Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
még mindig van pár napi goldom, addig bejelentkezgetek, nyomok is pár versenyt(nehéz ezt letenni, mert annyira szar hogy már jó...)
Közben belecsúsztam rendesen az RR3 mustangos eventjébe. Még mindig el vagyok halva a játéktól.
Nem is értem hogy mindkettő EA, mindkettő firemonkey és mégis ég és föld játszhatóságban..
Csak meg kellene szerezni ezt a ferkát.
Azt számolgattam hogy ha az ucsó chapterbe már bele sem kezdek,akkor is lesz elég BP a 3 csillagoshoz.
Kérdés hogy az én M4-em ami éppen 600 felett van meddig lesz elég(csak az event miatt kezdtem el kifarmolni a BP-ket hozzá, és most küzdök a 4.csillagért, meg sem volt korábban a kocsi.)
Ha esélytelen hogy holnap estig felhúzom olyan szintre hogy az ucsó előtti chapter végéig eldöcögjön akkor inkább hagyom is tolom az RR3-mat, mert oda is farmolnom kell hogy kezdőként fel tudjak húzni egy erős mustangot(az meg hétfőn zárul)Special event arany ládát vett már valaki? Megéri a 270 aranyat? Főleg az érdekel BP akad-e benne, mert azzal leszek szerintem bajban.. A főalkatrészek mind kék már, csak nem tudom rebuildelni őket a megfelelő csillagok hiányában...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő