Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
szegény Robinson, egy ilyennel kipontozódni... nagyot játszott ma. a másik oldalon Johnson a hős.
szerk: és megyünk a harmadik hosszabbításra. a refek nagyon meg akarják nyeretni ezt a Nets-el.
-
perempe
veterán
Deron Williams mellé, hosszabbítás!!!
-
perempe
veterán
egyenlít a Nets
-
perempe
veterán
szerintem is a Pacers lesz az igazi ellenfél, ha lesz vki.
állítólag jó védekező csapatok ellen szenved a Heat.Danny Granger helyett Paul George nem is rossz...
---
nyugaton a MEM/LAL győztese és a SAS is döntőbe juthat. meghibbantam, ha azt mondom, hogy szerintem a GSW is esélyes lett volna Lee-vel? -
Illidan
tag
A listához hozzávenném még Danny Granger-t az Indianaból. Az egész szezonban sikerült ötször pályára lépnie.
Szolidaritásból kihagyhatna James is néhány meccset
Amúgy az Indiana a ligában a 22. helyen áll a fizetések tekintetében. A Playoff résztvevők közül csak a Memphis és a Milwaukee költ kevesebbet a játékosokra. (Ki is esnek majd az első körben
) -
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ő pedig nagyon hiányzik a csapatnak, 10 millió csak 10 millió.
-
diegho
nagyúr
Az a durva, hogy ez a pad tényleg olyan nevekből áll, akik más csapatokban kezdők voltak/lennének. Nem tudom pl, hogy a Pacers hogyan áll anyagilag és mennyire van tele a sapka, de oda, ha menne még 1-2 jó játékos, akkor talán versenyben lehetnének, a LAC kerete is elég erős, de ott valahogy nincs meg az a szintű alázat, ami egy gyűrűhöz kell. NYK-ban kevés lesz a 2 sztár, ha Amare-t kidobnák és a helyére szereznének valakit, akkor talán odaérhetnének. Rose pedig szerintem teljesen összezuhant, nem lesz már belőle jó játékos. Kobe-nak nem lesz már több kimagasló szezonja, plusz a LAkers vezetés teljesen semmirevaló, pedig lehetne építkezni a Howard, Gasol, Kobe hármas mellé, de Nash minek kellett...?! Spurs túl öreg. OKC-ben szintén csak 2 sztár van. GSW még akik egészségesen odaérhetnének, de még nem elég érettek hozzá szerintem, viszont szép jövőjük lehet.
-
Igen, sztem is nyerniük kell idén, tavaly azért a Pacers ellen igen kemény meccseket toltak és James szinte fent volt végig, ha jól rémlik akkor szórta a 40+ pontokat, Wade-nek akkor nem nagyon ment.
Valóban nagyon erős a MIA cserepad, Miller, Allen, Battier, Anthony, Anderson. Utóbbi eléggé összekapta magát a playoffra, labdaszerzés, blokkok, 8-10 PPG.
-
diegho
nagyúr
Lassan eljutunk oda, hogy a Heat-en kívül az összes valamire való csapat legalább 1 alapemberét elveszíti:
Bulls: Rose, Noah sérülten játszik
Kniks: Amare
Celtics: Rondo
LAkers: Bryant, Nash
GSW: Curry sérülten játszik, Lee
Denver: Gallinari, Miller
OKC: Westbrook
Spurs: SplitterHa idén nem nyer simán a Heat, akkor szerintem akasszák fel magukat. Ez a nagy sérüléshullám elég aggasztó. A Heat messze a legerősebb kerettel vágott neki a szezonnal, semelyik másik csapatnak nem engedték meg, hogy ennyi jó játékost összevásároljon, éppen ezért vannak könnyű helyzetben. Nem kell a sztároknak 40 perceket játszani, akár 1 komplett negyedet is kihagyhat a James, Wade, Bosh trió, mert a többiek a megtépázott csapatok ellen is tudják hozni az egál körüli eredményt. Nem értem hogyan engedhették meg, hogy ennyi más csapatokban alapember üljön a padon a Heat-ben, de ha ez így marad még évekig, akkor sorozatban 5-6 gyűrűt is szedhetnek. Egyszerűen nem lehet velük lépést tartani, annyira erős a keret, hogy még akkor is eséllyel indulnának a gyűrűért, ha mondjuk a LAL, LAC közösen egyben állna ki ellenük, de elmondható ez bármelyik másik két csapatról is.
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
a nemzeti sport azt írná: egyenlő erők harca.
Westbrook sérült.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ok tudom, de valahogy mégsem azt hozták amit vártam. Miaminál is vannak olyan rövidzárlatok...
-
stvnppp
senior tag
Boozernek amúgy is nagyon jó szezonja van, de akkor is inkább szerencse a mostani állás. Hinrich is megúszta sérülés nélkül az első meccset, Noah sem terhelhető teljesen, de akkor is csoda, hogy játszik.
Na jó, Thibodeau mester jól összerakta a védekezést is, de támadásban nagyon hiányzik egy Rose.A Netsnek meg akkor megy a szekér, amikor Deron Williamsnek jól megy.
-
Reggel nézem, a LAC kikapott 12 ponttal? ehh, pedig őket esélyesnek tartottam a legjobb 4-be, de így már nem lennék benne biztos...
-
diegho
nagyúr
Nem tudom ki mondta itt pár hónapja, hogy hülyeséget beszélek, amikor azt mondom, hogy Nash haszontalan a LAkers-nél. Meg lehet nézni mit nyújt védekezésben. Semmit! Blake jelenleg jobban játszik és sokkal hasznosabb a csapatnak. Óriási hiba volt Nash-t idehozni, de ezt már mondtam. Sessions-t kellett volna megtartani. Az viszont biztos, hogy Bryant-el legalább 1-1, de lehet 2-0 lenne ide.
-
perempe
veterán
[link]
Griffin lefogta Arthurt a győztes kosár előtt, hogy ne blokkolhassa Pault? -
diegho
nagyúr
GSW egyenlített és elvette a Denver pályaelőnyét! NYK támadásban kb 3 emberből áll, Smith, Felton, Melo, ha ők jó napot fognak ki bárkit vernek, kérdés mire elég ez a következő körben a Pacers ellen. Miami simán söpörni fog, ez nem kérdés.
-
diegho
nagyúr
válasz
stvnppp
üzenetére
A bulls óriásit játszott az este és elvették a nets pályaelőnyét. Szerintem ennyit számít, ha olyan ül a padon, aki mindent tud és mindenre tud megoldást, számomra nem vitás, hogy ki a liga legjobb edzője, annak ellenére is, hogy pop bácsi nagyon ott van, de ő sokat köszönhet a staff-nak, akik valahogy mindig megszerzik fillérekért a jó játékosokat.
-
stvnppp
senior tag
+1
Kb mindenki hozta a papírformát, a GSW - Denver hozott szoros eredményt, de annak az összes meccse hasonló lesz szerintem.A Boston majdnem meglepte a New Yorkot, de aztán a negyedik negyed az katasztrófa volt. Nem tudom, hogy most az elmúlt napok eseményei miatt kapták össze magukat, vagy a Knicks aludt be egy kicsit, de szerintem a további meccsek nem így fognak alakulni.
A csalódás számomra a Bulls, 25 pont hátránnyal! a nagyszünetben. Ekkora zakóra azért szerintem ők sem számítottak. Plusz Hinrich ismét megsérült. Nem is baj, ha lassan véget ér a szezonjuk, ez az év szörnyű volt, folyamatosan sérült alapemberek, sokszor hiányos 1. poszt, Rose hiánya. Majd jövőre hátha szerencsésebbek lesznek!
-
diegho
nagyúr
Első meccsek után számomra 1 párharcon kívül mindegyik egyértelműnek tűnik. A MEM - GSW nincs még lefutva. LAkers-ben nincs olyan játékos, aki jó támadásban, Kobe-val szerintem mennének 1 kört legalább. A Bulls-ban pedig sok a sérült, Noah 13 percet bírt, így sima lesz ez is.
-
perempe
veterán
[link]
lehet élőben nézni a rájátszást. -
diegho
nagyúr
7. hely megvan, OKC elkerülve az első körben! Nem gondoltam volna, hogy 2 kulcsember nélkül megverjük a Spurs-t és a Rockets-et is és a meglepő az, hogy nem Howard, Gasol, vagy MWP szórja a pontokat, hanem a nagyon gyenge padról jönnek a pontok, nem is kevés.
Ki milyen eredményeket vár?
OKC - Houston: 4-1
Spurs - LAkers: 4-3
Denver - GSW: 3-4
LAC - Memphis: 3-4Miami - Bucks: 4-0
NYK - Boston: 4-2
Indiana - Atlanta: 4-1
Nets - Bulls: 3-43 meccsen látok reális esélyt arra, hogy a gyengébb seed nyerjen, Denver, Clippers és Nets az a három csapat szerintem, akik nem feltétlenül jobbak, mint az ellenfeleik. GSW nagyon jó csapat lett idén, simán van esélyük, Memphis mindig is erős volt, rengeteg olyan játékosuk van, akik képesek bármikor kimagaslót nyújtani és Randolph a playoff-ban általában nagyon odateszi magát, Bulls mellett pedig a rutin és a liga legjobb edzője áll véleményem szerint. Negyediknek halkan említeném a LAkers-t, mert ha a pad ilyen játékra képes, elég szoros lesz a párharc.
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
ő megérdemelne egy bajnoki címet.
-
ben11
őstag
Nem semmi kérdés maradt nyitott utolsó játéknapra. Vajon bennmarad, vagy kiesik a rájátszásból az LA?
Ki mire fogad?
-
FireKeeper
nagyúr
Popovic húzott egy merészet, és Jackson helyére leigazolta Tracy McGrady-t

-
perempe
veterán
Kobe Bryant will have surgery Saturday afternoon to repair the torn Achilles tendon in his left leg and his recovery timetable is expected to take 6-9 months, according to longtime Los Angeles Lakers trainer Gary Vitti.
[link] -
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
pénzénél maradna Kobe is, és a csapatának se kéne luxury tax-t fizetni.
-
stvnppp
senior tag
válasz
perempe
üzenetére
Ennyi idősen egy achilles-szakadás akár a pályafutása végét is jelentheti. Ki tudja mennyi idő alatt épül fel, és akkor is mennyire tudja visszanyerni a formáját. Nem véletlenül reagál úgy arra a kérdésre, hogy a tegnapi volt-e az utolsó meccs, ahol láthattuk játszani.
Én nagyon szomorú lennék, ha így kellene befejeznie.

-
Nem túl vidám, mondjuk érthető [link]
-
diegho
nagyúr
A k. életbe Kobe... én befejezném a helyében.
-
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Chandler az 1etlen vmire való játékos Melon kívül. oké, JR jó csere. playoffba több kell.
keleten az IND és a NY össze is kerülhet a 2. körben, szerintem az IND jut tovább.
-
-
diegho
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ott van Johnos is a 10-es listán, de Amare nincs!
-
diegho
nagyúr
Most nézem a Forbes szerint Melo a legtúlfizetettebb játékos a ligában... normálisak ezek?
-
diegho
nagyúr
Most néztem meg a Magic és Bird-ről szóló dokumentumfilmet, aki még nem látta, nézze meg, mert iszonyatosan jó. Nekem valahogy hiányoznak az ilyen figurák az NBA-ből, vannak nagyon jó játékosok, de nagyon jó játékosok, akik közben igazi egyéniségek és van szívük, nos ilyenek nem nagyon. itt a videó
-
perempe
veterán
Andre Miller & Ty Lawson 20 + 25 Points Full Combined Highlights
[link]
ez pl. sokkal szórakoztatóbb, Iggy nagyon jól nyomja. -
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
nem vitatom. csak mást is tud.
-
-
stvnppp
senior tag
Bryant hihetetlen: sérülések ellenére tripla dupla a Mavs ellen. (23 pont, 11 lepattanó, 11 gólpassz, 4 szerzett labda, 2 blokk)
Kész tragédia, amit Novitzkiék csinálnak, már a PO sem lesz meg.
Anthony karriercsúcsa (50 pont) sem gyenge!

-
diegho
nagyúr
válasz
stvnppp
üzenetére
Ez valami hihetetlen pechszéria. Ha mindenki egészséges lenne a keretben, szerintem simán lehetne bajnokesélyes a csapat és tuti nyugat első helyén tanyáznának, de ezekkel a sérülésekkel esélytelen, ráadásul MWP is kidőlt, aki nem nagyon volt sérült mostanában és rögtön 6 hétre... ehhez jön Howard folyamatos hát és kar problémája, Bryant lába és keze... Gasol-ról sem tudni mennyire egészséges, mindenesetre így most érdekes starting5 lesz fent a következő mérkőzésen.
-
Orton96
aktív tag
Várható volt, hogy a Heat nagy sorozata hamarosan véget, ér... Sok szerencse kellett ahhoz is, hogy idáig eljussanak és szerintem már nagyon rágörcsöltek a rekorddöntésre. Jamesen az összefoglaló videóban úgy vettem észre mintha eléggé elszállt volna az agya amikor látszott, hogy már nem fognak nyerni.
-
diegho
nagyúr
válasz
stvnppp
üzenetére
Globálisan probléma a sok sérülés. 1-2 csapatot nem nagyon kapott el a hullám, lásd Heat, OKC, Spurs, de rengeteg csapat azért nem tud bajnokesélyes lenni, mert sérültek a húzóemberek. LAkers sem itt tartana, ha mindenki egészséges lenne, ráadásul most MWP is lesérült 6 hétre... necces lesz a rájátszás is így.
-
ben11
őstag
Kedves fórum társak!
Érdeklődnék, hogy Budapesten (inkább Budán) tudtok-e olyan kosárcsapatról, ahol szívesen fogadnának plusz embert? Nem akarok feltétlen bajnokságban részt venni, csak heti egy/kétszer lejárni edzeni. Aztán max ha úgy ítlélnek meg, idővel esetleg élesben is beállhatok.
Köszönöm!
-
stvnppp
senior tag
Akkor könyvelhetjük a Heat 27-es győzelmi sorozatát.
A Bullsnak sikerült, kicsit meglepő módon, ugyanis se Belinelli, se Noah, se Rose nem játszott. A meccset nem láttam, de az összefoglalók szerint James elég durva faultokat kapott.Kicsit sajnálom a Bullst, simán bajnokesélyes csapat lenne, de ezek az állandó sérülések tönkreteszik az egész szezonjukat. Rose-ról sincs semmi hír, elvileg egészséges, csak mentálisan kell felkészülnie, de azt is lehet olvasni, hogy esélyes, hogy kihagyja az egész szezont.

-
-
stvnppp
senior tag
Én is bírom Wadet, az egyik haverom kedvence is volt sokáig.
Lebron visszatérése még csak pletyka, nem lehet tudni mennyire van valóságalapja, de a Cavs úgy alakítgatja a keretét/cseréit/draftjait/sapkáját/akármit, hogy egy nagy nevet tudjon igazolni a nyáron. Nyilván Lebront akarják visszahódítani. Emellett Irving és James minden egymás elleni meccs előtt körbeudvarolja egymást, James pedig hangoztatja, hogy még mindig a kedvenc városa Cleveland.
OKC? Ez nekem új!

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
OKC-ben mennyire durva lenne vagy a Clippersben.
-
-
ben11
őstag
Én emlékeszem amikor a Lakers-hez is szerződött mindneki gyűrűt remélve, csak nekik nem volt szerencséjük..
Bízom benne, hogy csúcsot dönt a Heat. -
-
stvnppp
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ennyit a költségvetési sapkákról...
perempe:
Erre kiváncsi vagyok, hogy meglépi -e, de szerintem nem. -
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
és jövő nyáron "The Decision II"
[link] -
perempe
veterán
ma a Bulls megállíthatja őket.
-
stvnppp
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem is értem, hogy jöhetett össze ez a csapat. Spoelstranak csak arra kell figyelnie, hogy ne olyat küldjön pályára, akinek rossz napja van, és már egy nyerő csapata van. Hja és van pár kezdje, akiknek nem nagyon van rossz napja. (Pl. James és Wade, amikor nem sérült)
-
-
stvnppp
senior tag
A Heat már 23-nál jár. Nagyon durván tolják, eddig is egyértelmű volt, hogy őket kell megverni, de az tényleg nagyon nehéz feladat lesz...
A Lakers meg elgondolkozhat, hogy tudnak Kobe nélkül is nyerni, és kicsit át kellene alakítani a taktikájukat, nem egy emberre építeni mindent.
Remélem Rose minél hamarabb visszatér a Bullsba, és olyan formába kerül a csapat, mint a sérülése előtt.
-
ben11
őstag
Rubio tripla-dupla és nem is gyenge!

-
perempe
veterán
közelgő presztízsmeccsek:
LAL@ORL (ma)
NY@DEN (holnap) -
perempe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Amare nélkül meddig jut a Knicks?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)