Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Öregek már. Elfáradtak, szét vannak sérülve. Egy olyan csapat ellen ahol nem sérült senki (ki tudja hogy Bosh elaludta-e a nyakát,de talán aztsem), és tiz évvel fiatalabbak.... Ennyi.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na most az van, hogy nem jövök erre egy hétig. Nem vagyok hajlandó azt olvasni amit most James fején látok. Ki ne találja már, hogy még sir is...
Ja, és aki azt mondta, hogy Allen beképzelt az álljon elém, mert most is csak ő ment oda kezelni. Egy ilyen széria után...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Dejó ez a sittes West ma este...
-
Ifju
aktív tag
szenvedős kis meccs lesz ez, tele büntetőkkel.
-
Kickass
őstag
lol ratyi oldalt néztem ott 21:30 CET-t irtak
-
Kickass
őstag
fél10től game 5
-
diegho
nagyúr
Bulls úgy néz ki csak bemegy a főcsoport döntőbe.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #2179 üzenetére
Igazából én lehet nem mentem volna enynire rá a fault-ra Pierce helyében a buzzernél. Azt azért nem gondoltam, hogy James "bekajálja" a trükköt. Az a baj, hogy ők meg gondolták... Ahogy olvasgatoma blogokat ezt eléggé érdekes megoldásnak találta mindenki.
Nem hülye gyerek ez a James azért...
[ Szerkesztve ]
-
-
Kickass
őstag
válasz Nyugdíjas #2176 üzenetére
faj is a mostani 'Miami-zas', pedig a Tim Hardaway - Zo (na meg persze Rony Siekally, bar lehet nem jol irtam a nevet ) paros ota a kedvenc csapatom...
'Potenciál van,de a számomra szimpatikus attitűd csak Wade-ben van meg'most meg emiatt szurkolok nekik, bar teny, h James-Wade paros a jovoben dominans lehet, ha egyutt maradnak, mivel emberileg is csipik egymast
Egyebkent talan ez a playoff elhallgatattja a fanyalgokat, sztem az alapszakas vegen egekig magasztalt Chicago jateka a po-ban sokkal visszatetszobb es sokkal inkabb one man show (Rose) mint a Miami-e
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Szoros kis derbi volt, kár hogy elment és ezzel az esélyeink nagy része is. Grat a Miami-nak, az ő lasztijaik bepottyantak a végén.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na Bosh ugylátom most nem aludta el a nyakát. A kis édespofa...
Azt már korábban is akartam kérdezni halál komolyan, hogy ez a Spoelstra hogy jött az NBA-be? Ugytudom valami német csapattól szedték össze.
Mostmár csak abban reménykedek, hogy a Dallas őket is olyan csunyán megalázza mint a Lakerst.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Potenciál van,de a számomra szimpatikus attitűd csak Wade-ben van meg, a többiek nekem csak egy összekalapált banda akik mindenáron gyűrűt akarnak az ujjukra.
-
Ifju
aktív tag
válasz Nyugdíjas #2174 üzenetére
Mondhat bárki bármit, én szívesen nézem a meccseiket (bár tény hogy van még fejlődni). Azért titkon bízom abban, hogy pár éven belül csak "összeállnak" és alkotnak valami maradandót...
Akárhogy is, azt azért ismerjük el, hogy van bennük potenciál.Szerk: Shaq dömper testének látványa már hiányzott
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #2170 üzenetére
Igen. VIP jegye volt. Fel is mhetett a pályára.
Remélem ma is igy lesz.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #2168 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem Krisztina miatt jutottak idáig
-
Tristis
őstag
válasz Psychonaut #2165 üzenetére
Szerintem az utóbbi egy évben nagyon sokat javult - sajnos - ebben az értelemben.
Sajnos, mert ha rosszabb arc lenne, akkor nem lenne ennyire jó a Miami.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #2165 üzenetére
Persze. Például Wade-ről nem gondolom ezt, pedig ő aztán igazán Miami játékos Most is tök értelmes dolgokat nyilatkozgatott.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Psychonaut #2163 üzenetére
ben11 és én
Csak mert nekem az interjük, satöbbi alapján eddig kifejezetten szerény embernek tűnt. Lehet valamit félreértettem. Vagy csak ő túlságosan Miami drukker Ezt abból gondolom, hogy nagyjából énis olyan véleménnyel vagyok Jamesről mint ő Allenről. Lehet ez valami törvényszerűség[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezt a kijelentést mire alapozod (az esetleges ok nélküli unszimpátiát is kész vagyok elfogadni, de meg nem fogom érteni), és én mikor korrigáltam? Egészen biztos, hogy egy univerzumban élünk?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Most néztem, hogy Fisher írt egy könyvet. Biztos nem fordították le magyarra, bár ez engem nem zavar, megpróbálom valahonnan megszerezni, kíváncsi vagyok mit ír.
-
Tristis
őstag
válasz Nyugdíjas #2156 üzenetére
Ray Allen azért nekem sokszor úgy tűnik, mintha egy kis hisztis kölyök lenne...
Lehet csak beképzelem magamnak. Így van Nash is nagy ember, bár őt és Fisher-t már a kor is segíti. Bynum ebből a szempontból még kicsit kölök.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Psychonaut
veterán
Na, hat akkor a Lakers is hazamegy szepen Los Angelesbe, hogy ne is igazan keruljon ennel kozelebb focsoportdontohoz az elkovetkezo par evben.
OKC-MEM kemeny csata lesz, de ha a Memphis mar idaig eljutott, akkor menjenek is tovabb.SZERK: ja, es ha mar a liga jatekosainak emberi oldalarol beszelgetunk - nem fanboysagbol - szerintem Nash is emlitest erdemel, van sajat jotekonysagi szervezete, tobbet pedig tamogat komoly osszegekkel, megkapta az Order of Canada-t (kb. Koztarsasagi Eremrend), stb.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Tristis #2154 üzenetére
Fisher emberileg top3 a ligában, ez nem kérdéses, de lehet top1, amit az az ember a családjáért tesz (gondolok a beteg gyerekére) az példaértékű, nem top játékos már, de 10 éve a csúcson nagyon jó játékos volt. Nem hiába ő az elnök, tipikusan az az ember, akire mindenki felnéz emberileg és mindenki bízik benne.
-
Tristis
őstag
Sok esetben látszódik, hogy a magánélet bizony rányomja a bélyegét az emberre. Bynum pl. pa-pa-partyarc, Fisher a játékos szövetség elnöke, Bosh egy igazi ínyenc, Ray Allen maratonfutó. Lehet, hogy számotokra nem, de ebből nekem sejtelmes, hogy ki a valamire való és ki nem.
-
diegho
nagyúr
korrigálok, megnéztem a Recap-et. Bynum húzzon a fenébe innen, nem kell ide az ilyen ember, Odom-ot még megértem, kicsit kemény volt, nem olyan durva, de Bynum érthetetlen mit akar. Egy totál túlértékelt hülye, ráadásul az olyan center aki állandóan sérült nem sok vizet zavar.
Bynum helyett kell egy erős magas ember, nem feltétlen center, lehet kimondott center nélkül is játszani, kell egy irányító, mondjuk CP3 és egy másik dobógép Kobe mellé/helyére, akár a draft-ból is lehetne válogatni, mert fiatal kell, utód. Gasol/Bynum mehetne a fenébe, jó cserealapok lehetnek, úgyis hiány van a magas emberekből. Lehetne csinálni ide egy kevés magas emberes csapatot is, nem kellenek ide primadonnák. Fisher/Artest maradhat padozni, de a helyükre kell két fiatal tehetség. -
diegho
nagyúr
lockoutot azért kérdezem, mert 1 esélyt látok még a LAkers feltámadására, ha Lockout lesz meg lehet játszani több dolgot.
1. PJ pihenhet 1 évet
2. Kobe-t végre meg lehet műteni
3. Bynum-ot is végre 100%-os állapotba lehet hozni
4. Lehet igazolni még 2 fiatal játékost, egyiket Artest, másikat Fisher helyére, a padra ők még tökéletesek lennénekJa és Gasolt lehetne 1 évig Brooklyn-ban szoktatni ahhoz, hogy ha nyivákol, akkor kapja a bökőt a torkához. (vagy el kell cserélni)
Na ilyen körülmények között még lenne esély egy utolsó szuper szezonra.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
lockout ügyben valami fejlemény? Mikor jár le a szerződés a ligával?
-
ben11
őstag
A ajánlom figyelmetekbe a box score-t, azon belül is a mavs 3-as mutatóját.
Durva! És azért majd 40 ponttal hazazavarni az LA-t sem kis fegyvertény, várom a következő fordulót! -
diegho
nagyúr
Na megvolt a söprés, mindenki boldog Kobe és PJ mehet nyugdíjba, a LAkersnek pedig ennyi volt a playoff az elkövetkezendő 10 évre.
-
Ifju
aktív tag
Na Spurs, Lakers kirakva.
(Boston vagy Miami a következő?)
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
A köcsög Bynum...
Odom, Bynum Out....
Hát igen veszíteni is tudni kellene......
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Megyek már, megyek...
Viszont Bynumot asszem meglincselik éppen mindjárt Nagyon ronda volt tényleg. Még jó hogy Artest kisérte, igy legalább nem mert rámenni a közönség. Artest azért mégiscsak tapasztalt már ebben az ügyben
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2140 üzenetére
Na, most hogy letette a kilencediket pont mutatták az öreg Jacksont, hogy benyúl a belső zsebébe... olyan volt, mintha a szivéhez kapna Jó kép volt.
Na öltözök, mert el kell menni szeszért, mindjárt megvan a 30.
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Artest mit kihagyott..
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #2136 üzenetére
Ha 30ponttal fog menni a Mavericks, én esküszöm berugok, vagy valami
Egyébként meg csak Kobe-t, és Phil Jackson-t sajnálom. A csúcson kellene nekik abbahagyni, ők megérdemelnék... De innen már nehéz lesz visszamászni. Ha egyáltalán...
Egyébként csak egyet tudok érteni az öreg Magic-el: "I simply can not believe this."
-
Tristis
őstag
Pirosodik rendesen a Lakers popó. El vannak picsázva rendesen....
-
vallas
őstag
Ha ezt az iramot még egy negyedig bírjuk, akkor nagy verést kap a Lakers
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Tristis #2129 üzenetére
Akartam is szólni, hogy Bud Spencerrel ne csináld. Valami más topicból emlékszem a kollégára. Van egy stílusa. Nehezemre esik,de átnézek az ilyen kijelentésein, és akkor nyugodtság van
-
Tristis
őstag
Miami - Boston cserepad összevetés
1. meccs: 29 - 23
2. meccs: 12 - 27
3. meccs: 35 - 19Gondolom senki sem gondoltam volna, hogy három meccs után 2:1-re viszi ezt az összevetést a Miami. Mindezt úgy, hogy West-re nem lehet panasz.
-
Tristis
őstag
Nehéz eldöntenem, nézve a meccseket, hogy Paul Gasol vagy Crish Bosh a nyivákolósabb lány. Talán Gasol tud jobban nyüszíteni. Borzasztó mind a kettő....
Boston először hozta az elvárható játékot, talán kicsit többet is. Az eladott labdánk továbbra is sok, de James-t már üggyel-bajjal meg tudtuk fogni. Garnett produkciója fenomenális volt. Davis nagyon kéne, ha akarunk valamit a párharcba...
Aki akkora játékos, mint Dirk kapitány az megérdemli a nagy betűt ohne Zweifeln. A rasszista felhangú hozzászólás engem mélyen megdöbbent...
-
vallas
őstag
Azért nem volt gyenge a Rondo visszatérés, miután kificamodott a könyöke...
-
diegho
nagyúr
dirk német, németeket pedig csakis kisbetűvel említek. Ebben a ligában azokat tekintik az igazán nagyoknak, akik nyertek gyűrűt, ha úgy vonul vissza, hogy se gyűrű, se érem, akkor mindenki úgy fog rá emlékezni 10-20 év múlva, hogy volt egy jó német srác, aki majdnem elég jó volt egy gyűrűre. Bár még nyerhet, ha elmegy egy esélyes csapatba. LAkersről meg már az alapszakasz végén mondtam, hogy kizúgnak gyorsan idén, mert nincs motiváció, nem küzdenek úgy mint tavaly.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem kívánok senkinek rosszat,de Wade-et elvihetné a mentő. Mondjuk egy jó migrénnel, az ugyis szokott neki lenni... Elfelejtette, hogy ez már nem a kötöttfogású birkózó VB.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nagyon para a Boston pad még mindig
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mi történt Memphisben? Nemrég mikor ránéztem az eredményre még 14 ponttal ment az OKC, mosmeg itt hosszabbítgatnak, és láthatóan Perkins meg van rosszulva a padon
-
vallas
őstag
Ha ezek egyike sem lesz meg neki, akkor is sokkal jobb lesz bármelyikünknél, és bármelyik légiósnál, akit ismerünk....
Évek óta Ő a legjobb európai kosárlabdázó, ehhez kétség sem fér..
magyar vonal: én Fehérváron élő Zegiként örültem, az Albának, mert jobban játszottak a Szolnoknál......
kedden meccs, magyar honba, de remélem addigra mát főcsoportdöntőben van a MAVS!
Ja és Dirk , az NAGY betű ,bármilyen szinten....
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
dirk-el egy baj van, sose lesz 3 dolog a birtokában:
-nba bajnoki gyűrű
-olimpiai bajnoki aranyérem
-vb aranyéremszerintem erre utalt a 3 ujjával
-
sgergi
veterán
Remélem azért az NBA-n kívül a hazai bajnokságot is követi valaki. Az Alba éppen mosta le a pályáról a Szolnokot, ezzel elvéve a pályaelőnyét. Nagyon szép és látványos mérkőzés volt.
Este pedig: hajrá Memphis!
-
Tristis
őstag
Dirk kapitány odasomot egyet!
-
Kickass
őstag
uraim
csak annyit mondanék
HÁ HÁ HÁ HÁ
Gasolina megint nagyon 'kemény' volt
[ Szerkesztve ]
-
vallas
őstag
Most már nagy bajban van a Lakers, de valahogy nem bánom....
Szép volt NOWO!
-
vallas
őstag
Remélem ma behúzza a MAVS a 3-at, és utána , jöhet a söprés....
-
Psychonaut
veterán
Hat ez a Playoff azert rendesen megmutatja az igazi eroviszonyokat, amik az alapszakaszban nem latszottak annyira. Vegre jonnek fel a fiatal csapatok, ez jot tesz a liganak, na meg persze nezni is jo.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én most a dolgok állása mellett egy OKC-Miamira tippelek, ha komolyra fordítjuk a szót. És akkor nagyon könnyű dolgom lesz, mert hamarosan nem kell éjszakáznom, mert ezt nem leszek hajlandó megnézni
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Csak halkan jegyzem meg, hogy a LAkers - Dallas ágról senki nem fog nagydöntőt játszani
-
diegho
nagyúr
válasz Nyugdíjas #2104 üzenetére
Engem nem zavar, hogy kiöregednek a nagy játékosok, de ha PJ nyugdíjba megy, akkor biza fogalmam sincs kinek fogok szurkolni. Ráadásul ha lockout lesz, akkor meg pláne. Ha lockout lesz, akkor 2 év múlva már nem lesz Kobe sem. Nem tudok olyan embert mondani akit annyira bírok, mint őket. Vannak szimpatikus figurák, de már ők is öregek és/vagy már nem megy nekik a játék.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tetszik, vagy nem én is arra kell, hogy rájöjjek, hogy uj idők jönnek, "kiöregednek" a régi kedvencek előbb-utóbb, és már látszik hogy hol itt is vannak az uj "nagy csapatok".
-
diegho
nagyúr
dehogy vannak bajok én már az első körben azt vártam, hogy nem megyünk tovább, 2 sérült húzóember, látszik az is, hogy nincs motiváció. Nézzétek meg Kobe arcát a meccsek előtt, ahogy melegít. 2 éve teljesen máshogy állt hozzá. Már az egész idényben lehetett látni, hogy magasról lesz..ja az egészet és csak a saját örömére játszik.
-
ben11
őstag
Nagy bajok vannak LA-ben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest