Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Felhívtam 3 Renault szervizt, kettő az kapufa, fel sem veszik. Az egyik felvette (nem mondok nevet), "hónap végére tudok időpontot adni, jó lesz?".
Mondtam a srácnak hogy vigyük el az Avalon-ba, azt mondta oda nem szeretné mert ott minden hülyeséget kitalálnak. Mondtam hogy tisztában vagyok azzal hogy nem új autó, de oda van időpont. Mondta hogy inkább márkaszervízbe, de oda ne.
Akkor, hova vigyem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest