Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Vajon ha 6 csillagosra összepakolom az event végéig az alkatrészeket a lambon, de nem veszek blueprintet hogy a kocsi is 6 csillagos legyen, és így nem fogom tudni rebuildelni őket, átváltáskor ilyen állapotban kapom meg? (vagyis ha event után szerzek blueprinteket és fejlesztem fel,akkor is csak rebuild fog hiányozni, vagy cseszik rá a játék és gyüjthetem a materiálokat újra?)
Gondolom a felhasznált, már beépített materiálok nem fognak elveszni?
Azért kérdezem mert event alatt jóval kevesebb material kell a fejlesztéshez, érdemes kifarmolnom még ha megmarad, sok időt megtakarítok vele sztem. Viszont goldot nem tudok most költeni mert az elment korábban a viper blueprintekre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Formula-1
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest