Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz Mr. Teddy #30576 üzenetére

nem de volt más telefonom és időm nem volt vele elöbb foglalkozni, de ennek nem sok köze van a témához. én ott érzem magam megvezetve ahol mondod, mert ha 9-én felhívják a figyelmemet, hogy holnap már nem lesz garanciális nem okozok magamnak vele 60ezer minuszt és csak visszaviszem a töltőt aznap. szerinted lehet ezzel bármit is kezdeni, vagy kész könyveljem el minusznak. Te mihez kezdtél?

• Achill3uS

nagyúr

sziasztok
    következő rövid garanciális ügyintézésemhez kérnék tanácsokat tőletek, jogos-e ha a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni vagy más is járt már így esetleg és T-nél ez a normális.

adott egy iphone 4 telefon, bekapcsolni se lehet egy fagyás óta. 2012.07.10-ei vásárlás. 2013.07.09-én beviszem az egyik T pontba leadásra szervízre, tudván, hogy még pont benne vagyok a garban. elküldenek, mert nincs nálam a telefon minden tartozéka (eredeti töltő). megkérdezem, hogy holnap még elfogadják-e mert akkor már csak holnap van időm visszajönni vele. igen persze, csak jó korán nyitásra jöjjek mert délben viszik el a készülékeket. másnap 9-re bemegyek leadom minden ok.
    eltelt azóta 2 hét jön az sms hogy elkészült mehetek érte.
    bemegyek mire közlik velem, hogy a telefon kifutott a garancia határidejéből így ők díjmentesen már nem tudják megjavítani (de ha árajánlatot akarok rá akkor is mégegyszer vissza kell küldeni). indok: kifutott a garancia határidőből! kérdem én, az átvételi lapon 10.-e van, a garancia lapon 10.-étől 12 hónap. akkor most mi is futott ki? válasz: az iphone-okra minusz 1 nap vonatkozik. 9-én kellett volna leadnom mert az év 365 nap és valami miatt ők se tudják a szervíz így fogadja el mert az iphone-t nem javítják hanem cserélik.
    kérdem én, miért kellene engem érdekelnie ők hogyan, hány naponta intézik a garanciát, cserét? ott áll feketén fehéren mettől meddig vállalják rá. miért érzem úgy, hogy most csak belőlem próbálnak hülyét csinálni?

előre is köszönöm a választ ha valaki hozzá tud szólni.

Új hozzászólás Aktív témák