-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Csak nekem nem jön fel a chat ablak, ill. nem találom sehol máshol.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Vangelis
félisten
-
Ezt nem is tudtam
Akkor elértem a Platina szintet, már nem is eshetek vissza Arany szintre, vagy hogyan van ez? (vagy mi alapján számolják)
Elvileg mikor utoljára néztem (és lehetett nézni) Platina szinten voltam, csak nem estem vissza Aranyra (azóta csak nőtt az előfizetésem száma T-s fiókban és havonta többet fizetek nekik összességében)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Én pont most néztem meg a Kapcsolat kártya szintem és pontom, de egyiket se tudtam ellenőrizni. (csak van a kártya azt ennyi) se pont, se kedvezmény szintet nem látok - Netes felületen és Androidos programba is néztem. Androidos programba csak a kártyát mutatja teljes képernyőn. (Ezt is elcseszték - mármint a programot? )
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kalanchoe
senior tag
Ezt a szintet hol látom egyébként? Mert az appban nem találom, pedig már van Kapcsolat kártyám Otthoni és Domino szolgáltas lévén.
Más: 2 hónapos Domino előfizetést válthatok havi díjasra úgy, hogy a +11 forint kedvezményt is megkapom készülékvásárlásra, 2 év hűség mellé?
-
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy Platina kártyás vagyok-e*?
*Korlátlan beszélgetés és korlátlan SMS díjcsomag + korlátlan mobilinternet díjcsomag + 2 db MultiSIM kártyával szerintem Platina kártyás vagyok, de nem találom azt, hogy hol tudom bármikor megnézni azt, hogy Platina kártyás vagyok-e.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
storm3
senior tag
Net 2gb a neve, de ugyfelszolggal mar sikerult lemondani. Koszonom a segitseged mindenesetre!
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
anglergab
addikt
Most per pillanat a Maratont hasznalja, utana az ajandekot. Tehat a felsorolasi sorrend tukrozi a hasznalati sorrendet (nem pedig a lejarat).
Ha most hozzateszek meg egy Maratont, vajon eloreveszi elsonek (azaz most rogton azt hasznalja), berakja masodiknak a Maraton utan, vagy utolsonak?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Valóban, félreértettelek, sorry! És tényleg, még áprilisban is megvolt ez a 3x2000 ft díjkedvezmény. Az viszont, hogy megszűnt mindenféle hűségajánlat csak díjcsomagokra, kifejezetten jó nekünk ügyfeleknek.
Engem akkor áprilisban ezzel hívhatott kb 5 alkalommal a hűségcsoport, igaz egyszer sem tudtam felvenni, 3 csörgést vártak ki csak, nem sok motiváció lehetett már a hívásuk mögött.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
Nem akartam senkit és semmit kicsinyíteni. Az azonban tény, hogy az agglomeráció (fejlesztések/infrastruktúra tekintetében) mindig előrébb van rangsorolva a kisebb településeknél.
Ha az ismerőseid negyede EU-ban szétszórva, a másik negyede pedig az észak-amerikai kontinensen élne, akkor tudnád értékelni a 4G-4G handover-mentes whatsappot.
Amúgy én lennék a legboldogabb, ha jól működne a telekom nálam, mert akkor elég lenne 1db, a munkáltatóm által biztosított előfizetés.
És igen, igazad van abban, hogy nem mindenhol az a helyzet, mint az általam frekventált címeken, de ez engem sajnos nem tesz boldogabbá... -
törölt tag
Amit te írsz az valami pár száz lelkes település a Szlovák határon? Mert az északi részeken jobb a telekom, ez nem vitás.
Én a szavahihetőségemen túl, videóval mutatom be konkrét bázisállomás számmal, BUDAPESTEN, hogy mi a helyzet. Konkrétan jobb a voda B3-on, mint a T B20-on. És az állomások ugyanolyan távolságra vannak.Ezen felül ha whatsappon hívok valakit telekomos adattal (több simmel próválva) és jön egy handover (akár 4G-4G, akár 4G-3G), kimarad 20 másodpercig a hang, mert nincs letöltés.
Bejelentettem hibára: szerjntük minden oké.
Ugyanazzal a készülékkel a voda nem produkál hibát handoverrel.Szerk: telekomtól vásárolt S9...
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem én az ilyen "Ajándék 4GB" -al kevertem a Maraton csomagot, mert pl. az Ajándék 4GB-nak 12 hó volt a lejárati ideje. Egyik laposomba (SIM-n) van még aktív ilyen 4GB és 16 napig felhasználható még.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Onderon
senior tag
Jajj könyörgöm, oké, akkor CSODÁLATOS módon ez a KÖNYÖRÜLETES és FANTASZTIKUS Telekom megcsinálta, amit a Vodafone már régesrégóta, EU-s irányba is korlátlan a hívás, cserébe a Vodafone 9900Ft 4gb nettel, social és connect pass-szal, a Telekom meg 11240Ft 3gb nettel és egy nagy lóf****al, így rendben? Mert pl Vibert kivették, maradt a Fb, az Insta meg a Waze, de pl messenger hívás már megint nem. Vodafone-nál pedig "Közösségi média, chat és online hívások". Szeretnétek még valami belekötni?
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
-
-
tknof1871
őstag
Oké, szóval a Maraton marad korlátlan ideig felhasználható (ill gondolom amig megvan a telefonszám). De mi a trükk? Vagy miért ez a változás? Miért szüntetik meg miért vezetik ki a 200 MB, 500 MB és 4 GB opciót a kínálatból? 4 GB-ot egyszerűbb leírni is. 1 darab szám, "4". Miért jobb a "3" "tizedesvessző" "5" leírva? Miért jobb, hogy a legnagyobb Maraton 500MB-al kisebb mint 4GB. Ebben mi a jó?
Én azt se szeretem amikor bemegyek a boltba és kiderül, átrendezték. És akkor minden áru megvan. Nem szűnt meg semmilyen termék. Csak meg kell keresnem hova tették.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
veterán
-
veterán
Felhívtam a 1414-et, az ügyfeles azt mondta, nem lehet váltani a táblázata szerint. Azt nem tudta megmondani, hogy az online rendszer kiszámlázná-e a kötbért, ha mégis váltok. Érdekes helyzet. Meg az is érdekes helyzet lenne, ha váltanék, és kiszámláznák a kötbért. Gondolom ráfognák az online rendszer hibájára, és egy centet nem engednének a követelésükből.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Köszi, hogy említetted. Fura, mert nem dob sárga figyelmeztetést, de még a Mobil L + Korlátlan Net kombóra se. Ez azért lehet, mert kb. 4 ezer Ft-tal kevesebbet ír fizetendő összegnek a mostani kombóra, mint amennyit valójában fizetek. Jó a rendszer.
Lehet megpróbálok váltani, de azért előtte lövök egy screenshot-ot, hátha szükség lesz rá.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
UHHH
őstag
Köszi a választ, csak sajna nem találom. Írtam Telekomnak is, s ez volt a válasz dominó perc/sms lekérdezés ügyben:
"Köszönjük megkeresésedet! Őszintén sajnáljuk, de jelenleg sehol nem lehet lekérdezni a kártyához tartozó ingyen perceket. Bízunk benne, hogy a későbbiekben ez változni fog. Megértésedet és türelmedet köszönjük. "
Neked milyen verziójú appod van, vagy csak hasból mondtad? Régebben lehetett, de frissült az app is és a régit szerintem nem engedi már fel, így buktuk a percfigyelést.
-
félisten
Mondasz valamit, gondolom holnapra meg fog szűnni az új csomagok miatt, azért sem foglalkoznak már ezzel.
Na majd reggel rákattanok erre a dologra azért, kíváncsi vagyok holnap milyen állapotban lesz a weboldal ezen része. Ha elérhető lesz egyáltalán az oldal.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
Igen ez volt az a kedvezmény nálam is, már emlékszem, először fel sem túnt, csak a nagy magenta színű számokat láttam és mivel be voltam lépve a fiókba, gondoltam, hogy ez nekem elérhető díjcsomag. Kb az ügyfelek 100%-a erre jutott volna, na most egy számomra felajánlott díjcsomagot elfogadva szerződtünk a kiírt áron. Nekem igazából az ott ajánlott árat kéne ettől kezdve fizetnem, mert nem kell tudnom, hogy a szolgáltató a háttérben hibázott valamit. Mint ahogy a boltban sem kell tudnom, hogy rossz árcédula van kirakva a termék alá. Nincs igazam?
(#106852) g0dl
Az egyik a szemfüleseknek van.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Keem1
veterán
Na és hol tudok? Eddig simán online váltottam. Ezt most nem találom.
Basszus, ezek szerint már nem tudok, mert hó elején már váltottam 3 GB-ra
#106849 kali:
Köszönöm, közben már megtaláltam, a másik két előfizunál ott van, a sajátomnál nincs. Ellőttem a havi egy lehetőséget[ Szerkesztve ]
-
Jogos
Bár én jobban örülök hogy most más irányba is tudok 80 percet beszélni
Ezt megint jól elrontották
A legközelebbi ilyen csomag dupla áron van, vagy fizetem a percenként 35ftotÁlljon az ásó beléjük
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
Köszi a linket.
A kedvezményekről szóló pdf-ben ha jól látom, akkor az új csomagok esetén ugrik a kedvezmény ha 3-4 mobilelőfizetésed van csak náluk, otthoni nélkül, mert a 20-25% kedvezményhez mindenképpen kell otthoni előfizetés, így akinek az nincs, az az új csomagokkal rosszabbul jár.
Az EU irányba történő leforgalmazhatóság keveseket fog érinteni, akiket meg eddig érintett azok szerintem megoldották voip alapon, így az új csomagokat személy szerint a saját szemszögemből egyértelműen rosszabbnak érzem, mint a jelenlegiek, például a közepes csomagban a leforgalmazhatóság is rosszabb.
Nem értem miért kötelező netet venni mindegyik csomaghoz, van olyan előfizetésünk amit egy bit net sem volt elhasználva, csak beszédre használja az illető.
Úgy érzem én nem fogok csomagot váltani, még mindig next csomagom van, lassítós és nem leállós nettel, maradok annál továbbra is, már az előző Mobil díjcsomagok sem késztettek váltásra, ezek még kevésbé fognak.
Az L és XL közötti különbséget én sem értem.
-
-
Kbali
nagyúr
Az a szép, hogy jött nekem is SMS az egyik számomra, hogy adategyeztetni kellene: a szám előfizetéses. Hosszas nézegetés, üfszolgálati egyeztetés után kiderült, hogy rossz számra küldték az SMS-t (az utolsó számjegy tér el) - kérdés, hogy ha annak nem küldenek, akié egyébként a szám és elfelejt adategyeztetni, veszik a kártyája.
-
-
félisten
még azt is divat csinálni és mondani, hogy nincs náluk készleten Domino SIM - pedig a váltáshoz muszáj annak megfelelő SIM kártyára cserélni
Én is olvastam milyen kálváriával jár az előfizetés Dominosítása, épp lejárt a hűségem, de csak bemegyek valamelyik nap elintézni. Lehet, hogy teljesen marha ötlet, de ha nincs nekik Domino SIM és nekem van egy felesleges még aktív és azt adom oda, hogy itt van egy, azzal is meg tudják csinálni elméletileg?
Van technikai akadálya ennek, mert azt persze sejtem, hogy ott mit fognak mondani, de remélem hatékony hangulatban leszek majd, akkor addig el nem jövök, míg nincs elintézve valami módon. Gondolom hivatalos Telekom üzletben célszerű ezt intézni, már ha egyáltalán tudhatom, melyek azok.....weboldalon ez kiderül?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
canniball
nagyúr
Igen, a 300Ft az szerepelt az sms-ben is, az nem zavar. Ha az eddig felgyűlt összeg veszne el az már jobban fájna, igazából csak amiatt érdekel a reaktiválás, maga a szám sem kéne csak tartaléknak van.
Köszi az infót![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem az a szolgáltatók sara, hogy egy a gyártó által VoLTE képes készülékkel nem megy a VoLTE. Ez olyan, mintha egy 4G képes készülékkel nem menne a 4G, csak azért, mert nem a Telekomnál vásároltam. Az meg még gázabb, hogy egy Telekomnál vásárolttal sem jó. Igenis oldják meg, ez egy szabvány, szinte már minden készülék által támogatott szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
4Grider
nagyúr
Nálunk (Telenor) a kollégák tőlem kérdezték, mi az a volte felírat felül, annyira nem vették észre a különbséget. Persze itt egészen korlátozott azon készülékek száma amin be is kapcsolja a szolgáltató azt, hetente röhögök azon, hogy ha a második sim-et bekapcsolom, akkor letiltják, ha ki, akkor meg egy héten belül visszakapcsolják. Ez a rengeteg kézimunka, a Telekomos egy hónapos leállás, meg a telefonmodellek egyesével való illesztése, az egyéb (pl. átirányítási) problémák nekem nem azt jelzik, hogy ez egy kiforrott technológia lenne..
-
thomas77
senior tag
Most összekötöttük a felmerülő gondokat a VoLTÉ-val, holott lehet, hogy nincs is közük hozzá.
Az előfizető nem kapcsolható szöveget más is hallotta, nemcsak VoLTE user, az átirányításos problémát szintén tapasztalja más is.
Lehet, hogy nincs is közük egymáshoz.
Persze minden mindennel összefügg, de ez túl egyszerű kijelentés lenne, hogy a VoLTE bevezetése miatt döglik meg a rendszer. -
fornettisuti
veterán
Előfizetéses, nem domino. Volte-n, volte óta random előfordul. Asszonynál szintén, de neki nincs Volte.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Óra topik
- Vicces videók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Nano Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest