- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy mobil L csomagom, és szeretnék egy multi SIM kártyát venni, a meglévő adatforgalom arról is használható lesz? Vagy csak a főkártyáról?
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #116297 üzenetére
Személy szerint annyira hidegen hagy 5G hogy nem követem mit csinál e téren.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #116295 üzenetére
Voda inkább 4G lefedettségre gyúrhatna 5G helyett. Ez 5G sebesség csak parasztvakítás, ping meg kb ugyanaz.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #116293 üzenetére
Hozzáteszem... leo81 által mért sebesség 4G+/LTE-Advanced technológiával is elérhető lenne. Nem szükséges hozzá 5G NSA hálózat... Sőt, sok helyen a 4G/LTE az elméleti maximumot sem tudja, ami 300MBit/s... A Telekom havidíjas mobilnettel mennie kellene ennek az elméleti maximumnak, de sok helyen alig van meg a 30Mbit/s, 4G-n...
Meghát a Vodafone-nak előbb lesz 5G-je több városban, mint most a Telekomnak...
link
A Telekom nem nagyon kapkod ezzel... -
Diák66
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116293 üzenetére
De az elképzelhető, hogy 5G NR Non-Standalone és Dynamic spectrum sharing (DSS) lesz és akkor ahol lesz 5G pl. 700 MHz-en, akkor ott lesz 4G is 700 MHz-en?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bendegruz #116292 üzenetére
Az, hogy a 4G-t tudják a mobilok, nem jelenti azt, hogy a 4G alapon működő 5G-t(5G NSA) is tudja...
Az más kérdés, hogy az 5G NSA alatt emelkedik-e majd a 4G,amennyiben a szolgáltató úgy konfigurálja fel, hogy duálban szolgáltatja e majd az 5G alatt a 4G-t... Ha nem, akkor az 5G NSA-t csak olyan telefon fogják látni, amiben 5G-s modem van, a 4G modemes telefonok abszolút nem fogják látni,hiába azonosak egyes frekvencia csatornák.
Nem is értem, hogy hogyan lehetne azt feltételezni, hogy egy 4G képes telefon hogyan lenne képes használni egy 5G-s hálózatot úgy, hogy a szükséges modem ami a csatlakozáshoz kell, nincs benne a készülékben...
A 4K streamhez 20-25Mbit/s elég...
-
bendegruz
őstag
válasz
st3v3np3t3r #116290 üzenetére
Ezt nem értem.
Szinte az összes jelenlegi mobil tudja a 4g-t.Es meg soha nem vettem észre hogy pl egy akár 4k videó is megakadna ezen a savszelessegen…
De en egyszerű felhasználó vagyok, szóval biztos igazad van :) -
anglergab
addikt
válasz
bendegruz #116288 üzenetére
Illetve nagyon sok vezetékes internet "szektor" jelenleg szintén 1 Gbps-os összesen. Azt is sokan mobilokkal használják (wifin). Túl gyors lenne? Nem, sok helyen kifejezetten lassú a terhelés és technológiai okok miatt (zaj, interferencia).
Mobil kapcsolat esetén pedig a zaj és interferencia hatványozottan érvényesül a vezetékeshez képest, sőt, előbb elfogynak a frekvencia erőforrások mint a vezetékes esetén, azonos kapacitás mellett. -
anglergab
addikt
válasz
bendegruz #116288 üzenetére
A 4G eléggé telítődik (mindenhol), csak az 5G-vel szolgálható ki hosszabb távon a sávszélesség igény gazdaságosan. Ebben benne van az okostelefonok növekvő száma, a növekvő adatmennyiség (sokan vezetékes internetként használják) és növekvő használati idő egy telefon/PC esetében átlagosan. Ez exponenciális növekedés, azaz újabb generáció kell (10x kapacitás, 2-3x spektrális hatékonyság).
Azaz ami a 4G esetében 20-30 Mbps célérték, az az 5G-nél 200-300 Mbps. Ami a 4G-nél 150 Mbps, az az 5G-nél 1 Gbps teljes kapacitás.
Az üres rendszereken mért értékekből nem érdemes következtést levonni, azok mindig irreálisan magas értékek. Az az egész szektor kapacitása, most egy eszköz van rajta, de ha majd sok tucat lesz, akkor lecsökken (lásd fent: célérték). Azért ilyen sok, hogy sokan tudják használni egyszerre elfogadható sebességgel, ami igény szintén folyamatosan növekszik időközben. Azaz érdemes inkább többet adni korábban, mint utólag fejlesztgetni amikor már torlódik a rendszer. -
bendegruz
őstag
Olyan feleslegesnek érzem ezt a sávszélességet(5g) mobilon..
De lehet csak én látom így :D -
anglergab
addikt
válasz
leo81 #116286 üzenetére
A ping-ben kicsi a csökkenés, mivel a 4G hálózatot használja (azaz onnan jön a késleltetés nagy része, már a 4G RAN része is ennyire jó volt). Minden magyar 5G ilyen jelenleg.
Úgy tűnik, a letöltésnél a 4G és 5G össze van fogva, de a 4G sebesség elég kicsi ha van 5G mellette. A VoLTE 5G esetében természetesen ezen a 4G-n megy teljes egészében.
A feltöltés, úgy tűnik, 4G (internet+VoLTE). -
btudos
nagyúr
válasz
bendegruz #116277 üzenetére
Időszaki díj inkább, 190 Ft/30 nap.
"A Domino Most opcióval a Domino díjcsomagod belföldi és EU-s perc és SMS díjait csökkentheted. A kedvezményért a Telekom alkalmazásban 30 naponta szükséges bekapcsolnod a Domino Most opciót. Az opció díja 190 Ft 30 napra."
-
-=MrLF=-
senior tag
A Domino Most havidíjas lett? Jó hogy erről nem olvasni sehol az oldalukon egy hírt sem . . .
-
csifkin
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #116264 üzenetére
Szia.
Köszönöm, a térképet ismerem. A múlt héten frissítették, mikor bejelentették a nagy nyári balatoni fejlesztést. Abban júliusra emlékszem 5G, és kapacitás bővítésre. A térkép korábbi verziójának valóságáról annyi, hogy a jelenlegi képen szereplő lefedettség 1-2 antenna kivételével már május elején működött. Végig jártam a várost, tapasztaltam.
Bekapcsoláshoz a meglátásom. Nem vagyok műszaki ember, de meglévő alapoknál, ahol nem kell kiépíteni infrastrukúrát, ^csak^ felszerelni, bekötni, szerintem egy nap alatt megvan. Tegnapi hozzászólásnál láttam a vodafonosoknál, hogy sugárzóba épített RRU-t használnak 5G-hez. Ericsson nem tudom mit használ..Ez egyszerűbbé teheti a dolgot. Persze ez csak az én véleményem, kíváncsi lennék hozzáértőktől mennyire van így. -
sopruk
senior tag
válasz
Genova1983 #116272 üzenetére
Én 2 éve a Media Markt-ban néztem át egy csomó ilyen kiakasztott kártyát, úgy sikerült két jó számot is kiválasztani...
-
Genova1983
tag
válasz
Lackooo84 #116265 üzenetére
20 éve,mikor az első telefonomat vettem Dominoval az eladó kirakta a pultra elém az összes kártyát ami készleten volt és abból választhattam.Olyan jó számot sikerült találnom,hogy azóta sincs szívem elengedni.
Amúgy Tesco-ban,Auchan-ban érdemes átnézni a kiakasztott pre-paid kártyákat.Néha nagyon jó tel.számokra lehet rátalálni.
-
leo81
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #116264 üzenetére
-
clon
senior tag
válasz
Lackooo84 #116265 üzenetére
Én a Telenornál láttam ilyet weben, a Domino esetén webes rendeléskor nekem nem adott ilyen opciót és az üzletben sem volt lehetőség erre pont a web rendelésre "hivatkozva" - ha csak beestem az üzletbe, hogy vennék egy Dominót akkor többet is tettek ki számválasztásra (persze ez lehet abból adódik, hogy volt több nála - webes esetén be kellett menni az irodába mert papírra volt tűzve a kártyacsomag így lehet ez előre "lefoglalt" volt ezért nem választható).
A Telenor esetén nem webes vásárláskor mindig volt lehetőség választásra (weben ilyet nem rendeltem de láttam ott volt ilyen lehetőség). -
Lackooo84
nagyúr
Régebben nem a telekomnál lehetett választani bizonyos telefonszámok közül domino vásárláskor a webshopban? Vagy keverem? Mert most nem lehet...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
csifkin #116261 üzenetére
Csak.Budapesten és Zalaegerszegen van.
Telekom 5GSiofok000 csak annyit írt, hogy rakják fel az antennákat. Az meg nem jelenti azt, hogy felrakás.után használhatóak is lesznek. Majd egyszer biztos.
-
válasz
Ghard #116262 üzenetére
Szóval igen, a havi 190Ft parasztvakítás. Azt meg had döntse el mindenki maga, mennyit nem szeretne havonta kiszórni az ablakon.
Ahogy mondod, mindenki döntse el, hová akar szerződni. Ki lett eléggé vesézve más szolgáltató előnye/hátránya, viszont ezen a 190.- forintot ennyit nyekeregni felesleges és mivel nem Hasonlítsuk össze a mobilszolgáltatókat a topik neve, így tovább is léphetünk. Bevezették ezt a 190ft/30 nap opciót, kellemetlenebb, mint ha nulla forint lenne, de hetekig erről polemizálni, hogy máshol bezzeg......
Nekem is voltak gondjaim a szolgáltatóval, leírtam, kész. Ettől még nekem megfelel és nem is érdekel, máshol mi mikor mennyi. Szóba került a 4GB opció is, teljesen normális, de nem lett belőle bezzegmáshol cunami. Ha van jobb, oda kell menni. Ha neked a 300MB jelenti a korlátlan mobilnetet, használd azt!
Ezt a VOIP 5ft-os beszédet se értem, nekem is van VOIP 2-3 ft/percért, Telekommal használtam alkalmanként, de nem sok összefüggést látok.
Egyébként 450 percet beszélek hálózaton belül S csomagban ingyenesen. Kb ugyanaz a percdíj jön ki, mint az ingyenes Digi SIM-mel, csak itt normális a térerő mindig.
-
Ghard
őstag
Gondoltam kérek függetlenítő kódot egy 22 éves Nokia telóhoz, anno még westel900-as volt.
Erre ezt kapom a pofámba:
Ezt a semmire se való bandát. Mindegy, google első találata 3 perc alatt megoldotta.(#116086) ubyegon2
Pont ilyen hozzászólás után van merszed szaktopikra hivatkozni?
Kis matek: telekom kér 190et havonta, ezután kapsz 9-19Ftos percdíjat. Bluemobile 400Ftért ad havi korlátlan netet, 300 mega után lassítva. Ameddig tart a 300mega, gond nélkül beszélhetsz 5Ftért voipen. Utána meg callback opcióval 10Ftért. És ugye a lassított net is elég gpshez, messengerhez és böngészésre operával. Amúgy meg a vodánál alapból 19Ft a percdíj. Nem kell kapcsolgatni se minden hónapban és napi 300Ft után korlátlan.
Szóval igen, a havi 190Ft parasztvakítás. Azt meg had döntse el mindenki maga, mennyit nem szeretne havonta kiszórni az ablakon. -
atosan
veterán
Sokan írtok pontos vásárlási keretet. Ezt hol lehet kideríteni?
-
BBke
tag
válasz
jociolaszi #116253 üzenetére
Én is 15 év Telenor után váltottam Telekomra.
-
jociolaszi
tag
Szuper tetszik pedig 19.5éve telenoros előfizető vagyok de most kiprobálom a telekomot
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jociolaszi #116251 üzenetére
A kártyához adott bónusz egyenlegek nem járnak le. Ha később feltöltesz újra, akkor kitolódik az új feltöltés érvényességi idejéig.
-
válasz
jociolaszi #116249 üzenetére
Szia,
Nem, nem igaz, alapban 366 nap.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok megjött a domino fix kártyám, tettem rá 3000ft letöltöttem az alkalmazást.és ott azt írja hogy a simkártyához járó 1Gb adat +80 perc lebeszélhetőségre 1napom van! Ez igaz?
-
válasz
enginev3.0 #116244 üzenetére
Már ha nem int be az előfizetők egy része és kis megszorítással megy inkább 2 GB-ra a 4 GB helyett.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dr Bubo #116245 üzenetére
Nem azoknak gondoltam akik hűség alatt állnak
Hanem akik új előfizetők lesznek, vagy egyszer váltanak és aztán megszűnik a 3gb opció stb...Lényege hogy az emberek előbb utóbb 500fttal többet fizetnek a telekomnak pedig ez 0ft kiadással jár majd
Persze többet adnak ami jó, és támogatom hogy inkább így növeljék a bevételt mint valami drasztikusabb megoldással
Tavaly is mikor jöttek az új díjcsomagok akkor is pont ez volt a lényege az osszesnek, hogy kicsit többet fizess, valamivel többet is kapsz, de a lényege a dolognak hogy többet kelljen fizetned
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
enginev3.0 #116244 üzenetére
A hűségidő őket nem köti?
-
Winne
nagyúr
Urak, szüleim előfizetéseit a saját nevemre vettem, amit nem értek, a hangposta automatán aktiválódott és leszedni sem tudom. Ennek mi lehet az oka? Próbáltam az appban és a weboldalon is.
-
viktorhu
veterán
válasz
Lackooo84 #116204 üzenetére
Tőlem a Telenor új előfizetőként kért 20 ezer előleget készülék nélkül. Mondjuk annyira nem érdekelt. Akkor a Novára fizeted most a részleteket? Lehet, hogy azért nem ad másikat előleg nélkül, mert már folyamatban van egy. Ha jó áron van 18 ezerért, amit venni akarsz, ez nem egy nagy összegű előleg, amin megérné hosszan mérgelődni. Döntsd el, hogy kell-e, aztán lépj aszerint, több energiát ez szerintem nem ér. 200 ezer forintnál már megéri gondolkozni, más kérdés, hogy annyit meg soha nem adnék telefonért. A Vodánál meg nem kamatmentes a hitel, szóval ott tényleg nem éri meg a részlet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
#08176384 #116224 üzenetére
Nem. Legkisebb csomagot kell csak fizetni 2 évig, (anyum nevére 15% kedvezménnyel a havidíj 24x1607Ft, amúgy 1890, de még úgyis röhögve megérte volna), amiben van havi 3GB net + ugye domino előfizura váltással a teló 0Ft volt az egész ára lejött kedvezménynek -89000Ft.
Na így már azért más volt nem?
Csak megjegyzem, hogy 1x 3.5GB net dominora 3600Ft körül van, szóval 3GB netért 1600-1900Ft jó deal, és még kaptál mellé ingyen egy zászlós SoC telót...
Meg előtte volt még azt hiszem 10 havi akcióban is, akkor is valami potom összeg volt a teló, és csak 10 hónapot kellett aláírni.
-
válasz
#08176384 #116218 üzenetére
Nem írtam ugyan, de van, a szeptemberben lejáróra ebben a hónapban fizetendő az utolsó részlet, egy akkor elég drága készüléké. (Nem is tudom, miért nem fizettem már be régen egyben az egészet, azóta több telefont is vettem, de nem szolgáltatónál, hanem üzletben, egyben kifizetve.)
596.860 Ft-os végösszeggel sem kér előleget. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Az miből adódhat, hogy úgy tűnik, hogy a T valamivel kedvezőbben számolja az adatforgalmamat, mint a telefon maga? Van amit a T nem számol bele?
-
-
törölt tag
válasz
Huroq #116227 üzenetére
Akkor lehet nekem is, mert előtte majdnem 2 millió volt, de már elvből nem veszek náluk semmit. Ha a 6 éves mindig pontos fizetés (80-100e/számla/hó) nekik nem jó, nekem jó a dominó és majd a media markt hagyom ott a pénzem. Hivogattak már, amikor láttak, hogy sorra mondom fel az előfizetéseket náluk.
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #116223 üzenetére
Amennyiben pl. cégre vitték, a céget meg átírják utána vkire. Az eredeti tulajdonos meg mondja, hogy eladta a céget és nincs semmi a nevén, hat sok sikert a behajtáshoz
Nem beszélve, hogy ez mind további csomó plusz költség ügyvéd, bíróság stb. Gondolom a telefonok meg mentek külföldre ki, ahol nincs tiltás rajtuk. Ahogy hozzánk is a sufni GSM-be jönnek a külföldi telefonok be sokkal olcsóbban. Ismerősöm már járt úgy, hogy GSM vett telefont és amikor ment vissza dolgozni Ausztriába, ott már tiltva volt a készülék.
-
törölt tag
válasz
bendegruz #116219 üzenetére
Nem, két éve volt bent valami hatalmas botrány. Állítólag egy csomó telefont elvittek részletre és soha nem fizették. Egyszer egy kiemelt ügyfélszolgálatos mesélte és ezért a jobb előfizetők is max 450e limitet kapnak.
De már megszokhattad ebben az országban, hogy a tolvajok miatt a rendes előfizetőket is büntetik. -
Nem szándékozom ugyan készüléket vásárolni a szolgáltatónál, mert finoman szólva is semmi az a kedvezmény, amit adnának a 2 év hűségért, de megnéztem minden előfizetésemmel és egyikre sem kér előleget, még a legdrágább készülékre sem.
Két előfizetésen régen nincs már hűség, a harmadikon meg bő 2 hónap múlva jár le. -
törölt tag
válasz
bendegruz #116207 üzenetére
Sajnos egy csomó ember szív a limit miatt. Nekem 4 előfizetesem volt náluk éveken át pontosan fizetve, pénteken szüntetem meg az utolsót éppen. Egységesen 450eFt az átlagos limit mindenkire. Tehát két előfizetést még talán lehet készülékkel hosszabbítani, de többet nem. Állítólag két éve volt valami nagy botrány bent és azért lett ennyire szigorítva a a limit. Ráadásul a T kedvezmény nem valós, mert magasabb árak vannak eleve, mintha pl megveszem a telefont egy Média Markt. Az összes számom már dominó, mivel ott is van már korlátlan net lehetőség, akkor meg minek is fizessek elő?
-
sifarr
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #116208 üzenetére
Csak ebben az a bibi, hogy ha az első pontra hivatozva kérnek előleget, akkor is a havidíjba számolják bele.
Ezt is az ÁSzF-ben határozták meg így. "Telekom mobil szolgáltatás igénybevétele esetén a vagyoni biztosíték összege kizárólag a szolgáltatási díjak kiegyenlítése céljából kerül beszámításra."
Azért így, mert ez így jó a Telekomnak. Tetszik, nem tetszik, ez van. Legfeljebb nem veszel tőlük telefont. Én már legalább 20 éve nem teszem. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
bendegruz #116207 üzenetére
De neked legalább havonta vonná le, nekem azt írja ki 18 ezerre, hogy egyben fizessem be, ja és csakis előre lehet kártyával. Már nincs az sem, hogy átvételkor kifizeted kp-ban neeeem, az túl egyszerű lenne. Tehát akinek nincs online fizetésre is alkalmas bankkártyája, csak girocardja mint nekem, az bszhatja...
-
Vangelis
félisten
válasz
st3v3np3t3r #116208 üzenetére
Telenor is ezt csinálta régen.
Aztán pár feljelentés és változott talán valami... jah nem
Ott az össz havidíj 2 - 3x kérték be. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sifarr #116205 üzenetére
Csak ebben az a bibi, hogy ha az első pontra hivatozva kérnek előleget, akkor is a havidíjba számolják bele. Tehát ha a 35ft/perc+3GB net csomagra vesz valaki telefont,amire pl. bekérnek 200ezer előleget, akkor azt a havidíjakba hogyan kalkulálják bele,aminek a 22havi előfizu össz díja ~42ezer?! Van kb. 3szoros többlet...
-
sifarr
senior tag
válasz
FireFox1996 #116185 üzenetére
Megnéztem a Telekom ÁSzF idevonatkozó részét (2.1.3.2. pont).
Szerződéskötéskor a Telekom kérhet vagyoni biztosítékot (pl. előleg). Három variáció lehetséges az előlegre nézve.
1. Kérhet előleget a készülékvásárlásra tekintettel. Szerintem legtöbbször ez történik. Értelemszerűen a készülék ára döntő az előleg nagyságára. Ezt így szabályozza az ÁSzF:
A Szolgáltató a vagyoni biztosítékot a biztosítékadás céljának megfelelő időtartamra tartalékolja, amely – amennyiben a biztosítékadás készülékvásárlásra tekintettel történik - nem lehet több, mint a részletre vásárolt készülékvételárának teljes kiegyenlítésére rendelkezésre álló időtartam vagy az utolsó részletfizetési ütem határidejének lejárata.
Mivel 22 havi részletet ad a Telekom, ezért a 22. hónap végén az előlegnek le kell nullázódnia.
Pl. 110e a készülékár, 71e az előleg, 1890 a havidíj. Havi törlesztés 5e, előleg beszámítása havi 1890. 22. hónapra 110 letörlesztve, 22 x 1890 = 41.580 előlegből beszámítva szolgáltatási díjba, ügyfél túlfizetése 29.420. A túlfizetést az ügyfélnek a 22. hónap végén ki kell utalni. Nem lehet az ügyfél folyószámláján tartani, nem lehet 23-24 hónapok díjára tartalékolni. Ki kell fizetni, mert el kell számolni az ügyféllel.
Ha a havi szolgáltatási díj kisebb, mint a készülék törlesztőrészlete, akkor lényegében az történik, hogy az elején a Telekom hitelez az ügyfélnek, és van egy pont, amitől kezdve az ügyfél hitelezi a Telekom-ot. Így lehet olcsón kamatmentes részletfizetést adni.2. Kérhet előleget a szolgáltatások díjára. Erről az ÁSzF így rendelkezik:
Előfizetői szerződés alapján igénybe vett szolgáltatás fizetendő díjainak biztosítása, a biztosíték tartalékolásának tartama a biztosítékadással érintett Előfizetői szerződés fennállásának időtartamán nem nyúlhat túl.
Azt írja, amit korábban is írtam. Ennek az előlegnek az elméleti maximuma: 24 x 1890 = 45.360.3. Kérhet előleget készülék miatt is és szolgáltatási díj miatt is, kombinálva a kettőt. Ebben az esetben viszont meg kell határoznia, hogy az előlegből mekkora a két rész külön-külön. Az egyik előlegrészt az 1-es, a másikat a 2-es pont szerint kell elszámolni a feleknek. Az elméleti lehetőség, szerintem ilyet a Telekom nem csinál.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
bendegruz #116202 üzenetére
Valamit tuti mókoltak, mondom 3 vagy 4 hete simán meg tudtam rendelni előleg nélkül a novát, most meg egy szaros 18 ezres cuccra kér 18 ezer előleget. Ha kifizetném a cuccot egyben 18-ért, még úgyis kérne 10 előleget. Tehát akkor már az előfizetésre is kell előleg, vagy miaf&sz??? Kicsit nonszensznek érzem...
-
bendegruz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest