Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
ha nem huz vissza a biztonsagi ov magatol mit lehet tenni?
-
benvolio
őstag
Jelentem, műszaki két évvel meghosszabbítva gond nélkül!
/Most már kék színű matricát kapott a körny.véd. címke, ezért az önkormányzatnál kell kérni a műszaki érvényesítő címkét. Két hét mire adtak időpontot.
Végül is mindegy, de ez a bürokrácia.....
/
Üdv! -
AMD Power
titán
De jó árban vannak már ezek is....
RENAULT MEGANE Limousine 1.6 Dynamique
Rob210: Ez sokkal inkább kéne mint egy 300-400e Ft drágább és öregebb Golf V.
-
Reaper04
aktív tag
Estét!
Köszi, én is már rátaláltam erre, holnap délután szétkapom (megpróbálom).
Nem tudom hova folyhatott be a víz, de lehetséges hogy tényleg oda.
Az adott oldalon ahol a vizes dolog történt a zseb alja hosszában el van repedve vagy törve és meg lett ragasztva de most is mozog.
Ezért gondoltam hogy a flakonból folyt ki a víz és került a repedésen keresztül be/le.De ha nem így történt hanem pl. beázott (mint ahogy azt írtátok) akkor magyon durván beázhatott az autó, hogy a repedésen felszivárgott a víz.
mycso: Ő .. lehet nálunk is ez a helyzet. Asszony pont betett egy flakon vizet és mikor kivette vizes volt. És ált a víz. De nem tudjuk 100% ra megerősíteni, hogy biztos a flakonból folyt ki, mert akkor azt nem nézte meg. előtte meg 2 napon keresztül esett nálunk az eső.
Lehet akkor beázott ez is????
Mit lehet ez ellen tenni? hogy a pi...be történhet ez meg
mycso: Neked hogy kerül víz az ajtó zsebbe? Csak úgy ott lesz? Vagy valahogyan befolyik oda? Az eső kívül éri az autót, hogy kerül belülre akkor ?Felháborító...
főleg hogy nálam is és talán másnál is előfordult már ilyesmi.
Hogy van ez? -
AMD Power
titán
Ez már azért durva egy szekér... Szerintem igény is lesz rá.
Renault sportkocsi 400 lóerővel
Renault Quality Made?
Úgy látszik tényleg komolyan veszik.
-
-
mycso
Topikgazda
válasz
Reaper04 #9465 üzenetére
Még a kapaszkodó alatt is vannak csavarok asszem. Annak a burkolatát csak le kell 'tépni'.
(#9466 ) rob210: egyébként a megane 2-nél ez tudtommal tipushiba, hogy beázik az ajtó, nekem pl az ajtózseb aljában is szokott néha lenni víz, nagyobb esôzéseknél.
Viszont az ajtóban lötyögni még nem hallottam, majd figyelem már én is. -
rob210
Topikgazda
51A nál kezdődik ami neked kell.
Mivel most vettem észre neked II-esed van -
rob210
Topikgazda
válasz
Reaper04 #9467 üzenetére
Aha már sejtem mi a baj.
Minden képen le kell venned a kárpitot.
Ugyanis neked az ajtó kárpit és az a mögött található fém ajtómerevítés közé ment be a lötyi ahonnan nem fog kifolyni.
Mert egy gumiszerű zajcsillapító trutyi van a kárpit és az ajtó fém lapja között.Ez alapján nem tudtad leszedni???
Mert ennél részletesebb leírást nem találtam sehol.
-
Reaper04
aktív tag
Akkor nem értem, mi van.
Ha megrángatom az ajtót, akkor lötyög bent. Lehet egy kicsit hallani.
Akkor meg nem az ajtóban van, hanem valahol máshol?Az italtartóból folyhatott le, vagy be. Ha megmozgatom az ajtót, arrafelé hallani a hangot is.
Lehetséges hogy az alatt van valami kis retesz még, ahol megállhatott a víz? -
rob210
Topikgazda
-
Reaper04
aktív tag
Ezt én is már megtaláltam, de nem így néz ki belülről, ahogy a leírás mutatja.
Leszedtem amit lehet, kivéve amit nem mertem. Alul láttam 2 csavart kitekertem volt vagy 10 centi.Leszedtem az ablakemelőhöz tartozó fedlapot, ami a fogantyún van rajt. Az mögött drótok voltak, meg csavarok hegyeit láttam, amit belülről hajtottak kifelé, tehát ellenkező irányból tudnám csak kitekerni (ahhoz le kellene venni a kárpitot)
Tehát nem tudom mit csinálni, nem volt semmilyen rejtett csavar fedél.Az ajtó nyitó mögött ott volt, de azt már nem tekertem ki.
Lehet jó amit írtak az oldalon, csak lehetne pontosabb.
Valaki szedett már szét ilyet?
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
SOS be kellene nekem hogy kell leszedni egy megane II jobb oldali ajtó kárpitját.
Aszony kiborította a vizet a ajtó tárolójában, azon meg pechemre volt egy kisebb repedés és befolyt az ajtóba a víz.Szét szeretném gyors szedni és kimerni, vagy felitatni a befolyt vizet.
Segítsetek légyszi!
-
AMD Power
titán
Elkészült a Dacia Lodgy hivatalos magyarországi árlistája: a legolcsóbb ötüléses változat 2,79 millió forintba kerül, Renault Credit finanszírozással ebből további 300 ezer forint kedvezmény jár.
Ez ennyiért ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest