Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Melafoto

senior tag

válasz -secret- #2382 üzenetére

Akkor megosztom miért is kérdeztem :

-Jött rögtön a következő tournament, amiben szintén szerncsém volt, mert a Mercedes-AMG
    pár alkatrész hiányában maxos volt. No gondltam ezt is kevesen nyomják (Hoonicorn-nál így reztem), mert
    csak nagy kocsi és még sok embernek nem maxos.
    Így is lett nyomtam egész hétvégén ahogy jött a ticket, sőt néha még vettem is.
    Haladtam is rendesen, de kezdett keméynedni a Tier 3. hely körül, de sok-sok
    ticket vásárlással átverekedtem magam és tier 1-be.
    Ugye itt már és a 3.- tól kevesebb pontot ad, de az ellenfelek is olyanok amilyenek.
    A Tier 1-ben meg 250, 500, 500 pontot adott, de a második 500-as versenyző mindig
    730PR köüli ellnfél jött. Tehát 880PR-el király vagyok csak nyerhetek.
    Elértem a kemény 3. helyre és úgy voltam vele na most megmutatom és folyamatosan
    nyomtam. (utolsó nap).
    Második és első hely között ingáztam. Pedig jött a pont folyamatosan (kb. 110.000 pontnál jártam)
    Úgy döntöttem végig fent maradok (hajnal 1-ig) és folyamatosan nyomom. Így is volt.
    Lenyomtam 18 menetet és első lettem, egyszer csak frissítés után 2. lettem....mondom gyááá
    folyamatosan kapom a 500 pontot és még is megelőznek?
    Eljött az utolsó 3 óra, amiben már tényleg folyamatos játék volt. Ebben a 3 órában
    első voltam folyamatosan (mondom még 1x a játék folyamatos és kapom az 500 pontot és kb 200.000 pontom van)
    nyomtam mint állat. Úgy voltam vele 90e pont előny csak elég lesz,ha már 110e-nél első voltam .....a f@szt. :W
    Jött az utolsó 10 perc és kezdtem volna megnyugodni, erre
    hirtelen második lettem..........gyááá a jó k.anyádat - minden tized másodpercre figyelve
    nyomtam és kaptam a pontokat- Majd letelt és második lettem..... :Y
    Nem a második hely zavar, hanem hogyan lehet ez...folyamatosan jön a pont és lealáznak?
    kb. 70x vettem ticket-et, hogy jó helyen végezzek. Tudom a 900. aranytól már nem volt értelme,de
    akartam tudni a végét..........

Nagy árverés az egész, de saját káromon kellett ezt megtudni...

Új hozzászólás Aktív témák