- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosincs folyamatos kapcsolat, csak ha állandóan megy a le- és/vagy feltöltés, olyan meg csak akkor van, amit korábban is írtam, hogy egy nagy állomány le- és/vagy feltöltése zajlik külön indíttatásból, megszakítás nélkül.
a push lényege meg pláne az, hogy nem terhelje folyamatos/időszakos ellenőrzésekkel a rendszert és az adatforgalmat, csak akkor indít kérelmet a rendszer, ha jelzést kap az ellenoldaltól, hogy e-mail érkezett. -
hiába van mindig bekapcsolva a mobilinternet, nincs folyamatos forgalom!
például ha valaki beállítja a levelek ellenőrzését fetch módozatban egy adott intervallum megadásával, például 30 perc értékkel, akkor félóránként dob egy kérelmet a rendszer adott irányba, ami mondjuk 6 - 8 kilobyte, na ekkor 10 kilobyte lesz elszámolva.
a fórum böngészésekor sincs folyamatos adatforgalom, csak akkor a nagyobb forgalom esetén kevésbé látványos a dolog.
akkor nem lenne mit kerekíteni a szolgáltatónak, ha például valaki rendelkezik 500 megabyte adatforgalommal egy hónapra, elindít egy azonos méretű letöltést, és azt megszakítás nélkül lehúzza.A forgalmi díjak és díjcsomagokban benne foglalt forgalom mérése 10 kB-os egységekben
történik. Minden megkezdett egység díjköteles. -
KZP
őstag
Ezt a kerekítősdit nem is értem.
Ha aktív a mobilnet, ott ugye akkor folyamatos az adatkapcsolat.
Ha a nap végén kikapcsolom, akkor a napi adatforgalmat kerekíti 10 kilobyte-ra. Ez így oké is lenne.
De napközben hogyan kerekítget, ha egyszer folyamatos az adatkapcsolat?
Van valami holtidő, ami alatt, ha nem történik adatforgalmazás, akkor kerekít 10 kilobyte-ra, aztán elölről kezdődik megint a számlálás? -
The Manager
csendes tag
A flottásoknál itt is megszűnik a mp alapú számlázás, mint a vodkánál?
-
djculture
félisten
Aki mobilinternetet használ az sikeres ember nem lehet mondják a homáron. Már 4 éve is ezen ment a huzavona hogy a gyári forgalom számláló az appok frissítésének egy részét elfelejti mérni a t-mobile meg 2-3 napos forgalmi adatokkal boldogít pénzért. Igazság szerint szerint ez a mobilnet egy félig szabályozott állapotú termék (nagy nehezen legalább már a forgalmi díjas mobilnet csomagok bekapcsolása kérés nélkül dolgok már tiltva lettek legalább), mindhárom szolgáltató úgy szívatja vele az előfizetőket ahogy akarja.
-
TomBennet
tag
Sziasztok, ha veszek valakitől egy t-mobile függő ipadet, amin még hűségnyilatkozat vagy részlet van és mondjuk nem fizeti az eladó tovább, akkor mi történik az ipaddel? Mit jelent az, ha letiltják a készüléket? Nekem elég ha wifin működik, ezért nem nagyon érdekel, ha a gsm része le van tiltva, de azonkívül használható a készülék?
-
válasz
dokee78 #30580 üzenetére
Igen ez egy nyilvános fórumon magától értetődő.
Más. Próbálkoztam két szolgáltatónál is a következővel (hogy melyik kettőnél, az legyen mellékes). Bemegyek, hogy szeretnék venni nem részletre, nem előfizetéssel egy készüléket, aminek kifizetem a listaárát. Olyan nincs. Csak előfizetéssel lehet megvenni.
Gratulálok. Lenne ebben az évtizedben egy olyan balek (jómagam), aki kifizeti valaminek a listaárát, mert azonnal kell, de úgy nem lehet megvenni, csak előfizetéssel. Még akkor is, ha az nekem nem kell. Őrület. Ez van szerintem kiadva a szolgáltatóknál, hogy ilyen mesterséges baromságokkal is nyomják fel az előfizetői számot.
Ha majd nem lesz sürgős és egy kicsit ráérek akkor megcélzok 1-2 bejelentést a fogyasztóvédelemnél meg ahol eszembe jut, hogy ezt mint árukapcsolást nézzék már meg, egy emailt bőven megér, hadd gondolják át a szolgáltatók a kisded játékaikat. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Achill3uS #30577 üzenetére
T-mobillal még nem kardoztam garanciális ügyekben. Ha olvassa majd 1430 kolléga a kérdésed, szerintem ő tud korrektebb választ adni.
Általános véleményem az, hogyha garis probléma van, a vásárló mindig a pemzli rossz végén van.
Magával az iphone-nal mi történt, hogy nem kapcsol be? Ilyen neten fellelhető "trükköket" próbáltál?
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Mr. Teddy #30576 üzenetére
nem de volt más telefonom és időm nem volt vele elöbb foglalkozni, de ennek nem sok köze van a témához. én ott érzem magam megvezetve ahol mondod, mert ha 9-én felhívják a figyelmemet, hogy holnap már nem lesz garanciális nem okozok magamnak vele 60ezer minuszt és csak visszaviszem a töltőt aznap. szerinted lehet ezzel bármit is kezdeni, vagy kész könyveljem el minusznak. Te mihez kezdtél?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Achill3uS #30575 üzenetére
Anno én nekem is ugyanezt mondták telefonban, hogy "10. hó 11 én lett véve, akkor rá kövi év 10. hó 10. a gar vége". Viccesnek tartottam én is ezt, mert ha este 6-kor veszem, akkor nagyon nem jár le a garancia.
Amúgy én érzésre a fő hibát ott látom, hogy nem hiszem, hogy a töltő és a kábel kellene gariba, így 9-én is be kellett volna venniük szervizbe.
Amúgy pont úgy romlott el, hogy így, utolsó nap előtt? Szóval amint elromlott, vitted is be?
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok
következő rövid garanciális ügyintézésemhez kérnék tanácsokat tőletek, jogos-e ha a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni vagy más is járt már így esetleg és T-nél ez a normális.adott egy iphone 4 telefon, bekapcsolni se lehet egy fagyás óta. 2012.07.10-ei vásárlás. 2013.07.09-én beviszem az egyik T pontba leadásra szervízre, tudván, hogy még pont benne vagyok a garban. elküldenek, mert nincs nálam a telefon minden tartozéka (eredeti töltő). megkérdezem, hogy holnap még elfogadják-e mert akkor már csak holnap van időm visszajönni vele. igen persze, csak jó korán nyitásra jöjjek mert délben viszik el a készülékeket. másnap 9-re bemegyek leadom minden ok.
eltelt azóta 2 hét jön az sms hogy elkészült mehetek érte.
bemegyek mire közlik velem, hogy a telefon kifutott a garancia határidejéből így ők díjmentesen már nem tudják megjavítani (de ha árajánlatot akarok rá akkor is mégegyszer vissza kell küldeni). indok: kifutott a garancia határidőből! kérdem én, az átvételi lapon 10.-e van, a garancia lapon 10.-étől 12 hónap. akkor most mi is futott ki? válasz: az iphone-okra minusz 1 nap vonatkozik. 9-én kellett volna leadnom mert az év 365 nap és valami miatt ők se tudják a szervíz így fogadja el mert az iphone-t nem javítják hanem cserélik.
kérdem én, miért kellene engem érdekelnie ők hogyan, hány naponta intézik a garanciát, cserét? ott áll feketén fehéren mettől meddig vállalják rá. miért érzem úgy, hogy most csak belőlem próbálnak hülyét csinálni?előre is köszönöm a választ ha valaki hozzá tud szólni.
-
D@ve89
tag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes.
MédiaMánia S díjcsomagom 500MB-os netjét elvileg elfogyasztottam, kaptam róla sms-t. Gondoltam lekérdezem 56Ft-os áron, hogy mennyi jelenleg az amit neteztem, kell-e nekem kiegészítő csomag. Itt jött a fejmosás, miután fájó szívvel ráböktem, hogy akkor 56ft minusz, adatforgalmi egyenleg: 438 MB 698 KB 0 byteÖöö mivan? Kérdeztem magamat. Nem értem. 500MB-os csomagom van, sms megjön és el sem értem az 500MB-ot? Ma már fáradt vagyok az ügyfélszolgálatra csörögni, de holnap megteszem. Van egy fogadásom rá, hogy kitalálnak valami mesét, miért nincs az érték 500MB fölött...
-
dokee78
félisten
Kellene belsős info:
Mikor árazza be a T-mobile a Galaxy Ace 3 LTE-t?Kérem.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee #6 üzenetére
Nem a telefon előfizus vagy kártyás, hanem a sim kártya a telefon max T-mobilos
-
berbatov2
senior tag
Keszulek gariztatashoz eleg a telefon meg a jotallasi jegy vagy kell meg vmit vinni?
-
szilard28
aktív tag
Tudja valaki, hogy a készülékes domino quick simet meddig kell legkésőbb aktiválni?
Kösz
-
raziel01
veterán
Ha 25.-e az ember fordulónapja netnél akkor 24.-e éjfélig kell elhasználni az adatforgalmat?
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Adott egy előfizetés, mely nem az én nevemen van. Szeretném beváltani az összegyűlt kapcsolat pontokat egy mobiltelefon tartozékra az egyik T-Pontban. Ezt megtudom tenni annyival, hogy ott megmondom a jelszót, vagy csak az előfizető tudja ezt elintézni?
-
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy készüléket a T-nél, ami sajnos hibás volt igy vissza vittem múlthét hétfön a készüléket 8 napon belül. Kérdésem az lenne általában mennyi idö amig visszaállitják a hűséget? Tudom hogy hivatalosan 30 nap de ez a gyakorlatban mit jelent?
-
válasz
IMIcrosoft #30549 üzenetére
Miért nem próbálod meg előfizetésesben kiválasztani? Aztán átváltod Domino-ra? Igaz, az ahogyan írtad is, nem lenne túl olcsó.
-
club1
veterán
válasz
IMIcrosoft #30545 üzenetére
Petikének válaszolt igennel. Neked mást írt...
-
polonic
félisten
válasz
kenny123 #30542 üzenetére
A mozaik XS-t nézd meg. 3200 Ft havonta, ez a legkisebb mobilnetes csomag. Igaz, hogy 200 mega net van benne. De tudsz igényelni ezresért hozzá 1 giga netbővítést, amivel lte hálón is tudsz netezni. Így 4200-ra jönne ki havonta, ami olcsóbb, mint az ikon 200, az hiszem.
Ha esetleg van T-s vezetékes internetelőfizetésed hűséggel, akkor még tudod igényelni a duplanet 400 kedvezményt. Így 3800 Ft-ra jönne ki az előbb felvázolt kombó.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Jelenleg ikon200-on vagyok, amiről nemsokára lejár a hűség. Mivel ezt a csomagot sem használom ki igazán, és a hűség után lejjebb szeretnék válatni, mit tudnátok ajánlani?
Nem tudom hogy milyen kártyás vagyok, vagy van-e valami kedvezményem, ezért ha olyan konstrukciókat ajánlanátok, ami az átlag usernek is elérhető, az jó lenne. Nagyonnagy igények nincsenek, havi szinten 30-40perc beszélgetés, illetve ennél alacsonyabb SMS szám. Ami jó lenne, ha lenne a csomagban internet, az viszont legalább 1gb.
Mit ajánlotok?Köszi
-
erdoke
titán
Aranykártya pontokat be lehet váltani részletfizetés csökkentésére Webshopban? Tehát ha ügyintézővel összevonatom a pontokat a kérdéses kártyára, de a rendszer 0 Ft kezdő díjat és 24 havi kamatmentest ajánl fel, akkor meg lehet csinálni, hogy mondjuk 50 ezres kezdő részletet állítunk be + a pontokat levonjuk, és a maradék (24 ezer() ketyeg 24 hónapig?
Elgondolkodtam rajta, hogy Mozaik S-re kihozok egy Galaxy S3 LTE-t 74-ért, és elcserélem iPhone-ra... A havi 1000 Ft-os részlet nem tűnik problémásnak, ha a fenti módszer járható. -
Zolik
senior tag
valakinek nincs infója véletlen hogy a T-nél mikor várható a Nokia Lumia 925-ös telefon?
-
PiE137
senior tag
válasz
IMIcrosoft #30536 üzenetére
Én amikor anno a T honlapján vettem telefont, akkor bedobott vagy 50 lehetőséget a jövőbeli számomra, igaz az előfizus volt, domino-ra nem tudom így van-e
-
IMIcrosoft
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valahol online elérhető lehetőséget ahol nagyobb számtartományból lehetne kiválasztani egy dominós hívószámot? Akár valamilyen frissülő adatbázisra gondolok, amit lehetne nézegetni és ha találnék számomra tetszetős számot azt lefoglalnám és megvásárolhatnám egy dominó kártyával együtt. Tudom, hogy ha bemegyek a "T"-hez és kérek egy dominó kártyát (jó esetben) felkínálják a lehetőségét, hogy válasszak számot, de csak néhány közül. (Azt hiszem van a t-mobile előfizetéses verziónál valamilyen "választott hívószám" lehetőség 6-7 ezer forint egyszeri díj ellenében lehet a szabad számmezőből választani tetszés szerinti hívószámot.) Valami hasonlóra gondolnék dominó esetében. Valamikor régebben olvastam netes hirdetéseket magán személyektől, akik eladásra kínáltak dominó kártyás előfizetéseket és választható számok közül lehetett az aktiválást elvégezni. Most nem találtam hasonlót. Vannak még ilyenek?
Köszönöm az infókat, válaszokat! -
dokee78
félisten
válasz
szabogabor10 #30532 üzenetére
Ezt szoktam,de hiába,mint látod ott nincs odaírva,hogy előrendelhető.
Viszont
tomy86 linkjében ott az ár.
Azért köszi.
Email vagy SMS értesítőt nem lehet kérni ezekről?
Ha bekerül új készülék? -
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Eco XS díjcsomagom 1,5 éves hűségnyilatkozattal. Mivel nem rég vettem egy Lumia 620-as telefont, szeretném kihasználni az internetet. Erre van is lehetőségem a díjcsomagon belül, ám az közel se éri meg annyira. Mivel arany kártyás vagyok, ezért elvileg jogosult vagyok Kapcsolat Net adat díjcsomagra. Ezt felhasználhatom a meglévő előfizetésem mellé? Köszi előre is!
Peti
-
dokee78
félisten
Hogyan tudok így rátalálni az előrendelhető telefonokra?
-
PiE137
senior tag
válasz
morphin #30528 üzenetére
Azért hajlok én is a domino fele, mert akkor legalább a hűség után válthatok lefele is tarifát.
Nekem Mozaik S van, de én se használom ki beszélgetésbe, inkább netbe.
De lehet nálam is XS lesz, aztán ha kifutok a netből, akkor +1000/GB inkább!
MO-n minden szemét drága az emberek fizetéséhez képest. Amcsiba meg 40 dodóért hozzád vágnak egy iPhone-t, ha aláírsz 2 évre!
Féláron kellene adniuk a 200k-s készülékeket 2 évért cserébe, az lenne a korrekt! -
morphin
tag
válasz
PiE137 #30527 üzenetére
Ezt persze telefon válogatja, mikor melyikre van kedvezmény. Telenornál 3ezres havidíjú tarifa hűséggel 160k az S4 múlt héten a T-nél is ennyi volt...most felment 180-ra. Tarifa hűség nélkül 185, Domino 205. Szerintem el vannak tévedve néha az árakkal. Két évet vállaljak és adnak 5ezer kedvezményt miközben ott hagysz durván 40-50ezret évente. Ezt úgy mondom, hogy nekem pl nagyon sok az is mivel nem sokat telefonálok, pontosabban nem sok mindenkivel ezért akivel beszélek azzal vagy ingyen vagy féláron. Nem is éri meg nagyobb előfizu, mint a Mozaik XS nekem.
Szeptemberig csak lemegy még egy tizest az ára...pláne ha jön a Note 3. -
PiE137
senior tag
Köszi, így már világos!
Drága telefonnál majdnem jobban jár az ember, ha megveszi domino-ra webshop kedvezménnyel, aztán mehet bele az előfizus kártya....
Tényleg nincsenek nagyon agyonbecsülve az ügyfelek, amit én néztem, ott még 20k különbség sincs a domino meg az előfizu között... -
válasz
cris78 #30525 üzenetére
nem teljesen, előrehozottan néhány ezressel drágább, legalábbis a legtöbb telefon...
az arany és platina inkább arra jó, hogy előleg nélkül dobják akár 0 ft befizetéssel részletre a legdrágább telefont is, ráadásul esetlegesen kettő is futhat így párhuzamosan.
meg az a 18 hónap volt még csábító, a 21 már kevésbé, de még mindig jobb, mint a 23. -
válasz
PiE137 #30521 üzenetére
webshop is engedi, arany vagy platina esetén 21 letelt kell minimum a 24 hónapból.
régebben már 18 hónap után is lehetett, de emelték 21 hónapra.
kiemeltség nélkül 30 nappal korábban.cris78; ne számíts sok jóra, legalábbis pénzösszeg tekintetében, mert abban nem mérik a hűséget...
-
cris78
őstag
Tapasztalat valakinek, hogy ha lejár a hűség akkor aranykártyásként, mennyivel olcsóbban lehet egy új telefont elhozni. Kb összegre gondoltam...
-
PiE137
senior tag
válasz
morphin #30519 üzenetére
Nem tudom, nekem tavaly simán adtak 2 hónappal a vége előtt is újabb 2 évet, és kedvezményesen készüléket, igaz üzletben.
Most meg van olyan kollégám, hogy vett pár hónapja egy 4S-t, nem jött be neki, eladta, most S4-et vett szintén előfizura... Most akkor T-pontba elvileg akármennyi hosszabbítást lehet, csak honlapon nem?
Fogalmam nincs, tiszta kusza számomra az egész T-rendszer. De honlapon azért is jobb lenne, mert akkor esetleg a részletfizetéses konstrukcióba is elgondolkodnék.... -
hoby36
senior tag
Üdv!Használ valaki routert Alcatel L100 modemhez?
-
morphin
tag
válasz
PiE137 #30518 üzenetére
Lehet kicsit bugos a webshop amúgy...10%-ot múlt héten még írta az S4-re ma már nekem nem mutatja...180ért meg senki nem fog 2 év hűséget vállalni...még tarifa hűséggel (MozaikXS) is 179...hülyék ezek???
Csütörtökön jár le a hűségem elméletileg...vagyis tavaly ilyenkor 25.-én kötöttem 1 évet csak azért, hogy a 4-5 ezret ne kelljen kifizetni a SIM kártya miatt. (Telenortól léptem vissza T-hez) Szóval valaki mondta, hogy ha 1 hónapon belül van az ember fia a hűség végéhez számítva akkor vállalhat újat meg készüléket is vehet kedvezménnyel...na nekem ilyet sem dob fel. Azt írja h vállalhatok még 2 évet megtartva a tarifát és úgy 180k a telefon, viszont tarifahűséget sem kérhetek ezáltal kedvezményt sem kaphatok. Köv héten elgurulok egy T-Pontba aztán kifaggatom az ügyintézőket. -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Előfizetéssel kapcsolatosan van némi köd a fejemben:
A 2 éves előfizum csak jövő márciusban járna le (illetve még egy korábbi hosszabbítás miatt van plusz 2 hónap egy korábbiból).
Kérdés, hogy tudok-e újabb hosszabbítást eszközölni, illetve készülék vásárlási kedvezményt igénybe venni?
És jó lenne ezt úgy megtenni, hogy a T honlapján, ahol jár plusz 10% kedvezmény ugye...
Beléptem a telefonszámommal a honlapjukon, de azt írja, hogy nem tudok a jelenlegi szerződésemre.
Vagy ebben az esetben ez új előfizetésnek számít?
De akkor hogy adom meg, hogy a jelenlegi számomra?Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
Egy illetékes nézzen már rá mert Sony Xperia Tablet Z hang előfizetéssel kínálják,mobilnet helyett.
-
n@p@lm
őstag
válasz
fenergie84 #30514 üzenetére
2 év garisak, elvileg tehát van.
de ha rootoltad, szedd le róla mert megvonják a garit. -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Gyorsban lenne egy kérdésem:
Van egy Defy-m, 2011.10.11-i vásárlás, van erre még T-nél garanciám?
Mert sem a számlán, sem a jótállási jegyen nem találok számomra egyértelmű infót... -
Otisz
őstag
Egy gyors kérdésem lenne.
Augusztus 30-án jár le egy hűségidős szerződésem. Már hosszabbíthatnék, és az online felület szerint kisebb díjcsomagra is válthatok az adottól. A kérdésem: amennyiben ezt meglépem, nem lesz szabályszegő és ellentétes a 24 hónapos hűségidőmmel, azaz a váltás csak 08.30-a után fog életbe lépni?
Nem szeretnék kötbért fizetni. -
válasz
Smile8822 #30508 üzenetére
nem javítanak, és elvileg még a független sem - volt róla szó a sok visszaélés miatt, hogy magyarországon is bevezetik majd a javítást, de hivatalosan még nem valósították meg tudtommal -, mindenhol refurbished, tehát gyárilag felújított típusra cserélnek, ha indokolt a garis ügyintézés során a csere.
az azonnalosságnak két feltétele van;
- indokolt legyen a csere a hiba tekintetében
- legyen készleten az üzletben adott típusból ilyen célra szánt refirbished példány
az első pontban leírt feltétel meghiúsulásakor vagy elutasítják a cserét, vagy jobb esetben elküldik bevizsgálásra, és annak függvényében születik döntés később.
a második pont ellehetetlenülése esetén leadják az igénylést a cserés készülékre, és várni kell néhány napot, amíg megérkezik a cserébe adható készülék. -
válasz
Smile8822 #30505 üzenetére
szia,
az akadozás javítása céljából célszerű egy restore/visszatöltés, tehát egy tiszta rendszer felhúzása, korábbi mentés visszaállításának a mellőzésével, ha szoftveres a hiba, akkor ez jellemzően orvosolja!
a recsegés lehet amiatt is, hogy kosz került a hangszóró elé, finoman megfújhatod, néha már ez is segít.
a halkulás és a recsegés lehet cserés ok, ha zavaró a hiba, amennyiben az egyik szervizes nemet mond, úgy érdemes többnél bepróbálkozni, volt már rá példa, hogy az egyik nem cserélte bizonyos hibával, másik illetékes pedig igen. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy kb fél éve vásároltam előfizetéssel egy Iphone 4 típusú mobiltelefon és hogy van amikor elhalkul a hangszóró amikor sms- t írok és pár mp múlva megint jó, + néha eléggé akadozik, + kezd recsegni picit a hangszóró is amikor hívnak!
Nem tudom hogy ki a cserélnék ha bevinném vagy még ilyen hibákért nem cserélnek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest