Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
RIP Kobe
-
Kickass
őstag
PG13 -> OKC
-
Kickass
őstag
a LeBron okfejtésre tegnap be akartam írni, hogy nem fog minden meccsen 40 pont körül dobálni, inkább nem írok semmit hanem a 4. meccset megnézem élőben
-
Kickass
őstag
válasz perempe #4530 üzenetére
Igen az rendben.
De tavaly achilles miatt alig játszott, most lehet megint egész hátralevő szezonra kiesik (bár egyébként se lesz már nekik hosszú ez az idény, de azért csak 40 meccs körül hátra van még).
Lenne értelme pláne egy ilyen csapatba visszatérni és még erőltetni egy évet? A kérdés költői, ha műteni kell én a helyében inkább már az aktív játékos utáni életemre gondolnék. -
Kickass
őstag
Kobe season out?
Ez lesz a karrier vége? -
Kickass
őstag
válasz perempe #4485 üzenetére
befuthatnak, de ilyenkor még túl sok a 'ha' meg a 'de'
gondoltam írok egy ellenvéleménytKeletről a Torontot is is pünkösdi királyságnak érzem.
Bulls juthat oda illetve biztos népszerű leszek de a Cavs is összeállhat év végére.Persze nem vagyok espn szakújságíró, én így lehet totál nem lesz igazam.
-
Kickass
őstag
válasz perempe #4482 üzenetére
márpedig miért is lenne evidens?
akkora közhely már alig merem ideírni de a playoff az playoffpl. az említett Spurs 60+ alapszakasz győzelemmel kapitulált már semifinal alatt vagy pl pár éve az elsőkörben is
nem ismerem a GSW teljes szakmai stábját de Kerr-nek nincs playoff tapasztalata edzőként
én várnék még azzal a csodával, az alapszakasz is hosszú, bármilyen sérülés közbejöhet akár Currynél is (gyenge boka)
-
Kickass
őstag
4-3 Miami
remélem... -
Kickass
őstag
2013-ban szezon után amnesztiával szélnek eresztették azóta újra a Grizzlies játékosa
btw:
ATL-IND 2-1
MEM-OKC 2-1Mi folyik itt Gyöngyösön?
-
Kickass
őstag
válasz BÁ Nutrition #3813 üzenetére
na ja de ezek nem olyan pólók mint a streetballos srácokon, hogy a labdát el tudod dugni benne
látszik, hogy eléggé 'feszülős' gyakorlatilag egy mez ujjakkal
én elhiszem, hogy van akit zavar, 10éve játszik valamiféle mezben majd kitalálnak egy ilyen hülyeséget, ami mellesleg szerintem baromi bután néz ki
másik oldala a dolognak, hogy ezért profik, ha ebben kell játszani hát ebben kell játszani
én személy szerint remélem nem rendszeresítik ezeket a vackokat -
Kickass
őstag
Nézegettem a statokat és jelenleg Kelet borzasztó gyenge, a két New York-i bandát meghatározónak kiáltották ki szezon előtt, a Netsnél egyenesen bajnoki reményekről ábrándoztak (bár ez erős túlzás volt) ehhez képest hol állnak, Chicago szintén zenész....igaz e 3 csapatot kifejezetten sújtja a sérüléshullám már a szezon első szakaszában is.
Jelen állás szerint Kelet eléggé kétszereplős, Indiana és Miami, persze még hosszú a szezon.
Nyugaton még a 9. helyen is 50% fölötti gárda áll (Keleten a 4. Toronto is 50% alatti, bár most húztak egy elég szép fraget a fáradt OKC ellen) ott ha nem üt be szintén sérüléshullám az All-Star után elég szép kis versenyfutás veheti majd kezdetét. -
Kickass
őstag
LeBron ismét a ShaqTin' fool-ban talán mégis léteznek azok a kis űrlények a Space Jamből akik a játéktudást lopták el?
-
Kickass
őstag
Nets? Roster nem rossz, bár bevásároltak 'nagypapákból'
-
Kickass
őstag
válasz Psychonaut #3486 üzenetére
csak az az egy év Kobe szerint inkább 3
-
Kickass
őstag
ha rágnám a körmöm most nem lenne már egy se izgalmas meccsen végül csak nyert a MIA, szerintem abszolút megérdemelten
-
Kickass
őstag
a végére csak érdemes volt felkelni
óriási lélektani előny ez most a Heatnek, az ilyen meccsek nem a specialitásuk most fejben mégis erősek tudtak maradni
péntek hajnalban szinte kötelező megnézni a 7. meccset -
Kickass
őstag
nem lesz ez minden meccsen így, triplákra egyébként se lehet építeni egy döntőt, viszont ezután a meccs után Spoelstranak rendet kell tennie a fejekben
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
na srácok sikerült végignézni srácok?
-
Kickass
őstag
válasz perempe #3317 üzenetére
pedig kevés utálatosabb banda van a SAS-nál, pedig unalmas már ez az összevásárolt csapat téma, a jobb költségvetéssel rendelkező csapatok mind ezt csinálják, vagy vállalják a luxusadót, NY, LA stb...
game1: ne jöjjön be amitől a párharc előtt féltem, az egyébként kiegyenlített erőviszonyokat a nagyobb rutin kedvez a Spursnek
-
Kickass
őstag
2. negyedben el is dőlt, Wade odatette magát
nem Heat szurkolókat kérdezem szerintetek kifújták Hibbertet és Georget? (szerintem jogos fújások voltak, bár volt olyan amit egyébként nem mindig fújnak be)
-
Kickass
őstag
Kidd is visszavonul
-
Kickass
őstag
válasz stvnppp #3300 üzenetére
ha annyira kevés pontot szereznek festékből mint legutóbb akkor ott a bírói segítség se sokat ér, ettől függetlenül MIA szurkolóként is azt mondom egyértelmű, hogy meg fogják kapni a hazai pályás fújásokat
Spoelstra-nak húznia kell valamit különben blama lesz, 5. meccsen szépen használták Haslemet az alapvonal mellől, ezt próbálták most is csak a másik oldalról nem ment neki
mindenestre nagyon várom már a hétfő hajnalt
-
Kickass
őstag
válasz perempe #3297 üzenetére
ezen a 6. meccsen nem nagyon volt bírói segítség, a múltkori flagrant 1 is 2es lett végül, bár azon nem nagyon volt mit vitázni
Wade nem egészséges, ez látszik, szinte semmilyen kontaktot nem vállal kíváncsi lennék egy statra mennyi pont jött mikor Wade nem volt a pályán és amikor pályán volt (ugyanez érdekes lenne kapott pontok terén is), úgy tűnt jobban megy a csapatnak, ha padon ül, gyakorlatilag mikor fent botorkált mintha egy emberrel kevesebben lettek volna, Bosh meg csak hozza a 'megszokottat', Chalmers is betli
Anthonynak is volt egy két hasznos mozdulata az elején aztán elfáradt, köv meccsen lesz újra Birdman
-
Kickass
őstag
válasz perempe #3295 üzenetére
MIA (?)
még egy ilyen rossz meccset csak nem produkálnak
persze ezt csak a Heat fan részem mondatja velem, ez az a meccs ahol bármi megtörténhet, Wade teljesen impotens mind védekezésben és támadásban, Hibbertet és George-t pedig képtelenek megfogni, ráadásul 6. meccsen James megint Cavs módba kapcsolt (ahogy Reggiék is említették)
-
Kickass
őstag
ma este game 5, tud valaki streamet ami működni is szokott? sporttv nem közvetíti ha jól láttam
-
Kickass
őstag
első igazán meggyőző MIA win a keleti főcsop. döntőben
-
Kickass
őstag
az csak nekem furcsa, hogy egy 'bukott' franchise-t oda akarnak vinni ahol ez pár éve ugyanez a szitu lejátszódott?
-
Kickass
őstag
na csak meglett az az arany
-
Kickass
őstag
ma 20:30 DAL-MIA rögtön utána LAL-CHI
legszebb karácsonyi ajándék
-
Kickass
őstag
válasz Psychonaut #2511 üzenetére
ja, a senior ligaban
-
Kickass
őstag
nemigazan ertem en ezt, laikus szemmel azt hallotta az ember h 99es csonka szezon es utan az NBA nepszerusege a beka segge alatt volt, a mostani evekben pedig fellendulesrol beszeltek, sot az idei finals 1. meccs talan minden idok legnezettebb meccse volt (ha jol emlekszek, ha nem majd valaki kijavit), akkor egy ilyen lenduletet miert tornek meg egy esetleges egesz eves lockouttal, ugyis lesz megegyezes valamilyen formaban elobb utobb akkor mire jo ez a cirkusz?
szerk.: masik oldalrol azt olvasom az NBA veszteseges pontosabban nyereseg van csak a csapatok kozti elosztas a kis csaptoknak elonytelen, na ezt rakja ossze az ember
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
James temahoz: tobben is megfogalmaztak es a kulcs szerintem is az edzo kerdese, a Jordan osszehasonlitas hulyeseg, azt csak a full vak fanok eroltetik,
teny, Jamesnek nem volt NBA karrierje alatt eddig egy valamire valo edzoje aki jatekugyileg es fejben is osszeszedje, eleinte Kobe is lazadozott PJ ellen nem volt felhotlen a kapcsolatuk aztan meg...
Jordannek is ott volt PJ, Wade-nek Pat Riley, LBJ-t meg olyan vicc emberek probaltak kordaban tartani mint Brown vagy a mostani szezonban Spo, persze h nem osszeszedett fejben meg beszel hulyesegeket mert nincs egy eros karizmatikus edzoje aki helyreteszi, ha ezt megkapja akar mar a kov szezonban meg felerhet a csucsra, ha nem fogja megkapni akkor ugy fog jarni mint Iverson, mondom mindezt ugy h nem vagyok LBJ fan, de mivel az altalam regota favorizalt csapatban jatszik kenytelen vagyok foglalkozni a temavalegyebkent grat a Dallasnak, Kidd es Nowo is megerdemelte hogy felerjen a csucsra en ezt Miami drukkerkent se irigylem toluk, hiszen az en kedvenceimnek mar van mit az ujjukra huzni es remeljuk azert a jovoben meg lesz egy par, bar kicsit aggaszt hogy Wade-et az elmult 1-2-3 evben eleg sok serules hatraltatta
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
hmmm, mondanám hogy egyszer volt budán kutyavásár (mivel ilyen dobószázalékot a Mavs eddig nem tudott nyujtani) de majd meglátjuk, 7 meccset tippelek de hogy ki lesz a győztes....
-
Kickass
őstag
na, ugy latszik a sracok vegre komolyan veszik a dolgot, kemeny kuzdelem a kovetkezot viszont sanszos bukjuk
-
Kickass
őstag
2 pontos vereseg mindezt 15pontos forbol bemutatva...lehet meglesz a het meccs?
-
Kickass
őstag
-
Kickass
őstag
na az elso megvan mar csak 3 kell, vajon a Mavs tenyleg a Miamiba tarto gepen maradt?
-
-
Kickass
őstag
-
Kickass
őstag
megvan a 2., ha kovetkezo meccs meglenne akkor a hatralevo meccseken a 10bo csak 9 kormom ragnam le hogy Haslem papa ennyi pluszt hozott volna? lehet...mentalisan mindenkepp
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
nah az OKC is elcsipett egyet Dallasban, meg ott is lehet izgalom
-
Kickass
őstag
ez a meccs se volt szep es egyre inkabb az az erzesem, hogy ez a keleti donto brutalis meszarlassa fog idovel avanzsalni, siman benne van a 7 meccs
termeszetesen Miami-t szeretnem dontobe mint talan egyetlen ellenpont a nagy ossznepi PH-s nba topikos utaljuk a heatet/jamest osszefogasban
de akarmelyik csapat is jut a dontobe szerintem bajnok lesz, a Macik-OKC parharcon kivul az eddigi nyugati playoff parharcok inkabb tuntek babazsurnak mint verremeno kuzdelmeknek, ellentetben kelettel -
Kickass
őstag
Szerintem marhaság itt fejtegetni a Heat oldaláról a stratégiát, az edzőjük egy marha, úgyse tud semmi értelmeset kitalálni.
sajnos igaz, a rovid pad fejtegetese is, ettol fuggetlenul szerintem nem lefutott a parharc, remelhetoleg a Miami nem fog ennyi tamadopattanot engedni a tovabbiakban, illetve tudnak ok ennel jobban is vedekezni
-
Kickass
őstag
válasz Psychonaut #2238 üzenetére
Dallasnak nagyon könnyű dolga lesz....7 meccs után (egyik 3x hosszabitásos) akárki fog továbbjutni hulla lesz teljesen
-
Kickass
őstag
válasz Nyugdíjas #2207 üzenetére
azert ez igy nem igaz, Wade megcsinalta James nelkul, max forditva nem igaz...
de ezeken azert is nem erdemes lovagolni mert mindenki melle kellettek emberek, Jordan egy minny jellegu csapattal soha nem vitte volna annyira, vagy ha csak a Bostont emlitem Garnett RayRay es Pierce egymas nelkul lehet soha nem lettek volna bajnokok (annak ellenere h nagyon orultem anno h ez a harom ember mar bajnokkent vonulhat majd vissza)
a mostani POban raadasul nagyon dominalnak a matchupok, papiron gyengebb csapatok siman menetelnek
egyebkent eszrevettetek h ahova Shaq beteszi a labat ott a tavozasa utan rebuild kezdodik?
-
Kickass
őstag
hat akkor irany a focsport donto, meg szerencse hogy volt olyan aki elso koros kihullast vizionalt
Bostont sajnalom, foleg a big three-t, de ha lockout lez akkor sajnos el kell gondolkozni a rebuild-en
-
Kickass
őstag
lol ratyi oldalt néztem ott 21:30 CET-t irtak
-
Kickass
őstag
fél10től game 5
-
Kickass
őstag
válasz Nyugdíjas #2176 üzenetére
faj is a mostani 'Miami-zas', pedig a Tim Hardaway - Zo (na meg persze Rony Siekally, bar lehet nem jol irtam a nevet ) paros ota a kedvenc csapatom...
'Potenciál van,de a számomra szimpatikus attitűd csak Wade-ben van meg'most meg emiatt szurkolok nekik, bar teny, h James-Wade paros a jovoben dominans lehet, ha egyutt maradnak, mivel emberileg is csipik egymast
Egyebkent talan ez a playoff elhallgatattja a fanyalgokat, sztem az alapszakas vegen egekig magasztalt Chicago jateka a po-ban sokkal visszatetszobb es sokkal inkabb one man show (Rose) mint a Miami-e
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
uraim
csak annyit mondanék
HÁ HÁ HÁ HÁ
Gasolina megint nagyon 'kemény' volt
[ Szerkesztve ]
-
-
Kickass
őstag
ejj de jókis meccs volt ez, és milyen gyönyörű move-ok voltak
Wade h beültette Garnettet a hintába szegény KG azt se tudta milyen meccsen van
aztán a James lefordulás Rondon, áhhhh
Bibby hármasa vhonnan a Boston kispadról
szépen játszott a Miami, egy 6perces etapot leszámítva ami pont nélkül telt védekezésben és támadásban is jól muzsikáltak
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
mondogattam en meg az elejen, h oke a jo alapszakasz a Bulls-tol, de a playoff mas teszta es ennek a csapatnak ilyen formaban nem sok po tapasztalata van
azon se lepodnek meg, ha szepen kihullananak a hawks ellen, bar a parharc meg most kezdodott -
Kickass
őstag
nah gyuhet a Celts...minden meccset meg kell nezni
a Spurs meg remelem nem akar forditani 1-3rol vagy mostmar 2-3
-
Kickass
őstag
karorvendes /ON
hahhahahhhahhaaaaaa Spurs
karorvendes /OFF
-
Kickass
őstag
profik ők nyerni akarnak szerintem ezzel nincs gond, ennyi erővel nem akarták volna már az 5-et sem, sőt Kobe kimondatlanul is szeretné beérni MJ-t gyűrűk tekintetében szerintem Gasol meg Fisher se bánja ha lesz még néhány gyűrűjük, lehet inkább lebecsülték a NOH-t a 2. meccsen meglátjuk illetve Paul ugy játszott ahogy még a szezonban egyszer sem nála se hiszem h ez lenne az állandó forma
-
Kickass
őstag
Lakers es Spurs buktanak kifejezetten orulok
karorvendes /OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest