- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
még mindig van pár napi goldom, addig bejelentkezgetek, nyomok is pár versenyt(nehéz ezt letenni, mert annyira szar hogy már jó...)
Közben belecsúsztam rendesen az RR3 mustangos eventjébe. Még mindig el vagyok halva a játéktól.
Nem is értem hogy mindkettő EA, mindkettő firemonkey és mégis ég és föld játszhatóságban..
Csak meg kellene szerezni ezt a ferkát.
Azt számolgattam hogy ha az ucsó chapterbe már bele sem kezdek,akkor is lesz elég BP a 3 csillagoshoz.
Kérdés hogy az én M4-em ami éppen 600 felett van meddig lesz elég(csak az event miatt kezdtem el kifarmolni a BP-ket hozzá, és most küzdök a 4.csillagért, meg sem volt korábban a kocsi.)
Ha esélytelen hogy holnap estig felhúzom olyan szintre hogy az ucsó előtti chapter végéig eldöcögjön akkor inkább hagyom is tolom az RR3-mat, mert oda is farmolnom kell hogy kezdőként fel tudjak húzni egy erős mustangot(az meg hétfőn zárul)Special event arany ládát vett már valaki? Megéri a 270 aranyat? Főleg az érdekel BP akad-e benne, mert azzal leszek szerintem bajban.. A főalkatrészek mind kék már, csak nem tudom rebuildelni őket a megfelelő csillagok hiányában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Merevlemezek
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- TP-Link Archer GX90 Tri-Band Gaming Router eladó
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest