- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
kferenc22 #1917 üzenetére
Nekem mostanában folyamatosan ront a játék és nem csak easy drive-ban.(a több pénz miatt amúgy is én nyomom a tucatversenyeket is ha tudom)
Legutóbb egy ugratónál nitro nélkül is túlrepültem az egyik hídon, majd kiírta hogy wrecked..
ugyanezen a versenyen máskor nitroval átrepültem a hídon, kaptam egy szekér airbone bónuszt és nem volt wrecked... Lehet itt is van valami random faktor most már hogy adott számú hiba legyen már!
Nehogy annyira élvezd a játékot hogy ne akarj semmit venni hogy könnyebb legyen.
Én még szenvedek vele, de próbálom nem olyan vérkomolyan venni.
Ezt az eventet is már úgy fogom fel hogy az összegyüjtött pénzt megkapom(most is 140k-t konvertált át, nem vettem egyetlen ládát sem a mazdához).
Egyébként az ucsó chapterben már egész jó cuccokat dobált versenyjutalomnak is. Szinte végig kék és lila alkatrészeket kaptunk, így ha nem is tudtam már annyi pénzt összegyüjteni hogy lilásítsam a motort,turbot, és nem lett meg a megfelelő PR az ucsó versenyre, végignyomtam.A sors fintora hogy amit javasoltam(simán megéri a 7 ferrari BP-t a 350 aranyas skippelés), én meg elfelejtettem........
A "jó hír" hogy akinek ez a legjobb classic car(mivel most mindenki szinte maxra húzta) az a kövi tournamenten használhatja alig több mint egy nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest