átverekedtem magam és tier 1-be.
Ugye itt már és a 3.- tól kevesebb pontot ad, de az ellenfelek is olyanok amilyenek.
A Tier 1-ben meg 250, 500, 500 pontot adott, de a második 500-as versenyző mindig
730PR köüli ellnfél jött. Tehát 880PR-el király vagyok csak nyerhetek.
Elértem a kemény 3. helyre és úgy voltam vele na most megmutatom és folyamatosan
nyomtam. (utolsó nap).
Második és első hely között ingáztam. Pedig jött a pont folyamatosan (kb. 110.000 pontnál jártam)
Úgy döntöttem végig fent maradok (hajnal 1-ig) és folyamatosan nyomom. Így is volt.
Lenyomtam 18 menetet és első lettem, egyszer csak frissítés után 2. lettem....mondom gyááá
folyamatosan kapom a 500 pontot és még is megelőznek?
Eljött az utolsó 3 óra, amiben már tényleg folyamatos játék volt. Ebben a 3 órában
első voltam folyamatosan (mondom még 1x a játék folyamatos és kapom az 500 pontot és kb 200.000 pontom van)
nyomtam mint állat. Úgy voltam vele 90e pont előny csak elég lesz,ha már 110e-nél első voltam .....a f@szt.
Jött az utolsó 10 perc és kezdtem volna megnyugodni, erre
hirtelen második lettem..........gyááá a jó k.anyádat - minden tized másodpercre figyelve
nyomtam és kaptam a pontokat- Majd letelt és második lettem.....
Nem a második hely zavar, hanem hogyan lehet ez...folyamatosan jön a pont és lealáznak?
kb. 70x vettem ticket-et, hogy jó helyen végezzek. Tudom a 900. aranytól már nem volt értelme,de
akartam tudni a végét..........Nagy árverés az egész, de saját káromon kellett ezt megtudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest