- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
kferenc22 #1917 üzenetére
Nekem mostanában folyamatosan ront a játék és nem csak easy drive-ban.(a több pénz miatt amúgy is én nyomom a tucatversenyeket is ha tudom)
Legutóbb egy ugratónál nitro nélkül is túlrepültem az egyik hídon, majd kiírta hogy wrecked..
ugyanezen a versenyen máskor nitroval átrepültem a hídon, kaptam egy szekér airbone bónuszt és nem volt wrecked... Lehet itt is van valami random faktor most már hogy adott számú hiba legyen már!
Nehogy annyira élvezd a játékot hogy ne akarj semmit venni hogy könnyebb legyen.
Én még szenvedek vele, de próbálom nem olyan vérkomolyan venni.
Ezt az eventet is már úgy fogom fel hogy az összegyüjtött pénzt megkapom(most is 140k-t konvertált át, nem vettem egyetlen ládát sem a mazdához).
Egyébként az ucsó chapterben már egész jó cuccokat dobált versenyjutalomnak is. Szinte végig kék és lila alkatrészeket kaptunk, így ha nem is tudtam már annyi pénzt összegyüjteni hogy lilásítsam a motort,turbot, és nem lett meg a megfelelő PR az ucsó versenyre, végignyomtam.A sors fintora hogy amit javasoltam(simán megéri a 7 ferrari BP-t a 350 aranyas skippelés), én meg elfelejtettem........
A "jó hír" hogy akinek ez a legjobb classic car(mivel most mindenki szinte maxra húzta) az a kövi tournamenten használhatja alig több mint egy nap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest