Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabeszka
aktív tag
Akkor ha jól értem, most havidíjas előfizető leszel. A törlesztőrészletből nem tudsz lebeszlélni, arra rá fog jönni egy havidíj, amit te választasz ki.
Az aranykártyának az az előnye, hogy különböző kedvezményeket igénybe vehetsz, amit mások nem illetve vannak olyan díjcsomagok, amik csak aranykártyához érhetőek el.
Pontok gyüjtesz, amiket aztán beválthatsz, most még ezt a kedvezményt ennél a telefon vásárlásnál sajnos nem tudod igénybe venni.
A kedvezmények: 120 perc beszéd hálózaton belül vagy 100 sms, de ezek a telefon vásárlás résznél le vannak írva, ezt pontosan nem tudom fejből.On the road again
-
1430
senior tag
Előfizető/számlafizető módosítás díja 6000 Ft (saját cégre 4000 Ft), a SIM csere pedig 4000 Ft (micro SIM-re is) és azonnal megkapod (ha van készleten).
JarrekStar:
Az ügyintéző jól mondta, felesleges is lenne "lutriznod" a meghatalmazással, itt a bátyád személyes megjelenése lesz a megoldás (esetleg rendelés, amit természetesen a bátyádnak kell átvennie ).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz D@niel #26123 üzenetére
direktben nincs ilyen, törvény szerint; javítás, csere azonosra, vagy elállás a szerződéstől!
más kérdés, hogy utóbbi esetben vásárolhatsz akár azonnal más típust, ha a feltételek adottak.Phreetsie; a vásárlás is ilyen stílusban történt volna?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
club1
veterán
válasz D@niel #31108 üzenetére
Jogszabály szerint semmi úgy 2004 óta. A szerviznek a következő kötelezettsége van: Törekednie kell a 15 napon belüli javításra. Ennyi. Ha törekedett (pl. bevizsgálta és megrendelte az alkatrészt, akkor akár 50 napig is javíthat). Azért telefonálj rájuk, hogy mi van...
-
flegga92
senior tag
válasz D@niel #65448 üzenetére
Én is jártam így. Pontosan nem emlékszem de 2-4 hét között minden nap megkaptam ezt az smst aztán elmúlt.
Nekem egy xperia z-be volt a kártya amin az internet le van tiltva (céges előfizu) és ezért nem tudta fogadni az mms-t. Gondolom az iPhoneon is kell mobilnetnetnek lennie az mms fogadásához.
2. alkalommal kölcsönkértem egy mms képes "butatelefont" bele a simkártya és ez net előfizetés nélkül is le tudja tölteni az mmst, aztán nem zargat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest